Call of Duty 2

poruka: 426
|
čitano: 185.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

trebam pomoc...imam laptop sa 3gb ddr3, ati 4350 512mb i intel core2duo 2.10 GHz....kada sam stavio fps lock na 250 varira izmedu 200 i 250, pa sam se odlucio za 125...sa 125 mi nije ni mrdalo..i jucer sam normalno ugasio laptop i danas mi vrti izmedu 90 i 120 stalno, nemoze lockati 125...nerazumijem kako, do danas je sve bilo normalno...i igra je pocela nekako laggati..a kada danas stavim lock na 250 onda je oko 200...znaci tada je oko 200, a nemoze sada lockati 125..sta da napravim?...reinstaliro sam igru stavio rezoluciju na 800*600 i opet vrti oko 100 fpsa kada lockam 125 i drasticno pada i raste...jucer je sve bilo normalno ponavljam..a mislim da je konfiguracija dovoljno jako za cod2, ispravite me ako grijesim

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 12:11 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2 hunkusage.dat problem

Pomoc! hunkusage.dat problem

Radi se o tome da odem na free server , rcon login ... mjenja i restarta mape normalno, ali kada stavim g_gametype strat i restartam mapu pocne se ucitavat i pred kraj dodje hunkusage.dat is corrupt

probao sam: izbriso sve hunk...dat, ponovo izbriso sve i allow download, na sve h...dat namjestio permissions za user - sve allow i opet nista.... isti problem sam rijesio i prije god dana al se ne sjecam kako.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2

ljudii pomagajtee...imam orginal dvd od call of duty 2 i kad ga instaliram nece radit....ni singleplayer ni multiplayer...jel neko imao isti problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 2
kikacmali kaže...

ljudii pomagajtee...imam orginal dvd od call of duty 2 i kad ga instaliram nece radit....ni singleplayer ni multiplayer...jel neko imao isti problem

Daj SS.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
neaktivan
kikacmali kaže...

Napišeš prvo koju konfiguraciju imaš,drivere, pa onda da li izbaci neki error kad pokreneš?

tek tad ti možemo pomoći. 

14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Evo napravi sam CoD2 server i sada me zanima kako modove stavljati u njega npr "no dust" na toujani...i kako prijatelju dati admin bez da mu dam rcon password

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

...kako sloziti da se stalno vrti toujane dm a da ne moram 100 puta pisati map rotation...i kako sloziti nakon zavrsetka runde da se ne ucitava mapa nego da se samo ponisti score, neki mozda znaju na sto mislim...i recite mi jos ponesto što bih mogao staviti na server i to...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Server si kupio ili je homemade ?

14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Kupio sam ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Nakon Francuske, slijede nove bitke na vrućem pijesku u Tunisu. Omjer snaga je ponovo 3 na 3, te isto tako, bitke će se voditi kroz jednu noć. Nakon dobrog odaziva na prošlom kupu, nadamo se sličnom ili eventualno boljem na ovom. Pridružite name se, zapucajte s nama i pokažite tko je najbolji!

www.esl.eu/hr/cod2/news/182915

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 2

Jel prodaje ko org?

0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 2

ja bio ga dao za 150 kuna :D

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Call of Duty 2

Ma nemogu platit paypalom pa trazim ovako da preko poste inace da mogu uzeo bi od base hosta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 22:05 (Jack Black).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Imas na Amazonu za 10 dolara igru.

Shazbot !
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

imam problem...igram normalno i pokaze mi se onda connection interupted malo lagga i onda sve normalno...i tako svaku minutu...imam ping 20 i skoci na 400 i onda se vrati...i tako stalno savku hebenu minutu...brzina mi je 8 mbps

evo speedtest

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

imam problem...igram normalno i pokaze mi se onda connection interupted malo lagga i onda sve normalno...i tako svaku minutu...imam ping 20 i skoci na 400 i onda se vrati...i tako stalno savku hebenu minutu...brzina mi je 8 mbps

evo speedtest

dali se spajas preko wlana?

ako da to ti je problem.

14 godina
neaktivan
DommY kaže...
strbi kaže...

evo speedtest

dali se spajas preko wlana?

ako da to ti je problem.

da preko wlana, ali to dosada mi nije bilo

16 godina
Call of Duty 2

a gle. koliko ja znam jedino zbog toga se to desava, ako mozes probaj se spojit zicno na ruter pa vidi, onda nebi trebalo lagat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Treći kup iz serije Best-of kupova nam dolazi,a igra se na pomalo neobičnoj mapi - Vallenteu. Nakon što je prošli put kup bio popunjen, a htjelo se prijaviti još ekipa ovaj put smo odlučili povećati broj otvorenih mjesta na 32.

http://www.esl.eu/hr/cod2/news/183878

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jel se mogu ja prijaviti na kup sam? Ili nastupamo kao klan?to je negdje LAN ili ovako online?
17 godina
neaktivan

Nastupa se timski u 3on3 formatu, tako da za prijavu trebaš osim ESL accounta imat i kreiran team u kojem si ti i tvoji teammateovi. Ovo je online event, ESL je primarno online liga, ali zna bit i LANova s vremena na vrijeme. Ako trebaš ikakvu pomoć oko ESLa, kreiranja ekipe i slično slobodno svrati na IRC kanal #esl.hr pa mene izvuci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 12:09 (Čux).
14 godina
neaktivan
Čux kaže...

Nastupa se timski u 3on3 formatu, tako da za prijavu trebaš osim ESL accounta imat i kreiran team u kojem si ti i tvoji teammateovi. Ovo je online event, ESL je primarno online liga, ali zna bit i LANova s vremena na vrijeme. Ako trebaš ikakvu pomoć oko ESLa, kreiranja ekipe i slično slobodno svrati na IRC kanal #esl.hr pa mene izvuci.

a cek to onda moram imati org key? regan na CB il ne?

17 godina
neaktivan
Call of Duty 2

nema to veze sa CB-om, trebaš ukucat PB GUID na svom ESL profilu i fkors da ti original treba, kakva bi to liga bila da pirate promovira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Kako napraviti ovo:

L

Lo

Loa

Load

Loadi

Loadin

Loading

Loading.

Loading..

Loading...

Loading....

Loading.....

Loading......

Loading.......

Loading........

Loading.........

Loading..........

Loading...........

Loading............

Loading

Loading.

Loading..

Loading...

Loading....

Loading.....

Loading......

Loading.......

Loading........

Loading.........

Loading..........

Loading...........

Loading............

Loading

Loadin

Loadi

Load

Loa

Lo

L

S

Su

Suc

Succ

Succe

Succes

Success

Success!

Success!!

Success!!!

Success!!!

Success!!!

Success!!

Success!

Success

Succes

Succe

Succ

Suc

Su

S

P

Pl

Pla

Play

Playe

Player

Player.

Player.N

Player.Na

Player.Nam

Player.Name

Player.Nam

Player.Na

Player.N

Player.

Player

Playe

Play

Pla

Pl

P

V

VA

VAL

VALV

VALVE

Ovo sam vidio na deathrun serveru i ide zaista brzo i 90% sam siguran da nije bind, izgleda kao na starim kompovima kdje ide slovo po slovo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 12:15 (VALVE).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Call of Duty 2

Jel mozda zna ko zasto mi nece u cod kada sam na ts-u,mislim oce na cod ali pise cod2 stopped working...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Pozdrav,

imam problem sa cod 2(bar ja tako mislim).

Igram multiplayer na kompu pod moj pc i prosječni fps mi je 40 ali zna pasti ispod 30 i to iritira.

Jel to do compa ili do nećeg drugog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...

Pozdrav,

imam problem sa cod 2(bar ja tako mislim).

Igram multiplayer na kompu pod moj pc i prosječni fps mi je 40 ali zna pasti ispod 30 i to iritira.

Jel to do compa ili do nećeg drugog?

Vjerovatno je to radi kompa, jar ja sa svojom konfom imam do 125 fps do 200 fps, ali pokušaj u konzolu napisati ovo: /com_maxfps 125

ili

/com_maxfps 250

ili

/com_maxfps 333

Ja ti preporućam ovu prvu naredbu :)

Senilni cirkusni poremećeni majmun...
14 godina
neaktivan

Probo sam upisati i sada se drži na 40 fps ali kada bacim dimnu pred sebe padne na 15{#}

Postavke najniže, antialiasing ništa reza 640 x 480

13 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...

Probo sam upisati i sada se drži na 40 fps ali kada bacim dimnu pred sebe padne na 15{#}

Daj mi ime monitora, tj. model

I vidi u 

Desni klik miša na desktop->Properties-> Settings-> Advanced-> Monitor 

i vidi koliko je hertz-a!

Senilni cirkusni poremećeni majmun...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 14:34 (VALVE).
14 godina
neaktivan
VALVE kaže...
gamer 2138 kaže...

Daj mi ime monitora, tj. model

Model hyundai x71s

60 HZ

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 14:41 (gamer 2138).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice