Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.182.806
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Jack Sparrow kaže...

To ti je bug, i meni je tako i svim ostalim. Baš to mi fali da imam sve insigniase, jer mi treba sve brončane i brončane za sva oružja.

Kažu da će i to poraviti Neodlučan

Imaju oni toga previse za popravit i nerfatMršti se

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ma lako za to, kao da će vam život se promijenit nakon što skupite i ta 2 isignia što ne možeteBelji se Važno je da srede onaj bug na isla inocents di drugi m-com(onaj pod A) možeš uništiti da sa nožem ili bilo čim uništiš onu ogradu i cijela kuća se sruši, to je veliki problem koji se naveliko koristi i otežava obrani na toj mapi(vrlo rijetko obrana pobijedi kad su ujednačeni timovi) Ostalo su više-manje sitnice koje svaka igra ima i preko čega se lako prođe.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Normalno je da DX 9 ima bugova, i sami su rekli da su ga dodali samo zato da xp dobije podrsku(nisam 100% siguran) i da mogu ovi sa slabijim grafama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedno pitanje

dali se vama dogada iznimni pad FPS-a kod jako velikih explozija?

u multiju mislim

jednom su explodirale 2 mine i c4 na istom mjestu i framerate mi je pao na 6 fps-a

a inace je stabilan na kakvih 40-50 fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

jedno pitanje

u multiju mislim

jednom su explodirale 2 mine i c4 na istom mjestu i framerate mi je pao na 6 fps-a

je, događa se...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
TopForumaš kaže...

jedno pitanje

u multiju mislim

To nije nista cudno, prvo kad testiras stabilnost i temperaturu, procesora i graficke prvo sto ćes u igri uradit jest izazvati neke vrste explozija, dima, i sl. uz to i fps naglo padne pa se stabilizira

17 godina
moderator

Malo zabave dalje od bitke :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Malo zabave dalje od bitke :D

pao prvi blowjob Osmijeh

nakon ovog si pucao ko lud sta ne? Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Koji baserape sada, all thanks to pirat i Jebasu123 :D
Poslije su oni nas baserapeali, čak i Hr_The_Butcher i, iznenadio sam se kad sam njega vidio u našoj bazi.
Jebasu, što fali mojoj vožnji?
:)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina

Moram se pohvaliti, danas nabavio prvi zlatni dogtag. A i tvoj je pao šefe, moram izbrojati kolko imam tvojih xD

Inaće dečki jeste nas prvo baserapeali, ali smo se mi išli osvetiti i dosta smo vas dugo držali u šaci.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Je, baserapeali ste nas dugo, i koliko sam vidio, držali smo više-manje sve 3 baze dok ste se vi zafrkavali i nakraju ih sve izgubili.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Šef kaže...
Je, baserapeali ste nas dugo, i koliko sam vidio, držali smo više-manje sve 3 baze dok ste se vi zafrkavali i nakraju ih sve izgubili.

Ali smo sveukupno pobjedili i to oba dvije runde.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan
Da, znam...
:(
16 godina
neaktivan

hehe pirat je pravi pilot nema staSmijeh neznam lol koga sam ja bio pokupio onako udjem u dzip i odem malo u rikverc moj se spawna i zgazim ga :facepalm: A sefe eto ja se onako spawnam i mene moj quad pogazi wtf xd

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

J*bem ja njima mater kad naprave tako dobru igru a tako usrani server browser -.- Kako god da stavim kvačicu kraj punkbuster, ispadaju mi serveri kojima je off :( I što znači kod server info hardcore mod on, jer koliko vidim tako je bugu a ja sam mislio da je on sc server?

itko?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
17 godina
neaktivan
Ima netko da bi došao na server?
Testiram miješane game modove pa bi mi trebala pomoć. :)

Što se tiče PB-a. Ige, obrnuto je (samo za punkuster), kada staviš kvačicu pokazuje ti servere sa off a kada ne onda sa on.

Ali to je samo kod PB-a.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ima netko da bi došao na server?
Testiram miješane game modove pa bi mi trebala pomoć. :)

Što se tiče PB-a. Ige, obrnuto je (samo za punkuster), kada staviš kvačicu pokazuje ti servere sa off a kada ne onda sa on.

Ali to je samo kod PB-a.

aj evo mene

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
protjeran

Nije da se hvalim al onak...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Više si mene nahvalio s tim SS-om. haha
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Više si mene nahvalio s tim SS-om. haha

paa gledaj, ti si 30-40 level, a ja sam 6.. Pa...

16 godina
neaktivan

ma daj...svi samo igraju sam m60,a niko da me revajva....

i malcice me zivciraju rpg,cg i gl jer kad sam igrao HC tamo jedan shoot odmah kill ili brze te ubiju tak ako te netko i drmne sa cg nije problem,a ovdje se mucis s puskom i onda sa cg trsssss

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovi likovi koji sa medicom naganjaju k/d ratio su mi najsmiješniji. Kao da uopće nemaju defib i health packove. Kao medic ubijam većinom ljude koji idu mene ubit ili koji mi smetaju da revivam nekoga, a ovo ostalo prepuštam drugim klasama.

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ige kaže...

Ovi likovi koji sa medicom naganjaju k/d ratio su mi najsmiješniji. Kao da uopće nemaju defib i health packove. Kao medic ubijam većinom ljude koji idu mene ubit ili koji mi smetaju da revivam nekoga, a ovo ostalo prepuštam drugim klasama.

ja non stop defibrilator i med pack, kill nabacim kad vidim lika...

17 godina
moderator
buba_cro kaže...

pao prvi blowjob Osmijeh

nakon ovog si pucao ko lud sta ne? Izlanuo se

Jesam, otišao sam jako zadovoljan i pobio sve :D

15 godina
neaktivan

Al nekad ga nije dobro ozivljavat, prvo ako su okolo tebe neprijatelji a ti ga oživiš on i ti sigurno če te bit mrtvi.Ili mene jedan tip namjero ubije deset puta i svaki put me ozivi samo da dobije bodove, ono da kazes OMG debil.Al najgori su mi oni spawn killeri prišljaju se i killaju one koji se spawnaju i tako stalno, ono da uzmes ekran i bacis ga u smece a s njim i komp!.

EDIT: Decki mozeli mi tko reci ono kad se ulogiras i pise create new soldier jel to mijenjas ime ili?!?!.Ja bi htije samo promijenit ime in game.Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WaRn!nG kaže...

EDIT: Decki mozeli mi tko reci ono kad se ulogiras i pise create new soldier jel to mijenjas ime ili?!?!.Ja bi htije samo promijenit ime in game.Hvala!

napraviš novog solidera, krećeš ispočetka.

17 godina
moderator
WaRn!nG kaže...

Ne, create new soldier je za novog vojnika, jer jedan account može imati više vojnika/igrača.

16 godina

A čuj koliko god je riskatno među protivnicima nekog revajvat, nekad se i ispalti. Evo konkretno jučer smo bila nas 2 medica i jedan drugog stalno oživljavali. Grupa protivnika oko nas, ja živ a on mrtav. Ja gruvam po protivniku i njega revajvam i poginem. Zatim on ubije jednog i mene revajva i pogine. Zatim je dvojicu koknuo i opet njega revajvao i na kraju zajedno još dvoje skinuli i obranili zastavu. Jes da smo oboje skupili po 3 deatha ali nema veze viši cilj je bio postignut tj, obrana zastave, a tickete nismo izgubili jer smo se oživljavali tako da smo napravili duplo bolji posao nego da sam ga pustio da se respawna. Zato po meni revajv je uvijek koristan(osim ako ste vas dvoje sami među puno ljudi koji vas drže na nišanuBelji se) jer ipak ako preživi spasio si jedan ticket i tako ticket po ticket i pobjeda je garantiranaSmijeh

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
WaRn!nG kaže...

Ne, create new soldier je za novog vojnika, jer jedan account može imati više vojnika/igrača.

A mogu kako promjenit ime u igri?

17 godina
moderator

Mislim da ne. Ali ako nisi puno napredovao, jednostavno napravi novog i kreni ponovo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 12:16 (DrNasty).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice