- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Saznat ćeš uskoro, ne brini. :)
samoprozvani hard core igraci utope se u moru noobcina sa sniperima i gl-a
Opet problemi s mw2...znaci imam org key i kupio sam cjelu igru. I kad krenem traziti neki server di bi uso, ne moze naci nikakav server neznam zasto!!!!
@naxem crack radi savrseno upravo sam odigro malo free for all.Radi na principu da se skine prvo neka orginal igra sa steama u ovom slucaju to je neka besplatna beta neke igre.U steamppsu se obrisu datoteke te igre i kopira se modern warfare 2.Jos zaljepis patcheve i ostalo i eto ga radi.
Samo neznam zasto su tako dugo cekali da izbace novi cack.
Jel ti radi invite?
xrobix@ Jel ti nadogradio igru?
de ekipica ako perete malo private meceve i slicno aj recite gdje, kada itd... moj steam: Pusabit
Hmmm, da li se to meni čini ili je crackana verzija aktivna? Jako puno ekipe sa niskim levelom.
mislim da crackani igraju na staroj verzji igre da oni igraju sa svojim piratima a mi sa originalima
(1) Na stranu ovo sa 'hardcore' igračima jer je bedasto, ali ako se mora, dam se kladit da je Nax više 'hardcore' igrač od bilo koga ovdje. Samim time jasno mu je da je COD ništa više od zabavne 'igrice'.
(2) S&D je sasvim dobar sa 4 runde. Taman koliko ti treba da pobijediš ili izgubiš, sve više od toga je samo pretjerivanje sa mapom.
LOL
(3) Ti si kralj kad misliš da je tvoje ne posjedovanje igre razlog zašto bi mogao doći na forum i pljuvati stvari o kojima pojma nemaš.
Uostalom kladim se da je tvoje nezadovoljstvo prvenstveno prouzrokovano problemima koje imaju ljudi sa piratskim MW2. Zato ću ti samo reći... LOL
U ovom postu si napisao toliko lazi da eto opet moram intervenirati (izdvojio sam iz citata ono sto me bode u oci). Bas sam mislio da sam sve objasnio, no najprije je naxeem naravno pogresno protumacio moj post i okrenio ga sebi u korist, no vidim da s njim ne vrijedi raspravljati, on je sebi zacrtao tako da cu probati vise ne pokusavati mu objasnjavati. Ja napisem jedno, on dere po svojem i napise drugo. Ocito nema smisla.
A Danny, sto se tebe tice, idemo ovako:
(1) - Čim mu Call of Duty nije nista vise od zabavne igre on nikako nije HC igrač. Poznajem ljudi kojima je CoD puno vise od igre i zabave, to se zovu HC igraci. A za naxeema nije tesko vidjet da je on prosjecan igrac, i po svemu sto sam ja procitao u ovoj temi i da je on napisao za CoD4, daleko je on od HC igraca. Naravno, bez ikakve uvrede, a sto se MW2 tice, igra je nedavno izasla tako da tu ne znam tko je HC a tko ne, a za CoD4 je definitivno daleko od toga. Za MW2 ce se nakon godinu-dvije vidjeti tko je HC, tko ne. Ne mozes preko noci postati.
(2) - Ako je S&D dobar sa 4 runde, ja onda stvarno ne znam zasto pisem ovo. Cini mi se da ovo bezveze pisem, jer vjerujem da cete se slozit samnom da nema smisla objasnjavati nekome nesto o CoD-u, ako su toj osobi dovoljne 4 runde u S&D. Ako je tebi to dovoljno, ja onda mogu samo reci da ne znas sto si propustio u CoD4. I da je vise od 4 runde pretjerivanje? Ajme meni, ovo je po meni za Hall of Shame, samo sto ja nisam takav tip osobe, ali ovo je definitivno jedna od vecih nebuloza koju sam procitao ovih dana.
(3) - Opet cista laz, imam neoriginal i bez ikakvih problema igram MW2 u multiplayeru. Tako da ja pljujem zato sto imam pojma, i moje nezadovoljstvo nije prouzrokovano nikakvim problemima jer ja problema sa igranjem u MP nemam. Ja nisam takav tip osobe, i ti si jos jedan u nizu koji me sudi a ni ne poznaje me, govoris mi LOL, govoris lazi o meni, zar je to sada postao nacin kad uvidis da si u krivu pa onda me optuzivati laznim cinjenicama?
Mali tip jednog uber, l33t, pro, high playera tj. mene .
Dakle, ne mojte ni za živu glavu koristiti Scrambler Perk (najlošiji perk u cijeloj igri), jer će te na taj način samo odati svoju poziciju. Ovo pogotovo dolazi do izražaja kada igrate jako ofenzivno. Sinoć sam tako ownao ( kako volim ovu riječ ) jednog lika koji je imao taj perk, da me je lik optužio za varanje. Nakon što sam mu objasnio da perk u blizini ometa radar i na taj način odaje svoj položaj, lik je promjenio klasu i čak me je uspio koknuti dva puta.
Što sam HIGH player za ne povjerovati!
Hmmm, da li se to meni čini ili je crackana verzija aktivna? Jako puno ekipe sa niskim levelom.
Nema niski level veze s tim, ljudi kupuju igru tek sad, neki otvaraju ranije poklone, neki će tek otvoriti, tek kupiti, banirani se vraćaju s novim keyevima. Osim toga oni ne igraju na 174.
Nije maslina bor.
Kakve su to lažne činjenice? Hmm.
Ja sam hardcore PRO igrač na COD-u i to večina forumaša dobro zna.
:D
Ako ti je to ponos i dika e neka jesi onda
U ovom postu si napisao toliko lazi da eto opet moram intervenirati (izdvojio sam iz citata ono sto me bode u oci).
Prvo da kažem, ne nisam pisao laži, pisao sam svoje viđenje stvari.
Čim mu Call of Duty nije nista vise od zabavne igre on nikako nije HC igrač. Poznajem ljudi kojima je CoD puno vise od igre i zabave, to se zovu HC igraci. A za naxeema nije tesko vidjet da je on prosjecan igrac, i po svemu sto sam ja procitao u ovoj temi i da je on napisao za CoD4, daleko je on od HC igraca. Naravno, bez ikakve uvrede, a sto se MW2 tice, igra je nedavno izasla tako da tu ne znam tko je HC a tko ne, a za CoD4 je definitivno daleko od toga. Za MW2 ce se nakon godinu-dvije vidjeti tko je HC, tko ne. Ne mozes preko noci postati.
COD je prosječna zabavna arkadna igra. Ako misliš suprotno smatram da si u krivu.
Ne govorim ti o HC COD igraču jer je to oksimoron. (u mojim očima dakako)
Ako je S&D dobar sa 4 runde, ja onda stvarno ne znam zasto pisem ovo. Cini mi se da ovo bezveze pisem, jer vjerujem da cete se slozit samnom da nema smisla objasnjavati nekome nesto o CoD-u, ako su toj osobi dovoljne 4 runde u S&D. Ako je tebi to dovoljno, ja onda mogu samo reci da ne znas sto si propustio u CoD4. I da je vise od 4 runde pretjerivanje? Ajme meni, ovo je po meni za Hall of Shame, samo sto ja nisam takav tip osobe, ali ovo je definitivno jedna od vecih nebuloza koju sam procitao ovih dana.
Meni je dobar... kako možeš okarakterizirati nečije viđenje kao laž. LOL
Stavi u hall of shame, pa da vidiš kome će se više smijati. Slobodno.
Uostalom, ako sam pretmet ismijavanja u društvu u kojemu je COD svetinja, meni to ne smeta. :)
Opet cista laz, imam neoriginal i bez ikakvih problema igram MW2 u multiplayeru. Tako da ja pljujem zato sto imam pojma, i moje nezadovoljstvo nije prouzrokovano nikakvim problemima jer ja problema sa igranjem u MP nemam. Ja nisam takav tip osobe, i ti si jos jedan u nizu koji me sudi a ni ne poznaje me, govoris mi LOL, govoris lazi o meni, zar je to sada postao nacin kad uvidis da si u krivu pa onda me optuzivati laznim cinjenicama?
Koliko često i koliko dugo?
Prije će se ovaj citat gore svrstati u laž.
Ne sudim tebe, nemam namjeru, dapače, možda si baš ok dečko. Ne znam dok te ne upoznam.
LOL govoriim na tvoju izjavu.
Nisam bio u krivu nigdje, svojim viđenjima i iskustvima ne možeš biti u krivu.
EDIT:
Cini mi se da ovo bezveze pisem...
I meni se čini.
kako napraviti da mi xfire prepozna igru
mogu samo potvrdit da "one" verzije igre rade.
Moze ovdje pricat ko sta hoce ali 4 runda za s&d je premlo kako god ga okrenes, a ta sranja o brzoj prilagodbi prodajite nekome drugom. Nema to veze s prilagodbom nego rotacijom mapa jer kad mi naleti neka koju volim zelim da ju igram bar pola sata, a ne 5 minuta pa onda moram cekat citavu rotaciju ostalih koje mi nisu toliko omiljene.
Netko voli 4 runde, netko 20.
Netko crnke, netko brinete.
Netko čokoladu, netko vaniliju.
Pomiri se s time.
Pomiri se s time.
Upravu si jer jedino sto mozes je pomirit se s tim, ali reci da je 4 runde dovoljno da bi se naigrao i onda gospodin napise kako je odigrao mozda 2-3 S&D meca otkad je kupio MW2 je prilicno urnebesno. . .
Svejedno mi je ima li ih 20 ili 5 puta po 4.
Niti jednu partiju S&D nisam odigrao i baš sam sam sebi urnebesan.juuuhhuuuu
Baš sam noob što ne igram S&D
U desnom kutu dolje šta ti piše?
Baš sam sada odigrao i mnoštvo je likova sa malim levelima. Vjerujem da su to pirati. Neka igraju Božić je :D
U desnom kutu dolje šta ti piše?
Baš sam sada odigrao i mnoštvo je likova sa malim levelima. Vjerujem da su to pirati. Neka igraju Božić je :D
pise mi u igri: 1.0.172
Ako ima dobrih ljudi pošaljite mi STEAM frend request, vaše ime da vas dodam ili kako vec ide pa da pržimo ko ljudi
Moj je: Sherry84 (in game nick Bik milosrdni CRO )
Ajmo probat argumentirano. Dakle, fino, što točno i zašto ne valja u CoD-u MW2? Ja ću probati s dedicated serverima, preciznije pingom.
Dakle: MW2 se spaja među igračima. Umjesto da je server samostalan, spajaju se na jednog od sudionika.
Uzmimo za primjer da MW1 igramo DannyHR, Prison Breaker i Kill Frenzy na dedicated serveru smještenom u HR i da smo svi na T-Comu.
- ping bi nam svima bio 30ms i svi bismo imali jednake uvjete.
Uzmimo za primjer da MW2 igramo DannyHR, Prison Breaker i Kill Frenzy i da smo svi na T-Comu.
- ping bi nam svima bio 30ms, osim hostu, i svi osim hosta bismo imali jednake uvjete.
Dakle, što je različito?
pise mi u igri: 1.0.172
Treba ti biti 174. ako imaš original naravno
Moze ovdje pricat ko sta hoce ali 4 runda za s&d je premlo kako god ga okrenes, a ta sranja o brzoj prilagodbi prodajite nekome drugom. Nema to veze s prilagodbom nego rotacijom mapa jer kad mi naleti neka koju volim zelim da ju igram bar pola sata, a ne 5 minuta pa onda moram cekat citavu rotaciju ostalih koje mi nisu toliko omiljene.
A što ako naletiš na mapu koju ne voliš i želiš je igrati 1 rundu ili niti jednu?
Zamisli ovo: igraju Mate, Stipe, Pero i Ruža.
Mate: [---|--------------]
Stipe: [-------------|----]
Pero: [-|----------------]
Ruža: [----------------|-]
Toliko oni vole mapu X. Mate želi igrati 3 runde, Stipe 7 rundi, Pero 0 rundi, a Ruža želi igrati 10 rundi. S obzirom da nismo sebična stoka niti želimo dopustiti da netko bude sebična stoka, nećemo prisiljavati Matu i Peru da predugo igraju, ali nećemo ni Ruži i Stipi uskratiti igranje.
Stoga, nađemo kompromis. - Jasno je da neki ne znaju što ta riječ znači, ali hebiga, nisu svi normalno odgojeni. Ne mislim na tebe, citat je tu slučajno zbog podebljanog.
I kompromis je prosjek želje igranja, pa kao proizvođač igre, nakon napravljenog istraživanja znamo da je za sve tipove igrača prosjek 5 rundi. I tako, na public unmaintained serverima stavimo prosjek od 5 rundi.
Onaj tko ima jako veliku želju igrati samo jednu mapu 1000000 rundi, fino otvori Private match i igra do mile volje sa istomišljenicima.
evo izbriso sam steam i igru i ponovo instaliro. I odigram jednu partiju ja sav sretan mislim sve uredu. I sad u koji god se server spojim izbaci mi poruku unable to coonect to host ili tako nekako. Neznam do cega je to ali ovaj steam je u totalnom K*****