Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.538.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V

Najbolja fora je da postoji killcam (onaj usrani, gdje ti vidiš neprijatelja), ali ga iste sekunde prekine vikanje upomoć.

Ne znam kako napraviti da vidiš tko te ubio (pogotovo iz njegove perspektive) a da i dalje postoji mogućnost zvanja u pomoć.... Možda će nešto izmisliti, pa napraviti još veću glupost :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2018 9:33 (CyberDemonVZ).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Za sad mi jako loš air to air combat. Pa jebo te trbaš mrcvariti ljudi, pogotovo bombardere. Jučer pirat baš gledao, sa Stukom pucao po bombarderu 5 minuta i nije pao. 4 puta mi se pregrijale mašinke da bi mu napravio 80 damagea, onda lik prođe kroz onaj resupply marker i dobije auto repair koji ga repaira na 70healtha opet. Pa sam ga opet mrcvario, samo kako bi opet proletio kroz resupply is repaira se opet na 60-70 healtha. Onda se lik prebaci na turret iza i ubije me u sekundi. Totalno loše.

Nego kažu kako dolazi patch. Highlight toga je nerf za KE7, buff za SMGeve. Baš jučer otključao MP28, pa ovo je totalni šrot. Ima spread i damage kao u MP18 u BF1 lol

Ma da, to sam pisao gore, meni je air combat katastrofa. Igrao sam malo baš isključivo air combat i nisam skoro nikog ubio. A bombarder skine lovca ko od šale.

U Battlefrontu se dalo fino tamaniti u zračnim bitkama. ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...

Ja sam jučer sa supportom bez problema ubijao s jednim metkom, ključno je pogodit ga u glavu (slučajno ili namjerno). 

Pogodak u glavu nije kill osim ako ne gađaš snajperom.

Ne znam dal me zajebavaš (slučajno ili namjerno)?!

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam jučer sa supportom bez problema ubijao s jednim metkom, ključno je pogodit ga u glavu (slučajno ili namjerno). 

Pogodak u glavu nije kill osim ako ne gađaš snajperom.

Ne znam dal me zajebavaš (slučajno ili namjerno)?!

Pa takav je moj feeling, nisam posvetio život battlefieldu :-)

Možda je lik imao manje healtha. Ali sam definitivno primjetio da ako pogodiš u glavu češće ubijaš jednim metkom nego dok ispucam 5-6 njih u tijelo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...

Možda je lik imao manje healtha. Ali sam definitivno primjetio da ako pogodiš u glavu češće ubijaš jednim metkom nego dok ispucam 5-6 njih u tijelo.

No šit Šerlok?!

Šta ja sad tebi moram objašnjavati koja puška radi koliki damage i koji su multiplikatori za pogotke?!

Sori stari, ali za to ti je Kuki zadužen.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Bitanga kaže...

No šit Šerlok?!

Šta ja sad tebi moram objašnjavati koja puška radi koliki damage i koji su multiplikatori za pogotke?!

Jel moram doci ja na server da uvedem reda ili se snalazis?

7 godina
neaktivan
Battlefield V

Ekipa, jel zna tko kakvo je stanje sa spreadom? Jesu li zadrzali gunplay iz Bete ili su mijenjali dalje? Symthic nije jos nista datamineo ali kazu da im je u planu.

0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...
Bitanga kaže...

No šit Šerlok?!

Ne moraš, s takvim stavom se ne moraš ni truditi :-)

Ja igram i ne nerviram se, nekad ja nekog ubijem, nekad on mene. Nekad budem najbolji na serveru, nekad najgori.

Kad se počneš žaliti da nije fer dok te netko ubije u FPSu onda je vrijeme za pauzu :-)

13 godina
Bitanga kaže...

Ja igram i ne nerviram se, nekad ja nekog ubijem, nekad on mene. Nekad budem najbolji na serveru, nekad najgori.

Kad se počneš žaliti da nije fer dok te netko ubije u FPSu onda je vrijeme za pauzu :-)

Aj se dogovori s C3c1l  pa skupa vježbajte malo.

Kad se izvježbate, javite se da vas natamburam 1 vs 2.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Stvar je u tome da umiru od pola metka kad netko zapuca na njih, a oni kad pucaju, treba im 20 metaka za kill.

Igraju istu igru, ista mehanika s obje strane. Time je sve receno. Bilo kakva rasprava oko toga je lobotomija...

A "gresku" koju ti opisujes da se umire od jednog metka bih nevoljko komentirao. Jer, zamisli, kakav bi to metak morao biti da ubije covjeka???

Freak Show Inc.
16 godina
war3_tft kaže...
U cemu je problem? To je informativan graf koji ljudima pokazuje koji procesor je pogodan za ovu igru.

Za tebe i lava slikica da vidiš kako je bf čudna zvijerka. Ovo je od steve iz hw unbox. Testirao je samo u fhd rezi što se vidi iz grafova zato sam se nasmijao na onih 160fps-a iz raznih grafikona po internetu dok on u stvari ima ovo na slici:

https://imgur.com/a/kagTX01

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2018 10:29 (dery).
16 godina
Skilledžija kaže...
Bitanga kaže...

Aj se dogovori s C3c1l  pa skupa vježbajte malo.

Kad se izvježbate, javite se da vas natamburam 1 vs 2.

Pa da plačeš onda dok te skinemo svaki s jednim metkom istovremeno. :-D

13 godina
Friday kaže...

Igraju istu igru, ista mehanika s obje strane. Time je sve receno. Bilo kakva rasprava oko toga je lobotomija...

A "gresku" koju ti opisujes da se umire od jednog metka bih nevoljko komentirao. Jer, zamisli, kakav bi to metak morao biti da ubije covjeka???

Ne znam dal me prcaš namjerno ili slučajno?

Ako je slučajno onda ću ti dati hint - nije "metak" u pitanju.

"Metak" je samo izraz koji sam koristio da pojasnim.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Prijatelju dragi ako je problem sto previse umires evo ja cu odvojiti sat vremena pa ti biti zec koji trci i gine ispred tebe. 

Standardno cu imati najvise asista a ti najvise kilova.

Sve za K/D rejting. 

Bar onda budes prvi na serveru 

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ako nije metak - sta je onda? Pa ne igramo witchera jbt da je neka magija u pitanju?

Ne, stvarno. Kako objasniti da te drugi ubijaju lakse nego ti njih? Meni je fascinantno to da je vama nekolicini APSOLUTNO NEMOGUCA misao da je vecina drugih igraca bolja od vas. Ono, pa ipak ste vi stare iskusnjare i nemoguce je da ste medju losijom ekipom, ne? Dakle, ako je los skor - losa je mehanika igre. Vidis, meni nikad nije palo na pamet objasniti svoj 1.2 kd iz BF 3 i 4 tako. Ali bit ce da je to...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
dery kaže...
war3_tft kaže...
U cemu je problem? To je informativan graf koji ljudima pokazuje koji procesor je pogodan za ovu igru.

Za tebe i lava slikica da vidiš kako je bf čudna zvijerka. Ovo je od steve iz hw unbox. Testirao je samo u fhd rezi što se vidi iz grafova zato sam se nasmijao na onih 160fps-a iz raznih grafikona po internetu dok on u stvari ima ovo na slici:

Ma logicno, covjek svjesno stavlja drugacije grafikone nego sto je snimio video kako bi ispao sto veca budala. 

Daj ti meni linkaj taj video da ja sam pogledam o cemu se radi, tesko mi je vjerovati nekome tko odreze sliku da se ne vidi naslov videa pa da se mogu provjeriti detalji i kome je sveto pismo za usporedbu procesora test na 4k sa gtx 1070. 

13 godina
Friday kaže...

Ako nije metak - sta je onda? Pa ne igramo witchera jbt da je neka magija u pitanju?

Ne, stvarno. Kako objasniti da te drugi ubijaju lakse nego ti njih? Meni je fascinantno to da je vama nekolicini APSOLUTNO NEMOGUCA misao da je vecina drugih igraca bolja od vas. Ono, pa ipak ste vi stare iskusnjare i nemoguce je da ste medju losijom ekipom, ne? Dakle, ako je los skor - losa je mehanika igre. Vidis, meni nikad nije palo na pamet objasniti svoj 1.2 kd iz BF 3 i 4 tako. Ali bit ce da je to...

Mislio sam da me zajebavaš, a ti si izgleda ozbiljan?!

Pa nije jebeni metak u pitanju nego jebeni netcode i broken igra.

Problem je da nekome dođeš s leđa i pucaš u ista - on se okrene i ubije te.

I pun kurac sličnih situacija.

Dakle, ništa, ništa, ti ne znaš da on puca na tebe i odjednom umreš.

Kako da ti objasnim kad ne kužiš?!!!!!

Nije jebeni metak i nije jebeni KD u pitanju.

Igra je broken i gotovo - to je problem.

To što neki prihvaćaju broken i polovične stvari zdravo za gotovo i zadovoljavaju se time, ne mora značiti da i ostali tako razmišljaju.

Pogotovo ako si nešto platio, onda želiš za svoje novce dobiti ispravan proizvod.

Parafrazirat ću kolegu Dadu: 

Zamisli da kupiš auto i kažu ti u salonu da lijeva vrata ne možeš otvoriti, ali da auto vozi ko metak.

Ti bi uzeo taj auto i vozio ga i bio bi time zadovoljan?!

Nadalje, ja se uopće nisam žalio - ne znam otkud vam to?!!!

Samo sam pokušavao objasniti u čemu je problem kod kolega file i ostalih.

Ja tog problema u BF5 nemam u toj mjeri da bih se žalio.

[19xx] 4ntraks
7 godina
neaktivan
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Mislim da ono sto ti pokusava objasniti je problem loseg Refresh Ratea. Gdje nije problem nekoga ubiti iz cistog razloga sto mu zbog niskog RRa sve podatke salje u jednom trenu. U BFovima je TTK uvijek bio 0.5s - 1.0s. Kada uzmes u obzir da je prosjecnoj osobi vrijeme reakcije (na ocekivani podrazaj) oko 0.25s, a serveri imaju (uzet cemo za primjer BF4 na pocetku) 10hz, dakle 1 refresh svakih .10s i tu i tamo kakav packet loss, izgleda kao da umires instantno. Jer je vrijeme izmedu koje imas za odraditi reakciju  (od kada dobijes informaciju od igrice da si primio dmg) 0.15s. - 0.65s. Jos tome dodas da to cesto znaci da si vec u coveru kada primas dmg jer si protivniku jos na ekranu a BFovi su uvijek prioritizirali onoga tko puca, sto ima i ime ali ga se ne mogu sjetiti, eto ti problema.

Svi ubijaju druge jednako brzo ali do problema dolazi sto uz los RR ljudi umiru iza covera i bez vremena da reagiraju na to sto se dogada.

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

LOL, broken je samo onima koji imaju previsoko misljenje o svom skillu pa bude "ubili me prije nego ja njih, kriva je igra". Ima stvari koje ne valjaju, naravno. Ali ove zalopojke da je TTK puno veci od TTD, u igri ciji isti release svi igraju, su za psihijatriju.

Bude situacija da si nekoga "trebao" ubiti ali nisi (ne ulazeci u detalje zasto), ali reci da te vecina ekipe ubija lakse nego ti njih zbog igre...

1. L

2. O

3. L

Naravno da netcode nije savrsen zbog mase stvari i ne moze ni biti sa trenutnom tehnologijom (kasnjenje (svih) signala, interpolacija, pretpostavke...). Ali poanta je da je SVIMA podjednako los!

Freak Show Inc.
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Svi ubijaju druge jednako brzo ali do problema dolazi sto uz los RR ljudi umiru iza covera i bez vremena da reagiraju na to sto se dogada.

Hvala što si se uključio i stručnije od mene pojasnio problem.

Nadam se da će pojedinci sada shvatiti o čemu pričamo?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield V

Čekamo Battlenonsensa...

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sexytoiletpaper kaže...

Ha, tu smo! Kako se onda nitko od ovih "odabranih" ne zali kako im ljudi konstantno padaju iza covera?? Jer, ako oni NON-STOP padaju iza covera bez da su jadni uspjeli reagirati - kako onda i drugi njima ne padaju iza covera? Ne, jer kad oni nekoga ubiju to je samo zbog skilla a kad drugi ubiju njih to je onda zbog loseg netcode-a, refresh rate-a, HDZ-a i suncevih vjetrova...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield Vu
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Mislio sam da me zajebavaš, a ti si izgleda ozbiljan?!

Pa nije jebeni metak u pitanju nego jebeni netcode i broken igra.

Problem je da nekome dođeš s leđa i pucaš u ista - on se okrene i ubije te.

I pun kurac sličnih situacija.

Dakle, ništa, ništa, ti ne znaš da on puca na tebe i odjednom umreš.

Kako da ti objasnim kad ne kužiš?!!!!!

Nije jebeni metak i nije jebeni KD u pitanju.

To što neki prihvaćaju broken i polovične stvari zdravo za gotovo i zadovoljavaju se time, ne mora značiti da i ostali tako razmišljaju.

Pogotovo ako si nešto platio, onda želiš za svoje novce dobiti ispravan proizvod.

Parafrazirat ću kolegu Dadu: 

Zamisli da kupiš auto i kažu ti u salonu da lijeva vrata ne možeš otvoriti, ali da auto vozi ko metak.

Ti bi uzeo taj auto i vozio ga i bio bi time zadovoljan?!

Nadalje, ja se uopće nisam žalio - ne znam otkud vam to?!!!

Samo sam pokušavao objasniti u čemu je problem kod kolega file i ostalih.

Ja tog problema u BF5 nemam u toj mjeri da bih se žalio.

Drugim riječima ponekad možeš i otvoriti lijeva vrata a makina juri ko metak.😁

sake08
13 godina
Friday kaže...

Naravno da netcode nije savrsen zbog mase stvari i ne moze ni biti sa trenutnom tehnologijom (kasnjenje (svih) signala, interpolacija, pretpostavke...). Ali poanta je da je SVIMA podjednako los!

Promašio si ovo zadnje potpuno.

Igra radi random i nekima radi bolje, a nekima lošije.

To što ti ne kužiš kad umreš od igrača koji te nadpucao ili od broken igre je žalosno nakon toliko godina igranja Baterfilda.

Znaš, ima nas nekoliko koji znamo kad smo nadigrani, odnosno sjebani od netcodea.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Promašio si ovo zadnje potpuno.

Igra radi random i nekima radi bolje, a nekima lošije.

To što ti ne kužiš kad umreš od igrača koji te nadpucao ili od broken igre je žalosno nakon toliko godina igranja Baterfilda.

Znaš, ima nas nekoliko koji znamo kad smo nadigrani, odnosno sjebani od netcodea.

Znaci da rezimiramo - nekolicini ISTI RELEASE igre radi konstantno losije nego drugima.

Ti isti ljudi znaju u svakoj situaciji koliki komad guzice im je virio iza zaklona i imaju apsolutno ispravan sud u 100% slucajeva o tome da li su trebali umrijeti ili ne. Cak i sa igrom koja je live tek 3-4 dana (ovo je nemoguce dovoljno naglasiti).

Pa to ti ja pricam - ima nad-ljudi medju nama. I svemir se urotio protiv njih pa im igra zato radi konstantno losije nego svima drugima.

Mod moze lock - svi idemo traziti refund iz postovanja prema Velikanima...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2018 11:09 (Friday).
12 godina
neaktivan

I ja sam jucer otključo tu istu pusku i stvarno je losa... Cak sam ju i upgredo skroz, kakvu god kombinaciju tih upgrejdova da sam probo puska je i dalje bila losa

13 godina
Friday kaže...

Znaci da rezimiramo - nekolicini ISTI RELEASE igre radi konstantno losije nego drugima.

Ti isti ljudi znaju u svakoj situaciji koliki komad guzice im je virio iza zaklona i imaju apsolutno ispravan sud u 100% slucajeva o tome da li su trebali umrijeti ili ne. Cak i sa igrom koja je live tek 3-4 dana (ovo je nemoguce dovoljno naglasiti).

Pa to ti ja pricam - ima nad-ljudi medju nama. I svemir se urotio protiv njih pa im igra zato radi konstantno losije nego svima drugima.

Mod moze lock - svi idemo traziti refund iz postovanja prema Velikanima...

Kad digneš KD više od 1 onda mi se javi.

Do tada te ignoriram i raspravljavam isključivo s "Igračima".

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Kad digneš KD više od 1 onda mi se javi.

Do tada te ignoriram i raspravljavam isključivo s "Igračima".

Znaci argumenti su ostali na "ja znam, vi ne znate".

Freak Show Inc.
16 godina
war3_tft kaže...
dery kaže...
war3_tft kaže...

Ma logicno, covjek svjesno stavlja drugacije grafikone nego sto je snimio video kako bi ispao sto veca budala. 

Daj ti meni linkaj taj video da ja sam pogledam o cemu se radi, tesko mi je vjerovati nekome tko odreze sliku da se ne vidi naslov videa pa da se mogu provjeriti detalji i kome je sveto pismo za usporedbu procesora test na 4k sa gtx 1070. 

Koliko cinizma u tebi ima, evo izvoliš zabavljajte se ti i lav

kradem mine iz minskog polja
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
raspravljavam isključivo s "Igračima".

Hvala.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice