Call Of Duty: Advanced Warfare

poruka: 401
|
čitano: 68.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Call Of Duty: Advanced Warfare
doktor1 kaže...

Igraš pucačinu na 15 FPSa?

To je neigrivo i nema smisla tako igrat... Strategiju neku još da, ali ovo...

Istina da je ne igrivo, ali na 720p sam uspio podici broj FPS-a na 25 i to je avg. Dozivio sam max 35 na 10-ak sekundi, ali je isto bilo dropova na 15 na 2-3 sekunde.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
12 godina
neaktivan

Dal neko zna zasto mi steam in game ne radi u advanced warfaru u svim drugim igrama mi radi al u ovoj ne dali zna neko rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jesi stavljao patch? Ako jesi, stavi 1.3. Na 1.2 ne loada servere. Ako ti je steam error onda je do njih. I mene zeza sa spajanjem. Samo stiskaj play online i spojit će se.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kuštrim kaže...

Jesi stavljao patch? Ako jesi, stavi 1.3. Na 1.2 ne loada servere. Ako ti je steam error onda je do njih. I mene zeza sa spajanjem. Samo stiskaj play online i spojit će se.

Neznam za patch ali rekao sam steam in game tj nemgu prustupiti steamu u igri znaci ono da se dopisujes sa frendovima u igri kako to namjestiti u advances warfaru.

10 godina
neaktivan

Sorry, krivo sam shvatio. Mislio sam na fetching error.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Izašao update ;)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Kuštrim kaže...

Izašao update ;)

I jesu popravili kaj?

10 godina
neaktivan

Pa baš isprobavam. Nema cpu error za sada. Izbaci upozorenje samo da je cpu ispod preporučenog pa te pita hoćeš nastaviti ili ne. Čekam neku veliku mapu da vidim šta je sa trzanjem. Na manjima nema (za sada) laga i rade odlično. Manje mape su mi i radile. 

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Kuštrim kaže...

Pa baš isprobavam. Nema cpu error za sada. Izbaci upozorenje samo da je cpu ispod preporučenog pa te pita hoćeš nastaviti ili ne. Čekam neku veliku mapu da vidim šta je sa trzanjem. Na manjima nema (za sada) laga i rade odlično. Manje mape su mi i radile. 

Koji procesor imas?

10 godina
neaktivan

g3258

0 0 hvala 0
17 godina

na kojem AA igrate i koji SS

ja all max out uz FXAA i SS 2x @ 1200p izgleda igra fantasticno 4k i DSR nisam probao  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 23:25 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...
Kuštrim kaže...

Neznam za patch ali rekao sam steam in game tj nemgu prustupiti steamu u igri znaci ono da se dopisujes sa frendovima u igri kako to namjestiti u advances warfaru.

Rijesio problem MSI Afterburner je radio probleme samo sam ga iskljucio i upalio igru i proradio je steam in game.

15 godina

sljedeći COD bude 100 gb single i 90gb multi

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kakvo je vaše iskustvo s igrom što se igrivosti tiče? Imam 60-70FPSa, ali stuttering je nepodnošljiv. Nisam siguran dali to ima veze s katastrofalnom optimizacijom ili što... Čovjek bi rekao da je problem do mojeg hardvera  ali ako Crysis 3 guram na višim postavkama onda ne kužim u čemu je problem. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
13 godina

Da li svaki put moram odgledati uvodnu animaciju za singleplayer kada god hoću igrati? Može li se to isključiti?

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Odlicna mi je kampanja ,podsjeca me malo na prvi black ops i single bf3 kampanju stavljeno u bližu buducnost 😎

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zanima me dali cu moci igrat singleplayer

sa hd 4890 i amd 960t

0 0 hvala 0
17 godina

evo odigrao sam 4tu misiju u 4k60 nikakvog trzaja nije bilo all max out i fxaa ss off 

oc 200/200 ,temp u loadu obje 70ak max{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 22:27 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
live4cro kaže...

zanima me dali cu moci igrat singleplayer

sa hd 4890 i amd 960t

Kratko i jasno NE, grafička kartica je dosta jaka da pokrene igru, ali na žalost ne podržava dx11 (direct x) koji je potreban kako bi pokrenuo igru, to možeš zahvaliti activisionu, procesor je dobar.

Šteta što si activision nije dao malo više truda pa optimizirao igru za više kombinacija komponenti, ljudi bi mogli normalo igrati još uvijek sa 3870 x2, 4870, 4890 i 4870 x2 grafičkim karticama, ali recimo Electronic Arts se potrudio, pa ljudi sa grafičkim karticama starijeg datuma još uvijek mogu zaigrati Battlefiaeld 3 i Battlefiaeld 4.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 22:36 (1BIT).
13 godina

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Neki dečko prodaje na njuškalu igru sa drugog accounta (PS3), znači on dođe, stavi skidati igru sa drugog accounta i onda ja kao mogu igrati sa svog accounta. Zna li netko kako ovo radi i je li pouzdano?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam crackani CoD(cisto prije kupnje da vidim kakav je), te sada kada ga palim pogresna mi je rezolucija, odnosno nema mi slika a na monitor izbaci rezoluciju na kojoj treba biti. Kako da to rijesim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

probaj kad udes u igricu pritisnut ALT+ENTER da udes u windowed modu. onda namjesti rezoluciju u igrici

GamingOnline
11 godina
neaktivan

Pozdrav drugari :) imam nekoliko pitanja pa bih Vas molio dami odgovorite :)

1. Interesuje me kakva je kupovina preko sajta G2A, jel pouzdan? Da li je problem ako izaberem najeftiniju ponudu, ovde kako vidim je neki Kinez sa 33 hiljade zvjezdica. Da li znaci da je igra na kineskom il samo za njihovo podrucije, il je to samo preprodavac iz Kine? Ili samo je vazno da gledam cijenu koja mi odgovara i sto veci broj ratinga od prodavca i to je sigurna kupovina? Interesuje me jer bi mi bila ovo prva kupovina preko G2A. :)

2. Da li je FPS veci na MP ili na SP? Pitam da bih znao kako bi mi radio COD: AW. Jer sam probao samo narodnu verziju. Moj laptop: i3 2310M 2,10GHz, 6Gb DDR3, NVIDIA GeForce GT 540M 2GB DDR3.

3. U narodnoj verziji pojavljao mi se problem "Advanced Warfare 5 MB Free Disk Space Error"  sve dok nisam postavio novi lijek. Da li to znaci da ce biti problema i s originalom? Ili je to bilo do lijeka?

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nemoj trosit parena ovu losu igru. Igrao ju pd prvog dana na ps4 i odustao a nisam jedini mislim da je 70% ljidi prestalo igrat. Dan dva,tri ce ti bit super i to je to. Igra ima uzasnih problema s konekcijom,i najvaznija puna je kampera koji god mod upalis. Igrao sam sve codove ali ovaj je zadnji makar sam to rekao nakon ghosta ali sam im dao jos iednu sansu al sad vise definitivno ne kupujem taj poluproizvod. Ostajem vjeran samo battlefieldu od FPS-a

3 0 hvala 0
15 godina

Također preporuka svima da ne kupujete CoD: AW jer igra je katastrofa, kupio sam je u prednarudžbi koju dan danas ne mogu igrati nakon promjene zadnjih 10 Nvidia drivera ništa ne pomaže. U SP mogu igrati max 10 min i slika se smrzne i to je to više u igru ne mogu ući jedino restart kompa i onda mogu opet 10 minuta igrat, tako i MP. Patchevi koji su izdani ništa ne popravljaju i to je to. Komp koji imam je i više nego dovoljan za igrat igru, ali igra ne radi. Prvi i zadnji put kupujem CoD koji je usrani poluproizvod i nadam se da će serijal uskoro propasti jer za puno novaca ne možeš ništa igrati. Sramota. Odite samo na Steam-ov forum igre pa ćete vidjeti komentare i ljude sa hrpom problema za koje uopće ne postoji rješenje kao i kod mene.

Uštedite si vrijeme i živce i kupite Titanfall i uživajte.

LP!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zar je tako los? :( Meni se SP bas dopao pa cak i ovaj futuristicki nacin igranja. Cak vise i od BO2 i ako svi kazu da je BO2 najbolji MP do sada u COD. Sta je ovo ovim kompanijama pa samo izbacuju poluproizvode? Bas me interesovalo da li bi mi FPS brze radio na SP ili na MP?

Dolazicu cesce na forumu da citam u nadi da ce neko objaviti nove informacije i da su ispravili igru. 

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mene bas zanima kako to da meni sve na ultra radi odlicno?! 

15 godina
d4rkd3atH kaže...

Mene bas zanima kako to da meni sve na ultra radi odlicno?! 

Nema veze koji komp imaš na nekima igra jednostavno ne radi i gotovo. Imaš hrpu ljudi koji imaju najjače grafe tipa GTX 980 i AMD R9 290X i igra im uopće ne radi ili trza do bola tj. neigriva je, a kofiguracije koje likovi imaju su vrijednosti od 2000-3000€.

Ima isto likova koji imaju kao ja GTX 680 i njima radi, ali ima hrpa kojima je kao meni gdje ništa ne pomaže i jednostavno ne radi. 

Eto imam orginal igru već skoro 3 tjedna, ne mogu preći ni prvu misiju.

Ljudi im već 3 tjedna na forumima pišu da igra ne radi, a oni ništa ne poduzimaju, oprosti ali nakon ovoga CoD više nikada.

Da ne govorimo da je MP već hakiran na veliko i da se uopće ne isplati igrati ako vas lag, smrzavanje slike i ostalo ne otjera prije od MP-a.

Žali Bože 35€, bolje da sam ih zapio ili dao nekom beskućniku.

LP

12 godina
protjeran

Singleplayer radi normalno, jedino cutscene trzaju prvih pola minute, i onda kad se smiri zvuk nije sinkroniziran, bježi za cca 2 sekunde.

MP je užasan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice