ja riješio... piše i dalje. ugasis origin, udes na battlelog. i onda pokrenes igru. tako mi je proslo i sad radi. znači battlelog bez origina ući.
Samo prvi put to moraš napraviti,dalje možeš i preko origina na battlelog.
ja riješio... piše i dalje. ugasis origin, udes na battlelog. i onda pokrenes igru. tako mi je proslo i sad radi. znači battlelog bez origina ući.
Samo prvi put to moraš napraviti,dalje možeš i preko origina na battlelog.
inace kome igra nece da pokrene,ono sto je pirat postavio pomaze
igrao nisam jos dovoljno,morao sam na njivu kosit travu pa cu se sad bacit na testiranje,iskreno smeta mi sto nema jednostavnog conquesta u beti ili TDM
volio bi netcode isprobati ko covjek u nekoj guzvi.
Ocekivanja su mi mala tako da se razocarat ne mogu jedino mogu biti pozitivno iznenadjen
ovo malo sto sam igrao,imam neki osjecaj ko da su ciljali na kanterase,nekako ima nesto ovdje iz CSa haha
ono sto cu najvise mrzit u ovom serijalu jeste sto sigurno nece biti dzungle neke,BF3 i 4 volim zbog velikih mapa sa vegetacijom
ali ajde necemo da pljujemo prije nego sto se proba,ovih dana cu intenzivno se posvetit ovoj igri i vidjeti da li kupujem ili ne,preorder cu preskocit svakako,opekao sam se sa BF4
Do kad uopće traje Beta?
24-tog.
Ok igra je zakon :)
Igrao sam sad popodne i mogu reci da nisam mislio da ce biti ovako zabavno.
Vec sam imao par battlefield trenutaka i bilo je nevjerovatno, pogotovo kada helicem preletite ispod padajuce dizalice ili kada ste u potjeri
sa svojim kolegama i sjedite na straznjem sjedalu sa g36-c i mazete kroz prozor, te koristenjem zipline da dodete na drugu zgradu i padobranirate se
na vrecu s lovom i pobjegnete dok po vama pada kisa metaka.
Igrica je zakon..za sada
Igrao sam samo Heist gamemode, sve je odlicno za sada osim manjih bugova.
Handling oruzja je odlican I upravnjanje autima takodjer, imaju svoju tezinu i stvarno ih je zabavno voziti.
Svi oni koji imaju u Order History "PROCESSING", a imaju igru pod My Games i ne mogu uci u Battlelog neka kliknu na View Game Details kopiraju Product Code i ponovno ju aktivriraju "REDEEM". Nakon toga ja sam uspio ući u battelog, ali trenutno nisam za svojim kompom i mislim da bi trebalo radit :)
Reedemao sam kod i ništa. U Battlelog me uopće ne pušta.
Reedemao sam kod i ništa. U Battlelog me uopće ne pušta.
Krivo je objasnio....
Kad redimaš kod onda se odlogiraj s origina i battleloga,nakon toga se loginaj na battlelog i trebalo bi raditi.(probaj i kolačiće počistiti)
Ima kakva fora za ubrat betu sem ofišl čekanja?
Netko je pričao support...dal pali žicat support?
Dvaput probao. Ništa. Govorio sam kako se želim uvjeriti da je to ta igra koju sam tražio, da sam novi u BF, svakakva sranja, ali ništa :(
Dvaput probao. Ništa. Govorio sam kako se želim uvjeriti da je to ta igra koju sam tražio, da sam novi u BF, svakakva sranja, ali ništa :(
Takodjer nista od supporta , kenjaju da imaju problema blabla da se strpi. Uglavnom neces nista uspjet dobiti. Cekaj i moli se da povecaju broj mjesta u beti
par bugova koje sam primjetio:
1. sniper nekad ostavlja a bullet trail a nekad ne
2. dok se zabusis sa vozilom u protivnika nekad registrira kill i isto tak nekad ne
3. vidio sam par ljudi koji su "propali" sa pola tijela u zemlju
4. u nekim situacijama mozes ubiti protivnika kroz vjetrobransko staklo, ali ne uvijek
5. bombe ponekad rade dmg dok si iza zaklona
tolko zasad
tolko zasad
motori su smijeh, auti plastični i grunu od par metaka, heli krme neokreljivo. štit mi je bio zanimljiv iako su ljudi umjesto da stanu iza njega trčali ispred i pogibali. a dok prebaciš sa štita na gun izgineš.
zasad se čini zanimljivo, iako malo arkadno previše. možda to poprave, a ako ne, onda definitivno neki popust od 99% prije ikakve kupovine... :D
Da vidimo koliko je betaša?
36 | Upao sam u betu |
---|---|
43 | Nisam upao u betu |
11 | Visčeral fags |
Igra je predobra! Najbolji BF do sada koji ce me ponovo prikovati za stolicu.
Nadao sam se da neces naci ovu temu...
Ti si zakasnio?
Nadao sam se da neces naci ovu temu...
Samo se ti nadaj. Ipak imam toliko intelgincije za pronaci temu. niđ veze
mrš glupa igrica, pa ne mogu se naigrati nikako, taman se ustelim, ono kraj
daj mi conquest da se naigram ko čovjek
Ti si zakasnio?
Nisam, išao sign čim je izašlo ovdje ali pošto uvijek imam sreće niš me ne potrefi.
oh well, valjda puste još.
Nakon pol dana igranja nemam neki ekstra dojam o igri! Grafika mi je prejednostavna pogotovo zgrade! Holo atachmenti su tak kričavi kaj ne vidiš protivnika na 5 metara! Game modovi su donekle zanimljivi, ali radije bih da je conquest! Bugovi su prenešeni iz BF4 umiranje iza uglova, propadanje kroz dno a laser atachment je fucked up svijetli ko svjetlosni mač i točka završetka je 2 centa udesno od lasera! Odigral bum betu, ali nebum kupil igru! Jedina igra koju budem čekal sa oduševljenjem je Witcher 3!
Ja nisam igrao, ali vidio sam gameplay. Nikako nemogu shvatit ove budale šta govore: grafički mi nije nešto - isto je kao BF4 i slićna sranja. Pa kao da bi ste vi bolje napravili! Mislim teksture su sasvim uredu, a di je onaj stav:"Nije do grafike, bitan je gameplay", jer svi tu pričate lovačke priče iz BF2 ili čak BF1942, a grafika je tamo gora od bilo kojeg CoD-a. Jedino se mogu složiti da su character modeli prejednostavni, ali nisu ni loši ako se ne radi o vojsci nego civilnoj odjeći...
Trebali su ovo ubacit pod dodatni bf4 dlc i naplatit maksimum 20-25 dolara. ekipa bi dobila dobar spin za zezat se malo, a dotad sredit bf4 i forsat ga da izdrži do battlefronta u srping 2015.
Ovo ne vrijedi 60 eura...ali eto. javio mi se leo pa će mi dat acc da malo probam, on veli da se njemu ne sviđa,
Ovim putem leo (nisam ja nisi ti) HVALA.!
Nakon pol dana igranja nemam neki ekstra dojam o igri! Grafika mi je prejednostavna pogotovo zgrade! Holo atachmenti su tak kričavi kaj ne vidiš protivnika na 5 metara! Game modovi su donekle zanimljivi, ali radije bih da je conquest! Bugovi su prenešeni iz BF4 umiranje iza uglova, propadanje kroz dno a laser atachment je fucked up svijetli ko svjetlosni mač i točka završetka je 2 centa udesno od lasera! Odigral bum betu, ali nebum kupil igru! Jedina igra koju budem čekal sa oduševljenjem je Witcher 3!
a jebiga Butcher,nije ovo laser s ebaya za 50kn,ovo je "military laser"
Meni isto dosta loša igra sad nakon malo igranja.
Meni isto dosta loša igra sad nakon malo igranja.
Troll detected.
Troll detected.
Nije trol,dosta loše je to.
BF4 je svemirski brod za Hardline.
Vidjet ćemo šta će napraviti do open bete...