Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 179.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield Hardline
MegaTheJohny kaže...

evo ja sve cekam ..ali bete nema nema... a prijavio sam se odmah prvi dan :( bad karma

prijavi se sad opet, pa ces dobit.. evo ja prije 5 min tako napravio i skidam

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Odigrah sinoc 4 partije nabrzaka, bem ti djecu i obaveze ...

Uglavnom ... na prvu mi se svidja. Malo je cudan deploy sustav pri pocetku runde i jos se nisam igrao s grafikom, ali je upravljivost u igri ono na sto sam od BF-a navikao.

Vozila su arkadno rijesena, dakle upravljivost kao u GTA, sto mi pase s tonom igre. Malo mi je glup/neobican sustav kupovanja oruzja i dodataka za iste, ali ne vidim problema s navikavanjem na to. Zip line i grappling hook su veliki plus jer za tim vajnam od BF2:SF i eto konacno docekao, kao i suzavac :)

Ljudi bas imaju podvojena misljenja ... ili su zestoko ZA ili su zestoko PROTIV ... rijetko tko se nadje u sredini ...

Meni se svidja. Da li je BF? O tome bi se dalo polemizirati ... Koliko to je BF radi teamplaya, upravljivosti, oruzja, dodataka, modova igre, toliko i nije radi pomanjkanja vojne teme/price. Iskreno - meni uopce ne smeta manjak uniformi i tenkova, sto se mene tice, dokle god postoje squadovi, dokle god je upravljivost na razini BF-a i dokle god postoje modovi gdje mogu birati i mijenjati svoj nacin igre - meni je svejedno da li su to vojnici, zace i lopovi ili ona 2 drvena iz A JE TO. Jos cu si priustiti koji sat bete prije no sto zatvore pipu, ali mislim da uzimam ovo. Jedino mi je zao BF4 ... kad pocnem igrati nesto novo, na staro se rijetko vracam ... tako i BF3 trpi pored cetvorke.

Sada cekam finu cijenu na g2play ...

battlelog: b4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 12:58 (Bastardo).
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Bastardo ne brini , jer po mom misljenju upravo zbog ovakog naslova ce Bf 4 zivjeti jos vise.  Na BF 3 se ne vracam zato sto u toj igri imam daleko vise stvari kojih ne mogu podnijeti nego onih pozitivnih. BF 4 mi je sad njami i kad dobije jos koje poliranje biti ce skoro savrsen, Hardline mozda ubodem ali ako i ne nece mi faliti. Igra je timska i zabavna itd. ali ako ne bude klasicni modova za BF iskreno me ne zanima.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Odigrah sinoc 4 partije nabrzaka, bem ti djecu i obaveze ...

Uglavnom ... na prvu mi se svidja. Malo je cudan deploy sustav pri pocetku runde i jos se nisam igrao s grafikom, ali je upravljivost u igri ono na sto sam od BF-a navikao.

Vozila su arkadno rijesena, dakle upravljivost kao u GTA, sto mi pase s tonom igre. Malo mi je glup/neobican sustav kupovanja oruzja i dodataka za iste, ali ne vidim problema s navikavanjem na to. Zip line i grappling hook su veliki plus jer za tim vajnam od BF2:SF i eto konacno docekao, kao i suzavac :)

Ljudi bas imaju podvojena misljenja ... ili su zestoko ZA ili su zestoko PROTIV ... rijetko tko se nadje u sredini ...

Meni se svidja. Da li je BF? O tome bi se dalo polemizirati ... Koliko to je BF radi teamplaya, upravljivosti, oruzja, dodataka, modova igre, toliko i nije radi pomanjkanja vojne teme/price. Iskreno - meni uopce ne smeta manjak uniformi i tenkova, sto se mene tice, dokle god postoje squadovi, dokle god je upravljivost na razini BF-a i dokle god postoje modovi gdje mogu birati i mijenjati svoj nacin igre - meni je svejedno da li su to vojnici, zace i lopovi ili ona 2 drvena iz A JE TO. Jos cu si priustiti koji sat bete prije no sto zatvore pipu, ali mislim da uzimam ovo. Jedino mi je zao BF4 ... kad pocnem igrati nesto novo, na staro se rijetko vracam ... tako i BF3 trpi pored cetvorke.

Sada cekam finu cijenu na g2play ...

Meni je također čist ok, msm , nije to onaj military stil koji se očekuje od BF-a , ali igrivo je... jedino mi je bezveze animacija likova, sve neš 'ko na crtiću :D

Al također čekam dobru cijenu, mislim da ću ga uzet... 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
17 godina
Battlefield Hardline

Evo nekoliko savjeta od JackFrags-a:

Moj PC  
2 2 hvala 1
15 godina
Battlefield Hardline

Evo jedan video kako GTX 770 vrti Battlefield Hardline na ULTRA postavkama.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Koja koma .. nema teorije da se spojim ... ili origin jede gogi, ili nece pokrenuti, pa se nece logirati u origin, pa je origin offline ... lol ...

najtuznije od svega je sto cu najvjerojatnije kupiti igru :)

po prirodi ...

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield Hardline

evo moje misljenje dosad otkako je beta out

znaci, ovo im nikad necu zaboraviti sto su ovu igru izbacili pod battlefield imenom, ali

igra mi se svidja, ima tu teamworka, svidjaja mi se ova dva moda, ok je, ovaj gameplay mi pase bas u BFH, dok u BF3 i BF4 nikako ne ide

jesam lose pricao o ovome, povlacim to sto sam rekao, osim one gore druge recenice

igru cu kupiti, ali ne po punoj cijeni, max sto cu izdvojiti je 20km, ni marke vise

sad igrao 5v5, ne znam da li je bolje kad je manje raje na serveru ili bas me potrefila ona super skvadra, bilo je dobrog teamworka, najvise cijenim bacim nekom ammo gore dobijem thanks, ili zatrazim ammo, medic svejedno, odmah mi 2 paketa stizu pod noge, drago mi je isto vidjeti kad neko vozi ona auta priceka ostale pa onde tek ide, a ne dosad sjednes i vozilo i picis, boli te briga sto ce ostali morati pjesaciti (ovo govorim za bf3 i bf4, cast izuzetcima)

dosad laga nisam primjetio, ustvari ide igra lijepo, usao u jedan od visceral servera, lag samo takav, prebacim se na drugi server ni trunka laga

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Gamad bahata bezobrazna...

1971- ∞

17 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...

evo moje misljenje dosad otkako je beta out

znaci, ovo im nikad necu zaboraviti sto su ovu igru izbacili pod battlefield imenom, ali

igra mi se svidja, ima tu teamworka, svidjaja mi se ova dva moda, ok je, ovaj gameplay mi pase bas u BFH, dok u BF3 i BF4 nikako ne ide

jesam lose pricao o ovome, povlacim to sto sam rekao, osim one gore druge recenice

igru cu kupiti, ali ne po punoj cijeni, max sto cu izdvojiti je 20km, ni marke vise

sad igrao 5v5, ne znam da li je bolje kad je manje raje na serveru ili bas me potrefila ona super skvadra, bilo je dobrog teamworka, najvise cijenim bacim nekom ammo gore dobijem thanks, ili zatrazim ammo, medic svejedno, odmah mi 2 paketa stizu pod noge, drago mi je isto vidjeti kad neko vozi ona auta priceka ostale pa onde tek ide, a ne dosad sjednes i vozilo i picis, boli te briga sto ce ostali morati pjesaciti (ovo govorim za bf3 i bf4, cast izuzetcima)

dosad laga nisam primjetio, ustvari ide igra lijepo, usao u jedan od visceral servera, lag samo takav, prebacim se na drugi server ni trunka laga

Totalno suprotno mišljenje ovdje...ekipa se voza sa autima, gaze jedni druge, trkaju se...zabiju se na towere i siluju sa sniperima ili čekaju na lifotvima. KAo i bf4.

Teamwork mi se svodi na stiskanje e kad sam kod supporta i medica pa si sam uzmem medkit ili ammo. Sjedneš u trasnport ako imaš boljeg pilota, siluješ ove na zemlji.

Meni djeluje tako nezanimljiva i dosadna...šteta da nema dom ili tdm mod da vidim kakva je u čistom napucavanju.

5v5 me zanima jedino.

Ostalo uopće nema dubine, bar po ovom viđenom, hrpa trasnport vozila, akcija se razvodni....nezz nije mi to za bf nikako.

Jedan izuzetno relan i objektivan lik kojeg vrijedi poslušati u pozadini.

Stvarno dečko je iznio sve i argumentirao. gg vrijedi poslupšati ako vas zanima jel igra vrijedi.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 16:04 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Cek Fila tebi je BF 5vs5 {#}

Ne znam , ja koliko sam god igrao ova dva moda team work je od velike vaznosti i cim smo imali ekipu koja ne radi nista gubili smo obavezno.

Meni je igra jako zabavna, ali isto necu kupiti istu odmah iz razloga sto imam BF 4 za MP FPS. SP me ne zanima ni jedan do iduceg Witchera ....

Moj PC  
8 3 hvala 1
15 godina
ceco22 kaže...

Cek Fila tebi je BF 5vs5 {#}

Ne znam , ja koliko sam god igrao ova dva moda team work je od velike vaznosti i cim smo imali ekipu koja ne radi nista gubili smo obavezno.

Meni je igra jako zabavna, ali isto necu kupiti istu odmah iz razloga sto imam BF 4 za MP FPS. SP me ne zanima ni jedan do iduceg Witchera ....

Ovaj BF koji nije BF me zanima samo 5v5. Igrao sam sat vremena public i tako je dosadno da sam u par navrata alt tabao na browser.

Teamwork je ovdje jedan lik koji uspije uzeti motor ili auto i pobjeći, i drugi koji prati ako ispadne torba da on zavšri, kao što mi se dešavalo, da dođem do vrha, kamper me čeka, ja padnem, kolega ubije kampera i odnese pare.

Vau, so much win.

Tako dosadno i neinteresantno...barem ova dva moda koja sam probao, a uz mape ovog tipa ne znam dal me igra uopće može privući.

Pravi bf ima čar tih vozila, te mape, kad igraš, kao da radiš za team, kao da si usred velikog konflikta i pokušavaš sačuvati glavu i dati sve za objective...ovdje sam se osjećao kao da igram cod koji ima pravila i objective, sa 16 igrača sa svake strane.

Po meni izuzetno nezanimljivo, jedno velim što ako bi 5v5 bio dobar, sa dobrim mapama, možda bih i dao 200kn u meksiku, ako i toliko jer ne vrijedi ni 100kn ovaj reskined dlc.

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

JBG Fila onda nije BF za tebe jer je ocito da trzis CoD. AKo niste do sada shvatili da BF nikad nece imati igru za 5vs5, pogotovo sa nekim pravilama koja potpuno uniste igru. Igrao sam sa dosta ekipe tu sa foruma i van njega i bas nam je igra dobra jer je zabavna. Vozila su sva ok osim mozda onog aka tenkic oklopnjaka. 

A ti svakako mozes od 9. mjeseca zaboraviti igranje bilo cega :P

Moj PC  
6 2 hvala 1
15 godina
ceco22 kaže...

JBG Fila onda nije BF za tebe jer je ocito da trzis CoD. AKo niste do sada shvatili da BF nikad nece imati igru za 5vs5, pogotovo sa nekim pravilama koja potpuno uniste igru. Igrao sam sa dosta ekipe tu sa foruma i van njega i bas nam je igra dobra jer je zabavna. Vozila su sva ok osim mozda onog aka tenkic oklopnjaka. 

Ne shvaćaš...ja uživam u 64 playera mayhemu jednako koliko u 5v5 i igrač sam koji može igrat bilo što...osim eventualno air superioritya.

hardline kao takav, sa svojom ponudom ova neka dva revolucionarna moda mi ne nudi ništa zabavno tako da ne vidim u njemu neki potencijal.

Za igranja na nakon 9mj znam, eventualno vikend a ni to tako da svjestan sam i sam da je za mene igranje gotovo uskoro...ali neka, možda i bolje :)

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Ne shvaćaš...ja uživam u 64 playera mayhemu jednako koliko u 5v5 i igrač sam koji može igrat bilo što...osim eventualno air superioritya.

hardline kao takav, sa svojom ponudom ova neka dva revolucionarna moda mi ne nudi ništa zabavno tako da ne vidim u njemu neki potencijal.

Za igranja na nakon 9mj znam, eventualno vikend a ni to tako da svjestan sam i sam da je za mene igranje gotovo uskoro...ali neka, možda i bolje :)

Kam ideš?

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
red_bull kaže...
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Kam ideš?

Ode u gamersku mirovinu {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Battlefield Hardline

Kojim programom mogu vidjeti koliki mi je fps kad stavim mantle

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...

Fraps, MSI afterburner itd...

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
dreadmoore kaže...

konzola: perfoverlay.drawfps 1

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos
15 godina
Battlefield Hardline

Sa msi nisam uspio ni sa fraps hvala izet na pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield Hardline

Taj Hardline je izgleda već prije bio u planu,samo što se onda trebao zvati BF:Urban Combat...

http://battlefield.wikia.com/wiki/Battlefield_Urban_Combat

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 11:39 (pirat).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Battlefield Hardline

Evo i ja sam se prijavio za betu ali na ps4 da vidim kak tam to fercera {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

Ekipa kakva je optimizacija u odnosu na BF4?

Cisto me zanima da li su prebacili sve dev timove na Hardline pa tako odlucili izgladit ovaj Frostbite 3 za PC...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...

Cisto me zanima da li su prebacili sve dev timove na Hardline pa tako odlucili izgladit ovaj Frostbite 3 za PC...

Meni radi dosta gore, mora sam sve na low staviti, dok je kolegi puno bolje. Dakle trebaš sam probati. 

17 godina
Jack Sparrow kaže...
Mitch kaže...

Meni radi dosta gore, mora sam sve na low staviti, dok je kolegi puno bolje. Dakle trebaš sam probati. 

Pustio sam da mi "automatika" odradi - neka kombinacija High/ultra, i sve radi ko podmazano. Uglavnom, a činjenica je da je manja mapa, izgleda da je manje zahtjevno od BF4.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Mitch kaže...

I ja isto.Meni BF4 radi kao podmazan,dok Hardline puno lošije.

Sveukupno mi nije ostavio baš neki dojam.BF4 me razmazio,ovo mi izgleda kao downgrade BF4.

Znam drugi stil je ali opet.Sam osjećaj oružja,kretanja i sveukupne grafike mi nije baš na mjestu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
NFSPredator0010 kaže...

I ja isto.Meni BF4 radi kao podmazan,dok Hardline puno lošije.

Sveukupno mi nije ostavio baš neki dojam.BF4 me razmazio,ovo mi izgleda kao downgrade BF4.

Znam drugi stil je ali opet.Sam osjećaj oružja,kretanja i sveukupne grafike mi nije baš na mjestu.

tocno to, potpisujem od prve do zadnje!

17 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Koliko su uopce djelili beta verzija, te koliko uopce traje beta ??  vidim da su serveri poprilicno prazni{#}

Teško je biti glup,Konkurencija je prevelika
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Christiyan kaže...

Koliko su uopce djelili beta verzija, te koliko uopce traje beta ??  vidim da su serveri poprilicno prazni{#}

Svima je dostupna beta verzija!

1971- ∞
16 godina
moderator
Battlefield Hardline

Bilo je samo pitanje vremena :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 21:33 (pirat).
Moj PC  
8 0 hvala 6
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice