Isti MW2, u biti, izgleda ko običan mod za MW2, sve je identično, promijenili imena oružja i skinove, kao i killstreakove. MP će biti isti ko u MW2, sam bez IWNeta.
Meni vjerojatno dovoljno :), navikli smo
Isti MW2, u biti, izgleda ko običan mod za MW2, sve je identično, promijenili imena oružja i skinove, kao i killstreakove. MP će biti isti ko u MW2, sam bez IWNeta.
Meni vjerojatno dovoljno :), navikli smo
Koliko ce kn biti igra?? i di bi mogao kupit org key bez igre??
Activsion kaže da će black ops biti jedna od dvije najskuplje igre ikada.
ja san gleda negdi 60 $ igra+cd key ,ali mene zanima samo cd key?? di uzet??
koliko bi manje doslo bez igre samo cd key??
ja san gleda negdi 60 $ igra+cd key ,ali mene zanima samo cd key?? di uzet??
Ma ne najskuplja gotova igra za kupiti nago izrada igre.
kad izlazi i jel dolaze zajedno i sp i mp?
ne, kupuješ odvojeno. svaka će bit po 400kn.
Pa naravno da izaze skupa mp i sp, kakvo je to pitanje?
Kad si vidio cod da poslje sp izdaje mp?
A izlazi 9.Studenog 2010
Pa naravno da izaze skupa mp i sp, kakvo je to pitanje?
Kad si vidio cod da poslje sp izdaje mp?
A izlazi 9.Studenog 2010
Znaš, nebi me čudilo da Activision odvoji mp od sp kako su krenuli.... kao što je blizzard starcraft podijelio na tri dijela.... Ove velike kompanije gledaju samo kako će zgranuti što više $$$, ono što je djdomi rekao me nebi čudilo.... (čini mi se da će mw3 tako prodavati)
zasto bi djelili sp i mp?ne kuzim?ja to jos nikad nisam vidio ni cuo.
Ako Bobby Kotick čita bug forum onda smo gadno nagrabusili jer smo mu dali jednu super ideju
zasto bi djelili sp i mp?ne kuzim?ja to jos nikad nisam vidio ni cuo.
A zbog Activisiona.... mislim to je teško za vjerovati, to su samo moje ''pijane'' slutnje..... Ako ''svemoćni'' blizzard može cijepati igru, zašto nebi mogao i activision XD..... Ali ipak nisu tako glupi ni ludi, pa pusti moje slutnje da slobodno lete XD......
Ako Bobby Kotick čita bug forum onda smo gadno nagrabusili jer smo mu dali jednu super ideju
ali svim korisnicima bug foruma idu originalni besplatni primjerci zbog ideje
Pa da koncept kao Sam&Max samo jos isjeckanije a onda ce poceti s iznajmljivanjem metaka za puske. . .
Pa da koncept kao Sam&Max samo jos isjeckanije a onda ce poceti s iznajmljivanjem metaka za puske. . .
kempanje 10 min na jednom dijelu mape-20kn :) cheap stuff :)
kempanje 10 min na jednom dijelu mape-20kn :) cheap stuff :)
hahaha
Samo im vi dajte ideje pa ćete plakati kad u sklopu Iwneta bude trgovina streljivom i oružjem za CoD .
Prije svakog MP matcha kupuješ streljivo - 500 metaka - 5$. Pa ti sinko koristi RPD... Naravno, streljivo je moguće pokupiti od mrtvaca ali samo odgovarajući kalibar. Bockanje noževima bi naglo postalo popularno (ako bi si uspjeli priuštiti nož - 10ak $ komad, nakon 20ak prerezanih vratova i 20ak probušenih pancirki treba novi...)
A tek killstreakovi? Chopper gunner 10$, predator 5$... Amblemi? 1$ komad. C4? 5$. Sniper camo? 10$.
Profit
Samo im vi dajte ideje pa ćete plakati kad u sklopu Iwneta bude trgovina streljivom i oružjem za CoD .
Prije svakog MP matcha kupuješ streljivo - 500 metaka - 5$. Pa ti sinko koristi RPD... Naravno, streljivo je moguće pokupiti od mrtvaca ali samo odgovarajući kalibar. Bockanje noževima bi naglo postalo popularno (ako bi si uspjeli priuštiti nož - 10ak $ komad, nakon 20ak prerezanih vratova i 20ak probušenih pancirki treba novi...)
A tek killstreakovi? Chopper gunner 10$, predator 5$... Amblemi? 1$ komad. C4? 5$. Sniper camo? 10$.
Profit
Ili još da moraš kupovati živote,kada te ubiju, ono u paketu 5 života 5$, 10 života 10$, 20 života 15$, 50 života 30$ i sl. to bi bilo EPIC
Mislim da sad pretjerujete rađe dajte neki video ili info o igri.
Ma preteruje, sta ti je? Sad neki zidov iz Acti ovo cita i vice ja ja dinero ja ja, ovo cemo implementirati ja ja. . .
kaj bi ruzno izgledalo lol
najace su mi fore gdje nekome ne pase izgled puske
mislim kak uzasno ne kuzim stvarno
grafika je mozda losa ili nema dovoljno detalja na puski evo neznam prosvjetli me
Meni je kalaš bas super, ljepsi nego na MW2.
A to je zato jer izgleda kao od cod4, bez ikakvih onih gore "rebreca" za dodavanje red dota.
To je onaj stari ak47 iz cod4, a u mw2 su stavili noviju varijantu ak47.
Mislim, iako volim 13 minuta gledati ljudima u ramena, očekivao sam video iz igre ne iz ''kina''
Ok mozda se ne vidi dobro zato kaj je snimano kamerom ili jos nisu sve proljepsali ali mi nekako izgleda plasticno,i meni je kalaš jadan u mw2.
Pa ok to sam samo stavio jer sam vidio u subscription box i zato sto je bilo puno offtopica da se smanji ima jos dosta do izlaska igre ovo je najbolje sto mozes dobit dosad
ima se!
može se!
Mod Tools
Dev Console
http://www.codblackopsnews.com/2010/08/21/round-up-of-gamescom-news-plus-leaked-gamescom-footage/
I jos neke glasine(2 mjeseca stare od istog izvora su potvrđene u multiplayer teaseru):Stopping power odlazi,ali nemorate biti tuzni,vraća se jugernaut.