- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Activision je otišao u k***c. Previše je žedan para i nečemo tako skoro dobit dobar CoD, jer kad bi oni napravili neki predobar CoD šta bi izdali sljedeće godine? Kako bi Activision popapio milijarde dolara od fanova koji se nadaju da će ovaj CoD biti kako treba.
PC verzija je opet zakinuta jer njih nije briga, čak i da su "slučajno" pustili ovakvu nedovršenu verziju PC-a na tržište trudili bi se da je poprave što prije ali ne!
Iz ovoga se jasno vidi za koga se oni brinu:
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146&sid=esr1obnk8h15a176suj9h4n265 -PC
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=72&t=313365&sid=esr1obnk8h15a176suj9h4n265 -PS3
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=73&t=313362&sid=esr1obnk8h15a176suj9h4n265 -X360
Nemorate ni čitat jasno se po veličini vidi o kome se brinu, a onda još uz to pogledajte koje gluposit ispravljaju na konzolama i najstinije bugove, a na PC još nisu popravili ono šta je većini osnovno za igranje općenito.
Ja san svjestan da od Acitivisiona dobrog CoD-a uskoro nećemo viditi. Sljedeću FPS igru koja će bit bolja od CoD 2 i 4 će vjerovatno bit od Respawn Entertainment ( ako im EA da dovoljno slobode) a vjerovatno hoće jer se nadam da su svjesni da nemogu ni približno sa BF serijalom pobrat para ka šta CoD može. zapitajte se da EA sa svojin BF serijalom radi PC igračima ono što Activision radi sa CoD serijalom tko bi ga igra? Tko bi igra sada Bad Company 2 da su sve ove DLC-e morali platit ka šta se u MW2 trebalo? Gotovo nitko. BC2 ima ovoliko publike samo zbog toga jer se BRINU o PC igračima koliko-toliko, i zato jer im svako malo serviraju besplatne DLC-e.
opet u krivu si kao i uvijek.. imam 23 godine ak te bas zanima.. ja ne vrijedam niti sam te uvrijedio, ako nesto od toga smatras uvrijedom tvoj problem.. to sta sam ti reko da si totalni amater je uvrijeda? hmh daj se malo sredi hbte..
Mozda imas vise iskustva ali pogledaj malo tvoje postove, pogotovo di ti je nexeem odgovarao apsolutno niti jedan nije bio dobar, sve ti je nexeem dobro reko.. samo pogledaj.. i onda tu kazes da je output fps samo od cpu, da gpu uopce igra ne koristi.. wtf?? slijedeci puta budi jasniji jel takve izjave nemaju veze sa vezom.
Ono sta si ti trebo reci je da cpu ne iskoristava graficku dovoljno sta je istina, a da je fps output od cpu je glupost..
Ugl. bio si u pravu da je cpu preopterecen, zasto je preoptecen to neznamo ali sigurno nije da fila grafu..
al opet fps koji dobijemo van je gpu fps..
al opet ako gledamo neke reviewe i neku praksu koju ja imam.. na vecoj rezi od 1680 x 1050 cpu uopce nema utjecaj na fps u igrama to je ono sta mi svi znamo..
i sa time znam da je ovdje nesto drugo u norcu ali sigurno nije ovako kako ti kazes..
niti sam ja u pravu niti si ti... vjerojatno neki programer/coder zna vise sta se desava
Ja vas ne razumijem. Stalno govorite da je svaki novi COD sve losiji i losiji, da Activision samo hoce pobrat novce i sve samo lose a i dalje kupujete njihove igrice. Pa sta je s vama. I kad izađe sljedeci COD opet cete vi isti kupit tu igricu i opet plakat kako ne valja. OMG...
kada izlazi ovaj patch za cod black ops, tacnije receno kojeg datuma..? igra mi radi odlicno, sve high, ali ponekad malo "lagga" pa mi ide na zivce.. valjda ce taj patch rijesiti te probleme
nebudi baš siguran,meni je bilo sve u redu do zadnjeg patcha
Već sam mislio da su stvarno teška đubrad koja samo hoce novaca i novaca jer ocito kriza u njih nije.
Najbolje da budu socijalno osjetljivi prema zemljama trećeg svijeta poput Hrvatske. Možda čak da uopće ne naplaćuju.
Sorry ali ovo sta sam ja rekao se ne odnosi samo na Hrvatsku nego i na druge zemlje,npr zasto bi mi igraci(ja ne) placali jos njima pretplatu? Jer si umisljaju da si nesto kao Blizzard? Di je onaj stari duh za igre da bude sto bolje igracima a ne sad naprave sta naprave samo da su novci u pitanju,a ostale ko hebe i dali se to njima svida ili ne.E pa nece moci ove noci.
A ti radiš da bude bolje tvom šefu ili da zaradiš novac? - Da me ne plaćaju, ja ne bih radio ništa.
Kakva je situacija danas u svijetu,imas 2 opcije,ili radi ili nogom u guzicu na cestu,pa ti odluci.
Bolje im je da imaju jos nesto igraca sada nego da sve izgube(skoro sve osim fan boya) kada bi uveli pretplatu.
Activision je otišao u k***c. Previše je žedan para i nečemo tako skoro dobit dobar CoD, jer kad bi oni napravili neki predobar CoD šta bi izdali sljedeće godine? Kako bi Activision popapio milijarde dolara od fanova koji se nadaju da će ovaj CoD biti kako treba.
PC verzija je opet zakinuta jer njih nije briga, čak i da su "slučajno" pustili ovakvu nedovršenu verziju PC-a na tržište trudili bi se da je poprave što prije ali ne!
Iz ovoga se jasno vidi za koga se oni brinu:
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146&sid=esr1obnk8h15a176suj9h4n265 -PC
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=72&t=313365&sid=esr1obnk8h15a176suj9h4n265 -PS3
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=73&t=313362&sid=esr1obnk8h15a176suj9h4n265 -X360
Nemorate ni čitat jasno se po veličini vidi o kome se brinu, a onda još uz to pogledajte koje gluposit ispravljaju na konzolama i najstinije bugove, a na PC još nisu popravili ono šta je većini osnovno za igranje općenito.
Ja san svjestan da od Acitivisiona dobrog CoD-a uskoro nećemo viditi. Sljedeću FPS igru koja će bit bolja od CoD 2 i 4 će vjerovatno bit od Respawn Entertainment ( ako im EA da dovoljno slobode) a vjerovatno hoće jer se nadam da su svjesni da nemogu ni približno sa BF serijalom pobrat para ka šta CoD može. zapitajte se da EA sa svojin BF serijalom radi PC igračima ono što Activision radi sa CoD serijalom tko bi ga igra? Tko bi igra sada Bad Company 2 da su sve ove DLC-e morali platit ka šta se u MW2 trebalo? Gotovo nitko. BC2 ima ovoliko publike samo zbog toga jer se BRINU o PC igračima koliko-toliko, i zato jer im svako malo serviraju besplatne DLC-e.
Ja vas ne razumijem. Stalno govorite da je svaki novi COD sve losiji i losiji, da Activision samo hoce pobrat novce i sve samo lose a i dalje kupujete njihove igrice. Pa sta je s vama. I kad izađe sljedeci COD opet cete vi isti kupit tu igricu i opet plakat kako ne valja. OMG...
za mene kao i vecinu drugih kako ja mislim cod zivi na staroj slavi.
Jedno noob pitanje. Kako da nađem server sa stick and stones modom? Ne vidim da mi je to u filterima ponuđeno...
jeli eu cover onaj sa crvenim ili sivim
Jedno noob pitanje. Kako da nađem server sa stick and stones modom? Ne vidim da mi je to u filterima ponuđeno...
u server browseru odi u WAGER karticu i tamo imas wager mode servere.
Evo jedno pitanje za one koji se razume baš dobro u to. Jel se ikako ikakvim patch-om može rješiti ova situacija u vezi Black Ops-a! Tolko me živcira igrat na 40-50 FPS-ova (ne igrivo je!!!) Hvala
Jel vama igra radi normalno pa vam se nakon nekog vremena totalno zblokira?
Jel zna neko kak riješit taj problem?
Jel vama igra radi normalno pa vam se nakon nekog vremena totalno zblokira?
Jel zna neko kak riješit taj problem?
Da CTRL+ALT+DELETE =TASK MANAGER!! Zasad jedino riješenje!!
Jedan moj prjedlog. Probajte staviti field of view na max, meni je malo smanjilo lag :)
Konačno, evo i njegove recenzije. :D
Sve je receno u ovoj recenziji,kao sto sam i ja napisao ovdje na forumu igra je jednostavno predebilna,od grafike,akcije,price,meduscena(pardon,grafika jos ajd).....Malo zaljev svinja,malo Vijetnam,malo Drugi svjetski rat?! Ime Black Ops nema veze sa radnjom,koje tajne operacije su to u igri pitam se ja?? Potpuni promasaj,svi su pljuvali po MoH-u,ali on je za ovu igru cista 10-etka!
I jos jednom da kazem: te meduscene , jao te meduscene....
Pa taj u svojim recnezijama pokenja skoro svaku igru.
Pa taj u svojim recnezijama pokenja skoro svaku igru.
Da ali ako ju ovako pokenja onda znači da je igra neki prosjek ili malo ispod njega.
Pa i BC2 nije baš hvalio kolko se sječam, znači da je i BC2 neki prosjek? Malo sutra.
Tip je izgleda u velikoj depresiji ili ga nešto drugo u životu moći kad mu skoro sve smeta.
Da ali ako ju ovako pokenja onda znači da je igra neki prosjek ili malo ispod njega.
Ma tom liku je i onak cilj da čim više sposere neku igru,a ne da napravi neki kvalitetan review..
Igrate zombie? Ako igrate molim vas dodajte me na steamu, uvjek sam za koju rundu zombia sa dobrom ekipom.
Steam: Sapko111
Pa svaki njegov review je smiješan mislim u pozitivnom smislu tj mislim da je njemu cilj da napravi smiješan review nesto kao AVGN samo za nove igre
Potvrđujem da igra radi puno bolje na Windowsima XP ako imate dual core procesor. Loše je kodrana za Win 7, nema trganja i laga jedino ako onesposobite zvuk u control panelu.
Ako imate 4 core, onda možete na Win 7.
Taj Treyarch je loš kooperant, kad radi Infitnity Ward kao prošle godina MW2 onda je sve optimizorano i ide glatko na max.
Igrica legendarna .......nema boljeee igrah kod prijatelja,al sve jedno legendarana !
Time što brutalno iskreno navede sve mane napravi bolji review od 99% drugih. Inače, poznavajući njega, ovo je prilično blag review, što sam i napisao prije dvije-tri strane kada sam i linkao ovaj review :D.
Brutalno iskren, da baš. Kolko sam skužio igrama traži samo mane, a dobre stvari ne želi ni spomenuti.
Kao što je neko rekao njemu je cilj ispasti smješan.
Time što brutalno iskreno navede sve mane napravi bolji review od 99% drugih. Inače, poznavajući njega, ovo je prilično blag review, što sam i napisao prije dvije-tri strane kada sam i linkao ovaj review :D.
Po meni više gimmick nego review...
da, ističe negativne stvari uglavnom, ali na način "look at meeeeee, i iz smart and sarcastic"
al eto, dosta ljudi voli takvo nešto alternativno..
Ma lika nije briga kakva je igra,njemu je bitno da svakoj igri nađe i onu naaaaaaaaaaaaaajmanju "manu"...
Brutalno iskren, da baš. Kolko sam skužio igrama traži samo mane, a dobre stvari ne želi ni spomenuti.
Kao što je neko rekao njemu je cilj ispasti smješan.
Ali je zato Portal pohvalio, tj nije nasao nijednu manu. Kaj buš ve, a a a a?
To je pohvalio pricu, samoj igri je nasao mane.
Ja bi se prije izrazio ovako: "Grass grows, birds fly, sun shines and brother I hur-, Bioware writes good stories"