Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Call of Duty 5: world at war

ne makneš modeme nego samo isključiš Unimodem... pod Audio

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 18:09 (Ag008).
17 godina
neaktivan

E ljudi kao prvo Sretan Božić svima, a kao drugo molim vas za riješenje  VELIKOG problema....

Ugl, neće mi napraviti online user... pišem nekoliko imena i ni jednom neće kreirati novog usera da mogu igrati na netu.... stavio sam i novi patch i ništa..... i prošao pola neta i nigdje ništa...

Kako to srediti?

25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12

0 0 hvala 0
17 godina

imam isti problem, čekaj da dođe bolji crack, nitko ne može igrati online a da ima pirata

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Call of Duty 5: WORLD AT WAR

Nabavio sam CoD 5,ali šteka na minimalnim postavkama.Imam Radeon X1650 Pro,Pentium 4 2.8 Ghz,Asus P4PXTE i friške Win XP Pro SP2.Pomagajte ljudi!!

EDIT:FPS se kreće od 13 do 7,a ponekad dođe i do dvadesetke.SmijehGrafička je na AGP 4x utoru...

nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 17:30 (lzgr).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Call of Duty 5: WORLD AT WAR
lzgr kaže...

Nabavio sam CoD 5,ali šteka na minimalnim  postavkama.Imam Radeon X1650 Pro,Pentium 4 2.8 Ghz,Asus P4PXTE i friške Win XP Pro SP2.Pomagajte ljudi!!

Kako to?Ja imam konfu u potpisu, znači slabij procesor, slabiju graf i igram ga na 1280*768 i ne trza.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: WORLD AT WAR
lzgr kaže...

Nabavio sam CoD 5,ali šteka na minimalnim postavkama.Imam Radeon X1650 Pro,Pentium 4 2.8 Ghz,Asus P4PXTE i friške Win XP Pro SP2.Pomagajte ljudi!!

EDIT:FPS se kreće od 13 do 7,a ponekad dođe i do dvadesetke.SmijehGrafička je na AGP 4x utoru...

Možda ti neki program u windowsima usporava komp, reinstaliraj si windowse ako nisi već dugo....
25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12
17 godina
neaktivan

Instalirao sam na FRIŠKE WINDOWSE XP kako piše u prethodnom postu.Možda Nokia PC Suite...

nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Instalirao sam na FRIŠKE WINDOWSE XP kako piše u prethodnom postu.Možda Nokia PC Suite...

hahaha sad sam tek vidio da piše FRIŠKE  hahaha a jesam.... xD
17 godina
neaktivan

jel postoji neki nacin da ove custom mape za nazi zombije igram s piratskom igrom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

jel postoji neki nacin da ove custom mape za nazi zombije igram s piratskom igrom?

Ako ti radi crack kako treba možeš.
16 godina
neaktivan

jedan časopis je rekao : Najteža stvar je ispuniti previsoka očekivanja. A Teryach se našao upravo u tom problemu.

Problemy sa "Lobby does not exit" je fakat hadan(i to na "orginal" severima.aj da je na piratskim, nebi me čudilo.Igrao sam malo na računalu i plejki.Na plejki je lakše za igrat (meni).

Igra je ponekad brutalno realna i stvarna (ubijanje).Ludi japanci koji s noževima na vrhu puški jure na tebi je zakon.

u onlinu je nakon 5 kilova za redom topovi a nakon 7 bjesni psi i to mi je bolje nego u cod 4 od aviona i helića

Igra je sve u svemu O.K.

0 0 hvala 0
17 godina
markoilitinespretni kaže...

Ludi japanci koji s noževima na vrhu puški jure na tebi je zakon.

bajuneta.....bajuneta
AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
neaktivan

Zakon je da kada se pređu sve SP misije, otključa se nivo gdje se borimo sa nazi-zombačima (nešto kao Wolfenstein) Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
leo_819 kaže...
markoilitinespretni kaže...

Ludi japanci koji s noževima na vrhu puški jure na tebi je zakon.

bajuneta.....bajuneta
 na hrvatskome bodež
smješno la tak je
men iu vojsci je srao narednik svaki put kad sam reko bajuneta
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
17 godina
neaktivan

Otvorio sam hamachi mrežu za CoD 5   Ime mreže: HelloCoD5   Šifra:pegi

Tko želi nek se prijavi.Molim da koristite nadimke sa BOL Foruma.Što više to bolje.Usput,treba li mi Lanfix ako imam original?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 20:12 (lzgr).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Call of Duty 2 i 4 su predobri, a ovaj ispljuvak je baš to!!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
TOMs kaže...

Call of Duty 2 i 4 su predobri, a ovaj ispljuvak je baš to!!

A Call of Duty (1) i Call of Duty:United Offensive???Po meni oba ova naslova su bolja od Call of Duty 2. 
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

kako, malo ja igram na kompu, pa dam frendu tipkovnicu?

Ne znam dal si cuo, ali kompjeturi se mogu povezati preko mreze. U slucaju zombija, preko Hamachija

To i je svrha zombie levela, a ne da ga sam igras
16 godina
neaktivan
Postal Dude CRO kaže...

Pozz ljudi, ja sam igrao cod5 i zavrsil je za oko 5 sati, pohvala na igru.. Super napravljena , no prekratka. Jos nisam isprobao

multiplayer no cujem da je super.

evo ako neko ima problem igranja solo tu je rijesenje koje sam prekopirao s neke otrrent stranice:

playing Solo Mode

for XP users:
Do **** ents and SettingsYOUR_USER_NAMELocal SettingsApplication Data ActivisionCoDWaWplayersprofiles

for Vista users:
C:UsersAdministratorLocal SettingsApplication DataActivisionCoDWaWplayersprofiles

1. delete all the folders you see there if any!
2. create textfile: active.txt (must NOT be readonly)!
3. create new FOLDER and name it after your PROFILE NAME! (folder remains empty)
4. open active.txt and type in your profile (folder) name!

Možete li mi malo bolje objasniti što trebam radit ako imam windows xp i ako imam problema sa Call of Duty 5.

Kad kliknem da mi otvori igru pise mi "fasfile for zone corrupt or unreadable". Unaprijed zahvaljujem!

16 godina
neaktivan

jel to ono si se treba smanjivat neš

16 godina
neaktivan

Imam problem,kad pokrenem cod5  i piše mi:"ERROR DURING INITIALIZATION:UNHANDLED EXCEPTION CAUGHT.MOLIM VAS POMOZITE!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina

evo rješenja 

Najprije instaliraj patch pa odi u Control Panel –System – Hardware-Device Manager –Disable Unimodem Half-Duplex Audio Device

Pokreni NKCSS CoD 5 WaW Profile Fix.exe i po želji stavi ime

Sada stavi crack,pokreni igru i raditi će, ako se prilikom odabira težine zablokira komp pričekaj par minuta i ne stišći ništa, učitati će se filmić-intro sačekaj opet učitavanje i igra će započeti.

16 godina
neaktivan

oću li onda moć ić na internet

17 godina

da

17 godina
protjeran

Evo ponovno sam instalirao COD4 i prešao ga (po drugi put) i mogu reć da mi je COD5 sada ipak malo razočarenje....

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad je sve dobro,samo kad san izabra misiju i težinu  stalno me vraća na biranje

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 14:17 (HRCA-PRCA).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što kažete na otključani 'survival horror' nivo?

Nisu loše napravili zombače..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

tek si sad skužio, meni je to glupo

16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Što kažete na otključani 'survival horror' nivo?

Nisu loše napravili zombače..

Pa nije lose......
17 godina
protjeran

Treba čekat da Infinity Ward napravi Modern Warfare 2, to će bit zakon...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice