BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 123.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Dado nije mogao napravit update... rekao je da ce ovih dana... treba i nama neke pobjede upisat... a pitao sam ga za nauljene pingvine rekao je da su ipali sa turnira zbog onoga sa Nenom... Tako da mi imamo odigrat jos dosta TheShabans i Master of Shabans, Magnum, Verispesl Bojsa i itd...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: BF3 Squad Rush Turnir

Ok, ocemo onda nas war prebaiti za vikend?
Kad se skupite dodji na TS, pa ako nas ima dosta da odmah bacimo.

[M|C] ex_Co7
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Moj bad da nisam napravio update. Ima nekih rezultata na SQR platoonu koje treba unjeti i također trebam vidjeti šta napraviti sa pingvinima. Najlakše bi bilo izbrisati ih ali postoje neke ekipe koje su ih dobile pa to nebi bilo fer prema njima jer bilo kako bilo pobjeda je pobjeda i nosi im 3 boda. Kad porazgovaram s kapetanom/ima ekipa koje su dobile pingvine će da padne odluka.

Server je btw down jer me ubio trošak za Diablo (koji nije bio planiran) tako da za buduće mečeve se morate snaći za server.

cya

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 13:11 (Zero2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Pa rekao je co7 što napravit sa njima i slažem se, šta sad tu imaš trošit vrijeme na neka pregovaranja. just saying

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 16:01 (fila2208).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Svakoj ekipi po tri boda i bok.

zna se ko je prvi,šta ćete se sad prepirat ko je drugi? lol

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Pa rekao je co7 što napravit sa njima i slažem se, šta sad tu imaš trošit vrijeme na neka pregovaranja. just saying

Gledam kak zakomplicirati stvari i politički smaknuti prve da pobjede drugi...lol

13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Dado, Ceco hocemo li da odigramo pa da mi zavrskimo sa svim bitkama na turniru? Kada vam odgovara?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Dado, Ceco hocemo li da odigramo pa da mi zavrskimo sa svim bitkama na turniru? Kada vam odgovara?

Ajmo vcrs :)

13 godina
ceco22 kaže...
Soldier977 kaže...

Ajmo vcrs :)

uhh.... evo da vidim sa ovim svojima :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

I kako je završio turnir?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

I kako je završio turnir?

Uz čitere, McSranje i sve te popratne događaje, tko zna... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ja bi nekako da se nama da pobjeda jer smo rambo. Mislim više ne postojimo ni mi, ali opet rad bi bio prvi, može?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Prvi su Magnum team , odnosno MC!

Blue magnum je diskvalificiran zbog furya, a magnum je pobjedio bez izgubljene partije!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Eto onda čestitke i vidimo se u novom turniru kad izađe tih dlcova još :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Turnir nikad nije završen i vjerovatno nikad niti neće biti. Pobjednik se zna. Nadam se samo da više neće biti iznenađenja :)

Uglavnom poslužio je svrsi a to je da smo svi bili aktivni i da se igrao SqR.

A u budućnosti tko zna....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

turnir se jos igra :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

vidim da nama nisi ni upisao jos rezultate sa 1911 ekipom i Brutal Cro... a imas i dvije ekipe za diskfalikacije :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir
Ja bi da odigramo ono sto nismo odigrali. Nije bitno sto se zna pobjednik, bitno je učestvovat :D Ali sad je malo teže okupit ekipu, ljeto i to......
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

ajde ako uspijemo se nekako naci do 3.8. tada se ide opet malo do Makarske....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

ajde ako uspijemo se nekako naci do 3.8. tada se ide opet malo do Makarske....

Mene već od sljedećeg petka nema tri tjedna :)

14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ma nema frke. Nisam radio update jer čekam da još netko "padne"..haha...zezam se. Jednostavno nije bilo volje. Ako se ekipa aktivira nije problem nikakav da se sve aktualizira i nastavi/završi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

aj vidit cemo mozda nesto iskobinirat... :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Meni je ovaj turnir bio prva liga i baš sam uživao. Ne vidim zašto opet tamo na jesen da se pokrene još jedan  po ovom obrascu kada se ekipa vrati sa mora i tako to. Svi znamo kako-šta, samo da se igra. Možda i neke nagrade uvesti. Svak plati upad na trurnir nešto sitno i w(h)in(n)er takes it all {#}

Narvno onaj koji bude blagajnik i mazne pare, naći ćemo ga lako {#} (Vjerojatno će u nekom McDonaldsu uzimat račune)

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Soldier977 kaže...

Meni je ovaj turnir bio prva liga i baš sam uživao. Ne vidim zašto opet tamo na jesen da se pokrene još jedan  po ovom obrascu kada se ekipa vrati sa mora i tako to. Svi znamo kako-šta, samo da se igra. Možda i neke nagrade uvesti. Svak plati upad na trurnir nešto sitno i w(h)in(n)er takes it all {#}

Narvno onaj koji bude blagajnik i mazne pare, naći ćemo ga lako {#} (Vjerojatno će u nekom McDonaldsu uzimat račune)

Pa naravno, vratit će se ekipa i to će bit to. Možda složit neki 5v5 tada već, odredit fino pravila. Ekipe mogu uplatit neku siću i da se podjeli na prva tri mjesta. Dobra zabava i šala uz malo adrenalina, zašto ne, odlično dama :)

13 godina
fila2208 kaže...

Pa naravno, vratit će se ekipa i to će bit to. Možda složit neki 5v5 tada već, odredit fino pravila. Ekipe mogu uplatit neku siću i da se podjeli na prva tri mjesta. Dobra zabava i šala uz malo adrenalina, zašto ne, odlično dama :)

Ma da, mislim da su nagrade ono što daje dozu ozbiljnosti pristupu. Ne treba nesto punu uplaćivati. Onoliko koliko bude dostupno svima. Neka ekipa pobjednička dobije 500njak kn, dovoljno za janje i gajbu {#}

16 godina
Kaj je vama? I ovako je bilo svađa i trzavica,a bio je fun turnir. Zamislite još da su novci bili u igri :O
13 godina
Arabarran kaže...
Kaj je vama? I ovako je bilo svađa i trzavica,a bio je fun turnir. Zamislite još da su novci bili u igri :O

Pa nema veze, znat će se pravila. Uvijek se netko ljuti i ljutit će se. 

14 godina
Arabarran kaže...

Pa nisu bili novci pa su eki chitali, sad kad budu pare svi će chitat :()

12 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir

quote the raven - nevermore!

0 0 hvala 0
16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ko se ljuti uvalim mu kruti.

P.S. Ja sam za drugu sezonu "turnira" uz uvjet da nije za nikakvu lovu nego identičan koncept kao ranije.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice