Budući da imam jeb*ne sreće sa novim hardverom bio sam prisiljen danas skinuti demo za xbox, i iskreno, mega sam uživao. Zbilja odlična igra i na xboxu. Jako zabavna, u toj mjeri da bi najrađe uzeo i za xbox.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Budući da imam jeb*ne sreće sa novim hardverom bio sam prisiljen danas skinuti demo za xbox, i iskreno, mega sam uživao. Zbilja odlična igra i na xboxu. Jako zabavna, u toj mjeri da bi najrađe uzeo i za xbox.
pa zasto nisi odma skinuo za xbox ....nekak mi bolja na konzolama neg na pc (probao sam bc na puno jacem kompu od mog)
Pa nije li bad company serijal počeo na konzolama?(ret.pitanje)
Ak treba ko jos key nek mi se javi na pp.
Nemam vise!!!!!
Da li mi itko može pomoć..trebam beta key..bio sma na sprovodu i nisam uspio nabavit.....itko??
ispricavam se jos jednom
Da li mi itko može pomoć..trebam beta key.bio sma na sprovodu i nisam uspio nabavit.....itko??
dobra...znam da nije istina .. al valjda ce ti se neko smilovat ;)
Molio bih te da negovoriš tako..umro mi je član obitelji..jučer sam mu bio na sprovodu..hvala unaprijed
Da li mi itko može pomoć..trebam beta key.bio sma na sprovodu i nisam uspio nabavit.....itko??
Molio bih te da negovoriš tako..umro mi je član obitelji..jučer sam mu bio na sprovodu..hvala unaprijed
Siguran sam da rebelsy nije imao loše namjere, naprosto ljudi nisu naviknuti da ih netko shrvan tugom zbog smrti bližnjeg traži key za igru. Valjda ti je jasno da je ovo pomalo neobično. Molim te nemoj ovo krivo shvatiti. Žao mi je zbog tvog gubitka.
ispricavam se ... moja sucut ...
Siguran sam da rebelsy nije imao loše namjere, naprosto ljudi nisu naviknuti da ih netko shrvan tugom zbog smrti bližnjeg traži key za igru. Valjda ti je jasno da je ovo pomalo neobično. Molim te nemoj ovo krivo shvatiti. Žao mi je zbog tvog gubitka.
Ne krivo ste me shvatili..tjeo sam ja nabaviti ranije taj key...al taj sprovod i to sve..izgubio sam volju jednostavno... ...nikad nebi tražio key u takvim okolnostima..krivo je ispalo..al eto..puno hvala marku na pomoći..i tebi hvala na izraženoj sućuti..
Igra je ludnica. Kupljeno upravo. :)
mene zanima ona optika za sniper ... ne acog nego ono ispod ... kak to koristiti ?
Kak si kupil već igru?
Kak si kupil već igru?
Pa valjda si je preordao igru
BTW Gdje je onaj patch,jesu li ga zaustavili na granici pa ga ne puštaju u Hrvatsku ili????;)
Explain yourself!
Sta je s 5.3
Pa preorder...ja sam isto stavio preorder i jedva cekam :D
1. ozujka radim preorder nemogu prije nazalost al evo glavno da ja to lijepo kupim jos si nabavim headset ma milina :)))
1. ozujka radim preorder nemogu prije nazalost al evo glavno da ja to lijepo kupim jos si nabavim headset ma milina :)))
Ja se kladim u 100€ da ti nečeš igru preordati 1. ožujka(več pokušavaš 3mj
)
)
i više 5 mjeseci. xD
jel ima kakav novi patch da poboljsava performanse?
jel ima kakav novi patch da poboljsava performanse?
Još ne......
e a šta milsite - beta je gotova za 11 dana - dal se isplati više išta patcirat i da li to ima smisla
možda žele pokazat da će igra bit dobro optimizirana pa izbace patch da ljudi ne odustanu od igre al ak nebu patcha do srijede sumnajm da ga i bude
)
onda gubis 100 eura
kreditna kartica je vec tu al posto radim preorder na download to cu napravit u ozujku jer nemogu ovaj mjesec platit
Explain yourself!
Sta je s 5.3
Huh?
Uglavnom. Igra mi ide dobro, brzo, zabavna je i jako sam zadovoljan.
Explain yourself!
Sta je s 5.3
Huh?
Uglavnom. Igra mi ide dobro, brzo, zabavna je i jako sam zadovoljan.
Ahh, sry mislio sam da si govorio za full verziju pa se pitam.
Igra jest odlicna, pogotovo kad ste u pravom timu, najgore je kad upadnes u los team.
neznam dal bi smio stavit link,ali evo.
pogledajte ovo
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-bad-company-2-bf-bc2-cd-keys-oglas-974055
i jedan off
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/call-of-duty-modern-warfare-2-pc-original-steam-cd-keys-oglas-920749
probat ču betu,ima li tko key ili kako to več ide?
citaj malo pa dok dodes do mog posta,javi mi na email da ti posaljem key