Call Of Duty: Advanced Warfare

poruka: 401
|
čitano: 68.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Call Of Duty: Advanced Warfare
Mihael610 kaže...

Stavljen najnoviji update. Igrica opet ne radi{#}

Čisto radi obavijesti igra na Nvidijama radi grozno ili nikako. Kako znam? Zato što sam imao MSI GTX 680 i nije mi igra uopće radila. Kupio sam novu Sapphire R9 290 TRI-X  sve radi bez problema i singl i multi.

Tako da CoD:AW ne voli Nvidiu, a ni Nvidia CoD:AW.

17 godina

ja neznam di je problem odigrao sam igru bez ikakvih problema , glitcheva,errora i sl bug-ova (mozda sam imao srece) a nisam nikakav update stavio,

pricam o single kampanji {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 11:20 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Čisto radi obavijesti igra na Nvidijama radi grozno ili nikako.

Meni na GTX 970 igra radi prilično dobro. :)

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina

Volim kad ljudi temelje misljenje na svom primjeru koji je kap u moru.

:)

''Meni neradi na mojoj konfiguraciji koja se sastoji od kombinacije te i te maticne,procesora,rama i graficke'' Dakle ne radi svima koji imaju nvidiju.

11 godina
protjeran

Nakon 10 min izbrisao sam igru od 40Gb.......glupa do bola! i zamisli što, radila je! gtx 780

www.mmo-balkan.com
12 godina

ja sam prije nego sto sam kupio igricu odigrao kampanju bez ikakvih problema. i onda kupio radi multiplayera koji mi se svida. i nakon 10min igre. not responding

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

eto nakon gro vremena (obaveze ,job etc...) napokon sam zavriso single kampanju po meni ovo je najbolji cod od MW-a 

cijelo vrijema nabijen akcijom , cimanjima prica je ono malo vec prozvakana ali je CGI animacije preodlicno napravljenje pogtovo one facijalne!

multi necu isprobavat jer me ne zanima!...uglavnom {#} i to nakon dosta godina sto se tice COD-a !

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina

meni je kampanja bila ok u startu al su je poslije toliko razvodnili da sam jedva cekao da zavrsim. svaki put "joj evo ga sad ce kraj, nasli smo ga gotovo.. aaaa nije to taj ajmo isponova" i tako jedno bar 2-3 puta {#}

multi mi je ok, iako titanfall je bolje odradio kretanje. najveca zamjerka je naravno sto nema dedicated servera i lag zna stvarno izivcirat ponekad. prvi CoD nakon cetvorke u kojem sam odigrao multi vise od pola sata prije gasenja. ok igra ali daleko od onoga sta bi trebala bit da se ponovo vratim CoD-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da će ljubitelji UT-a itekako uživat u novom COD-u ( bunny hopping ftw ). U MP-u za svakoga ima ponešto, od "Ranked play", preko "Hardcore moda", pa do "Clan Wars" ( iOS i Android aplikacija ). 

Naravno da je sve daleko od idealnog, čekaju se dedicated serveri ( malo ljudi vjeruje da će ikada doći ), te ispravljanje još par grešaka prilikom spajanja na hosta ( poruka "Lost connection with host" me iznenadi svakih 10-20 partija ). Overall, prilično sam zadovoljan sa igrom. 

11 godina

kupio ju neki dan na snizenju za 15 ojrica cca 110kn...reko ajde nije kraj svijeta ak "opet" ne valja ali čak sam i ugodno iznenađen kaj se mp tiče tak da sp još nije došao na red {#}

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
13 godina
neaktivan
ZGamer kaže...

kupio ju neki dan na snizenju za 15 ojrica cca 110kn...reko ajde nije kraj svijeta ak "opet" ne valja ali čak sam i ugodno iznenađen kaj se mp tiče tak da sp još nije došao na red {#}

Di si kupio, je još traje to sniženje?

12 godina
Winchester01 kaže...
ZGamer kaže...

Di si kupio, je još traje to sniženje?

Da i mene to interesira...daj link :D

13 godina
neaktivan

Ekipa, di ima najjeftinije za kupiti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Ekipa, di ima najjeftinije za kupiti?

Imaš vrlo jeftino na G2A...

CoolerMaster Support
11 godina

sry ekipa nisam reagiral brzo bila je na sniženju na G2PLAY ali svega nekih par sati lik je prodaval giftove za 15 eura drugi dan je već skočila na 30 sad vidim još i više 

evo vam njegov profil na steamu možda ima još na lageru!

The Time is always righT
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 1:14 (ZGamer).
17 godina

Koja kifla ne štima sa igrom na pcu?

Neke mi mape uopće neće učitati na multipalyeru? Npr. Defender, Instinct i jos par , a neke rade..

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel dobro rokanje? Vrijedi li kupovat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ljanboo kaže...

Jel dobro rokanje? Vrijedi li kupovat ?

Definitivno je igra vrijedna kupnje. 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan

12 godina

Upiknuo i ja dns igru za Pc na G2A ( steam gift- 30$)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Malo gameplaya sa novom puškom

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Ne mogu se nikao rijesit ovog errora. Jel ima tko kakvo rjesenje? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Imam jedan savijet, ali ti se neće svidjeti. Igra očito random  (znači ne sve) za**bava ljude sa Nvida grafičkim karticama. Imao sam MSI GTX 680 Lightning i dobivao sam istu grešku ili kada sam imao sreće i ušao sam u igru, igra se je smrzla u roku od 5 minuta, u prijevodu prvih mjesec dana nisam igrao uopće igru jer nisam mogao. Tada sam se odlučio na drastični potez i kupio sam Sapphire R9 290 TRI-X i sve radi savršeno bez trzanja i u singl player-u i u multiplayer-u ( do sada mi je samo u 3 metcha zatrzavalo na početku od jedno 100 i više matcheva) Uglavnom preporod.

Ako ti ima netko od frendova AMD karticu probaj ju upiknut i vidit ćeš da će ti igra vjerovatno (ne i 100%, ovisi od slučaja do slučaja) raditi.

LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 21:33 (MasterOfDisaster).
13 godina

Ja sam onda onaj sretnik koji ima nvidiu GTX 760 i igra radi bez ikakvih problema osim na Defender mapi di dode do trzanja na samom pocetku mape ali prestane nakon 10 sekundi.

Ima nas 4 koji igramo CoD i svaki dan smo na TSu.

Jedan ima GTX 460 srusi mu se igra ponekad a dvoje ima ATI oni imaju dosta trzanja R9 270X

15 godina
neaktivan

Možda ovo pomogne ( na linku imaš i koristan video ). http://www.esl-one.com/dota2/frankfurt-2014/forum/#/discussion/821/cod-aw-error-create2dtexture

12 godina
Leglo kaže...

Možda ovo pomogne ( na linku imaš i koristan video ). http://www.esl-one.com/dota2/frankfurt-2014/forum/#/discussion/821/cod-aw-error-create2dtexture

Probao sam to ...

12 godina

jesi probao s page filom?

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Stigao Gun Game

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dacho223 kaže...

Ja sam onda onaj sretnik koji ima nvidiu GTX 760 i igra radi bez ikakvih problema osim na Defender mapi di dode do trzanja na samom pocetku mape ali prestane nakon 10 sekundi

Ista stvar i kod mene samo to trzanje traje par sekundi gtx 780...mislim da je tu fov mozda glavni uzročnik trzuckanja nezz nisam isao istrazivati ali par puta mi se preko experienca vratio na default postavke?! 

The Time is always righT
16 godina
neaktivan

Cod Advanced Warfare free vikend bio - pa sam i ja konačno došao na svoje i probao još jedan cod  u nizu. Kako je bilo? Pogledajte u mom videu.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 12:57 (CroL1k1n7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice