Kako da smanjim lagg? Bar malo?
probaj comandom u proslom postu meni pomoglo!!!
Kako da smanjim lagg? Bar malo?
probaj comandom u proslom postu meni pomoglo!!!
neznam sta je sa pc igracima ko neke curice
PS3 igraci traze povrat novaca za igru i vecina smatra ps3 i pc verziju namjerno sabotiranom
A najveći bug na xboxu koji sam ja vidio je da ponekad perkovi prikazani u killcamu se ne izbrišu poslije killcama
neznam sta je sa pc igracima ko neke curice
PS3 igraci traze povrat novaca za igru i vecina smatra ps3 i pc verziju namjerno sabotiranom
A najveći bug na xboxu koji sam ja vidio je da ponekad perkovi prikazani u killcamu se ne izbrišu poslije killcama
lol tako mom bratu na ps3 kad pogleda scoreboard ostanu mu ne maknu se kad prestane gledat pa mora izalit van iz servera!!!!
Već sam mislio da su stvarno teška đubrad koja samo hoce novaca i novaca jer ocito kriza u njih nije.
Najbolje da budu socijalno osjetljivi prema zemljama trećeg svijeta poput Hrvatske. Možda čak da uopće ne naplaćuju.
Sorry ali ovo sta sam ja rekao se ne odnosi samo na Hrvatsku nego i na druge zemlje,npr zasto bi mi igraci(ja ne) placali jos njima pretplatu? Jer si umisljaju da si nesto kao Blizzard? Di je onaj stari duh za igre da bude sto bolje igracima a ne sad naprave sta naprave samo da su novci u pitanju,a ostale ko hebe i dali se to njima svida ili ne.E pa nece moci ove noci.
A ti radiš da bude bolje tvom šefu ili da zaradiš novac? - Da me ne plaćaju, ja ne bih radio ništa.
Već sam mislio da su stvarno teška đubrad koja samo hoce novaca i novaca jer ocito kriza u njih nije.
Najbolje da budu socijalno osjetljivi prema zemljama trećeg svijeta poput Hrvatske. Možda čak da uopće ne naplaćuju.
Sorry ali ovo sta sam ja rekao se ne odnosi samo na Hrvatsku nego i na druge zemlje,npr zasto bi mi igraci(ja ne) placali jos njima pretplatu? Jer si umisljaju da si nesto kao Blizzard? Di je onaj stari duh za igre da bude sto bolje igracima a ne sad naprave sta naprave samo da su novci u pitanju,a ostale ko hebe i dali se to njima svida ili ne.E pa nece moci ove noci.
A ti radiš da bude bolje tvom šefu ili da zaradiš novac? - Da me ne plaćaju, ja ne bih radio ništa.
komunjara stara
Jebasu sry sto sam jucer onako naglo oitso ali rokla mi veza.Mozemo veceras opet ako hoces.
Hoce se jos netko veceras pridruziti na zombie mod?Ali malo kasnije jer idem van.Oko 23 ili ponoci??
Ovak, znam da cu opet dobit hrpu td-ova i ne slaganja i kritiziranja al me boli cuka..
Jesam fanboy cod-a daleko od toga. ali takoder gledam stvari mnogo realnije nego ostali ovdje..
Jucer sam probo igrati opet mw2, graficki igra je vidno losija od BO, i kako vi onda ocekujete da vam igra radi na 100+fpsa konstantno?...
Ljudi stari hw ne moze uvijek voziti nove igre na tolikim fpsima pa cak bio to COD...
Ugl MW 2 nasprem BO mi izgleda ko Crysis nasprem BO-a, ocigledna razlika..
Laga? pa laga jbte zbog servera i nasih sugavih providera, nedaj boze da ti se scan u pozadini upali ili neki update odmah ce biti prekid igre.
Trza igra ? cisto sumnjam ako se igra porikta na odreden postavke prema hw koji posjedujete...
Patchovi? sta vi ocekujete od patcha? da vam podigne fps za 50+? znate li vi sta bi oni trebali napraviti da se to postigne?
cisti primjer je cod 4.... makni decale i prasinu i ostale pizhdarije pa cemo svi mi imat 125 + fpsa..
Graficki bi to izgledalo jako loše..
Predpostavljam ako igra zaživi da ce se napravit promod u pravom smislu te rijeci pa ce se moci micati te graficke sitinice pa ce opet pro gameri biti sretni i zadovoljni. EOD
Ovak, znam da cu opet dobit hrpu td-ova i ne slaganja i kritiziranja al me boli cuka..
Jesam fanboy cod-a daleko od toga. ali takoder gledam stvari mnogo realnije nego ostali ovdje..
Jucer sam probo igrati opet mw2, graficki igra je vidno losija od BO, i kako vi onda ocekujete da vam igra radi na 100+fpsa konstantno?...
Ljudi stari hw ne moze uvijek voziti nove igre na tolikim fpsima pa cak bio to COD...
Ugl MW 2 nasprem BO mi izgleda ko Crysis nasprem BO-a, ocigledna razlika..
Laga? pa laga jbte zbog servera i nasih sugavih providera, nedaj boze da ti se scan u pozadini upali ili neki update odmah ce biti prekid igre.
Trza igra ? cisto sumnjam ako se igra porikta na odreden postavke prema hw koji posjedujete...
Patchovi? sta vi ocekujete od patcha? da vam podigne fps za 50+? znate li vi sta bi oni trebali napraviti da se to postigne?
cisti primjer je cod 4.... makni decale i prasinu i ostale pizhdarije pa cemo svi mi imat 125 + fpsa..
Graficki bi to izgledalo jako loše..
Predpostavljam ako igra zaživi da ce se napravit promod u pravom smislu te rijeci pa ce se moci micati te graficke sitinice pa ce opet pro gameri biti sretni i zadovoljni. EOD
Ok s nekim stvarima kaj si napisal se slazem ali sa vecinom ne..
Dakle ti brijes da na jednom i7 6gb i nekoj high end gfx BO zadovoljavajuci fps 60 ? pa taj prastari engine na takvoj kanti
bi trebal leteti briznom svijetlosti jer ja ne vidim razloga zasto nebi (stari dx9 engine etc... i naravno jadan port plus jos jadnija optimizacija u ovome slucaju su razlog za jadni frame rate )
Sljedece, pa koji lag ( net lag ne fps lag ) nasi provideri nisu bog zna sto ali ja sa t-com recimo nemam problema ping na svim serverima izmedu 40-60.
I neznam bar ja ne ocekujem od patcha da se fps magično digne za 50 nego da rijese fps lag,frame dropove,sound probleme itd..
Slazem se s tobom oko hardwera da ljudi ne mogu igrati na kantama iz 2006. No samo u tome.
Smatram iz prve ruke posto sam preso single, i odigro sigurno 100 sati multija tako da mogu par rjeci reci oko samih problema u igri.
Igra je bugovita. Generalno gledajuci, oko ocitih bugova tipa samo ti puska se zakoci, pa do losih razmuljanih teksutra...
E sada meni je jedan od vecih problema sto ja ima duo 3.0 te nije uopce engine sreden kako treba te stvarno ima problema pri multiju pogotovo.
Server browser, respawn koji je uzasan ( najgori dosad u cod serijalu), freezanje, sttetering lagg, gubljenje bodova,novaca,statistika te slicnih problema
oko toga ima ih na stotine... Igra zapravo uopce ne iskoristava taj hardver koji bi trebala nego sve svali na procesor te zagusi i memoriju te naravno procesor.
Graficka doslovno miruje. No tu je onaj masivni problem sa zvukom. Mnogi kao i ja kada iskljuce zvuk preko biosa imaju normalnu igru. To je isto problem zbog
preoterecenosti procesora. Igra je puno vise trebala biti testirana a ne samo za konzole. Za konzole je sve jednostavnije raditi.
ALi pc ima toliko operacijskih sistema,verzija, procesora, sli modova.... Da ne nabrajam dalje nego je ocito da nisu se potrudili najvise za pc verziju.
A trebali su posto pc verzija sa tehnicke strane zahtjeva najvise paznje i testiranja.
Nekima me ce pomoci sto imaju procesore sa 4-6 jezgri, nekima ce raditi sa 2 jezgre, neke gusi zvuk, a nek ni sami ne znaju sta. To je zalosno.
Nemojte mi govorit da je do hardwera problem zato sto kada igru stavite na najzahtjevnije postavke i bolje radi nego na najnizim trebali ste se pitati WTF???
P.S. Treyarchu je trebalo 3 mjeseca da fino srede waw, sada cemo vidjet koliko ce trebati za BO.
Već mi je zlo od ovakvih skriptiranih, linearnih i dosadnih igara.A i već me pomalo smeta ta američka propaganda.Zadnji COD koji je valjao, i stvarno ostao igra koja se pamti i prelazi u dahu je COD 2.Sve nakon toga je više manje skriptirano i totalno linearno smeće.
U dvojci nisi imao osjećaj ovce koja u tor šeće dva metra širokom ograđenom stazicom, mogao si ići koliko toliko u širinu, mogao si barem birati oćeš li ići lijevom ili desnom ulicom, kroz zgradu ili okolo.U nastavcima nakon dvojke, katastrofa, koridor od 5 metara i to je to.U petici nisi se ni mogao sakriti iza grma, jer je grm zapravo zid.Totalno sranje.
Hej ljudi, ja stvarno volim igrati FPSove, ali ovi COD i MOH serijali su postali takva skriptirano linearna smeća, ultramalih mapa, da je to strašno.
Igre su tako loše, da mi je za zadnji MOH koji se odigra za pet sati, treabalo 7 dana da ga završim, jer sam ga mogao tolerirati jedno 30 minuta na dan koliko je bio dosadan.A ovaj COD sam instalirao prije jedno 5 do šest dana, a odigrao nekih dva sata igre.Opet.Jer je ultra dosadna.
I nemojte sada baljezgati kako nije poanta u single playeru nego u multiplayeru.Igra mora zadovoljavati u oba segmenta, ili neka onda izbace SP i gotovo.A ne izbaciti ovakvo SP smeće.Ne znam ko za ovakve igre daje pare.
@toxic pa mislim da baš nije do naših računala pošto neki na njihovim forumu imaju i7, 6gb rama, i 480 pa im svejedno laga. A crysis na tim kompu im leti na high. Dok opet se neki javljaju sa athlon x2 5600, 2 gb rama i 8800gt i igra im ide super.
EDIT:a i onima kojima ne laga tima se freeza igra.
...Jesam fanboy cod-a daleko od toga. ali takoder gledam stvari mnogo realnije nego ostali ovdje...
Kad je već tolko popularan na forumu moram ga i ja iskoristiti.
Uglavnom mislim da dalje od žutog dijela ne treba ni čitati a ni besmisleno komentirati.
@toxic pa mislim da baš nije do naših računala pošto neki na njihovim forumu imaju i7, 6gb rama, i 480 pa im svejedno laga. A crysis na tim kompu im leti na high. Dok opet se neki javljaju sa athlon x2 5600, 2 gb rama i 8800gt i igra im ide super.
EDIT:a i onima kojima ne laga tima se freeza igra.
ja mislim da vise crysis nije najzahtijjevnija igra vec bfbc2!!!!
Black ops ne radi dobro niti a ppc niti za ps3
na ps3 ne laga tolko kolko na pc al puno bugova i ostalih Kur.ce.va
Rješenje za sve stuttering probleme je instalacija dobrog starog windows xp-a http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1608036
kada izlazi ovaj patch za cod black ops, tacnije receno kojeg datuma..? igra mi radi odlicno, sve high, ali ponekad malo "lagga" pa mi ide na zivce.. valjda ce taj patch rijesiti te probleme
Ne pricaj ovakve glupsti, vec u par navrata sam skuzio da uopce neznas sta pricas.. mozda znas da treba imat igra 125 fpsa i da bolje radi cod kao takav. ali dalje od toga ne vidis. Ti si umsilio da cod treba imat 125 fpsa i udri po tome i nevalja ovo nevalja ono.
Pokreni 3dmark 06(cpu bench) ili bilo koji cpu bench i vidi koliko ti taj cpu moze dati fpsa ?? max 7-8 fpsa i to na vrlo losim postavkama i to sa i7 i slicnim procesorima.
Gpu ne radi nis... a jbmu sve svasta sam cito al ovakvu glupost nisam procito ima pun norc....
Sta se tice single playera niti sam ga igro niti cu ga igrat jer mi nije zanimljiv pa necu niti komentirat.
A sada da komeniram crysis(koji nisi ti spomenuo nego netko drugi ja mislim)...
Stari moj izuzevši micromana i još rijetke ljude ovdje koji imaju neki hw testirat.
Ja sam imao i imas slike i svasta nesto tu na forumu od mene.. i7 920 kasnije phenoma 955 i i5 750. imao sa 3 way sli 9800gtx, imao sam gtx295, imao sam 3 x 4890 , imao sam hd5970..
Na svim ali apsolutno svim konfama kada sam nariktao crysis na najvece detalje konfa se mucila.. a to kak neko prica neke gluposti kak se crysis vrti na full postavkama mogu samo macku o rep objesit i slatko se nasmijat jer taj laže uzduš i poprijeko.
Još jednom Bo nije idealna igra ima mana, ali graficki izgleda sasvim solidno (bezobzira na stari engine) i kao takav ima pravo inzistirat na jacim konfama..
Zašto trza nekim sa i7 920 i hd5970 a nekima na 9800gtx i athlonom x3 radi odlicno su teme za diskusije.... rezolucija i ostale pizhdarije.. a da ne pricam o razmazenosti ljudi koji su naviknuli na 100+ fpsa igrat svaku igru pa im dode jedan BO(koji nije savrsen) i onda seru kuda god stignu.
Igra radi fps drop? lokajte na 60 fpsa i necete imat drop veci od 5 fpsa i aj bok, kud koji mili moji.
...Jesam fanboy cod-a daleko od toga. ali takoder gledam stvari mnogo realnije nego ostali ovdje...
Kad je već tolko popularan na forumu moram ga i ja iskoristiti.
Uglavnom mislim da dalje od žutog dijela ne treba ni čitati a ni besmisleno komentirati.
Isto vrijedi za tebe da nisi nebi niti komentiro ovo i pokusavao ispast cool.. (fanboyevi su manje vise svi ovdje, osim doxy-a, on se je jasno izrazio da nije fanboy nicega)
Isto vrijedi za tebe da nisi nebi niti komentiro ovo i pokusavao ispast cool.. (fanboyevi su manje vise svi ovdje, osim doxy-a, on se je jasno izrazio da nije fanboy nicega)
Hahahaha, toliki sam fanboy CoDa da rađe trenutno sam trčkaram po praznom BC2 Bug Serveru nego da igram BO.
Fanboy sam 4 serijala: Hitman, pravi R6, Half-Life i TES. Ostalo nula bodova.
Rješenje za sve stuttering probleme je instalacija dobrog starog windows xp-a http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1608036
Da li je netko to napravio da moze potvrdit da ima pomaka???
Citam po forumima da je pola-pola. Mene ne zanima toliko fps nego ono zapinjanje i stekanje pogotovo kada pocnem pucat po nekome.
Da znam da ce mi to rjesit odmah bio stavio xp.
Hahahaha, toliki sam fanboy CoDa da rađe trenutno sam trčkaram po praznom BC2 Bug Serveru nego da igram BO.
Fanboy sam 4 serijala: Hitman, pravi R6, Hlaf-Life i TES. Ostalo nula bodova.
a jbga stari onda si u krivoj temi..
Da li je netko to napravio da moze potvrdit da ima pomaka???
Citam po forumima da je pola-pola. Mene ne zanima toliko fps nego ono zapinjanje i stekanje pogotovo kada pocnem pucat po nekome.
Da znam da ce mi to rjesit odmah bio stavio xp.
ajde pls probaj samo jedno napravit...
izgasi sjene.... mene sjene muce. izgasim sjene i cpu opterecnje se smanji.
Odskora i BF serijala, pitanje je vremena. :)
a jbga stari onda si u krivoj temi..
Jbga kad ništa od navedenoga već poduže vrijeme ne izlazi, pa moram trollat i po drugim temama.
Odskora i BF serijala, pitanje je vremena. :)
Pa recimo da zbog mojih studentskih prilika već stavljam lovu na stranu za BF3 (i to steam verziju makar će biti skuplja).
daj jbte. jesi ti gluh ili sta? to sta se cpu opterecuje sa nekim desetim stvarima nema veza sa fpsom koji mi dobijemo van.. cpu fps ne moze biti veci i on ide od 1 do 7,8 fpsa..
pa jbte testiraj, nemoguce je da ti cpu daje vise od toliko znaci, kada bi ikako i mogao maknut graficku karticu i bacit je sastrane , ti bi od ovog coda samo sa cpuom dobio 5 fpsa ako i tolko pitanje je..
ono sta ti dobis van je izrazito od grafulje.. eod..
necu sa tobom pricat jer apsolutno si amater sta se tice tehnickih strana...