jel izašla igra iz bete? reko da uzmem sad kad je na popustu... :D
najviše me zanima squad joinanje i to, da ne moram gubit sat vremena da se spojim na nekoga i obratno. one ostale gameplay dječje bolesti mi nisu bitne, progutat ću ih nekako.
najviše me zanima squad joinanje i to, da ne moram gubit sat vremena da se spojim na nekoga i obratno. one ostale gameplay dječje bolesti mi nisu bitne, progutat ću ih nekako.
Ima tipa gluposti gdi upadneš u squad pa napiše da je server pun i neće se spajati, pa ponovo klikneš i piše da moraš napustiti trenutni squad, pa se opet spoji u isti :) ....
Al uvijek radi spajanje i upadaš na server.
Jedino je problem da jako malo / nitko za vrijeme igre ne izlazi sa servera (ili su ostali samo najjači zagriženici pa igraju do kraja, ili je igra napokon stabilna...) pa nekad čekaš i desetak minuta da se oslobodi jedno jedino mjesto :D
EDIT: Naravno, ovo ne vrijedi kad se svi zajedno spajate u igru, onda sve radi uredno.
Uglavnom, uzmi kad je na popustu.
Uzeo sam ga danas na popustu reko steama, totalni sam noob sto se tice bf-a, BF 1 sam igrao nesto malo, pa ako je netko sutra za neki game da bacimo :D
Uzeo sam ga danas na popustu reko steama, totalni sam noob sto se tice bf-a, BF 1 sam igrao nesto malo, pa ako je netko sutra za neki game da bacimo :D
Jesi ti Chuck Norris? Koliko ja znam samo Čak Noris igra Battlefield preko Steama...
Jesi ti Chuck Norris? Koliko ja znam samo Čak Noris igra Battlefield preko Steama...
Chuck Norris ne umire iza covera, cover umire iza Chuck Norrisa..
Preko Origina, ispricavam se...
Jos uvijek ne shvacam DICE i logiku da asault ima 10 najbolji pljuca u igri dali close,mid ili long range i sve najbolj explosive, fuck logic i ostale klase ali glavno da imamo azijtkinje koje zavijaju ko vukodlaci.
Jos uvijek ne shvacam DICE i logiku da asault ima 10 najbolji pljuca u igri dali close,mid ili long range i sve najbolj explosive
Ni ja,nema potrebe ništa osim assaulta koristiti...a najmanje medic klasu.
Gewehr je u alphi bio u medic klasi...
Jos uvijek ne shvacam DICE i logiku da asault ima 10 najbolji pljuca u igri dali close,mid ili long range i sve najbolj explosive
Ni ja,nema potrebe ništa osim assaulta koristiti...a najmanje medic klasu.
Gewehr je u alphi bio u medic klasi...
Tako nekako ja bi drage volje igral medica ali jebiga kad assault melje sve pred sobom, dok igram neku drugu klasu da nije assault osjecam veliki handicap.
Koji je assignment za ovo?
to je assignment koji dobiješ nakon što si na nekoj klasi level 20. Mislim da je Sniper ali nisam 100% siguran.
to je assignment koji dobiješ nakon što si na nekoj klasi level 20. Mislim da je Sniper ali nisam 100% siguran.
Assault.
Edit: Ispravka, imaš pravo snajpre. Assault je Hades.
Assault.
Edit: Ispravka, imaš pravo snajpre. Assault je Hades.
Jedina klasa s kojom baš ne igram, naravno :)
Konačno netko tko ima isto mišljenje kao i ja. :)
Svi govore medicu fali puška na daljinu, što je i istina. Ali zato ima unlimited healtha, smoke za 2 squada i može se igrati dosta agresivno jer hipfire odličan.
S medicom imam i najveći SPM i KD i kill per minute. A i najviše ga igram jer mi paše rushanje, valjda ostalo od BF1 assaulta.
Otkad je Selbstlader 1906 u igri vrlo često igram Scouta, puška sabija sa 3x optikom i bez problema se može igrati agresivno sa njome.
Hvala, upravo nešto takvo tražim :D
Otkad je Selbstlader 1906 u igri vrlo često igram Scouta, puška sabija sa 3x optikom i bez problema se može igrati agresivno sa njome.
Meni je isto ta pljuca vrh samo ne kuzim logiku da u ubija sa 2 metka u tijelo i isto tako 2 metka u glavu
Meni je isto ta pljuca vrh samo ne kuzim logiku da u ubija sa 2 metka u tijelo i isto tako 2 metka u glavu
Jbg bila bi OP kad bi ubijala sa 1 metkom u glavu i ovako je prejaka, i sniper rifle bi izgubio smisao onda, jer zasto bi koristio bolt action pušku kad bi mogao sa poluautomatskim oružjem raditi isto što može i sniper...
Jbg bila bi OP kad bi ubijala sa 1 metkom u glavu i ovako je prejaka, i sniper rifle bi izgubio smisao onda, jer zasto bi koristio bolt action pušku kad bi mogao sa poluautomatskim oružjem raditi isto što može i sniper...
Mozda bi i bila ali mene opcenito nervira da je HS dmg premali na vecini oruzja barem za moj ukus.
skinuo se bf. pa dajte recite kakve su vam ove kampanjske priče... imam projektor, 5.1 ozvučenje po sobi, bežični xbox one gamepad, pa reko se isplati odgirat to ležerno iz kreveta, ili da to standardno pregazim miš/tasta...?
skinuo se bf. pa dajte recite kakve su vam ove kampanjske priče... imam projektor, 5.1 ozvučenje po sobi, bežični xbox one gamepad, pa reko se isplati odgirat to ležerno iz kreveta, ili da to standardno pregazim miš/tasta...?
Miš - tastatura naravno!
Miš - tastatura naravno!
šta tako su loše priče... ?? pa učinilo mi se da je netko rekao da su dosta zabavne, a ako su rađene za konzole, gamepadom se onda može očito. da imam bežičnu tastu i nju bi u krevet ali nemam pa sam razdvojen, miš bežični tasta ps2 žična... :D
Ma mogu price biti radjene za konzolu ali mis/tastatura je uvijek bolja opcija.
Sretna nova svim vojnicima! Hooah!
Sretna nova battlefieldaši :D
ima tu kojih kome treba suigrač, malo dosadno sam ginut bezglavo...
gdje je sad najjeftinije / najpametnije uzeti bf5?
ove stranice sto prodaju kljuceve i to.. ili?
standard edition je dovoljan za sve? ako sam dobro skuzio dlc-i ce biti free za sve?