Ne samo da tebe više ne bi plaćali, ne bi te uzeli ni da nam netko drugi plati. Pa čak ni guzom.
Jednom Juda, uvijek Juda.
Ne samo da tebe više ne bi plaćali, ne bi te uzeli ni da nam netko drugi plati. Pa čak ni guzom.
Jednom Juda, uvijek Juda.
losa kvaliteta slika..probaj uploadat na npr. imgur pa onda stavi na bug..
inace, nije mene nitko potkupio..probali su, rekli su da ce mi dat guze ak im budem spija, al sam teskom mukom odbio..ipak pirat ima najbolje dupe na forumu
Tlaka mi je :)
Isuse kako prelijepa orgija, šteta što nisam bio.
Bit će toga još,dogovorio sam s tvojima..haha
Al ja sam najviše iznenađen Lollikom kako se prilagodio i počeo da ga ubacuje kukyu.
Prije nije bio takav,od kad je kod vas na TSu cijeli je trofazni :)
Isuse kako prelijepa orgija, šteta što nisam bio.
Bit će toga još,dogovorio sam s tvojima..haha
Al ja sam najviše iznenađen Lollikom kako se prilagodio i počeo da ga ubacuje kukyu.
Prije nije bio takav,od kad je kod vas na TSu cijeli je trofazni :)
Haha nije to niš, neki dan ja uđem na TS a oni igraju taj squad rush i kaže meni lolik svojim glasićem "ajde hell molim te prebaci se u drugi kanal da me ne ometaš".
Ja se ljutito prebacio u drugi kanal jer da sam ostao, skinuo bi remen i došao mu ZG te mu tu lijepu nevinu facicu ispljuskao.
Počeo on i naređivat, morat ću ga naučit da se prilagodi submisivnom položaju.
Ma šalim se lolik je lijepa mala pica.
i onda kazu da me nisu htjeli potkupiti guzama.
da nas danny nije raznio, mozda bi i bio spija.
@hell
normalno da sam te stero kad si doso na ts i odma se poceo derat
svaka čast brutal croatsima , al niste baš nešt bili brutalni .prvu ste nas dobili jer sam ja upao umjesto Tormenta i nisam se pripremio di ću stajat i koja je moja zadaća,drugu smo vas epic obranili,dok mi je treća bila najnapetija plentali zadnji m-com na tri,četiri ticketa stvarno je bilo za Z ,btw pisao sam po chatu da mi lagira ,i stvarno je , cijelu treću rundu nisam skoro mogao ništa,hoću trčat on stoji i trza ,pucam ,meci kasne po 3 sekunde,ljudi mi se samo pojave pred facom pa nestanu,da bi skužio pred kraj da mi sestra u svojoj sobi skida film sa torenta!
i samo sam se zadero gaasiii sveeee,valjda moji to neće sve stavit na video
dok četvrtu niste mogli prdnut. pozz brutalima
Sram me uopče kako ste nas naguzili prvu mapu, pogotovo prvu rundu kad nas je frank sve sam posmicao.
Dok je druga bila napeta do samog kraja,ali nema veze glavno da smo se prasuli prije početka meča, to je najbitnije.
Sram me uopče kako ste nas naguzili prvu mapu, pogotovo prvu rundu kad nas je frank sve sam posmicao.
Dok je druga bila napeta do samog kraja,ali nema veze glavno da smo se prasuli prije početka meča, to je najbitnije.
Iako je seksač je imal eksplozivni klimaks, Franka ste očito zapostavili pa je ostao malo isfrustrirani i ispucal tu istu frustraciju...na vama...haha.
Druga je bila super runda....za mapu smo se dogovorili u pauzi između rundi kaj se i vidjelo po vrhunskoj taktici koju smo imali
aaa jadan baš mi ga žao sad
Vec sam se par puta uvjerio da je Frank iz klana G stvarno dobar igrac,a vjerujem i da je za timsku igru super igrac.. Ima covjek dobar aim i nikad ne srlja..Mislim da vam je on jedan od najboljih od vas G-jevaca.. ;)
Vec sam se par puta uvjerio da je Frank iz klana G stvarno dobar igrac,a vjerujem i da je za timsku igru super igrac.. Ima covjek dobar aim i nikad ne srlja..Mislim da vam je on jedan od najboljih od vas G-jevaca.. ;)
Tonča je car. End of story
ja se cudim vama svima kako sa supresorom tako pucate, pogotovo headate...mislim, nije mi problem sa g3a3 na 100 - 150m covjeka u trku skinuti, ali ovo sa supresorom ne mogu
Evo i snimak prve runde:
A jesi ih počistio majko mila!!
Kakav ti je to setup na pušci? Vidim imaš Grip i RDS. Jel imaš HB?
Ja sam trenutno na RDS, grip i HB i do jaja mi je!
Evo i snimak prve runde:
Ne kužim grip na m16. Vidim ljudina to nosi i skida sve. Grip povećava spread metaka, dok ga hb smanjuje. Grip smanjuje horz. recoil koji na m16 ne postoji, a hb diže recoil koji je opet lako kontrirat. Probao sam i ne vidim neku veliku razliku ili poboljšanje, ali vidim da svi to furaju.
Evo i snimak prve runde:
Da, Grip+HB+RDS. Sa gripon mogu ispucat cili rafal iz komada (Short-Medium range), bez gripa moran pucat kraće rafale. Ista stvar i sa m416 (Short-Medium). Jedine puške koje san proba a da su bolje bez foregripa su G3A3 i F2000, ostale još nisan stiga toliko testirat. Kombinirajte ljudi, nemojte samo gledat šta lvlcap govori jer ono šta on priča baš svaki put i ne drži vodu.
Evo i snimak prve runde:
Ne kužim grip na m16. Vidim ljudina to nosi i skida sve. Grip povećava spread metaka, dok ga hb smanjuje. Grip smanjuje horz. recoil koji na m16 ne postoji, a hb diže recoil koji je opet lako kontrirat. Probao sam i ne vidim neku veliku razliku ili poboljšanje, ali vidim da svi to furaju.
U principu grip ti pomaže. Spread na long range je jedva primjetan a na medium i close nije bitan a na svakoj pušci smanjuje side to side recoil i čak se osjeća da te manje supresa jedno vrime... Eto dijelin iskustva sa cijenjenon bug zajednicon iako bi sve triba ko šupak čuvat za sebe LOL. A i na smithicu ako pogledaš statse i spread sa gripon čini se manji. Probajte pa će te vidit. Recimo grip i hb FTW, na svakoj pušci. Osim sks. Tamo samo flash supp. :)
Evo i snimak prve runde:
Da, Grip+HB+RDS. Sa gripon mogu ispucat cili rafal iz komada (Short-Medium range), bez gripa moran pucat kraće rafale. Ista stvar i sa m416 (Short-Medium). Jedine puške koje san proba a da su bolje bez foregripa su G3A3 i F2000, ostale još nisan stiga toliko testirat. Kombinirajte ljudi, nemojte samo gledat šta lvlcap govori jer ono šta on priča baš svaki put i ne drži vodu.
lvlcap je šupak. S obzirom na broj viewa po videu i sve to triba bi i bolji bit.. Ali jbg kad imaš ko će te reklamirat i kad si šupak koji zvuči kao da mu je neko zabija do balčaka onda je sve moguće.
Lvlcap je njub koji bi bez xfactora i ostalih kurčenjaka bio nula. Da, prije sam ga potšivao, sad mislim da je rac. F2000 bolji bez gripa? F2000 ima jedan od jačih side recoila radi 850rpm, grip jer praktički must have, barem kod mene.
U principu grip ti pomaže. Spread na long range je jedva primjetan a na medium i close nije bitan a na svakoj pušci smanjuje side to side recoil i čak se osjeća da te manje supresa jedno vrime... Eto dijelin iskustva sa cijenjenon bug zajednicon iako bi sve triba ko šupak čuvat za sebe LOL. A i na smithicu ako pogledaš statse i spread sa gripon čini se manji. Probajte pa će te vidit. Recimo grip i hb FTW, na svakoj pušci. Osim sks. Tamo samo flash supp. :)
Lvlcap je njub koji bi bez xfactora i ostalih kurčenjaka bio nula. Da, prije sam ga potšivao, sad mislim da je rac. F2000 bolji bez gripa? F2000 ima jedan od jačih side recoila radi 850rpm, grip jer praktički must have, barem kod mene.
koliko se ja sjećam iz onog njegovog videa, F2000, AEK i još jedna od medika je preporučio grip... izgleda da ga nisi pažljivo slušao?
koliko se ja sjećam iz onog njegovog videa, F2000, AEK i još jedna od medika je preporučio grip... izgleda da ga nisi pažljivo slušao?
Pa dobro što ja pišem jel čitaš, ja kažem da je grip must have na f2000 radi horz. recoila. Nisi pažljivo čitao.
Pa dobro što ja pišem jel čitaš, ja kažem da je grip must have na f2000 radi horz. recoila. Nisi pažljivo čitao.
Zbog boldanog dijela (i početka citirane rečenice) sam pomislio da je to replika lvlcapu.
Oprosti ako sam krivo shvatio.
Zbog boldanog dijela (i početka citirane rečenice) sam pomislio da je to replika lvlcapu.
Oprosti ako sam krivo shvatio.
Replika je dečku gore koji je rekao da mu je f2000 bolji bez gripa. Sve je ok, samo malo je glupo ispalo, moja greška.
Sry na oftopicu.
A nešto si kukao nedavno na onom videu kad si pokupio nečije oružje i vidio foregrip
A nešto si kukao nedavno na onom videu kad si pokupio nečije oružje i vidio foregrip
Kukao sam da, al sad kad sam odigrao jedno 10-ak sati s tim setupom mogu reći da mi se sviđa i nije loše. No i sada kad igram neke long range mape skidam foregrip!