BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 162.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
14 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
dejo6 kaže...

Kad izlazi Armored Kill za nas obične smrtnike bez premiuma?

za 2 tjedna. ne brini se, nemas se cemu posebno veseliti

15 godina

Znači ja sad 2 tjedna ne mogu na server... To nije fora...

16 godina
BUG Online Game Server - BF3

Odlične su nove mape, međutim Tank Superiority je dosta dosadan pa sam ga uklonio iz rotacije.

Nove četiri mape su ogromne, ali upravo zbog toga vjerujem da manjak one žešće akcije može dosaditi relativno brzo, pogotovo obzirom da se mape brzo ponavljaju. Jeste li za da već od sutra stavimo rotaciju s ostalim mapama ili želite da još neko vrijeme šiljimo samo AK?

24 Stavi Mix već sutra
31 Ostavi samo AK neko vrijeme
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
15 godina
xyan kaže...
dejo6 kaže...

Kad izlazi Armored Kill za nas obične smrtnike bez premiuma?

za 2 tjedna. ne brini se, nemas se cemu posebno veseliti

Ovdje piše 21.09

16 godina
mozes ti dobit key kad god oces, ali nemres skinut AK preko Origina prije 25.9
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

danny pusti da se malo guštamo, pa onda mix baci tamo kasnije kad već malo naučimo mape :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

btw. zanima me na kom principu je balanser na serveru? Kad se želim prebacit u drugi tim da igram sa maksom i macom neda mi, ali recimo večeras na jednoj starni su bili xxx pis i g, sad kako je moguće da su svi dobili onu stranu bez prebacivanja?

ne vajnam, samo lijepo pitam kako da se prebacim kod frenda kad mi igra neda?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://www.rconnet.de/viewtopic.php?f=29&t=845#p4588

Ovdje ti sve piše o balanseru. Iskreno nemam pojma zašto se to dešava. Nekad se možeš prebaciti, nekad ne. Nisam otkrio s čim je povezano. Kad budeš htio igrati s nekim u squadu samo napiši u chat meni, Dadi ili Piratu pa ćemo te prebacit. Drugačije ne znam kako bih ti pomogao.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
14 godina

ma mutavo je da, nemrem se prabacit u tim koji ima manje i čak gubi lol?

Budem vas tu i tamo smetao da me prabacite, nadam se da neće bit bedara, jer znam da je mutavo svako malo procon palit za neke sitnice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma super je danny, odmah odreagira. Recimo jucer ja se zaletim prema z-11, i frajer koji ej bio iza mene rpgem ga raznese, da ga nebi slucajno ja uzeo. Kazem dannyju, lijepo kick je odmah dobio (:

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

ma mutavo je da, nemrem se prabacit u tim koji ima manje i čak gubi lol?

Budem vas tu i tamo smetao da me prabacite, nadam se da neće bit bedara, jer znam da je mutavo svako malo procon palit za neke sitnice.

Nije bed, samo reci.

16 godina

Budući da je gornja anketa prilično gusta, odlučio sam odluku donijeti na osnovu onoga što mislim da je trenutno najbolje. 

Već danas će server vrtiti sve mape, zajedno s AK-om i B2K-om. 

Djelomično sam odluku donio zbog toga što će biti praktički nemoguće napuniti server dok su u rotaciji samo ove ogromne mape, jer iskreno, kome se da igrati Alboraz Mountain s ispod 50 igrača. :)

Uglavnom, trenutno je rotacija kakva je bila posljednjih dana uz dodatak novih mapa, a ako imate kakav savjet slobodno napišite pa ćemo vidjeti šta se može napraviti. :)

3 0 hvala 0
16 godina

E a mi bez AK, hoćemo moći ući na server dok budu samo vanilla i B2K mape? A onda kada bude neka AK, onda nas izbaci jel da?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
Teoretski je to tako, da. Sad, kako funkcionira nemam pojma.
14 godina
neaktivan

Mogao si pustit još par dana samo AK.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Da, slažem se. Barem ovaj vikend, pa onda deri po starom.

KILL! Have no fear!
15 godina

Da si otključamo sve za nova vozila i obavimo assignmente.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nick54312 kaže...

Naigrat ćeš ih se i ovak, svake 2 runde je jedna s AK.

16 godina

A oćete igrat na njima s 10 ljudi?

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Pero Dinamit kaže...

E a mi bez AK, hoćemo moći ući na server dok budu samo vanilla i B2K mape? A onda kada bude neka AK, onda nas izbaci jel da?

Prije si mogao sad više nemožeš.

سمندری ڈاکو
16 godina

Okej, u petak onda šaltamo na Mix.

4 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Pa svi bi opet sjeli u tenkiće heliće i pucali se dok ne dođu ljudi. Tvoj server tvoja pravila, ali ovaj vikend još da zadržiš ak da ga se napucamo a onda ga standarno staviš u rotejšn da razbije prostor između starih mapa.

Ali velim kako oćeš, tvoja stvar.

Inače kad dlc izađe on ti tjedan dana puni sam server, baš zato jer je nov, a onda kasnije ga umiksaš i to je to.

Znam kako je bilo kad je karkand izašao, na cbcu smo ga držali tjedan i po, stalno pun i onda umiksali stare i gg.

edit: u petak, ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 11:21 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Do 24 igrača se igra Bazaar, nakon toga AK :)

16 godina
neaktivan

Ne znam kakve su ti mogućnosti rukovanja s serverom, ali ja prije vikenda i ne mogu baš isprobati AK pa bih zbog problema oko punjenja servera predložio da se do nekog broja igrača, recimo 40, vrte malo zbijenije vanila mape, seina, bazar, kanali... Kad se napuni opleti po AK dok se ne izguštamo i naučimo mape. Ako bude svaka treća ko što kažeš, nema šanse da se ispraksamo na AK-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Hrxxx kaže...

Ne znam kakve su ti mogućnosti rukovanja s serverom, ali ja prije vikenda i ne mogu baš isprobati AK pa bih zbog problema oko punjenja servera predložio da se do nekog broja igrača, recimo 40, vrte malo zbijenije vanila mape, seina, bazar, kanali... Kad se napuni opleti po AK dok se ne izguštamo i naučimo mape. Ako bude svaka treća ko što kažeš, nema šanse da se ispraksamo na AK-u.

Odlična ideja. Danny jel možeš složiti tako, da do 25 budu samo bazzar metro dok se ne pripuni. Onda od 25-48 siena, kanali itd. i preko onda armored, to bi bilo dobro.

16 godina

Tko je za jedan manji BUG server s manjim limitom igrača (recimo do 24 ili 32) s samo osnovnim

mapama za igrače koji nemaju ekspanzije ili premium i za one koji imaju slabija računala?

Koga ćemo nagovoriti da bude "blagajna" tj da skupi novce (od zainteresiranih) i uplati za server? 

Nemamo svi BTK, AK i ostale, a za trenutni Bug server trebaju...

Manji server za igrače s osnovnim mapama:

6 ZA
26 PROTIV
Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Daj vratite B2K mape, mislim AK mape su uredu al nekak su mi draze b2k  :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
moderator
Co7 kaže...

Danas na polupraznom bugu igramo Vanilla i B2K mape, sve 5 dok nije dosla AK mapa.

64 igraca na serveru, i mapa je poluprazan, sa 30 igraca je smijesno... kao da se igramo skrivaca!

Po meni ili staviti AK mape samo, ili Vanilla i b2k bez AK, jer ovo nema smisla.

Sta ostali kazu?

Poluprazan je zato što se vrti vanila(bazar i ta sranja),a ne zbog AK.

Nisam ni ja jučer igrao,ni Dado i hrpa mojih prijatelja koje imam na battlelogu.

I kad pogledam što igraju vidim samo nove mape,neki tdm,neki rush a večinom cq.

A možda je problem što npr. igramo je*eni bazar i onda se (kao) napuni server i stavi neku veće mapu,al na toj mapi se isprazni server i onda opet bazar.

Te velike mape su baš pravi "battle field" na kojem imaš mjesta i vremena malo razmislit i ne stalno biti u akciji kao na "starim mapama"

Naravno netko voli tu konstantnu akciju u kojoj se ne stigneš počešati po jajcu(il pici,kako tko),al trenutno koliko vidim večina igra AK.

Kužiš noobina?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Co7 kaže...

Danas na polupraznom bugu igramo Vanilla i B2K mape, sve 5 dok nije dosla AK mapa.

64 igraca na serveru, i mapa je poluprazan, sa 30 igraca je smijesno... kao da se igramo skrivaca!

Po meni ili staviti AK mape samo, ili Vanilla i b2k bez AK, jer ovo nema smisla.

Sta ostali kazu?

Poluprazan je zato što se vrti vanila(bazar i ta sranja),a ne zbog AK.

Nisam ni ja jučer igrao,ni Dado i hrpa mojih prijatelja koje imam na battlelogu.

I kad pogledam što igraju vidim samo nove mape,neki tdm,neki rush a večinom cq.

A možda je problem što npr. igramo je*eni bazar i onda se (kao) napuni server i stavi neku veće mapu,al na toj mapi se isprazni server i onda opet bazar.

Te velike mape su baš pravi "battle field" na kojem imaš mjesta i vremena malo razmislit i ne stalno biti u akciji kao na "starim mapama"

Naravno netko voli tu konstantnu akciju u kojoj se ne stigneš počešati po jajcu(il pici,kako tko),al trenutno koliko vidim večina igra AK.

Kužiš noobina?

Nisam te skuzio, i ti si zato da se maknu AK mape iz rotacije?

[M|C] ex_Co7
15 godina
moderator
Co7 kaže...

Nisam te skuzio, i ti si zato da se maknu AK mape iz rotacije?

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice