E pozz imam jedan problem nemogu pokreniti igru stalno mi piše" connecting to iwnet" i tko stalno ima li tko rješenje za to ,igra je org.
E pozz imam jedan problem nemogu pokreniti igru stalno mi piše" connecting to iwnet" i tko stalno ima li tko rješenje za to ,igra je org.
LoL..Naravno da nemoras skidat patchove,Samo moras skinut s steama tako da upises svoj key i on pocne skidat.Uzivaj!
EDIT: isti problem to s IWnetom
Ja imam problema s IWNetom od danas je sam stavio Steam Beta novu, i očito nisu sredili to dvoje da funkcionira skupa...
I ja imam problem s IWNet-om.
Agrhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
ni kod mene se ne spaja večeras, ista poruka
edit: sad sve radi
Žali Bože svake lipe za ovo smeće od igre.
Bar nije IWnet dole...sunce im...
Kladim se da vam se svima igra nesviđa jer nema DS right?
Kad treba malo posegnut u novčanik, onda se odma nađu pravi kojima igra niš nevalja...
Reći ću vam ja nešto: prekrižite si u glavi igranje mp piratluka jer je to postalo nemoguće.
Ja imam problema s IWNetom od danas je sam stavio Steam Beta novu, i očito nisu sredili to dvoje da funkcionira skupa...
Ne nije do toga jer već imam nekoliko dana steam betu i jučer sam baš igrao oko pola sata, ali nisam imao nikakvih problema.
Ali sad sam probao i nešto se pokvarilo, isto piše da se spaja na iwnet i neide dalje.
Naravno. DS je zakon.
Cannot connect to Steam network. Ima li tko problema sa Steamom danas?
Cannot connect to Steam network. Ima li tko problema sa Steamom danas?
Da, trenutno je nedostupan.
Try deleting the file 'Steam\ClientRegistry.blob'. It worked for me to get the update moving along.
Ovo je meni rijesilo problem ne pokretanja steama...
imam problem idem instalirat codmw2 sa dvd-a imam original ali on meni instalira samo 4 od 11gb, zasto?
a i bc2 sad ne radi kako treba. al ipak ne kakaju po njemu. samo se to može na mw2. lol
nije ni bc2 od zlata.
a i bc2 sad ne radi kako treba. al ipak ne kakaju po njemu. samo se to može na mw2. lol
nije ni bc2 od zlata.
Na BC 2 imas sitni lag pri spawnanju za koji su vec nasli i postali rjesenje, novi patch koji rjesava jos par sitnica izlazi ovih dana, a problemi MW2 nisu rjeseni od izlaska igre do danas. . .
nije ni bc2 od zlata.
Na BC 2 imas sitni lag pri spawnanju za koji su vec nasli i postali rjesenje, novi patch koji rjesava jos par sitnica izlazi ovih dana, a problemi MW2 nisu rjeseni od izlaska igre do danas. . .
Gdje si to vidio daj neki link za taj patch...??
imam problem idem instalirat codmw2 sa dvd-a imam original ali on meni instalira samo 4 od 11gb, zasto?
i sta da napravim?
i sta da napravim?
Aktiviraš igru na steamu i počneš skidat preko njega...
i bude mi na ruskom a preko dvd je na engleskom...
i bude ti na ruskom i odeš na properties>language>english i mirna Bosna..
i bude ti na ruskom i odeš na properties>language>english i mirna Bosna..
i ucinis to, obrise se cjela igra i ti skontas da je vise nema pa krenes ponovno skidat,pa ti ponovno skine rusko..pokusao..
i ucinis to, obrise se cjela igra i ti skontas da je vise nema pa krenes ponovno skidat,pa ti ponovno skine rusko..pokusao..
hmm.. instaliraj tih 4gB ili koliko više pa nek ti nastavi sam..
da al nastavlja mi ispocetka skidat rusko..
Jer si kupio ključ iz rusije, neznam izgleda da nečeš ni moći. Osima ako ne kupiš key na engleskom ili koji jezik već oćeš.
Probaj skinuti eng verziju igre preko torrenta pa kad te pita utipkaš key.
Jer si kupio ključ iz rusije, neznam izgleda da nečeš ni moći. Osima ako ne kupiš key na engleskom ili koji jezik već oćeš.
Probaj skinuti eng verziju igre preko torrenta pa kad te pita utipkaš key.
vec je i instalira mu samo 4 gb a drugo ne,mom frendu je radilo sa eng steam instalacijom na ruskom keyu
upravo tako kako @jebasu123 kaze, kupio sam ruski i skinuo taj steam eng torrent ali meni nece da instalira drugi disc, znam da se moze promjenit jezik ak mjenjam datoteke sa piratom al bojim se da nedobijem ban, pa idem na sigurnije...
upravo tako kako @jebasu123 kaze, kupio sam ruski i skinuo taj steam eng torrent ali meni nece da instalira drugi disc, znam da se moze promjenit jezik ak mjenjam datoteke sa piratom al bojim se da nedobijem ban, pa idem na sigurnije...
vec ti je netko rekao neces dobit ban...... pa i ovaj torrent je piratski lol pa radi nekim ljudima