dalije izaso sp demo ?
kojaje preporucena konfiguracija ?
dalije izaso sp demo ?
kojaje preporucena konfiguracija ?
Neće biti nikakav demo !!!
<Komentar izbrisan>
reichstag
Modern warfare 2 za PC odgođen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plače mi se od ovakvih vijesti!!! Očito je postala nova fora među developerima da zajebavaju PC gamere!!!
Modern warfare 2 za PC odgođen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plače mi se od ovakvih vijesti!!! Očito je postala nova fora među developerima da zajebavaju PC gamere!!!
Daj neki link.
Da di si to vidio daj link
edit: a daj koji smradovi i IW-a, evo link http://www.totalgamingnetwork.com/main/showthread.php?s=ab2b0cd3eeb5e2e8b056778d018dad76&p=2581709#post2581709 iskreno se nadam da je ovo fals positive
edit2: jos jedan link
Tako gamer hr kaže http://www.gamer.hr/2009/10/05/modern-warfare-2-za-pc-odgoden/
14 dana, ništa strašno.
ma to nije fer a baš sam preordeao igru za pc i sad su ju odgodili
nevjerojatno čovjek lijepo plati da dobi robu na vrijeme i onda treba čekati odjedanput extra 2 tjedna
Da di si to vidio daj link
edit: a daj koji smradovi i IW-a, evo link http://www.totalgamingnetwork.com/main/showthread.php?s=ab2b0cd3eeb5e2e8b056778d018dad76&p=2581709#post2581709 iskreno se nadam da je ovo fals positive
edit2: jos jedan link
no nije to jos potvrdeno tako da jos postoji nada
barem vise se nece bit nedoumica kada izlazi jeli prvo mjesec ili dan
Ovo je nepotvrdjena glasina, pretrazivao sam IW forum 20 minuta i nema nista sem rekla/kazala bullshita i svadje izmedju balavih konzolasa i PCjasa
Ove glasine su namjerno poslali da se vidi koliko ljudi diljem svijeta igra COD i normalno je da su svi napeti u iščekivanju igre baš kao i mi na forumu.
ma to nije fer a baš sam preordeao igru za pc i sad su ju odgodili
nevjerojatno čovjek lijepo plati da dobi robu na vrijeme i onda treba čekati odjedanput extra 2 tjedna
Ajde svi če mo je zaigrat prije ili posli,nemojte bit nestrpljivi,bezveze stvarate paniku za 14dana.
Sa nestrpljivosti sčekujem ovaj šesti nastavak vrijedi čekati.
NEEEEEEEEE!!!
J**** im m****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toliko čekamo a oni nas zajeba**ju
zaslužili su da ne kupimo igru
barem ne prvih 2 mjeseca,
tka je
trebalo bi bojkotirati (al ipak kupit, al nemoraju oni znat)
da dožive krah 2 mjeseca, ili barem 2 tjedna poslije izlaska, ak smo mi čekali igru, neka oni čekaju zaradu
tka je
da dožive krah 2 mjeseca, ili barem 2 tjedna poslije izlaska, ak smo mi čekali igru, neka oni čekaju zaradu
Jbg ja sam ju danas več platio,al za odgodu još ništa nije potvrđeno.
tka je
Jbg ja sam ju danas več platio,al za odgodu još ništa nije potvrđeno.
da pa ja sam ju preorderom naručio i sad opet konzole če igru prije dobit
oni če već se naigrati lijepo igre dok čemo mi čekat ko budale
Jbt pa nitko nije ništa odgodil do dok se ne potvrdi.
tka je
Zbog odgode od 2 tjedna?
Ne budi smiješan.
Odgodili su, pa šta.
neka oni igru odgode ak treba do 20.12 al da ju naprave da nema bugova i da nevire noge kroz zidove i nek je ispoliraju,i naravno da ju mogu igrat kad skrmači snjeg preko božića
Pa ako če ju odgoditi radi piratstva, onda da Bog dda imali tri puta više piratskih servera i kopija igri od mw1.