lol evo upravo izaso iz igre ;) a imam pira*sku igru :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni oriđiđi radi, sad pri sam igrao i u 10sekundi nađe server.
Da igra se updatela mom frendu koji koristi je verzija igre 1.0.159, a meni 1.0.166.
Znači originalne igre su se updejtalle zato ne radi.
zanimljivo je koliko ljudi vole nasilne igre. pa kad pogledaš u večini igrica ima ubijanja.
moje je mišljenje da je za to zaslužna kinematografija i današnji mediji opčenito.
a to da igrice i sl. ne utječu na ljudsku psihu je čista glupost, kolko je vas naprimjer kad je pogledalo kakav dobar mafijaški film poslije htjelo postati poput glavnog glumca koji tuče, ubija al je u filmu prikazan kao največa faca?
sjetite se kad ste kao djeca nakon što ste gledali bruce lee-ja usvojili sve borilačke vještine i tih par sati bili najači klinac u gradu.
činjenica je da volimo nasline igre al kolko je to u krajnosti dobro za naše društvo u najmanju ruku je diskutabilno.
Da za sve je kriva televizija, glazba i slično. pliz
Ovo sa poistovjećivanjem mi se dešavalo dok sam imao 12-13 godina.
Odraslim zrelim ljudima se takve stvari ne dešavaju.
sve što može loše utjecat na drugo dijete/osobu je potencijalno opasno bilo to igra film ili neki drugi mediji ili bio to neki zločesti susjed/prijatelj. pogledaj gradsku djecu i pogledaj onu seosku koja po mogučnosti nije imala pristup televiziji..
svaki doživljaj ili podražaj utječe na tvoj mozak i tvoje buduče razmišljanje! ..čak i post koji upravo čitaš, priznao ti to ili ne.
samo što na neke utječe brže/jače dok na druge slabije ovisno o ranije stečenim iskustvima.
a šta s onim trojanom??
šta on dođe čim se joinam u igru???
Oduvjek me zanimalo u cod2 Mp ima mapa koja je klasika cs-a(de_dust2) uvjek me kopkalo ko je od koga ukro ideju samo toliko
ma daj
koja je to official mapa u cod2 mp da je ko dust2 ?
aj ime nabaci molim te
Ah to ce malo teze ici jer ima jedno 4 godine kad sam to igro,al znam da ima mapa, e sad jel ju neko napravio pa ubacio kao custom nisam siguran.
Znam po tome jer kad sam poceo css igrati gledam ono igram igru a mapa mi poznata full,nije cijela mapa vec dio od b do ct spawna ako se ne varam.
Ps sry na duplom postu
a šta s onim trojanom??
Ja mislim da je to fake, lik je dao samo naziv virusa nije dao sliku da mu se nalazi u igri ili gdje se točno nalazi.
A i njemu je možda došlo preko nečega drugga virus ne preko igre.
a šta s onim trojanom??
Ja mislim da je to fake, lik je dao samo naziv virusa nije dao sliku da mu se nalazi u igri ili gdje se točno nalazi.
pogle. mislim da mu je ipak našlo u igri
kak si mogao upravo meni i kolegi nece samo vrti servere a nece da udje?????
ja se malo prije spojio igrao,dok nije izasao onaj sta hosta :SSS....sad se ponovno nemogu spojit :/
p.s. imam onu drugu verziju igre ^^
CUSTOM mora biti ako si vidio...neki fan CS-a napravio mapu za cod2 ...
official ne...sve official su smještene u gradove i mjesta u kojima su se odvijale žestoke borbe ...
Ne radi se uopce o tome radi se o tome da ima poremecenih ljudi koi traze izliku da naprave kaos,evo jedan primjer Srdan Maldan je ubio ko zna koliko osoba jer je mentalno poremecena osoba ,i onda izade podatak da je iz videoteke digo film "stvoren da ubija" oko 100 puta nisam tocno siguran u naslov filma no nije ni bitno,i kad zbrojs dva i dva znaci on je trazio inspiraciju u filmu,ko kaze da sutra nece naici neki manijak kojem ce inspiracija biti cod,iako ja ne kazem da igra ima veze sa pihdarijama ,jednostavno ima umno poremecenih osoba koima ne treba puno inspiracije da ubije nekog,ako se vec moze sprijeciti nekakav pokolj onda definitivno treba izbacit scene nasilja ne samo iz coda i iz hrpe drugih stvari,ali svi dobro znamo da se to nikad nece dogoditi jer neko masnu lovu zaraduje na nasilju.
A moje misljenje. Cod sto vise krvi to bolja igra,al to sam samo ja,i ja znam da je to igra,ali ima onih koi neznaju jbga..
Ma to su čiste gluposti. Najbolje da izbacimo i sve oštre predmete iz upotrebe jer se tamo negdje u nekome krije neki totalni manijak koji će pobiti svoju familiju nožem za papir, skalpelom za izolaciju, šiljkom za led ili običnom žlicom.
Zamisli koliko opasnosti je oko nas i zamisli da se negdje sada dešava da neki klinac, inspiriran nekom video igrom, kopa svojoj sestri oči žlicom, ili prolijeva benzin iz tatine garaže po svojoj baki dok spava, baca šibicu i ceri se na sav glas kako baka, zapaljena, udara o zidove i pada na pod u mukama. Njemu je to smiješno i zato treba zabraniti žlice i benzin.
Ili garaže?
a šta s onim trojanom??
Pogledaj malo što mu piše, nešto je sa dedi serverima prčako. To može biti i crack, taj fajl.
sve što može loše utjecat na drugo dijete/osobu je potencijalno opasno bilo to igra film ili neki drugi mediji ili bio to neki zločesti susjed/prijatelj. pogledaj gradsku djecu i pogledaj onu seosku koja po mogučnosti nije imala pristup televiziji..
svaki doživljaj ili podražaj utječe na tvoj mozak i tvoje buduče razmišljanje! ..čak i post koji upravo čitaš, priznao ti to ili ne.
samo što na neke utječe brže/jače dok na druge slabije ovisno o ranije stečenim iskustvima.
Točno, ali postoji nebrojeno mnogo faktora u cijeloj toj priči. Igra ili film su samo mizerno mali dio toga.
Naravno da mogu biti opasni ali samo i isključivo ako sa osobom već nešto nije u redu.
E pitanje je SP ili MP? I probaj sad uci ponovno kad je dignut patch ako imas pirat*sku.
Ne radi se uopce o tome radi se o tome da ima poremecenih ljudi koi traze izliku da naprave kaos,evo jedan primjer Srdan Maldan je ubio ko zna koliko osoba jer je mentalno poremecena osoba ,i onda izade podatak da je iz videoteke digo film "stvoren da ubija" oko 100 puta nisam tocno siguran u naslov filma no nije ni bitno,i kad zbrojs dva i dva znaci on je trazio inspiraciju u filmu,ko kaze da sutra nece naici neki manijak kojem ce inspiracija biti cod,iako ja ne kazem da igra ima veze sa pihdarijama ,jednostavno ima umno poremecenih osoba koima ne treba puno inspiracije da ubije nekog,ako se vec moze sprijeciti nekakav pokolj onda definitivno treba izbacit scene nasilja ne samo iz coda i iz hrpe drugih stvari,ali svi dobro znamo da se to nikad nece dogoditi jer neko masnu lovu zaraduje na nasilju.
A moje misljenje. Cod sto vise krvi to bolja igra,al to sam samo ja,i ja znam da je to igra,ali ima onih koi neznaju jbga..
Ma to su čiste gluposti. Najbolje da izbacimo i sve oštre predmete iz upotrebe jer se tamo negdje u nekome krije neki totalni manijak koji će pobiti svoju familiju nožem za papir, skalpelom za izolaciju, šiljkom za led ili običnom žlicom.
Zamisli koliko opasnosti je oko nas i zamisli da se negdje sada dešava da neki klinac, inspiriran nekom video igrom, kopa svojoj sestri oči žlicom, ili prolijeva benzin iz tatine garaže po svojoj baki dok spava, baca šibicu i ceri se na sav glas kako baka, zapaljena, udara o zidove i pada na pod u mukama. Njemu je to smiješno i zato treba zabraniti žlice i benzin.
Ili garaže?
Ove usporedbe nemaju veze s trenutnom temom al dobro
Točno, ali postoji nebrojeno mnogo faktora u cijeloj toj priči. Igra ili film su samo mizerno mali dio toga.
Naravno da mogu biti opasni ali samo i isključivo ako sa osobom već nešto nije u redu.
Ako je neko ubojica ili poremecena osoba,bit ce ubojica i poremecena osoba sa igrama i filmovima,a tako i bez njih.
a šta s onim trojanom??
Pogledaj malo što mu piše, nešto je sa dedi serverima prčako. To može biti i crack, taj fajl.
Moze biti da je crack ili da je on pokusavao dignut dedi server. Uglavno meni se to jos nije javilo, a mislim da se nije nikome jel bi vec bilo to spomenuto ovdje.
Edit:
BTW malo ste otisli OFF-topic.
Vi koji imate piratsku verziju igre, pogledajte koja vam je verzija?
Meni je verzija 1.0.166, piše vam dolje u desnim ćošku, mom frendu sa piraskom je verzija 1.0.159 i neče mu ući u igru..
Igra je 18+. dakle pretpostavlja se da osoba od 18+ godina je zrelija te nece "poluditi" zbog igranja neke igre....
Misija sa rusima se može preskočiti tako da svi koji ne vole nasilje nad civilima nece je igrati.
Svaki roditelj može kontrolirati svoje dijete što igra, a starije osobe valjda znaju što vole, a što ne pa takve igre nece igrati...
Meni je verzija 1.0.166, piše vam dolje u desnim ćošku, mom frendu sa piraskom je verzija 1.0.159 i neče mu ući u igru..
Da izašao je patch i nitko vise sa piratskom verzijom nemože igrati
Nadi post di sam ja usporedio osobe poremecene s vilicama i nozevima
Ja sam dao usporedbu Srdan Mladan i film koi je on oko 100 puta digao iz videoteke.
offtopic........dosta
Kako ne? Trenutna tema je "kako nasilje [u MW2] može utjecati na pojedinca?". Kako nemaju veze? Naravno da imaju.
Imam versiju 1.0.159, pa mi sve uredno radi sa gusarskom igrom. Sam sto malo duze treba da mi pronadje server(oko jednu minut)
Znaci sad ako updetam igru, dai ce mi i dalje bit tako ili necu moc uopce igrat?
Ja sam dao usporedbu Srdan Mladan i film koi je on oko 100 puta digao iz videoteke.
100 puta posuditi film iz videoteke je malo neisplativo...
Ali ako je svaki put vraćao na vrijeme i premotanu kazetu dobije thumb up od mene.
ja imam org pa mi piše 1.0.159 :s i zato neče uč
šta da napravim??
ja imam org pa mi piše 1.0.159 :s i zato neče uč
šta da napravim??
treba ti update na 1.0.166 i doso fix za tu verziju ali ne radi kak spada izbaciva svake 2 minute cini se da je nasem veselju dosao kraj(zasad)
i meni se nece sa 159 nigdje spojit
100 puta posuditi film iz videoteke je malo neisplativo...
Ali ako je svaki put vraćao na vrijeme i premotanu kazetu dobije thumb up od mene.
Pa gle on je poremeceni ubojica njega ne zanima isplativost ili ne.
Cek zar sad imaju svi probleme s Mw2 i ovi sto su dali masne pare za igru i ovi koi su skinuli igru.
Evo upravo mi je došla igram idem to odmah instalirati, ali carinu su mi uvalili pa to nema nigdje i to 150kn za dva komada. (lopovi)
Pa gle on je poremeceni ubojica njega ne zanima isplativost ili ne.
Možda je samo htio poduprijeti lokalni obrt(videoteku) pred nadirućim valom internet piratstva. U tom slučaju se pokazao kao odgovorni sudionik zajednice.