Besplatni multiplayer FPS

poruka: 13
|
čitano: 3.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Tražim besplatni multiplayer FPS, a da nije FEAR Combat, koji je podosta zahtjevan. Idealno bi bilo nešto starije, sa još uvijek velikim brojem igrača. I da, CS mi je dosadio...

Evo konfiguracije koja to mora pokrenuti: P4 2.66 GHZ, Radeon 9600XT, 2X256 DDR 400 RAM-a.

Hvala!

Doć će Zoka da vas roka
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 14:58 (asusdvd).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wolfenstein: Enemy Territory. Ako volis profi igru onda instaliraj i 2.60b patch i igraj na ETPro serverima(CyberGames ili elementaL serveri), a ako je vise za razbibrigu nemoj instalirati patch i igraj na nekom jaymod serveru(Phenix serveri nisu losi).

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Americas Army? Nisam siguran

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

America's Army!!!

Baš i ne znam za druge kvalitetne besplatne online igre osim F.E.A.R-a i AA...

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

TREMULOUS   ILI   NEXUIZ

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Coj ili ti Call of Juarez...besplatan mulitplayer,,,Western igra jako dobra i ima dosta i igraca jos uvijek i ima i servera

Ima i Hrvata bome..Dodji i zabavi se...Najbolji server ti je Coolserver...tamo smo svi dobri igraci i uvijek ima admina koji paze na red(ja sam jedan od njih =) )

Eto toliko...Ak dodjes igrat ja sam ti Trinity(CRO)(my nick in game)

Lijep Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 18:00 (pancurak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Besplatni multiplayer FPS
Tux Slave kaže...

Wolfenstein: Enemy Territory.

Horagio kaže...

Americas Army

scorpion667 kaže...

TREMULOUS   ILI   NEXUIZ

Hvala svima na odgovorima :)

@Tux: Je l' se igra to još uvijek?

@Horagio: Koliko znam, AA je težak i 'realističan'. Je li ta igra pruža išta zabave?

@Scorpion: Je li ovo nešto u stilu Quakea III?
Doć će Zoka da vas roka
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...
Tux Slave kaže...

Wolfenstein: Enemy Territory.

Hvala svima na odgovorima :)

@Tux: Je l' se igra to još uvijek?

I to poprilicno. Evo ti link pa sam prosudi: http://et.splatterladder.com/?mod=serverlist

S lijeve strane kod servera gledaj: ET 2.60 i ET 2.55 zavisno koju verziju igre hoces igrati. Ostalo te nezanima(RtCW, TCE).
Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

@Horagio: Koliko znam, AA je težak i 'realističan'. Je li ta igra pruža išta zabave?

Ne znam, nisam isprobao, al kolko čujem je ona uz FEAR Combat najpopularniji besplatni FPS današnjice (W:ET je malo stariji). E, vidio sam da ti je netko predložio Nexuiz, ako ti se on dopada, možeš isprobati i Alien Arenu, te Warsow.  Jesu u stilu Quake3
Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
16 godina
neaktivan

American army je trenutno najrealinija igra i igra je veliki broj hrvatskih igraca, pa ako zelis neku pucacinu da netrcis i ubias samo

preporucam ti AA, nekazem da ostale su lose ali igram vec par godina AA,CoD i CS i mogu ti rec da mi je najbolja AA, a CoD4 mi dolja da se malo opustim

a CS ako mi se neda igrat ostalo navedeno.

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko se ja sjecan Call of Juarez je poprilicno zahtjevna igra.., provjeri ovo pa vidi jel ju mozes pokrenuti...

I: SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Supported OS: Windows 2000/XP
P4 2,2GHz / Athlon 2400+ (2,4 for Celeron)
nVidia: GeForce 6600, ATI: Radeon 9800
512MB RAM
Sound Card: DX 9 compatible sound card
Hard Drive Space: 2GB free HDD space
CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
DVD-ROM (**)
Multiplay: 56k Modem (for Internet multiplayer)

RECOMMENDED SYSTEM CONFIGURATION:
Supported OS: Windows 2000/XP
P4 3GHz / Athlon 3000+ (3GHz for Celeron)
nVidia: GF6800, ATI: Radeon X800
1GB RAM
Sound Card: DX 9 compatible sound card
Hard Drive Space: 2GB free HDD space
CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
DVD-ROM (**)
Multiplay: ISDN Internet connection (for Internet multiplayer)
Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cak_Norris kaže...

American army je trenutno najrealinija igra i igra je veliki broj hrvatskih igraca, pa ako zelis neku pucacinu da netrcis i ubias samo

preporucam ti AA, nekazem da ostale su lose ali igram vec par godina AA,CoD i CS i mogu ti rec da mi je najbolja AA, a CoD4 mi dolja da se malo opustim

a CS ako mi se neda igrat ostalo navedeno.

Os ti vise prestat sa tim svojim glupim izjavama jednom?? Vec mi polako dizes tlak.Tu niko ne usporeduje igre nego se pita koja je besplatna multiplayer fps igra a to cod nije niti ce ikad biti samim time se vidi razlika i sada stfu i ostavi se vise usporedivanja tih igara.

Btw . FEAR rulez ,a posto vidim da trazis nesto starije kolege gore osim ovog su ti sve rekli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 20:12 (toxic).
17 godina
neaktivan

Preporučam Enemy Territory, igra je jos poprilicno ziva i public i klanski i naigrat ces se posteno jer jednom kad pocnes neces moc stat

evo ovdje: ovdje mozes nac ultimate installer gdje imas instalaciju, 2.60 i 2.60b patch te etpro i sve igranije mape

samo jos nesto, netko je preporucio cybergames, nemoj odmah ic tamo jer je prepuno cheatera i debila, radije kao pocetnik nadji hirnlos, hirnot, HBC i element servere, a kad se malo izvjezbas tu ima bio, u|k etc. kao bolji pubovi 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 20:15 (zemnik).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice