Black Desert Online

poruka: 185
|
čitano: 26.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Black Desert Online
Magibagi kaže...

Nemoj me plašit, blade and soul sam tako jedva čeko da dođe za EU i onda sam odigro 1 sat samo, i do danas se nisam uspio više nijednom ulogirat da me ne disconnecta. 

Onda je problem 100% u tebi, jer i ja i nekolicina frendova igramo B&S bez ikakvih problema.

Samo je jedan imao problem zbog Razer Synapse-a, ali i to su fixali koliko znam.

10 godina

Sori na offtopicu, ali ima dosta ljudi po forumima i redditu sa istim errorom čim uđu u svijet s likom, kad izaberu charactera i prođe loading. Problem je što onaj gameguard blokira neke IP-eve na random bez obzira što sam ja u EU i ne  bi trebo bit region blokiran. Prošo sam preko 30 fixeva, mjenjo DNS, IP, izmjenio 300 poruka sa supportom i raznih rješenja, ali ništa nije pomoglo. Na kraju su i oni odustali i ispričali se, a bogami i ja. Sve u svemu, razočaran. 

17 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Sori na offtopicu, ali ima dosta ljudi po forumima i redditu sa istim errorom čim uđu u svijet s likom, kad izaberu charactera i prođe loading. Problem je što onaj gameguard blokira neke IP-eve na random bez obzira što sam ja u EU i ne  bi trebo bit region blokiran. Prošo sam preko 30 fixeva, mjenjo DNS, IP, izmjenio 300 poruka sa supportom i raznih rješenja, ali ništa nije pomoglo. Na kraju su i oni odustali i ispričali se, a bogami i ja. Sve u svemu, razočaran. 

Ajde barem nisi puno propustio, igra je zabavna jedno 2 tjedna i onda shvatiš da je njesra ogromno, da ne spominjem NCfail sa svojim "serverima".

16 godina
Black Desert Online

Problem je u antivirusu,ja sam na Bitdefenderu iskljucio Active virus control i sve sada radi,nijedan disconect. (odnosi se na black desert)

Igram na EU serveru Alustin-Calpheon 1

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 12:20 (dani20).
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Black Desert Online

Ok, čim dođem kući ću isto tamo napravit lika pa zaigrat. Dodaj Magibagi poslje 4 haha. I znam da je BnS smeće, čitam stalno forume nije baš ekipa prezadovoljna. Jedino je PVP zabavan, ako serveri rade naravno.  Što se tiče antivirusa ne koristim nijedan tako da se nadam da ću se spojit bez problema i bez laga zaigrat sad par dana ovo pa da se odlučim oću kupovat. Vjerojatno ću snimit isto malo gameplay/review mali pa okačim tu. Hvala još jednom na kodu, kolega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Black Desert Online

Odigrao sam, mogu rec da je zabavna. Sad samo ovisi "endgame" i slicne stvari kako ce izgledati.

Sve u svemu zabavno i dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Magibagi kaže...

Ok, čim dođem kući ću isto tamo napravit lika pa zaigrat. Dodaj Magibagi poslje 4 haha. I znam da je BnS smeće, čitam stalno forume nije baš ekipa prezadovoljna. Jedino je PVP zabavan, ako serveri rade naravno.  Što se tiče antivirusa ne koristim nijedan tako da se nadam da ću se spojit bez problema i bez laga zaigrat sad par dana ovo pa da se odlučim oću kupovat. Vjerojatno ću snimit isto malo gameplay/review mali pa okačim tu. Hvala još jednom na kodu, kolega.

Nema problema :) .Vidimo se ingame!

15 godina
Black Desert Online

Nisam siguran kolko se brzo lvluje ali ja sam u 30 minuta došao do lvl 10 bez obzira što ima puno ljudi i tu sam stao. Vidio sam dovoljno. Probao Warrior klasu, što se tiče combata dosta mi se sviđa, ali da, dosta toga ovisi o end game-u. Ako je end game kako govore većinom pvp, zaobilazim u širokom luku. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MacTheBig kaže...

Nisam siguran kolko se brzo lvluje ali ja sam u 30 minuta došao do lvl 10 bez obzira što ima puno ljudi i tu sam stao. Vidio sam dovoljno. Probao Warrior klasu, što se tiče combata dosta mi se sviđa, ali da, dosta toga ovisi o end game-u. Ako je end game kako govore većinom pvp, zaobilazim u širokom luku. 

Group,guild pvp,castle sieges,open world bosses,open world dungeons. Tako da da vecinom PVP endgame.

16 godina
Black Desert Online

Evo naso sam arenu gdje se moze odma pvpat bez neke kazne i restrikcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Black Desert Online

Moguće da će i mene odbit ako je čisti PvP end game. Ipak volim dungeone i raidove više u mmorpgovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Black Desert Online

Odigrao sam do 7 lvl-a, sviđa mi se combat system, ali ipak sve igre nakon WoW-a mi nisu toliko interesantne da bi me zadržale na duže vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 19:27 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Black Desert Online

Kakvi su dojmovi? Igro sam berserkera do lvl 11, zatim odlučio isprobat i druge klase, uzeo sorcu i bolesno je kak ti efekti izgledaju. Svaka čast timu koji je radio animacije, a i sam izgled ženki u igri.  Pogotovo kad vrtiš kameru, a ona gleda u tebe haha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Black Desert Online

Za sada ok, nisam puno uspio igrati, imao sam neke obaveze jučer.

Jedna stvar koja me smeta su boje u startnoj zoni, tj. paleta boja, ja doslovno ništa ne vidim, sve mi je presvijetlo i doslovno mi je teško igrati tak.

Evo jedan primjer (nije moja slika).

0 0 hvala 0
10 godina

Isti problem svi imaju, jer je vibrance filter u graphics opcijama stavljen pod recommended. Ja stavio "None" filter, samo skrolaj dolje u postavkama grafike. Izgleda igra 3 puta bolje.

17 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Isti problem svi imaju, jer je vibrance filter u graphics opcijama stavljen pod recommended. Ja stavio "None" filter, samo skrolaj dolje u postavkama grafike. Izgleda igra 3 puta bolje.

Hvala, nisam imao pojma za ovo, jučer sam skoro dobio napadaje pred ekranom.

16 godina
Ja sam igro sorcerer do 20 lvla i stvarno je taj gameplay nesto posebno.Nije ni cudo da je najvise igrana klasa samo sto ima high skill cap,gledo sam one talente,comboe,toliko toga za zapamtit,sto je dobro.Nepokusavam dic sto veci lvl nego jednostavno vidjet mehaniku igre,tipa nodes,workers,profesije itd.Svidja mi se igra zasad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Black Desert Online

Najviše vidim da ljudi plaču po redditu protiv cash shopa, navodno ima par p2w kostima, koji ima sulude cijene,a igra je b2p.

0 0 hvala 0
10 godina

Kako može bit p2w ako je kostim? Nisam baš proučavo pa pitam ozbiljno.

13 godina
Black Desert Online

meni je jedini problem zasada sto nisam dugo bio u mmo vodama i igra mi je na prvu toliko overwhelming da je to cudo.. toliko opcija, mogucnosti, ma svega. bas sam osto ono "what d fak should i do now" sto nije nuzno losa stvar 

samo citao sam dosta da poprilican broj ljudi ima taj problem koji nisu dugo igrali mmo-e. combat mi je strava, igrao teru, aion, malo wow, eso ma svasta sam tu i tamo znao isprobat al ovaj combat je pun pogodak, a grafika se komotno moze svrstat pod neki noviji singleplayer rpg.

najveci problem mi je zapravo mogu li si priustiti toliko slobodnog vremena da igram ovu igru kako spada..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 11:18 (neznalica90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/46e809/the_costumes_will_not_give_any_advantage_only/

Evo post o navodnom p2w,procitajte komentar od Wesluna,ocito nije tako kako svi misle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Po meni najbolji primjer p2w su privatni wow serveri gdje mozes kupit bis gear a koji se nemoze dobit normalnim igranjem.Dok ovdje 10% vise xpa,pff big deal,pa na necemu moraju zaradit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Black Desert Online

Ja sam još neodlučan što se kupovine tiče, vidit ćemo zadnji dan bete će past odluka. Treba još malo proigrat. Što se tiče performansi, kakva su vaša iskustva? Kod mene ugašen high-end mode jer pojede 15fpsa pa nije 60. Inače je 60 lockan kad sam izvan gradića uz microstutter, frametime odleti tu i tamo u nebesa pa ne padne fps neg onako igra "zapne" malo. Valjda će to promjenit. Ne mogu ugasit vsync jer nema u opcijama a preko nvidia control panela forsam al ništa. Moguće da će to sve bit ispolirano dok igra ne izađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dani20 kaže...
Po meni najbolji primjer p2w su privatni wow serveri gdje mozes kupit bis gear a koji se nemoze dobit normalnim igranjem.Dok ovdje 10% vise xpa,pff big deal,pa na necemu moraju zaradit.

To je jedino "problem" jer igra nema level cap i skillovi se levelaju brže, samo je pitanje kako će se sve ovo odraziti na samu igru.

Meni je veći problem ako su cijene ogromne, a kostimi nisu dostupni bez cash shopa, jer volim mijenjati izgled lika često.

Također sam zaboravio napomenuti da mi nije jasno zašto su klase zaključane po spolovima, recimo igra mi se warrior, ali bi naravno ženskog lika (kada već gledam u nečiju guzicu satima dnevno, da je ta guzica recimo od jennifer lopez). :)

13 godina
HAL kaže...
dani20 kaže...

To je jedino "problem" jer igra nema level cap i skillovi se levelaju brže, samo je pitanje kako će se sve ovo odraziti na samu igru.

Meni je veći problem ako su cijene ogromne, a kostimi nisu dostupni bez cash shopa, jer volim mijenjati izgled lika često.

Također sam zaboravio napomenuti da mi nije jasno zašto su klase zaključane po spolovima, recimo igra mi se warrior, ali bi naravno ženskog lika (kada već gledam u nečiju guzicu satima dnevno, da je ta guzica recimo od jennifer lopez). :)

meni cak toliko i ne smeta gender lock koliko mi smeta sta obicno igram wizard klase, a ovdje moram kao wizard bit smezurani gandalf sa pivskom trbusinom i 20 kila s krevetom. ajde jos bi to i mogao probavit kao lore, ono mage ipak treba bit mudriji zreliji bla bla, al onda naprave female spinoff mage i umjesto da i ona bude baba, witch stave kao mladu cicatu tinejdzerku od 16 godina.. ono koji klinac me hebes

10 godina

Jesi možda čuo za character customization?  Je da nemoš gender mjenjat, al izgled možeš.

EDIT: Ako ima tko key nek pošalje na PM, frend mi oće probat i zainteresiran je da kupi. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 12:03 (Magibagi).
16 godina
Sto se tice performansi meni je takodjer ugasen high end mode,ostalo na high i bude izvan grada oko 50 dok u gradu padne na 30.Ljudi kazu da ako igrate u fullscreen modu igra downscala 144 hz monitore na 60hz te 60hz monitore na 30hz ( vrijedi samo za fullscreen a ne fullscreen-windowed) pa si provjerite to.
U lvlanja skillova nisam siguran ali mislim da je gear bitniji,odnosno enchantovi,npr imas +15 enchantan gear i jako ces tesko ubit osobu koja ima +17 ench npr,koliko sam uspio skuzit.Dok se kostimi nazalost mogu kupit samo u cash shopu,po meni je to ok dok god je cosmetic samo.U vezi gender locka sam cito da je to lore based,zenske su vise magic orijentirane,sorceres,tamer,ranger nemaju svoj male counterpart,dok warrior naprimjer ima valkirye samo sto je ona vise magic based,kao paladin u wowu npr.Plus jos dvije klase dolaze kroz par mj koje nisu gender lock.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Magibagi kaže...

Jesi možda čuo za character customization?  Je da nemoš gender mjenjat, al izgled možeš.

EDIT: Ako ima tko key nek pošalje na PM, frend mi oće probat i zainteresiran je da kupi. Hvala

da mozes do odredene mjere a da ne izgleda deformirano, kao sto nemos napravit giant berserkera da bude dwarf warrior, tako ni wizardu ne mozes napravit normalnu mladenacku/macho muskulaturu, probaj razvuc slajder pa ces vidit kakva karikatura ispadne.. doduse uspio sam ga sredit kolko tolko  

dani20 kaže...
Sto se tice performansi meni je takodjer ugasen high end mode,ostalo na high i bude izvan grada oko 50 dok u gradu padne na 30.Ljudi kazu da ako igrate u fullscreen modu igra downscala 144 hz monitore na 60hz te 60hz monitore na 30hz ( vrijedi samo za fullscreen a ne fullscreen-windowed) pa si provjerite to.
U lvlanja skillova nisam siguran ali mislim da je gear bitniji,odnosno enchantovi,npr imas +15 enchantan gear i jako ces tesko ubit osobu koja ima +17 ench npr,koliko sam uspio skuzit.Dok se kostimi nazalost mogu kupit samo u cash shopu,po meni je to ok dok god je cosmetic samo.U vezi gender locka sam cito da je to lore based,zenske su vise magic orijentirane,sorceres,tamer,ranger nemaju svoj male counterpart,dok warrior naprimjer ima valkirye samo sto je ona vise magic based,kao paladin u wowu npr.Plus jos dvije klase dolaze kroz par mj koje nisu gender lock.

da fullscreen locka fps na 25, ali u slucaju amd kartica probajte stavit gpu scale na centered umjesto preserve aspect ratio i meni je to fixalo. sad imam normalan fps u fullscreenu kao i windowed

16 godina
Samo googlajte bdo templates,ima ih jako puno,od celebritya do likova iz igara,i samo ih ubacite kad kreirate lika
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Black Desert Online
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice