/SPOILER/;
eto i ja ubio Skagzillu, ali kako;
prvi put sam potrošio pun k.... metaka kao i armor, zatim ja pred krajem samo mi treba par metaka da je ubijem ona otvara usta ja pucam, ostane mi 16 metaka, radim critical...uf samo još malo...čekam da otvori usta da pucam opet, kad ono šta...energija Skagzille se počne punit i to sve do kraja kao da sam na početku i šta ja nemam metaka ne mogu je ubit i naravno odustanem...
odem ća odradim par questova, dobijem nekakav revolver, mislim ja nit ne volim revolvere, još ovaj ima samo 2 metka za ispalit, shit od revolvera, sad ga odoh prodat, kad ja ono pogledam malo bolje ono revolver radi 660 i nešto dmg...opaaaaa... napunim se municijom...pravac skagzilla, opet malo rocket launcher potrošim, ništa ne skinem dmg s tim, bacim se ja na taj revolver, čisti dmg ko neki sniper, staaaaaaari moj... pucam ja u noge toj glupoj skagzilli, skidam 410dmg (tako piše), otvara usta skidam 800 i neš dmg i derem samo po tom revolveru i na kraju potrošim svih 160 metaka revolvera i ispalim 5 metaka shotguna i SKAGZILLA IS DEAD... juhuuuuu
bacam sliku...
Taj revolver ti ima prek 1500 damage, normalno da puno uzima...
Treba si koristiti i melee s njim jer ti ga povećava drastično, a k tome si i berseker klasa.
Uglavnom, Skagzilla ima najviše energije od svih, sad još jednio čekam Destroyera u 2. prolazu.