Prosječan cod igrač, danas.
ajme koje sisulje majko mila
Prosječan cod igrač, danas.
ajme koje sisulje majko mila
Jel moguće nekako napraviti neki virutalni RAM ili tako nešto? Zna li netko kako samo da zavaraš igru da imaš...
Jel moguće nekako napraviti neki virutalni RAM ili tako nešto? Zna li netko kako samo da zavaraš igru da imaš...
Možeš ako ćeš hookati GlobalMemoryStatusEx. Nažalost, nisam siguran hoće li takav potez (presretanje vrijednosti na toj razini) igrin anti-cheat shvatiti kao cheat i udijeliti ban...
Dakle, probaj tako da attachaš WinDbg na cod.exe (ili kako se zove exe igre), stavi brejk na GMSE i kad stvar stane, ručno promijeni vrijednost. Na svoju odgovornost s obzirom da možda dobiješ ban u MP-u.
Napravim tool ako stignem večeras. Ne bi smjelo biti dugotrajno.
Koliko treba da kloknem 5850 za hight za ovo..ako je sad ne upalim necu nikad
-Ovo izgleda mnogo lepo http://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-ghosts-definitive-pc-version-available-now
igru igram vec od prekjucer i upravo sam ju preso, po meni najgora kampanja dosad, modern warfare im je imo puno bolju pricu.
lol a kao od bf 4 je bolja jel !
Ako je modern imao bolju pricu..onda po meni black je bio prica za sebe,kazu da grafika ubija koliko su je dobro odradili...
ak cemo iskreno cod 4 i black ops su imali odlicnu kampanju ! ovo sve prije , izmedju i posle mi nije bas sjelo
lol a kao od bf 4 je bolja jel !
nisam to jos probao, nemogu rec, ali bf3 je bila bezveze.
Ako je modern imao bolju pricu..onda po meni black je bio prica za sebe,kazu da grafika ubija koliko su je dobro odradili...
koja grafika? u ovom codu? pa meni je ista ko u proslom. ali ne hebe me grafika ni malo tako da necu ni ocjenjivat.
meni najbolji cod pricu ima modern warfare, dok ni black ops nema losu, i prvi i drugi. no ovo je za 2 koplja nize od oboje. nije me uopce uvuklo u pricu, ta prica o ghost odjelu, trebali su malo bolje odradit, cak i smrt jednog od glavnih likova me nije previse uznemirila kao npr smrt soap-a i mwu. a tek kraj, a sto reci nego da je kao kraj neke serije za koju je vec potpisano da ide u jos par sezona.
onak ima ljudi koji nisu igrali MW 1,2 SPOILER !
a sto sam spoilao ne seri ajde, nisam ti reko nista vezano za faking pricu. osim tog da je bezvezna. neke misije su tolko umarajuce, dosadne, a tolko potencijala je s tim ghostsima, nista nisu iskoristila, a ocekivao sam vise od infinity warda.
igru igram vec od prekjucer i upravo sam ju preso, po meni najgora kampanja dosad, modern warfare im je imo puno bolju pricu.
igrao si je na toj konfi pod MOJ PC? Igrao si je na 4gb ram-a?
ahahhaah trolam te malo temper, temper ! sa bc 2 su totalno usrali cijelu pricu koja je bila odlicna u 1. dijelu
Skidam samo da izbencham igru, da vidim bude radilo preko nekih 150-200...kako inače cod radi.
Ako cod radi ispod 200 neigrivo je :)
Šalim se, budem skinuo i pogledao.
Da u ovom COD-u kazu koji su je igrali da fenomenlana, sa obzirom na zahtevnost i trebali su da donesu vidljive korake napred,mada kazem opet nisam igrao pa videcmo
@ibme74 igrao je najverovatnije na ps3 ili xbox..posto od danas je imas za deskop
ja budem isto ako nemam lock na 500 bacit cu kistru u zid
Na xbox360 igraš?
Jedina stvar koja me nervira je ovih 28gb, pa to dva dana ima da "kupujem" kako su poceli sledec godine mozemo da ocekujemo igre i do 50gb,znaci strasno...
evo kod mene ni s od seedera ovo ce se skidat par dana ziher
igrao si je na toj konfi pod MOJ PC? Igrao si je na 4gb ram-a?
igram na ps3-u.
evo kod mene ni s od seedera ovo ce se skidat par dana ziher
Skidam sat vremena tek sam na 1,6% ostacu digo tu,pomirio sam se sa dva dana
koja grafika? u ovom codu? pa meni je ista ko u proslom.
igram na ps3-u.
Izaso ram fix za ljude koji imaju manje od 6gb http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=63504&start=330
-Naravno sve na svoju odgovornsot radite.
Jos mala pomoc "pratite" ovaj sajt pa vidite sa kazu http://www.vg247.com/2013/11/04/call-of-duty-ghosts-pc-apparently-uses-2gb-ram-at-maximum-settings-users-create-mp-fov-unlocker/
koja grafika? u ovom codu? pa meni je ista ko u proslom.
igram na ps3-u.
ma kuzim ja te fore, ja sam isto pc igrac, samo na pcu trenutno ju nemogu pokrenut pa sam iso odigrat na ps3, mislio sam da necu moc zbog joysticka ali dobro radio ovaj auto aim pa sam uspio prec.
jbg nema se love za graficku.
Nije mi jasno 30 gb za ovu igru? ko je tu lud?!
ja za ps3 skinuo 8 gb.
ja za ps3 skinuo 8 gb.
Mozda ti je grafika zato "ista" kao u predhodnim delovima
@volvox obrisi iz ps-a xxx mozda se nadje mesta ja tako uradio
da, inace grafika na ps3 ovisi kolko gb ima call of duty, sad ako nadem verziju od 20 gb vjerojatno ce grafika bit ko crysis. nisam nista lose reko za grafiku, meni je dobra, jer ne gledam uopce kakvu grafiku ima koja igra, to mi je nevazno.
Ček šta ovo sranje nije moguće pokrenut bez 6 GB rama ?
Ako je tako onda se nemam šta premišljat između BF i CoDA
Ček šta ovo sranje nije moguće pokrenut bez 6 GB rama ?
Ako je tako onda se nemam šta premišljat između BF i CoDA
Pa mislim da se ni ovako ni onako nemas sta premisljat. Bf je davno prestigao cod u svim elementima. COD cu odigrat samo zato jer je cod, ali kune od mene vise dobit nece.
A to sa 6 gb rama je pres*eravanje po meni, ako je cod 2 mogo se vrtit na 512mb rama, a isti engine je, ne kuzim sta im sad znaci ovo. Valjda misle da ako igrica više traži da ljepše izgleda il neznam šta, ugl. za*srali su :D
@volvox obrisi iz ps-a xxx mozda se nadje mesta ja tako uradio
Ma za komp :D