BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 170.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
14 godina
Re: BUG Online Game Server - BF3
xyan kaže...

po meni fali malo Rusha na serveru...i neke BTK mape su bar meni ocajne, gameplay je nikakav - ko recimo Oman. Protiv drugih mapa nemam nist, al ova mi je fakat ocajno dizajnirana. MOzda za neki inf only mali Cq inace nah...a da ne govorim da vecina ljudi ima vrlo vjerojatno problema s FPSom na toj mapi. ja imam na SLIju oko 70 FPS-a avg, na medium postavkama.. sve kaj padne ispod 50 je neigrivo.

xyane na oman igram od 18-20 frejmova. Igrivo je, ako imaš mali štap u ustima koji grizeš svaki put kad ti zalaga i zašteka. Štapove mijenjaš svakih 5 min.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
neaktivan
Oman - stabilan FPS bez greške. Like a boss.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
BUG Online Game Server - BF3

alaj ga drobite na chatu...pogotovo zenge i lucky...auuuuuuu

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
Oman - stabilan FPS bez greške. Like a boss.

Like a lucker rekoa bih, rijetke viidm da nemaju greške. Uživaj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
neaktivan

Stalno mi battlelog izbacuje na moram updatat igru . Odem Open game manager i tamo je sve up to date. Ne kužim. Da bacim bombu na Dice il ?

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 0
15 godina
Odi na origin desni klik na igru i repair install
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina

Jesu stavljeni neki slotovi reserved? kako mi pada u redu dok čekam sa prvog na treće mjesto, na koju foru??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Jesu stavljeni neki slotovi reserved? kako mi pada u redu dok čekam sa prvog na treće mjesto, na koju foru??

Nisu stavljeni rezervirani slotovi, ali ako nemaš premium oni s premiumom imaju prednost.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
191x7 kaže...
fila2208 kaže...

Nisu stavljeni rezervirani slotovi, ali ako nemaš premium oni s premiumom imaju prednost.

Bravo hvala ti na uvelike prekorisnoj imformaciji. Imam premium.

16 godina
fila2208 kaže...
xyan kaže...

po meni fali malo Rusha na serveru...i neke BTK mape su bar meni ocajne, gameplay je nikakav - ko recimo Oman. Protiv drugih mapa nemam nist, al ova mi je fakat ocajno dizajnirana. MOzda za neki inf only mali Cq inace nah...a da ne govorim da vecina ljudi ima vrlo vjerojatno problema s FPSom na toj mapi. ja imam na SLIju oko 70 FPS-a avg, na medium postavkama.. sve kaj padne ispod 50 je neigrivo.

xyane na oman igram od 18-20 frejmova. Igrivo je, ako imaš mali štap u ustima koji grizeš svaki put kad ti zalaga i zašteka. Štapove mijenjaš svakih 5 min.

Oman je jedna od boljih mapa. a sve ispod 50fps neigrivo ? ccc {#} 

Mene jedino taj balance brine ali valjda glavešine znaju bolje od mene {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 0:51 (bik).
16 godina
neaktivan

Balanser neka ostane ovako, kada vidis da ima 4 ili 5 ljudi manje, napises u chat i ljudi se sami prebace.

Ili ako vidis da ti da ih fali, a imas frenda ili dva s kojima igras slobodno se prebacis, sve ostalo ce uzrokovati vise problema nego ih rijesiti.

Zasto?

Zato sto ce svaki put kidati squadove, a to frustrira ljude pogotovo ako su zajedno na TSu.

Ja glasam da ostane ovako kako je, iako nije savrseno mislim da je tesko da napraviti da bude bolje.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da to bi bilo krasno kad bi se ljudi tako ponasali... jucer cijelu partiju nasa strana 5 igraca manje..i razlika 400 ticketa..i kad je bilo 500>100 jedini se dado prebacio al tad nije bilo ni svrhe...  niko bolan ne gleda u chat kad se igra, ljudi pola sata trube fali nam 5 ljudi al dzabe...

neka ostane ovako ali treba neko to pratiti jebi ga... jer ako nema autobalansera onda admini moraju odrzavati balans...

-BiH-slackspace
14 godina
neaktivan

haha, naravno da se takve stvari ne gledaju, al kad netko opci sa necijom mamom, to se odmah vidi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jucer smo se Malaivica, Bojler i ja prebacili u gubitnicki tim jer im je falilo 5 igraca.

Prebace se ljudi, ali ako nas je 4 na TS, a treba se samo dva prebaciti, onda nema smisla se prebacivati.

Ali kada nas je manje, ili kada sam sam, obvezno se prebacim.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma dobar je balanser, jer nikad neces moci svima ugoditi. recimo jucer igram na AnR-u i moji su u suprotnom timu, jos su i gubili. prebacim se ja tam jer fale 2 igraca, nakon 10 min me prebaci, kao da sam se zadnji joinao u tim. a ima igraca sa 0:0 itd. tak da mislim da je ovo super balanser

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, debilno je forsati pojedinacno prebacivanje, pogotovo zato sto ima ekipe koja cim gubi izadje sa servera, i onda tebe ko majmuna prebacuje malo tu, malo tamo.

A i na 64 igraca, odnosno 32 na jednoj strani i nije neki problem ako ima dva manje.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Slažem se da ostane kako je. Jučer je bilo žešče guženje na Kanalima i da smo imali mi 3 igrača više opet bi ga poduvali jer onaj xxx-ovac u avionu i Danny bastard u heliju i neki čvamp u AA na nosaču nam nisu dali disati na A i B. Kad je takva partija onda se fino opustiš i radiš najbolje kaj znaš...nebre svaka biti dobra. Nego da malo iskomentiram Metro jučer...inače ne volim tu mapu ali jučer je bilo super jer je bilo par preokreta na B kaj je super za 64 igrača server.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na metrou bi sam trebalo m320 zabraniti, al nebres imat sve :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Slažem se da ostane kako je. Jučer je bilo žešče guženje na Kanalima i da smo imali mi 3 igrača više opet bi ga poduvali jer onaj xxx-ovac u avionu i Danny bastard u heliju i neki čvamp u AA na nosaču nam nisu dali disati na A i B. Kad je takva partija onda se fino opustiš i radiš najbolje kaj znaš...nebre svaka biti dobra. Nego da malo iskomentiram Metro jučer...inače ne volim tu mapu ali jučer je bilo super jer je bilo par preokreta na B kaj je super za 64 igrača server.

Je, onaj divljak Šinobi u avionu nije normalan. {#}

Ali vidio sam na kraju da je cak imao jedan death, a nitko se nije pohvalio da ga je skinuo {#}

A sto se tice Metroa, sad si frajer, znam da si ti zasluzan za uzimanje njihove zastave.. nekoliko puta {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Zero2 kaže...

Je, onaj divljak Šinobi u avionu nije normalan. {#}

Ali vidio sam na kraju da je cak imao jedan death, a nitko se nije pohvalio da ga je skinuo {#}

A sto se tice Metroa, sad si frajer, znam da si ti zasluzan za uzimanje njihove zastave.. nekoliko puta {#}

To se zove suptilno kurchenje..hehehe. Anyways ako nemaš dobar tim možeš se fučkati i upravo to je poanta. Kad smo poduvali B i uspjeli se spustiti na C i uzeti ga...ekipa se spawnala i krenula odmah sa doljnje strane na B. Zato volim BUG jer ljudi igraju s mozgom (barem većina) i ako nešto zamisliš (iako nisi s njima na TS-u) oni to shvate.

cya navečer

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Co7 kaže...

Da, debilno je forsati pojedinacno prebacivanje, pogotovo zato sto ima ekipe koja cim gubi izadje sa servera, i onda tebe ko majmuna prebacuje malo tu, malo tamo.

A i na 64 igraca, odnosno 32 na jednoj strani i nije neki problem ako ima dva manje.

Ako fale dva nije problem, ali sinoć je bilo i do 6-8 više na vašoj strani. I onda pogledaš popis igrača, svi su se prebacili tamo jer su u vrhu 4 generala a kod nas samo dva.

Osjeti se razlika jer se nemrem doslovno spawnat da ne počne kiša metaka po meni lol.

Bilo bi realnije i poštenije da se rastavimo i da igramo uvijek  sisteme mc i g na jednoj strani xxx i chc na drugoj i tako....if you know what i mean.

Ne vajnam samo predlažem da bi trebalo nekako balansirat, jer rijetko tko je toliki fer player da će se swapat da ide u rejpani tim.

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Co7 kaže...

Bilo bi realnije i poštenije da se rastavimo i da igramo uvijek  sisteme mc i g na jednoj strani xxx i chc na drugoj i tako....if you know what i mean.

Ne vajnam samo predlažem da bi trebalo nekako balansirat, jer rijetko tko je toliki fer player da će se swapat da ide u rejpani tim.

Shvacam te, i slazem se. Samo sto je juce bilo dva MC-a, a preko nekoliko chcovaca :), tako da je to skoro nemoguce iskombinirati.

[M|C] ex_Co7
14 godina
Co7 kaže...
fila2208 kaže...
Co7 kaže...

Shvacam te, i slazem se. Samo sto je juce bilo dva MC-a, a preko nekoliko chcovaca :), tako da je to skoro nemoguce iskombinirati.

Ma dobro, shvatio si poantu, nebi bilo loše neko grupiranje, tako da igra još bude neizvjesnija a i lako padnu dogovori, e vi mc uzmite d i e, i heli, mi ćemo jet tenk i a i b razumiješ.

to bi bilo vrhunski.

Ali otom potom....

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 13:00 (fila2208).
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

pirat ga je skinuo, normalno.. 

Samo on je i onak pro pa se nema sa čime hvaliti.

17 godina

skinuo ga je jos neko sa stingerom cini mi se..machoblake ili neko uglavnom sa m pocinje nick...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nešto u vezi balansa svakako treba biti napravljeno. Ne može u jednom timu biti 4-5 igrača više, jednostavno nije fer. Osim toga, bilo bi jako dobro kad bi server svojom kvalitetom (čitaj uravnoteženim i neizvjesnim partijama) privukao i ekipu koja nije dio BUG community-ja. Sad to nije tolko bitno jer je entuzijazam radi povratka servera na vrhu, ali treba računati i na duge staze kad tako ne bude.

Razlika između igranja na BUGu i na nekim drugim serverima za mene je nebo i zemlja. Plus, manje se nerviram i ne očekujem hackere.

Može li se za vrijeme partije jednostavno balansirati na način da se prebacuje u tim koji ima manje igrača one koji su došli zadnji? Ovi koji su na voice-u, a prebaci ih se da igraju protiv prijatelja morali bi se jednostavno strpiti par minuta dok ne dođe neko. Ne vidim u tome toliku tragediju. Ne znam kako točno radi balansiranje i/ili pluginovi za to, pa bi bilo dobro da se navede koje su opcije. Možemo onda glasati i vidjeti kako mase razmišljaju.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako, da vam objasnim situaciju. Postoje dva balansera, jedan je ugrađen u igru i drugi je tu u obliku plugina za rcon alat koji se koristi, bio to procon, rconnet ili big brother bot.

Ugrađeni balanser - u teoriji balansira samo broj igrača i trudi se da timovi uvijek budu brojčano ravnopravni, uz dozvoljenu razliku od maksimalno 2 igrača. On prebacuje igrača koji se posljednji ubacio u tim, ne razbija squadove i ne prebacuje istog igrača više puta. Njegov problem je taj što češće ne radi nego što radi. Za taj problem je kriv DICE, koji nikad do sad nije uspio napraviti kvalitetan balanser na PC-u. Krenite od 1942 pa nadalje.

Advanced balanser (plugin) - balansira po zadanim mu parametrima, bilo to po vremenu dolaska na server, po skoru, skillu, po broju killova ili po K/D omjeru. Osim toga, postoji mogućnost balansiranja samo u slučaju da jedan tim vodi za određeni postotak ukupnog broja tiketa. Ovaj balanser je odličan, spriječava prebacivanje u tim s većim brojem igrača, u jači tim i u tim koji ima određenu razliku tiketa. Međutim, češće nego ne razbija squadove i/ili prebacuje iste igrače vamo-tamo. Ovo se dešava čak i ako mu "stavite zabranu" rastavljanja squadova, zato što ponekad nema drugog izbora.

Problem s prvim balanserom je očit, timovi će često biti nebalansirani osim ako se u priču ne upetlja admin ili ako igrači imaju dovoljno želje za balansiranom igrom pa se sami prebace. Zato se nameće odluka da se uključi advanced balanser. Međutim, kad god sam to uključio velika većina vas se žalila, bilo u chat ili na forumu, zbog toga što ne mogu igrati sa svojim TS frendovima i što im plugin razbija squadove. Ovo se dešavalo s ranijim BF3 serverom, tako da nisam izmislio. Većina vas ipak igra s nekim i želite igrati zajedno.

Sad vam ostaje odabir želite li sami balansirati timove i truditi se, želite li da autobalanser razbija squadove pa da najčešće nećete igrati sa svojim timom jer nećete ni moći sami prebaciti squad, ili pak želite igrati u nebalansiranim timovima.

Moj osobni odabir bi bilo ovo prvo. Da se svi skupa donekle potrudimo balansirati timove, bar po broju igrača. Advanced balanser bi mogao privući random ekipu, ali bi ih mogao i otjerati kad shvate da ne mogu igrati zajedno. Znam iz vlastitog iskustva.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 13:54 (Danny_HR).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ostavi ovo kak je,zasad je sve ok radilo.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neka ostane kako je.

Sto se tice da se strpi team dok ne bude podjednako igraca, to je uvijek tako!

Barem kod nas, SBmarko se jucer nije prebacio u nas team iako smo imali jednog manje, i to samo zato sto smo mi bili jaci.

Problem nastane sto nakon 5 partija se napokon usijemo skupiti, i onda odu 4 igraca sa vase strane.

Glupo je da onda se opet mi rastavljamo po dva na svaku stranu.

Kada nas je manje, nije se nikakav problem prebaciti.

Sto se tice autobalansa... to je smece!

Prividno ce biti balansirano, ali ce se najcesce (zbog profila igraca) dogadjati da jedna strana rejpa drugu.
Rezultat toga ce biti praznjenje servera u roku od 5 partija.

A i jednostavno se moramo pomiriti da ce random likovi cesto odlaziti sa servera, i to iz dva razloga:

1. Nisu navikli da ih netko toliko guzi, jer su igraci znatno jaci nego na nekom random serveru.

2. Misle da je server pun hakera :D.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ali primjetio sam da se i domaće pi.čkice rade swapaju kad vide score.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice