Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.182.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

jooooj... upucat cu se! Napisao sam cijeli post i onda je nestao! Ne znam kako ni zbog cega ali....

edit:

Nakon sto sam skupio snage i SMIRIO se ;)!

Devil prestani stalno tako reagirati!

Mozda je on igrao sa thompsonom koji smece i sa kojim ja dan danas tesko ubijem nekog (doduse dugo nisma igrao sada sa njim)!

Mogu ti samo reci da su napocetku klase tesko smece, i da trebas bar biti lvl 5 da bi ti se igra pocela svidjati! JA sam na pocetku ludio!!!

Toliko sam pusio na pocetku da jos nisam uspio ispraviti k/d ratio u pozitivu! A danas kad igram od 10 odigranih , u 9 mi k/d ratio bude 1+!

Ovo je jedina igrica u kojoj se stvarno osijeti razlika u LVL-ima, ako odem na neki server gdje su lvl 20 i nize... onda ih zgazim i budem bar duplo bolji, ali isto tako lvl 35 i 40 "gazi" mene!

Sada mislim da se mogu smatrati dobrim igracem, ali na pocetku sam bio N00b do bola!

Moras nauciti ciljati bo BF bc2 pravilim, i dan danas mi se desi da ispucam cijeli okvir i na kraju poginem ali jbg! To je rijetka pojava i najcesce moja greska!

Meni je sada igrica odlicna, i samo joj daj sansu! Svidjet ce ti se, procitaj moje postove na pocetku... Ali sada igram samo nju :D!

p.s. Granata je jos smece, ileti kao da je napravljen od lanca i tako se odbija .... totalno nelogicno! Ako pogodi u rub stupa, ona se zavrti i vrati se nazad... ono wtf?

Ova je igra kao cura... nije savrsena ali ju svejedno obozavas :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 22:12 (Co7).
15 godina
protjeran
Co7 kaže...

Mogu ti samo reci da su napocetku klase tesko smece, i da trebas bar biti lvl 5 da bi ti se igra pocela svidjati! JA sam na pocetku ludio!!!

Toliko sam pusio na pocetku da jos nisam uspio ispraviti k/d ratio u pozitivu! A danas kad igram od 10 odigranih , u 9 mi k/d ratio bude 1+!

Napokon netko suvisao i sa strpljenjem. Hvala, iskreno.

Nisam siguran da imam strpljenja dogurat do lvla 5. No vrijeme ce pokazat. Sta si mislio pod Thompson? Imam taj router. To si mislio?

Kaj se Devila i slicnih tice. Pusti, ne brine me to, "koplja Pigmeja ne mogu mi nista". Ne moras navlacit neprilike na sebe zbog drugih. I fala jos jednom.

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 21:18 (Tallahasee).
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Co7 kaže...

Nisam siguran da imam strpljenja dogurat do lvla 5. No vrijeme ce pokazat. Sta si mislio pod Thompson? Imam taj router. To si mislio?

Kaj se Devila i slicnih tice. Pusti, ne brine me to, "koplja Pigmeja ne mogu mi nista". Ne moras navlacit neprilike na sebe zbog drugih. I fala jos jednom.

Sad me stvarno nasmijavaš! On kaže za pušku Thompson kako je sa njom teško nekoga ubiti... ...a tebe spopao router! Još je lijepo naveo "ubiti".

Opet kažem, možda je stvar toga što ti se igra ne sviđa to što si sada još low-level ili pak što si navikao na COD, koji po meni ne može vode donijeti BC2u.

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
Co7 kaže...

jooooj... upucat cu se! Napisao sam cijeli post i onda je nestao! Ne znam kako ni zbog cega ali....

edit:

Nakon sto sam skupio snage i SMIRIO se ;)!

........................

Ma nije bit u oružju, već o tome kako poznaš mape i kakav ti je stil igranja, veći lvl ima više sati u igri pa se bolje ispraksirao i onda te zato owna. Normalno je da će neko sa lvl 1 biti slabiji od većih jer ne poznaje mape,a i možda po prvi put igra ovu igru.

Ja još sad igram sa F2000, XM8, M24(meni najbolji sniper), SAW, PKM(danny rastura sa njim), a i thompson nije loš. Tak da nije u jačini oružja, sva oružja su pravilno izbalanisrana, pa čak i onda prva naprema onim zadnjima.

Skratio sam ti citat da ne bude predugo, nadam se da se nečeš ljutiti xD.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 21:27 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Kaj se Devila i slicnih tice. Pusti, ne brine me to, "koplja pigmeja ne mogu mi nista". Ne moras navlacit neprilike na sebe zbog drugih. I fala jos jednom.

Ne, (mozda i ima veze sa tima)mislio sam na oruzije koje ako imas limited edition, dobijes na pocetku.

Sto se tice trzanja i tih fora, to se je meni dogadajlo nakon patcha jedno tjedan - dva. Sada se smirilo, ali vjerovatno ce nakon patcha sve biti u redu.

Na pocetku uzimi inzinjera ili medika, ali nikako assaulta ili recon! Najbrze ces napredovati, i kad imas neku klasu i zelis ju pojacati, idi samo za nekim medikom (+ iznad glave) i kad on pogine pokupi njegov kit (oruzije sa oznakom +) i onda samo ozivljavaj(to "oruzije" sto pokupis ima sve od medika pa i defiblirator)! Tako ces pomoci svom timu da zadrze tikete i skupiti bodove! Jedno ozivljavanje je 50 bodova , kao i kill! 80 za tim, ako bacis medpack onda jos dobivas bodove za "ozdravljanje". Samo pazi, moze baciti samo jedan medpack inace onaj prvi nestane!

Vrlo je velika vjerojatnost da ces sa tim kitom (medik) dobiti i m60(:D), pa probaj sa njim pucati... 3 metka su dovoljna za kill, ili jedan u glavu! Imas 100 metaka u "okviru" i przi.

Ovo poslusaj i za jedan dan mozes doci na lvl 5 (btw, neovisno sto si pokupio klasu medika, racunati se kao da igras sa svojom klasom)!

16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Svi u principu sve igre i volimo i mrzimo. Da igrate, mislim da bi većina igri svakom sjela da ju igra dovoljno dugo. Ovako kad netko igra nešto dugo vremena i onda nagla promijena na drugi koncept gdje smo poptuni neznalci, prvo što kažemo da ne valja i nađem mali milijon razloga da je to smeće od igre. A poslije se jednostavno naučiš i prihvatiš neke stvari za normalno. 

Tebi konkretno je čudno kako RPG nemože ubiti čovjeka u BC2 isto kao što je i meni čudno kako isti taj RPG nemože uništiti drvenu ogradicu u MW2, a kamoli zgradu srušiti. Jednostavno postoje kompromisi i sam se odluči koji ti pašu, bez potrebe da te netko drugi ubjedi da je ovo ili ono bolje za tebe. Meni konkretno CoD nikako ne leži, a BC2 mi jako paše i progledam mu kroz prste na te probleme kao i što igrači CoD-a progledaju kroz neke druge probleme. Ti igraj, i donesi svoj sud o igri. Ako ti se ne sviđa igra, prodaj ju siguran sam da ćeš i na forumu brzo naći kupca i tako ponešto vratiti utrošen novac. Ako ti se ipak svidi, nastavi igrati i to je to. Ipak je to samo zabava, a koji je smisao zabave ako nas ona živcira? Baš zato i ja u zadnje vrijeme slabo igram jer mi ovaj zadnji patch baš i nije legnuo, a sad sam i iz forme ispao pa me pwnaju i onda izgubim volju za igrom pa ugasim.

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Tallahasee kaže...

Sad me stvarno nasmijavaš! On kaže za pušku Thompson kako je sa njom teško nekoga ubiti... ...a tebe spopao router! Još je lijepo naveo "ubiti".

Opet kažem, možda je stvar toga što ti se igra ne sviđa to što si sada još low-level ili pak što si navikao na COD, koji po meni ne može vode donijeti BC2u.

Pa ako te je8e trzanje, i ako imas thompson router, nije nemoguce da to povezes da nije nekog moguce ubiti zbog svega u globalu. Iako nama koji kuzimo igricu , to ne bi prvo palo na pamet...

kao i djete kad ga pitas, zasto bi htio biti visok. A on odgovori da lakse moze promjeniti zarulju, ne znaci da je duhovit nego da jucer nije moga promjeniti zarulju. Pa je zato to povezao na taj nacin! Isto tako je vjerovatno on se zaje8avao sa ruterom ovih dana, pa mu je to automatski palo na pamet.

16 godina
Co7 kaže...

N

Na pocetku uzimi inzinjera ili medika, ali nikako assaulta ili recon! Najbrze ces napredovati, i kad imas neku klasu i zelis ju pojacati, idi samo za nekim medikom (+ iznad glave) i kad on pogine pokupi njegov kit (oruzije sa oznakom +) i onda samo ozivljavaj(to "oruzije" sto pokupis ima sve od medika pa i defiblirator)! Tako ces pomoci svom timu da zadrze tikete i skupiti bodove! Jedno ozivljavanje je 50 bodova , kao i kill! 80 za tim, ako bacis medpack onda jos dobivas bodove za "ozdravljanje". Samo pazi, moze baciti samo jedan medpack inace onaj prvi nestane!

Vrlo je velika vjerojatnost da ces sa tim kitom (medik) dobiti i m60(:D), pa probaj sa njim pucati... 3 metka su dovoljna za kill, ili jedan u glavu! Imas 100 metaka u "okviru" i przi.

E pa, ja sam s rconom igrao na pocetko otkljucao ga cjelog nisam bio ni 8-9 lvl, nije uopce tesko s njim M24 za pocetak je odlican poslje dobis GOL koji je nesto jaci/brzi, nemoze nitko nikom rec sto bi njemu bilo najbolje ako ga nepoznaje, ali svaki savjet je koristan, pogotovo taj tvoj, ja jos medica nisam otkljucao sve.

Ovdje nema onog kao u CoDu sto je najbolje, sve klase su točno na istoj razini, i meni prvi put kada sam igrao igru bila je to beta, igra mi bila SHIT i tamo je bio veci Slide show, poslje je s vremenom postala bolja uvjek bi dolazio s novim idejama kako sredit A i B tocke i sl., a fps mi se digao na 70 u prosjeku kod orginala.

Btw Co7 za post iznad, koja logika covjece :D

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 21:51 (markoal).
15 godina
neaktivan

Necete valjda sad svi poceti govoriti "Slide show" umjesto laga? Osmijeh

www.crobadcompany.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Istina je da ping svima dosta velik čemu sam se prvo čudio.

Šta su to dogtagovi i kako ih dobijem ?

Ona letjelica na komp RC mislim, kak da to dignem sa zemlje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

E pa, ja sam s rconom igrao na pocetko otkljucao ga cjelog nisam bio ni 8-9 lvl, nije uopce tesko s njim M24 za pocetak je odlican poslje dobis GOL koji je nesto jaci/brzi, nemoze nitko nikom rec sto bi njemu bilo najbolje ako ga nepoznaje, ali svaki savjet je koristan, pogotovo taj tvoj, ja jos medica nisam otkljucao sve.

Ovdje nema onog kao u CoDu sto je najbolje, sve klase su točno na istoj razini, i meni prvi put kada sam igrao igru bila je to beta, igra mi bila SHIT i tamo je bio veci Slide show, poslje je s vremenom postala bolja uvjek bi dolazio s novim idejama kako sredit A i B tocke i sl., a fps mi se digao na 70 u prosjeku kod orginala.

Btw Co7 za post iznad, koja logika covjece :D

Mozes ti svaku klasu otkljucati prvu, ali ove dvije klase(imam takav osjecaj) najvise prastaju, pogotovo medic!

recon(sa snipom) mi je prespor, ja igram dosta agresivno i zbog toga cesto ginem ali mi je zabavnoooooooooo :O)!Ali ako ces bacati motion mine (i biti u odlicnom squadu) onda ce letjeti bodovi, ali ako ne volis kempat za sada zaobidji :). Inace ako si u dobrom squdu (ali stvarno dobrom), i spotas, bacas motion mine i mortar mozes puno pomoc i dobit ces dosta bodova, samo prvo pohvataj konce.

17 godina
perkoxcar kaže...

Istina je da ping svima dosta velik čemu sam se prvo čudio.

Šta su to dogtagovi i kako ih dobijem ?

Ona letjelica na komp RC mislim, kak da to dignem sa zemlje ?

Dogtag dobijes kad nekog izbodes nozem, a UAV (ta letjelica) poljece s "R" spusta se s "F" pogledaj svoje kontrole.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina

recon je odličan u napadu kad se ima semi auto snajper i 4x zoom. Sa 2-3 metka ubijaš na blizinu protivnike a još imaš i morta/c4 i motion mine. Samo neka je uz tebe assault da ti baca ammo box za motion mine, i nemože vam nitko ništaSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ajmo na server, dosta filozofiranja!

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

A, meni je dosta sad sam baš imao dobru rundu pa me izbacio na desktop pa mi se neda vraćat. Taman mi je malo podiglo moral da baš nisam toliko oslabio(a na serveru sve neki do 15 levela biliBelji se, morao ih malo izbiti) sad idem dalje svoju psihu derati u metrouCool

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma nije bit u oružju, već o tome kako poznaš mape i kakav ti je stil igranja, veći lvl ima više sati u igri pa se bolje ispraksirao i onda te zato owna. Normalno je da će neko sa lvl 1 biti slabiji od većih jer ne poznaje mape,a i možda po prvi put igra ovu igru.

Ja još sad igram sa F2000, XM8, M24(meni najbolji sniper), SAW, PKM(danny rastura sa njim), a i thompson nije loš. Tak da nije u jačini oružja, sva oružja su pravilno izbalanisrana, pa čak i onda prva naprema onim zadnjima.

Skratio sam ti citat da ne bude predugo, nadam se da se nečeš ljutiti xD.

Ne ljutim se :).

Mislim da ima puno veze sa oruzijem, da nema ne bi 70% ljudi imalo onaj pistolj 1911 i 70% medica imalo m60! Iako sa svakim oruzijem mozes ownat, sa nekim mozes PUNO bolje!

Sto se tice lvl, nisam mislio na na 1. vs 30. , nego 5. vs 10.,10. vs 20., 20. vs 30. itd. A mape bi vec trebao znati nakon lvl 5 ili 10!

Velika razlika je izmedju lvl zato sto treba puno za lvl iznad 25, pa si se ispraksirao, precizniji , znas bolje oruzja itd.

Nije samo stvar u jacini oruzja, nego rasipu metaka, brzini pucanja, broju metaka u okviru itd!

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ajmo na server, dosta filozofiranja!

Nazalost ja danas ne mogu, danas sam kod cure... :(, ona ima kantu na kojoj jedva igra cod 4/6!  A sutra idem u svatove... smrc :(!

Vidimo se tek u nedjelju... to mogu obecati posto NIKAD u zivotu nisam bio mamuran, niti me je bolila glava iduci dan(a probao sam sve kombinacije alkohola) i NIKAD nista!

Ne znam zasto je to tako , i ne znam nikog tko je jos "na taj nacin" otporan ali eto... 

16 godina

Da iskustvo je ipak velika stvar u igri. Sjećam se kad se pred koji tjedan igra sa assaultom i koristio onaj prvi mitraljez, neznam kako se zove. Uglavnom totalno sam rasturao snjim i mislim se zašto mi je kad sam napočetku igrao ta puška bila toliko loša? I tada shvatiš da je stvar u tebi a ne oružjuNamigiva

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...

recon(sa snipom) mi je prespor, ja igram dosta agresivno i zbog toga cesto ginem ali mi je zabavnoooooooooo :O)!Ali ako ces bacati motion mine (i biti u odlicnom squadu) onda ce letjeti bodovi, ali ako ne volis kempat za sada zaobidji :). Inace ako si u dobrom squdu (ali stvarno dobrom), i spotas, bacas motion mine i mortar mozes puno pomoc i dobit ces dosta bodova, samo prvo pohvataj konce.

Ma ja rusham(idem u napad) i sa snipom :D.

Evo taman izasao sa servera uvjek isto svi imaju svoj squad sa BUGA, a ja u nekom ljevom squadu cak sam bio usao u prazan (i zakljucao se) da neigram s njima.
Ubio Kukya par puta, a Loliku sa onom busilicom al bio je u mom timu :D

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
16 godina
neaktivan

Ubio Kukya par puta, a Loliku sa onom busilicom al bio je u mom timu :D

LOOL :D, prejako!

I meni se jednom dogodilo :(

15 godina
neaktivan

Samo da vas pozdravim, evi počeo sam i ja malo igrat ali server je non stop pun. Ajd nek se skine netko Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

danas se več nekoliko puta pokušavam ulogirat ali nemogu

zna li itko rješit problem

evo šta mi izbaci evo šta mi izbaci
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Tank whore je tank whore, cijelu rundu :D

3 tank warefare pina :D

Co7 kaže...
NIKAD u zivotu nisam bio mamuran, niti me je bolila glava iduci dan(a probao sam sve kombinacije alkohola) i NIKAD nista!

Ne znam zasto je to tako , i ne znam nikog tko je jos "na taj nacin" otporan ali eto... 

Ti si moj idol :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 0:41 (DrNasty).

9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ova je igra kao cura... nije savrsena ali ju svejedno obozavas :)

odlicno receno...

koliko god da me igra zna nazivcirat svaki dan bar mrvicu moram odigrat(ak stignem)...

sad sam se sjetio kad sam poceo igrat bc2 i kad bi granata pala pored mene pokusavao sam je s f bacit nazad al nije islo Osmijeh

rezultat je bio u najboljem slucaju amputacija desne ruke Izlanuo se

kaj ne bi bilo cool da su isfurali da je mozes bacit nazad, ak si dovoljno brz mozda se i spasis...

a i kad bi netko pucao na mene s rpg-om ili CG pokusavao sam pucat u rakete al nije ni to islo, i to bi bilo cool da ak je pogodis u zraku da eksplodira...ili mozda ne bi Neodlučan

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
17 godina

Definitivno mi nije najbolja runda, ali sad za sad, definitivno najdraza hehe :)

hehe hehe
Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 5:33 (zeleni).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajde ljudi, doletite na serverNamigiva

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

našao sam na directgamekeys BC2 za 25$ jel sigurno kupovati od tamo?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koji je cd key?

16 godina

UTC4-JGKE-DY2Q-DDYT-EJBG?

moderatori, ovo je šala naravno

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 10:23 (Diablo86).
15 godina
neaktivan

je, ja sam frendovima pokupovao tu kljuceve, sve sljaka

www.crobadcompany.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice