jooooj... upucat cu se! Napisao sam cijeli post i onda je nestao! Ne znam kako ni zbog cega ali....
edit:
Nakon sto sam skupio snage i SMIRIO se ;)!
Devil prestani stalno tako reagirati!
Mozda je on igrao sa thompsonom koji smece i sa kojim ja dan danas tesko ubijem nekog (doduse dugo nisma igrao sada sa njim)!
Mogu ti samo reci da su napocetku klase tesko smece, i da trebas bar biti lvl 5 da bi ti se igra pocela svidjati! JA sam na pocetku ludio!!!
Toliko sam pusio na pocetku da jos nisam uspio ispraviti k/d ratio u pozitivu! A danas kad igram od 10 odigranih , u 9 mi k/d ratio bude 1+!
Ovo je jedina igrica u kojoj se stvarno osijeti razlika u LVL-ima, ako odem na neki server gdje su lvl 20 i nize... onda ih zgazim i budem bar duplo bolji, ali isto tako lvl 35 i 40 "gazi" mene!
Sada mislim da se mogu smatrati dobrim igracem, ali na pocetku sam bio N00b do bola!
Moras nauciti ciljati bo BF bc2 pravilim, i dan danas mi se desi da ispucam cijeli okvir i na kraju poginem ali jbg! To je rijetka pojava i najcesce moja greska!
Meni je sada igrica odlicna, i samo joj daj sansu! Svidjet ce ti se, procitaj moje postove na pocetku... Ali sada igram samo nju :D!
p.s. Granata je jos smece, ileti kao da je napravljen od lanca i tako se odbija .... totalno nelogicno! Ako pogodi u rub stupa, ona se zavrti i vrati se nazad... ono wtf?
Ova je igra kao cura... nije savrsena ali ju svejedno obozavas :)