ne makneš modeme nego samo isključiš Unimodem... pod Audio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ljudi kao prvo Sretan Božić svima, a kao drugo molim vas za riješenje VELIKOG problema....
Ugl, neće mi napraviti online user... pišem nekoliko imena i ni jednom neće kreirati novog usera da mogu igrati na netu.... stavio sam i novi patch i ništa..... i prošao pola neta i nigdje ništa...
Kako to srediti?
imam isti problem, čekaj da dođe bolji crack, nitko ne može igrati online a da ima pirata
Nabavio sam CoD 5,ali šteka na minimalnim postavkama.Imam Radeon X1650 Pro,Pentium 4 2.8 Ghz,Asus P4PXTE i friške Win XP Pro SP2.Pomagajte ljudi!!
EDIT:FPS se kreće od 13 do 7,a ponekad dođe i do dvadesetke.Grafička je na AGP 4x utoru...
Nabavio sam CoD 5,ali šteka na minimalnim postavkama.Imam Radeon X1650 Pro,Pentium 4 2.8 Ghz,Asus P4PXTE i friške Win XP Pro SP2.Pomagajte ljudi!!
EDIT:FPS se kreće od 13 do 7,a ponekad dođe i do dvadesetke.Grafička je na AGP 4x utoru...
Instalirao sam na FRIŠKE WINDOWSE XP kako piše u prethodnom postu.Možda Nokia PC Suite...
Instalirao sam na FRIŠKE WINDOWSE XP kako piše u prethodnom postu.Možda Nokia PC Suite...
jel postoji neki nacin da ove custom mape za nazi zombije igram s piratskom igrom?
jel postoji neki nacin da ove custom mape za nazi zombije igram s piratskom igrom?
jedan časopis je rekao : Najteža stvar je ispuniti previsoka očekivanja. A Teryach se našao upravo u tom problemu.
Problemy sa "Lobby does not exit" je fakat hadan(i to na "orginal" severima.aj da je na piratskim, nebi me čudilo.Igrao sam malo na računalu i plejki.Na plejki je lakše za igrat (meni).
Igra je ponekad brutalno realna i stvarna (ubijanje).Ludi japanci koji s noževima na vrhu puški jure na tebi je zakon.
u onlinu je nakon 5 kilova za redom topovi a nakon 7 bjesni psi i to mi je bolje nego u cod 4 od aviona i helića
Igra je sve u svemu O.K.
Ludi japanci koji s noževima na vrhu puški jure na tebi je zakon.
Zakon je da kada se pređu sve SP misije, otključa se nivo gdje se borimo sa nazi-zombačima (nešto kao Wolfenstein)
Ludi japanci koji s noževima na vrhu puški jure na tebi je zakon.
Otvorio sam hamachi mrežu za CoD 5 Ime mreže: HelloCoD5 Šifra:pegi
Tko želi nek se prijavi.Molim da koristite nadimke sa BOL Foruma.Što više to bolje.Usput,treba li mi Lanfix ako imam original?
Call of Duty 2 i 4 su predobri, a ovaj ispljuvak je baš to!!
Call of Duty 2 i 4 su predobri, a ovaj ispljuvak je baš to!!
kako, malo ja igram na kompu, pa dam frendu tipkovnicu?
Pozz ljudi, ja sam igrao cod5 i zavrsil je za oko 5 sati, pohvala na igru.. Super napravljena , no prekratka. Jos nisam isprobao
multiplayer no cujem da je super.
evo ako neko ima problem igranja solo tu je rijesenje koje sam prekopirao s neke otrrent stranice:
playing Solo Mode
for XP users:
Do **** ents and SettingsYOUR_USER_NAMELocal SettingsApplication Data ActivisionCoDWaWplayersprofiles
for Vista users:
C:UsersAdministratorLocal SettingsApplication DataActivisionCoDWaWplayersprofiles
1. delete all the folders you see there if any!
2. create textfile: active.txt (must NOT be readonly)!
3. create new FOLDER and name it after your PROFILE NAME! (folder remains empty)
4. open active.txt and type in your profile (folder) name!
Možete li mi malo bolje objasniti što trebam radit ako imam windows xp i ako imam problema sa Call of Duty 5.
Kad kliknem da mi otvori igru pise mi "fasfile for zone corrupt or unreadable". Unaprijed zahvaljujem!
jel to ono si se treba smanjivat neš
Imam problem,kad pokrenem cod5 i piše mi:"ERROR DURING INITIALIZATION:UNHANDLED EXCEPTION CAUGHT.MOLIM VAS POMOZITE!!!!!!!!!!!!
evo rješenja
Najprije instaliraj patch pa odi u Control Panel –System – Hardware-Device Manager –Disable Unimodem Half-Duplex Audio Device
Pokreni NKCSS CoD 5 WaW Profile Fix.exe i po želji stavi ime
Sada stavi crack,pokreni igru i raditi će, ako se prilikom odabira težine zablokira komp pričekaj par minuta i ne stišći ništa, učitati će se filmić-intro sačekaj opet učitavanje i igra će započeti.
oću li onda moć ić na internet
da
Evo ponovno sam instalirao COD4 i prešao ga (po drugi put) i mogu reć da mi je COD5 sada ipak malo razočarenje....
sad je sve dobro,samo kad san izabra misiju i težinu stalno me vraća na biranje
Što kažete na otključani 'survival horror' nivo?
Nisu loše napravili zombače..
tek si sad skužio, meni je to glupo
Što kažete na otključani 'survival horror' nivo?
Nisu loše napravili zombače..
Treba čekat da Infinity Ward napravi Modern Warfare 2, to će bit zakon...