zašto su slike sa facebooka?očito nolifer
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je neko diskriminacijsko pitanje!? Po tebi znači svi koji su regani na fejs su noliferi?
I ja sam se nedavno regao na fejs i ako tamo provodim 2 minute(čak ni toliko) dnevno znači da sam nolifer!?
A slike su s fejsa jer ih je tam uploado.....
U Hrvatskoj imam pun k.... klanovi koji u sebi imaju nekoliko chitera, to sam se osobno uvjerio u par warova u zadnje vrijeme......
Ja imam 8800GT igram na 1400x1050 texture extra yitch3... Imam 125 lock.
Frend ima 5770HD igra na 1024x768 sve low yitch3... Ima jedva 100 lock.

Ja imam 8800GT igram na 1400x1050 texture extra yitch3... Imam 125 lock.
Frend ima 5770HD igra na 1024x768 sve low yitch3... Ima jedva 100 lock.
Nove grafe > nove igre. Probajte obojica pokrenit BO, pretpostavljam da znas tko ce imat vise FPS.
Ovo je neko diskriminacijsko pitanje!? Po tebi znači svi koji su regani na fejs su noliferi?
I ja sam se nedavno regao na fejs i ako tamo provodim 2 minute(čak ni toliko) dnevno znači da sam nolifer!?
U Hrvatskoj imam pun k.... klanovi koji u sebi imaju nekoliko chitera, to sam se osobno uvjerio u par warova u zadnje vrijeme......
ne kužiš facebook nije namjenjen da se hvališ ljudima o igram facebooku je primarna namjena spajanja ljudi dogovaranja rođendana pijanki povremenog chata s curama i starim frendovima na dugom kraju svijeta a ne za to....što se tiče cheatanja u hrv se sve više cheata al prvo mjesto drže mađari i rusi...
jel ima tko rijesenje za iw3mp.exe has stopped working? probo sam sve sto sam nasao i neradi!
npr???
jel ima tko rijesenje za iw3mp.exe has stopped working? probo sam sve sto sam nasao i neradi!
Iskljuci atitraytools...
Iskljuci atitraytools...
Ha? Meni se isto javlja ta greška, ali kad sam instalirao drivere stavio sam Driver Only...atitraytools hmm?!
Iskljuci atitraytools...
Ha? Meni se isto javlja ta greška, ali kad sam instalirao drivere stavio sam Driver Only...atitraytools hmm?!
ušekaj bilo kakav 3.5 mm jack u mikrofon i radit će ti
Ili ovo sto je kolega iznad naveo ili iskljucit atitraytools.
Nesto od tog ce radit.
Ili ovo sto je kolega iznad naveo ili iskljucit atitraytools.
Nesto od tog ce radit.
uhm atitraytools nemam, a ovo sa mikrofonom sam probavao :S probat cu sutra opet
ne kužiš facebook nije namjenjen da se hvališ ljudima o igram facebooku je primarna namjena spajanja ljudi dogovaranja rođendana pijanki povremenog chata s curama i starim frendovima na dugom kraju svijeta a ne za to....što se tiče cheatanja u hrv se sve više cheata al prvo mjesto drže mađari i rusi...
Majko mila, o kakvom ti hvalisanju pričaš......a i našao si se pričat o namjeni fejsa.....krasno.....uostalom tema nije fejs nego COD4 .........kolegi sam savjetovao da ih pohrani na photobucket ali nije na meni da nekome nešto pametujem što i kako će raditi sa slikama.... svašta majka rodi..........
Znaš kako bi se reklo ''fulao si ceo fudbal''....
rjesio problem sa iw3mp.exe has stopped working! ako imate kameru (webakeru) ustekanu , u control panelu je trubbleshootajte! i onda samo next, next i nakraju ce radit cod4!
A hoce li raditi barem na max detaljima (ili high)?
NE!! Problem je što je grafa inače GDDR2/3 i još k tome 64 bita.
Probao osobno, i radi sasvim solidno čak na medium detaljima i 1024x768 rezolucij uz 50-60 FPS.
Tako da, mato, nelupaj gluposti.
da dod sam jos 1gb rama igram sve nove igre osim gta4 na max i rade bez trzaja
ljudi ja sam našo neki movie.cfg i ubacim ga u mapu main i nezz kako ga kativirat..koju komandu trebam upisat u konzolu?
ljudi ja sam našo neki movie.cfg i ubacim ga u mapu main i nezz kako ga kativirat..koju komandu trebam upisat u konzolu?
itko??
/exec movie.cfg
danas mi je išlo.. :D nije da se hvalim ali eto
Wow, HC...
Zanimljivo kako je ponovno otvorena tema stara 3 godine
Bok...mene zanima koji patch meni treba za Call of duty 4 ali ja zelim igrat preko Game Trackera i zanimame koji patch mi treba??

Bok...mene zanima koji patch meni treba za Call of duty 4 ali ja zelim igrat preko Game Trackera i zanimame koji patch mi treba??
http://www.gamershell.com/download_27186.shtml
http://www.gamershell.com/download_28304.shtml
i sišaš gametracker,još ti može xf poslužit
e znate li kako da uđem u promoted servere Q........ Ako netko znaa molim vas pomoć
bok koji meni treba patch za multi call of duty 4 ali ja bih igrao preko Gametrackera???
ok hvala punooooooooo :)
jel netko vidio u posljednje vrijeme ako di ima box izdanje igrice za kupiti? ja mislim da sma vidio jedanput u algoritmu za 110kn, al poslije vise nisam.
ljudi kako da si povečam FPS? ima li neka naredba za konzolu
/get_newgpu 1