Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.538.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
16 godina
moderator
Re: Battlefield V
Soldier977 kaže...

Joka, problem je što se Tarkov treba učiti igrati, nešto što je nekad bilo i za BF 

I što je tickrate 2 

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Joka, problem je što se Tarkov treba učiti igrati, nešto što je nekad bilo i za BF 

I što je tickrate 2 

Je, kad si sam u krugu od 200m

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

I što je tickrate 2 

mrsmith kaže...
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

I što je tickrate 2 

Je, kad si sam u krugu od 200m

Nja nja nja..... bla bla bla.....  

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
nine kaže...
Soldier977 kaže...

Nije da to radi jedan igrač, nego 50% njih u tom trenutku kada se novi assignment "pusti u opticaj"...

nisam li to i ja napisao? Inače ne stavljaju malo toga od jednom, obično je to veliki batch oružja i novih medalja, tako da to i nije toliki problem, pogotovo s obzirom da većina njih nisu posebno apstraktne stvari.

Jeste napisao si ali si u prošlom postu isto tako napisao da trčkaraš okolo po mapi i pališ ljude let lampom tako da ti drugu poruku nisam ni čitao. 

11 godina
Battlefield V

Nije mi jasno da uopce obracate paznju toliku na te asajmenti ili kako vec se zovu.

Do sad sve sto sam igrao i otkljucao je bilo kroz igru "aj malo cu s ovim igrat,par sati prebacim na drugu pusku ili klasu da vidim i to itd.." i tako usputno se sve otkljucavalo.

Nikad nima pogleda te pizdarije,da jesam nebi mrski bio rivajvan jedno 100 puta po partiji :D

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield V

neke ljude te stvari niti ne diraju.. evo frend ima 26k killova sa MP18 trench, 2.5k automatico trench, 1k SMG 08/18, sa svim ostalim oružjima zajedno niti 1k killova.

medalje 0, extra skillovi 0.. uopće ga te stvari ne zanimaju 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield V

pa kako ne znate, moraš imat sve asajmnete i medalje, to te čini boljim bf igračem i možeš se ovdje pohvaliti kako si dobar

također s timom tražiš low lever servere di gaziš ekipu i dižeš svoj kdr da se vidi kako si moćan.

ma nek bude asajmenta, ali nek ne bude nepotrbno nemogući i nek daju tagove i skinove, a ne puške.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

..ali nek ne bude nepotrbno nemogući..

kao npr. onaj "destroy an airplane with tripwire HE" 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
nine kaže...
fila2208 kaže...

..ali nek ne bude nepotrbno nemogući..

kao npr. onaj "destroy an airplane with tripwire HE" 

a u biti ne moraš to napraviti, od tih 6 stvari samo 5 trebaš napraviti.

12 godina
neaktivan
Battlefield V

ja sam ne kuzim zakaj je opcenito takva frka panika u vezi bfv.

meni iskreno sve zvuci odlicno sto sam procitao u vezi igre i ne smeta me nista.

trailer je bio ajmo reci fail, al bas nis konkretno nije pokazao osim coop kur*enja

ja se veselim igri i mislim da bude j e b e n a

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
13 0 hvala 1
16 godina
LeftY_CRO kaže...

ja sam ne kuzim zakaj je opcenito takva frka panika u vezi bfv.

meni iskreno sve zvuci odlicno sto sam procitao u vezi igre i ne smeta me nista.

trailer je bio ajmo reci fail, al bas nis konkretno nije pokazao osim coop kur*enja

ja se veselim igri i mislim da bude j e b e n a

ja isto  ne kužim i sve na osnovu jednog trailera, koji niti nije gameplay.

Od jednom si svi povjesničari i svi bi htjeli učiti o WW2. Svi bi realistični BF koji to nikad nije bio, sve radi jedne ženske u igru  i malo mašte ok one ruke.

Još sad znam kolko su ljudi molili da maknu premium i daju na besplatne mape, a ubace koje kakve skinove. Sad su to napravili sad opet nije dobro. U principu ljudi žele besplatno sve.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

U principu ljudi žele besplatno sve.

U principu ljudi ne kuže što žele uopće :)

15 godina
Battlefield V

Drago mi je da je šačica vas zadovoljna i da ste već kupili igru i čekate je, evo zbilja je.

Ja kao ostali čekam gameplay da vidim te mehanike sve u igri, a za skinove i ostalo, ženske charove i metalne ruke me boli kifla.

Igra kao igra mora bit dobra i zanimljiva, s odmjerenim skill ceilingom, ostalo je nebitno.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

a u biti ne moraš to napraviti, od tih 6 stvari samo 5 trebaš napraviti.

znam ali sam to naveo kao onaj ekstremni WTF primjer.. ne znam kako bi se to trebalo desiti ako ne surađuješ sa nekim iz enemy teama.

13 godina
LeftY_CRO kaže...

.....

Jack Sparrow kaže...
.....

Pa evo zašto je to tako.

Čekali smo BF4 ko ozebli Sunce, par nas zaigralo betu, divili se svačem nečem, jedva čekali izlazak...... puding godinu dana nakon toga, dok su ovi popravili igru svi odustali od igre. Kad kažem svi, mislim na 90% ljudi što ih ja znam, a ovi koji su igrali kompetitivni 5na5 nije ostao niko.

Poslije toga obavljuju novi BF, Hardline... Pola od ovih što su ostali igrat su popizdili, a par nas koji smo očekivali makar bolji gunplay i setting mapa nego 4ka smo opet popušili k.

Onda najava BF1... Uuuu sad će sigurno biti dobro, naučili su lekciju.... Odustalo i od onih prvih što su ostali 10% pa pola ovih nakon toga odustali pa još pola (računaj).

E sad pizdimo na neviđeno i onda sigurno nećemo biti razočarani jer smo se davno razočarali 

15 godina
Battlefield V

ma ne znate vi šta vi želite i razmažena ste pro derišta. eto sad sam ti rekao 

za 15 dana na e3 ćemo znati više, u svakom slučaju, a alfa i beta, šta je rečeno kad bi mogle bit puštene?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Svatko tko želi istinsko ratno iskustvo nek se prijavi za pokusni let s novim (???) f-16 kodnog imena roditelj 1 i roditelj 2.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield V

iskreno tak mi je svejedno da li bude zensa, mislim super je to sto ce se moci odabrati spol vojnika sa kojim ces igrati.

to kakve ko ima proteze za amputirane udove mi ni najmanje ne smeta, i ne kuzim di su tu "futuristicne" stvar?

ocito oni koji to tak tvrde nisu nikad proteze vidjeli

evo ja se radujem igri, customization me veseli i cak dobrodoslo je to kako su najavili da ce se moci sve prilagoditi.

fortnite nisam igrao jedino ono sto sam vidio svakodnevno na fb i slicno, al boze moj ovdje nema apsolutno niceg slicnoga.

ma, tak mi je svejedno kaj stave sve dok se ne mijenja "izgled" lika u smislu da umjesto covjeka budes medvjed, tj da imas skin za "međeda" pa bude samim time i hitbox drugaciji

sve kaj mi je u bf1 smetalo (RBD ili kak se vec zove i arkadnost), su prema raznim pisanjima promijenili tak da je to to a za sve ostalo nazovite odmah i dobijete peglu gratis!

salim se, za sve "bonuse" cekamo videe!

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2018 7:46 (LeftY_CRO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Napokon je i Levelcap počeo objektivno pričati.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
LeftY_CRO kaže...

sve kaj mi je u bf1 smetalo (RBD ili kak se vec zove i arkadnost), su prema raznim pisanjima promijenili tak da je to to a za sve ostalo nazovite odmah i dobijete peglu gratis!

salim se, za sve "bonuse" cekamo videe!

Ako to poprave (ja smatram da neće ali eto) biće dobra igra.

13 godina
Battlefield V

Šta je RBD? 

Random bullet deviation?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Šta je RBD? 

Random bullet deviation?

Razne BuDalastine

13 godina
MRSKI kaže...

Šta je RBD? 

Random bullet deviation?

Ma da...

12 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Šta je RBD? 

Random bullet deviation?

da, ona glupost dok sa npr smg-om ("automatico, thompson, m18") gadjas snapjera na drugom kraju mape i sa rafalom ga zacudo ubijes.

sudeci prema pisanjima svih, a i samih ljudi iz dice-a, to i arkadnost su maknuli!

11 godina
MRSKI kaže...

Šta je RBD? 

Random bullet deviation?

Vidi,vidi sto nam je netko pametan...bravo 

Origin_Steam: hrka11
13 godina
hrka11 kaže...
MRSKI kaže...

Šta je RBD? 

Random bullet deviation?

Vidi,vidi sto nam je netko pametan...bravo 

Ovo je bilo lako. Daj nešto teže 

17 godina
MRSKI kaže...

Sve ovo što si nabrojao ja ne želim vidjeti u sljedećem BFu.  Podrediti način igre nekom blesavom asajmentu dok ti tim gubi a ti trčkaraš okolo sa repair toolom ili sam sebe potpaljuješ

Napisa on i onda samnom ode u Tarkovu rjesavati assignmente i traziti djelove da preda traderima..., u jednoj igri valja ali u drugoj "sacuvaj boze" jer ce mu netko narusiti ScOrE!!!! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Sve ovo što si nabrojao ja ne želim vidjeti u sljedećem BFu.  Podrediti način igre nekom blesavom asajmentu dok ti tim gubi a ti trčkaraš okolo sa repair toolom ili sam sebe potpaljuješ

To je taj jedan od problema trenutnog stanja BF franšize. Debilni sadržaj nekakvih asajntmenta. Iako nisam igrao puno BF1, išlo mi je vrlo na živce što moram odraditi 5-6 nekakvih gluposti da dobijem pušku. Oni misle da tako usmjeravaju ljude da koriste sve ono što im igra pruža i timski rad, a u biti u stvarnosti to izgleda poptpuno drugačije. 

Poanta BFa treba biti pobijediti protivnički tim i ništa više, ali su se malo pogubili ovi iz EA-DICE... U trci za lovom ispao im je razum iz vida.

Odmah moram stati u obranu BF1.

Ekšli, to nam je ljubljeni BF3 donio, a BF4 usavršio i dignuo na novi level.

Očito ljudi lajkaju to kada su ga i u BF1 stavili.

Eh sad, svakog gosta 3 dana dosta pa tako i toga. Zato se to miče iz V ili se dosta modificira.

Btw ja nemam skoro niti jedan assigment rijesen, al imam hrpetinu osvojenih zastavica i hrpetinu teammateova guzica punih igala....

16 godina
D3ViL kaže...
MRSKI kaže...

Napisa on i onda samnom ode u Tarkovu rjesavati assignmente i traziti djelove da preda traderima..., u jednoj igri valja ali u drugoj "sacuvaj boze" jer ce mu netko narusiti ScOrE!!!! 

https://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2014/02/blowing_kiss_christian_bale.gif

11 godina
Battlefield V

Kad je BTF 1 izašao prašili smo svi ko ludi govorim o ekipi sa origina i bilo nam je odlično ali predugo čekanje na prvi DLC napravio je svoje i više nikada se nismo okupili full kao što je to bilo te zime 2016 kad smo igrali operaciju za operacijom. Sad bacim tu i tamo čisto jer imam premium pa eto da isprobam sve mape. I eto nakupilo se nekih 600 sati, i kad igram igram na Official dice serverima CONQ ili operations i to ti je to. Pubg me je smorio a fornite boze sacuvaj nije moj djir. I dosli smo do toga da vise nemas sta pametno upalit danas. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice