Pomaagajteeeeeee......injstaliro sam igricu i sve normalno krene i onda???? javi mi error intialized punkbuster ja stavim ok. krenem u single player a on me vrača nazad na početak.....neda mi da uđem u tranuuu...Brzo odgovorite jer sam ludddddddd......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a kako da u igri si stavim neko ime ako nemam oriđiđi cod??
a kako da u igri si stavim neko ime ako nemam oriđiđi cod??
pozz ... raja ... imam ja neki mali problemcic .. u vezi cod5 .. al nije beta .. neg citav .. cod5 ... nemogu da udem u multiplayer... takode singleplayer ... zblog jednog error ... udem u cod5 ... sve mi radi .. ucitaje .. onaj account .. da bude online .. i izbaci mi ovaj error .. ali i imam ovaj patch 1.1 unhandled exception caught
pozz ... raja ... imam ja neki mali problemcic .. u vezi cod5 .. al nije beta .. neg citav .. cod5 ... nemogu da udem u multiplayer... takode singleplayer ... zblog jednog error ... udem u cod5 ... sve mi radi .. ucitaje .. onaj account .. da bude online .. i izbaci mi ovaj error .. ali i imam ovaj patch 1.1 unhandled exception caught
isprika modovimazbog bezveznog posta (nije spam), ovdje je stavao server za hamachi, ali mi se racunalo srusilo, tako da od svega nema nista
:(
ipak ostavljam link za LANfix, koji je potreban ako e zeli igrati u lanu:
E MOLIM ZA POMOC ,PREŠO SAM COD5 VEC 2 PUTA SAD SAM SI METNO VISTU ALI NISAM SNIMIO "SAVE" PA MI SE NEDA OPET PRELAZIT A OCU IGRAT ZOMBIE MISSION ,PA SADA JEL ZNA NETKO GDJE I KAKO DA SI SKINEM TE SAVE FILEOVE.HELPPP
Probaj te sto vas interesuje traziti po google kao i svako....
pa jeam, da sam naso ne bi vas tu pito ,moram si nac savegame da ne prolazim ispocetka pa ako zna ko gdje da si skinem te savove
Molim vas pomoc. igra mi radi super ali kada refresham servere u x-fire-u svi serveri su mi prazni.prikaze mi ih 6000 i nesto alibez igraca. sto da radim?
pa jeam, da sam naso ne bi vas tu pito ,moram si nac savegame da ne prolazim ispocetka pa ako zna ko gdje da si skinem te savove
a di da ja to stavim? jer ja nemam players.
a di da ja to stavim? jer ja nemam players.
Biljanuš mi das xf
Sto se tice CoD 5 iz nekog razloga xfire ne pokazuje brojcano stanje na serverima. Ti serveri realno nisu prazni nego x neocitava dali ima netko na njima ili ne. Tako da morat cete uci i provjeriti! :D
sada da pitam nešto jako glupo:
gdje ja tu odaberem svoje ime u multiplayer options??

pa ja uopce nemam toga stavio sam ss tamo gore
jao nisam valjda toliki noob
EDIT: evo još jedan ss unutar igre gdje da si ja ovdje izmjenim ime???
lol ja mislio da sam jedini tolko retardiran da ne kužim
Skinuo sam RELOADED verziju, instalirao 1.1 patch, crackao i kad pokrenem
igru (i SP i MP) dobijem error na slici.
I ja u device manageru nemam onaj unimodem half duplex device???
ako nemaš unimodem half duplex device onda imaš SoundTap Recorder pa probaj ugasit njega tako je bilo kod mene i proradilo je
ako nemaš unimodem half duplex device onda imaš SoundTap Recorder pa probaj ugasit njega tako je bilo kod mene i proradilo je
probaj prvo sa relatek pa onda sa standard game port, malo kombiniraj...
btw jel' imaš XP??? ili vistu???
Boook,moze pomoc?????instalirao sam cod 5,kad otvorim ikonu pise mi "plase insert the correct DWD-ROM select ok and restart aplication,sta sam zeznuo ili nisam dobro napravil,pomoc!!!!
Boook,moze pomoc?????instalirao sam cod 5,kad otvorim ikonu pise mi "plase insert the correct DWD-ROM select ok and restart aplication,sta sam zeznuo ili nisam dobro napravil,pomoc!!!!