Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.019.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

jedva cekma ovu..igru...a neki govore da kao izlazak igre je 9.11.?ili 11.9??

šta sada.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Call of Duty: Black Ops
Tommy_123 kaže...

jedva cekma ovu..igru...a neki govore da kao izlazak igre je 9.11.?ili 11.9??

šta sada.?

09.11.2010

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina

MULTIPLAYER TRAILER:

17 0 hvala 19
15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

MULTIPLAYER TRAILER:

neznam bas izgleda mi skoro isto ko i mw2

15 godina
neaktivan

Multiplayer super izgleda i vidi se da su dali truda, ali bojim se da će završit kao mw2.

xFire: ivan996

5 2 hvala 0
16 godina
ivann.n kaže...

MULTIPLAYER TRAILER:

meni ovo predobro izgleda, bit će čini mi se i bolje od mw2.. jedva čekam da izađe pa probamo

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
15 godina
neaktivan

Red dot je smajlić hah

9 0 hvala 0
15 godina
RE: Call of Duty: Vietnam

čim čujem treyarch odmah se naježim

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

neznam bas izgleda mi skoro isto ko i mw2

Točno to!

Iako nije bilo ni za očekivati da će biti nešto mega drugačije, budući da je svaki COD u srži gotovo identičan, ovo je zbilja previše sličnosti. Pogotovo ako se sjetimo izjave u kojoj je Treyarch prije par mjeseci rekao da nisu preuzeli apsolutno ništa od MW2. Po ovom videu rekao bih da su uzeli poprilično toga.

Bez obzira na to, mislim da ću i ovaj nastavak kupiti. Zašto prekinuti tradiciju. Kao i sa MW2 i ovoga puta prvo na xboxu, a za PC ako bude dovoljno frendova igralo.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan

0:36 -ragdoll win

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Al će bit zabavno campere s autićem dić uzrak. Jedva čekam!

A i činimi se da su uveli neki novi mod ovo na početku s kamerom.

xFire: ivan996
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 20:16 (xxCROsainTxx).

1 0 hvala 0
17 godina

Pa izgleda da je veselo drustvo dobilo jos jedan "Trumper" za OneManArmy per onaj samostrel. . Smijeh noz na puhanje i mini autic, brum brum. . ., cak ima i ACR ili neka druga stara verzija te no recoil puske. ., cista kopija MW2 s malo modanim pizd*rijama, cak i oni glupi tagovi iskacu kad ubije nekog, ona kamera je cool. . . .

Srecom sve je na dedicated pa sam ja sretan jer Host server---PAM/PRO mod i uzivancija. ., nema vise onih GL skill gluposti itd

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

A quake engine? Mape povelike, a atmosferski efekti savršeni.

A kao igra? Pa kopija MW2. Malo ukradenih fora iz HL2 (ona strjela) te Bioshock.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uvijek u igri prvo uočim drugačiji osjećaj ubijanja. kamera izgleda zakon, autići...dobra igra, al ipak jača kopija mw2. ako netko bude nezadovoljan s black opsom, možda bude razmjena...možda.

vidit ćemo kako će napredovati. 

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

black ops ce biti mw2 sa dedicated serverima te malim preinakama

meni dovoljno :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Call of Duty: Black Ops Multiplayer Teaser Trailer::Uživajte..:)

vidim da je netko vec..stavio..ja se ispricavam..:(

http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty7workingtitle/video/6272783?tag=topslot;title;2

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 21:02 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nadam se dobrom mod supportu da sve te gluposti iz igre izbaci..samo je to još može spasit

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ma ovo je MW2 sa dedicated serverima. I kraj priče. Samo ce još SP biti malo lošij.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji drekec.

Ušminkani MW2, ništa više, dodano još killstreakova (10 killova-besplatna vazektomija), novih gadgeta(onaj avtić iz Mikro Mašina, nož na rastavljanje(?), ekspres lonac), ugl. potpuno zaglupljujuće. Ostajem pri svojem CoD4.

A što se drugo moglo i očekivati nakon MW2.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 21:14 (AlienWare1).
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Koji drekec.

Ušminkani MW2, ništa više, dodano još killstreakova (10 killova-besplatna vazektomija), novih gadgeta(onaj avtić iz Mikro Mašina, nož na rastavljanje(?), ekspres lonac), ugl. potpuno zaglupljujuće. Ostajem pri svojem CoD4.

Pa to i je zakon šta su nabacali masu stvari...

Ti bi samo pušku i pucaj... Igraj onda Quake 3!

15 godina
AlienWare1 kaže...

Koji drekec.

Slažem se potpuno

17 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
AlienWare1 kaže...

Koji drekec.

Pa to i je zakon šta su nabacali masu stvari...

Ti bi samo pušku i pucaj... Igraj onda Quake 3!

Previše je tih gluposti.

Uprskali su bit igre, ako je do sada nisi shvatio iz prošlih nastavaka, neću ni objašnjavati.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
15 godina
odjavljen

Je, nabacali su gomilu stvari, cjela igra blješti ko božicno drvce u ponoc, ubijem lika, opali me sa 5325235235 poruka na ekranu sa raznim porukama, igru su napravili onda ugradili ubrzaj igur za 500 puta, jednostavno od MW2 je sve krenulo ka konzolaškom razvoju.

Cjela igra se oslanja na brzinu refleksa i vidljivosti, dok su recimo CoD2 u MP S/D i CoD4 s modovima ipak imali tu stil igranja koji je sporij i nije tako šaren. I kolko tolko je bilo taktike.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

gledam malo ovaj novu gameplay MP od black opsa pa to je cisto bozicno drvce kao sto kolega kaze, jeste vidjeli onaj autic na daljenski?

FAIL -.-

Model fashion guru.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni izgleda sasvim dobro, ja neznam sta vi ocekujete od igre.

Npr cod mw je bila savrsenstvo za onu godinu (stvarno su se potrudili), i sada samo nadogradjuju detaljima grafikom, novim oruzjem.

Isto ce tako bit razocarenje forza 4 kad izadje, reci cete kopija. Ili ko zna kolko jos igara. 

Meni onaj trailer izgleda super, dinamican sa super efektima i novim oruzjem, pogotovo strijela i ''formula'' :D

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pitam li se pitam hoce li ikada biti coda koji ce nadmasiti cod4?

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

cod 8. Možda će biti protiv osvajača iz Orionovog pojasa.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan

šta mu znaci na pocetku kad ubije onog frika i uzme kamericu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

CoD 4 je odličan i svi tako misle jer je bio prva prava igra o modernom ratovanju i MW2 nije mogao ponuditi puno novih stvari,ali mislim da Black Ops hoće jer ima dosta novih oružja i spravica.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

šta mu znaci na pocetku kad ubije onog frika i uzme kamericu?

To znači da je dobio kameru na kojoj su snimljene cimerice tog lika kako se skidaju. It's worth killing for.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice