Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem kad sam istaliro igricu kliknem na ikonicu od callofduty world at war i pojavi se

this application has failed to start because d3dx_37dill was not found.re-instaling the application mayfix this problem.

hvala unapred

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
vanko kaže...

instaliram igru i prejdem onu misiju sa rusima ( ono pocetak misije je kad se vozis u vlaku) mislim da je peta tak negdje, i ide mi se ucitavat nova misija i zblokira mi na lodingu, kod frenda je ista stvar, sam on nije ni prvi put mogo pokrenut neg moro ponovo instalirat, aj molim vas ak znate u cemu je stvar dajte recite

I kod mene je tako pa su mi rekli da skinem patch i opet ništa nije valjalo pa sam skinio sa nekog drugog torrenta igricu  i opet ista greška na istom mjestu.Dosad sam 5 puta brisao igricu pa sve ispočetka i čak sam rušio windows XP i opet zapne na istom mjestu kad treba učitati misiju pod nazivom EVICTION.
16 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
vanko kaže...

instaliram igru i prejdem onu misiju sa rusima ( ono pocetak misije je kad se vozis u vlaku) mislim da je peta tak negdje, i ide mi se ucitavat nova misija i zblokira mi na lodingu, kod frenda je ista stvar, sam on nije ni prvi put mogo pokrenut neg moro ponovo instalirat, aj molim vas ak znate u cemu je stvar dajte recite

I kod mene je tako pa su mi rekli da skinem patch i opet ništa nije valjalo pa sam skinio sa nekog drugog torrenta igricu  i opet ista greška na istom mjestu.Dosad sam 5 puta brisao igricu pa sve ispočetka i čak sam rušio windows XP i opet zapne na istom mjestu kad treba učitati misiju pod nazivom EVICTION.
 A jeste probali prije nego krenete na tu misiju smanjiti detalje na najslabije?
To zna nekad pomoći. Meni je to nekad znalo pomoći u nekim igrama.
16 godina
neaktivan

d3dx9_37 sam skino i kad udjem u gricu bude ovo ------ Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 800 x 600 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 677 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 3 on specular maps
Waited 133 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 1 msec for asset 'shadowoverlay' of type 'material'.
Waited 3 msec for asset 'stencilshadow' of type 'material'.
Waited 444 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc

------- sound system initialization -------

Error during initialization:
Unhandled exception caught

pomajajte molim vas ko boga

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
MEGATON kaže...
vanko kaže...

A jeste probali prije nego krenete na tu misiju smanjiti detalje na najslabije?
To zna nekad pomoći. Meni je to nekad znalo pomoći u nekim igrama.
 sve sam probao i opet ništa
17 godina

Ma kupite si orginal i necete imati nikakve probleme, niti ce vam trebati crackovi piratski serveri puni Wall Hackera itd!!!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
reper14 kaže...

Imam problem kad sam istaliro igricu kliknem na ikonicu od callofduty world at war i pojavi se

this application has failed to start because d3dx_37dill was not found.re-instaling the application mayfix this problem.

hvala unapred

Ej...i meni se par puta to dogodilo sa drugim igricama (začudo s ovom nije heh). Samo odi na http://www.dll-files.com/ i tamo upiši ime tog fajla koji te traži. skineš ga, u readme fileu ti piše di da ga staviš.
Nakon tog samo pokreneš igricu. Možda ti javi i za još neki fajl (obično zna bit više dll fajli koje nedostaju).  Nadam se da će to riješit problem. Uživaj...
16 godina

Pozdrav,

ovako imam jedan problem a savjet da kupim original mi ne znači ništa jer nemam para da dam za jednu igricu :)

Skinuo sa verziju od RELOADED-a i sve instalirao, crackao, dodao patch pa opet crackao. Sve se lijepo pokrene ali kad odem na "New game" i odabere težinu opet me vraća na opciju da stisnem new game gumb.

Znači problem je da nikako ne mogu pokrenut opciju za novu igru. Eto ako ste imali ovakav problem i uspjeli riješit, javite...thx unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reper14 kaže...

pomajajte molim vas ko boga

Koja je grafička kartica, koji je operativni sistem?
16 godina
neaktivan

Ovako i ja sam nekoliko puta probao pokrenut COD 5 - WAW i nikako nisam uspio, onda sam jucer kupio novi komp sa puno boljim komponentama i opet nista. Normalno instaliram igricu i prebacim crack, kad ono pocne igrica i dodje do onih postavki:

SOLO

COOPERATIVE

MULTIPLAYER

.....

Kliknem na SOLO i NEW GAME, i vrati me na početak. Nikako dalje. I onda mi je frend na netu, na nekom forumu nasao ovo:

A lot of people(including me) have had this glitch. It's when you go to start a new game, select the difficulty, only to be booted back immediately.
So here is the solution, I hope it helps:

for XP:
go to
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles

delete everything. create a new folder and name it what you want your profile named.
now create a new .txt document(NOT IN THE FOLDER YOU JUST MADE), and name it "active.txt"
open it and type in the name you gave the filder you made. save it, and BINGO! you now can play normally

PLEASE NOTE! In order to get to those files, you must go into Tools>Folder Options in a folder
Click the View tab and make sure that the "Show hidden files and folders" is enabled. THIS IS NECESSARY.

I kada sam sve to napravio, igrica radi ko nova. :)  bez ikakvog trzanja ili zastoja. Zato svi kojisu imali ovaj problem, to je rjesenje i onda uzivanje u COD 5. U biti moj/vaš komp ne prepoznaje te online profile i vi ih morate obrisat i napravit svoj profil i sve radi. Uzivajte!!!! Koliko sam čitao po ovoj temi mislim da ce ovo mnogima pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 23:54 (megatron36).
16 godina
megatron36 kaže...
...A lot of people(including me) have had this glitch. It's when you go to start a new game, select the difficulty, only to be booted back immediately.

So here is the solution, I hope it helps:

for XP:
go to
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles...

Nažalost, ovo ne pomaže...sve sam točno pratio ali ipak nula bodova...
16 godina

evo ljudi, ovo sam našao na ovom istom forumu samo u drugoj temi:

"ovako ovo je rješenje za sve one koji imaju probleme s skinutim cod 5 kad izabiru težinu igre

idite na start>run>napišite regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Activision>Call of duty WAW>codkey i tamo u codkeyu upišite bez razmaka i crtica novi cdkey za cod 5 koji radi

nakon toga uđite u igru i igrajte

ako se vam igra crasha kad ju pokrenete napravite update directx-a

meni je ovo riješilo problem a mislim da će i svima vama"

i meni je ovo riješilo probleme i sve sad radi. Samo je stvar u cd-keyu...ukoliko i nakon ubacivanja "ključa" imate probleme i dalje, samo probajte s nekim drugim ili mi se javite pa ću vam poslat prek pm-a 10-tak ključeva :)

uživajte, pozz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lijepo molim pomoć - ako je neko imao ili možda zna kako riješiti ovaj problem. Sve je napravljeno kako treba al kad pokrenem igricu sve stane i baci mi na ekran ovu obavijest. Zahvaljujem na pomoći.

4gb ram ddr III 1333 mhz, nvidia 9800 gtx, cpu Quad core 2,5 ghz x 4, 500 gb hdd

jš jednom hvala na pomoći

0 0 hvala 0
16 godina
Mali Mate kaže...

Lijepo molim pomoć - ako je neko imao ili možda zna kako riješiti ovaj problem. Sve je napravljeno kako treba al kad pokrenem igricu sve stane i baci mi na ekran ovu obavijest. Zahvaljujem na pomoći.

4gb ram ddr III 1333 mhz, nvidia 9800 gtx, cpu Quad core 2,5 ghz x 4, 500 gb hdd

jš jednom hvala na pomoći

probaj napravit update directx-a...mislim da bi to moglo riješit.
instalaciju za zadnji directx možeš nać unutar instalacije igrice.
16 godina
neaktivan

Sve sam probao ali i dalje ista stvar.....

16 godina
neaktivan

Pa našto ovo lici svi imaju problema sa codom :D

Ja ga skidam sa interneta ostalo mi jos 400mb..

Baš me zanima da li odlicno radi.

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
ProG kaže...

Po mom mišljenju netko je gadno zeznuo pri crackanju a ostali to kopirali.
igrica ima puno lošiju grafiku nego četvorka i lošije radi.

i ne kužim tu logiku vraćanje nazad kroz vrijeme radnje. ako je već prošli nastavak bio moderan onda su već mogli ostavit na tom ili stavit u budućnost...

bit će da su primjetili kako većina ekipe to puši (prvi/drugi svjetski rat spiku) pa hoće to iskoristit.
ukoliko bude 6. nastavak i ako ne bude bar moderno vrijeme radnje, neću ni skidat svega mi hehe

17 godina
neaktivan

Slazem se u po pitanju tematike 2 svj. rata...vec je izlizano i isfurano...meni je bolja 4...i nadam se da ce od 6 pa nadalje radit samo moderno doba...iako 5 je sasvim ok napravljena samo da nije world war...

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chingy-os kaže...

Slazem se u po pitanju tematike 2 svj. rata...vec je izlizano i isfurano...meni je bolja 4...i nadam se da ce od 6 pa nadalje radit samo moderno doba...iako 5 je sasvim ok napravljena samo da nije world war...

priča mi se čini ok al osobno ne preferiram taj 2. svj. rat...to u igricama je isto ko kod nas forsiranje filmova o domovinskom ratu...
4. je bar po meni najbolji nastavak iako sam igro sve i upravo zbog tih starijih nastavaka skinuo 4. dio...
17 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
ProG kaže...

Po mom mišljenju netko je gadno zeznuo pri crackanju a ostali to kopirali.
igrica ima puno lošiju grafiku nego četvorka i lošije radi.

i ne kužim tu logiku vraćanje nazad kroz vrijeme radnje. ako je već prošli nastavak bio moderan onda su već mogli ostavit na tom ili stavit u budućnost...

bit će da su primjetili kako većina ekipe to puši (prvi/drugi svjetski rat spiku) pa hoće to iskoristit.
ukoliko bude 6. nastavak i ako ne bude bar moderno vrijeme radnje, neću ni skidat svega mi hehe

Grafika je malo poboljsana u odnosu na četvorku, igra ( crackana ) meni odlicno radi i sp i mp. Da stave u buducnost licilo bi na UT, a ako sestica bude opet WWII znamo i ti i ja da ces skinut....
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina

iskreno da ti kažem iako sam skidao ovu preko torrenta preko 10 sati, dođe mi da izbrišem igricu komplet...

grafika istina je poboljšana al na uštrb performansi. četvorku sam mogo igrat na najjačim postavkama bez problema iako nemam pilu od kompa dok ovo već šteka na osrednjoj kvaliteti.

što se tiče stavljanja u budućnost, nisam mislio na tako drastičan pomak kao u UT nego na primjer u 2015-20. godinu (malo bolje oružje, neke fiktivne mogućnosti istog itd.)

jer da su zadržali engine (tj. da ga  nisu mjenjali za peticu svejedno bi igrica predivno izgledala a još da su ostavili u bar modernom okruženju, ne bi se skido sa kompa :)

ovako je dojam blago bljutav...bar po meni

16 godina
neaktivan

Jeste da im nije baš bilo najpametnije vratiti iz modernog ratovanja u staro, ali svejedno je igra odlična, pogotovo još kad znamo da je igru radio Treyarch koji je napravio katastrofalno loš CoD3 koji nije ni ugledao svjetlo dana na PC-u.

Misije su vrlo raznovrsne i ima svega, a što je najbolje akcija je neprestana, naravno kao i svaka druga igra i ova ima nekih svojih nedostataka.

Šestica će zato biti u modernom vremenu i opet sve dobro, a kako sam ja čitao izgleda da je ovaj CoD5 bio posljednji CoD u starom vremenu, dalje svi koji budu izlazili će biti u modernom vremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

PITO SI ME ZA GRAFICKU I ZA OPERATIVNI SITEM

GRAFICKA JE-512-6500

A OPERATIVNI SISTEM 3.6GHz a rama1gb

neznam sto nece bio sam skino trazio mi

d3dx9_37 i to sam skino i kad udjem u igricu bude

Run in safe mode?

it appears that callof dyti worlw at war dit not quit properly that last time it ran.(Call of Duty(R): World at War Campaign/Coop has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience). to bude u dont send

Do you want to run he game in safe mode?

this isrecommended for most peple.

it will change you sysem settings byt not tour controls.

sta god da uzmen naravno osim cancel udje ugricu pa izidje pa bude dont send i dem na dont send bude ovo

-

error during intilazation.unhandled ecption caught i idem na ok i bude-

----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 800 x 600 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 672 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 3 on specular maps
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".

------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish.  There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

sta da radim pomagajte ko boga vas molim ako neko zna sta je problem neka napise biobi mu zahvalan.hvala unapred.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Alo vi kojima ne radi: Koji operativni sustav imate (Windows XP, Vista, Linux)???

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja uspio pokrenut i dosta je dobra igra samo mi je malo presareno sve skupa. Bio je dosta glup problem:

Ja sam kreirao onu Activision datoteku u kojoj treba bit profil u User\Application Data, a treba u User\Local Settings\Application Data!

Ne kuzim uopce kak mi je to promaklo, al dobro, nema veze!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja nemam datoteku u my documents USER(PLAYERS) da si unutra metnem zombi mode jer mi se sve izbrisalo. kako da ga napravim??

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zna neko moj problem molim vas pomagajte.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo nakon sto sam napisao gornji post i pokusao pokrenuti igru pojavio mi se novi problem! Cim pokrenem igru izbaci mi ovo:

"cheat_items_set1" = "2147483647".
 "cheat_items_set2" = "2147483647".
 "takeCoverWarnings" = "7".
 "r_gamma" = "1".
 "snd_volume" = "".
 "ps3_voiceSpeakerGain" = "".
Hostname: x45324-1f8328dd
PC IP: 192.168.1.118
end $init 2558 ms
--- Common Initialization Complete ---
Waited 43 ms for $init to finish.
Working directory: D:\Games\Call of Duty - World at War
Loading fastfile 'common'
used 41.51 MB memory in DB alloc
Huffman Took 3 Milliseconds
Connecting to Demonware...
Controller #0 signed in locally

Direct3DDevice9::Present failed: Driver internal error

ili mi izbaci ovo:

Hostname: x45324-1f8328dd
PC IP: 192.168.1.118
end $init 2560 ms
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: D:\Games\Call of Duty - World at War
Waited 158 ms for $init to finish.
Loading fastfile 'common'
used 41.51 MB memory in DB alloc
Huffman Took 3 Milliseconds
BinkOpen failed on D:\Games\Call of Duty - World at War\main\video\Treyarch.bik because: Error opening file.
BinkOpen failed on D:\Games\Call of Duty - World at War\raw\video\Treyarch.bik because: Error opening file.
R_Cinematic_BinkOpen 'Treyarch' failed: BinkOpen: Error opening file.; trying default.
Connecting to Demonware...
Controller #0 signed in locally

Direct3DDevice9::Present failed: Driver internal error

Uvijek bude neka druga poruka! Naravno, prvo sam restartao kompjuter i opet isto, pa sam reinstalirao DirectX pa opet isto! Sad vise nemam ideja, najgore mi je to sto mi je igra radila prije 3 sata i sad ne radi!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam XP A STO PITAS?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mi može neko odgovorit?? kako da napravim player (user šta već) da ga imam u mydocuments pa da stavim zombie mod jer mi se sve izbrisalo?

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice