Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.182.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Battlefield: Bad Company 2 za PC

pitanje : one motion mines, koliko dugo one spotaju neprijatelja? dakle koliki im je vijek trajanja?

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
fleshz kaže...

Eto vidim da ste ovde 200 stranica ispisali pa da ne pogubim oci dok ne proćitam sve zanimalo bi me iz vašeg iskustva koji prosjecni fps dobivata sa ovom ili slicnom konfiguracijim
asus eah 4870 dk top 1 gb-stabilo clockano +20%

intel c2d e8400 - stabilno clockan na 3.4
2 gb rama i vista 32

ipak mi je cudno malo da se igra vrti na jedva 30 fpsa 1680x1050 sve low

Mislim da nije samo do procesora, nije moguce da imas jedva 30 fpsa na toj rezoluciji i sve low!

Pogledaj more racunalo, i vrti sve na high (4x aa i 4x af ili cak 8x,na poslu sam pa nemogu provjeriti) i to prosjecno 47 fps-a!

Mislim da je jako tesko da si uspio graficku clockat 20%(ne da lazes, nego da si pogrijesio).

Stvarno premalo fps-a imas.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
skank666 kaže...

pitanje : one motion mines, koliko dugo one spotaju neprijatelja? dakle koliki im je vijek trajanja?

Nije vishe od 30 sec. U to sam siguran, sad jel 20 ili 30, stopericu u ruke pa izmjeri ;)

Danas kada postajem pionir ...
16 godina
odjavljen

a chicken shit! ko ce nagurat sad tih je8enih 100 motion mine assista + 50 squad assista.... drek! ja ih bacam uglavnom oko zastava ili mcoma, jel to uredu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

a chicken shit! ko ce nagurat sad tih je8enih 100 motion mine assista + 50 squad assista.... drek! ja ih bacam uglavnom oko zastava ili mcoma, jel to uredu?

krvavi posao stari. To i 100 AT mines killova.

Cool

Iz iskustva!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan

Još te motion mine i idu, kad se rush igra, samo bacim kod m-coma i svaki put ih uhvatim par. Ali ove AT mine, jbt jedini način na koji sam tako nekog uspio ubit je da su dvojica ušla u helić i idu poletjet, a ja blizu helića bacim minu i pucam po njoj xD otišli sva trojica i heli u pm

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Još te motion mine i idu, kad se rush igra, samo bacim kod m-coma i svaki put ih uhvatim par. Ali ove AT mine, jbt jedini način na koji sam tako nekog uspio ubit je da su dvojica ušla u helić i idu poletjet, a ja blizu helića bacim minu i pucam po njoj xD otišli sva trojica i heli u pm

hahaha tako i ja Cool za drugi nacin neznam.E i da jucer sam ti uzeo oko 2-3  dog tag-a al si me zato ubio oko 5 puta iz glupastog tenka :D hehe.

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan

ee pls help...

preko čega da igram free online bad company 2 

0 5 hvala 0
16 godina
protjeran
zjaka kaže...
Perkan777 kaže...
zjaka kaže...
Perkan777 kaže...

Zjaka ti se na BF BC 2 zoves Zija?!?!

Ti si mi na jednoj mapi zalijepio c4 po helicu.Ja dodjem do neprijatelja i c4 grune i ti meni kazes sry slucajno?!?!WTF

Zj4j4 je nick, trebo je bit Zj4k4. nesjecam se toga. stavljam c4 samo na neprijateljske helice...al moze bit da su nam krali helic pa sam stavio c4 da im pokvarim kradu. A ti uletio neplanirano...

Lol al ne kuzim.Vidio si da ulazim u helic i ono ja mislio ti se zaj*bavas.Dosao do neprijateljske baze s helicem kad ono ode sve u tri p*zde mate----.Stvarno nekuzim?!?!

Valjda zaboravio detonirat, izvinjavam se ovom prilikom jer stvarno ne zajebavam ekipu tako...ako ce ti bit lakse dam ti da ti mene dignes sa c4 kod alaha i 40 djevica

Ma nema vze.Samo kazem.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
16 godina
neaktivan
serlok kaže...

ee pls help...

preko zice

15 godina
protjeran
serlok kaže...

ee pls help...

ŠTA? De idi skupi 190 kuna pa odi u postu i uplati likovima na ePlati.com, pošalji im potvrdu skini igru i igraj.

free online bad company 2 nepostoji nit ce postojat

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan

Key mi je stigao!!! Evo, instaliravam i pridružujem vam se na serveru!  Smijeh

Samo,... imam skinutu igru, da je nebih ponovno skidao, dovoljno je da pri instalaciji unesem key koji sam dobio?

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Šef kaže...

Key mi je stigao!!! Evo, instaliravam i pridružujem vam se na serveru! Smijeh

Samo,... imam skinutu igru, da je nebih ponovno skidao, dovoljno je da pri instalaciji unesem key koji sam dobio?

daaaaa... samo nemoj igru crackat...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
protjeran
Šef kaže...

Key mi je stigao!!! Evo, instaliravam i pridružujem vam se na serveru! Smijeh

Da mozes i tako samo nemoj stavljati crack.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
17 godina
skank666 kaže...

evo mojih fenomenalnog averege life time-a, a i ostalog scora. jel ima nesto na slici s cime se mogu pohvalit?

Heh ja sam malo bolji 54 sec. samo puno vise sam rundi izgubio nego ti :(((

P.S. Zasto mi skil rating 0 ??? Mislim ipak toliko los nisam Iznenađen

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 16:32 (Dermentor).
16 godina
odjavljen

sto je uopce taj skill rating, tj po kojem principu to fercera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

avg life 46 sec lol..u prosjeku taman da vidim skanka kako umire i onda ja crk :P

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

avg life 46 sec lol..u prosjeku taman da vidim skanka kako umire i onda ja crk :P

a lol ja imam 1.30 sec

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

pa to je ok, tu se vidi ko juriša na objektive a ko po par minuta čuči u žbunju sa snajperom ;)

16 godina

Sto kažete da je teško sa motion mines, pa to je dječja igra! Evo vam jedan kvalitetan način kako sa reconom i nabiti bodove i ratio te dignuti dosta bodova na motion mines. Jedino morate imati otključane 2 stvari:

-Bilo koju semi-automatic pušku

-red dot ili 4x scope

E sad koja je fora: Uzmite semi-auto snajper(meni je najdraži onaj SVU- onaj sa prigušivaćem, jer je dosta jak sa umjerenim recoilom a prigušivać također dosta pomaže)uzmite red dot ili 4xscope(ja sam uzimao 4x scope jer sa njim sam koliko-toliko i na daljinu mogao killat dok na blizinu bi se oslanjao na preniznost iz hipa tj. bez nišana. Ako imate otključan svakako uzmite i magnum ammo. Sad zamislite da ste assault klasa i da ste uvijek vi u prvoj liniji umjesto da kao recon stojite nekoliko kilometara od bitkeBelji se Kad recimo napadate i idete u područje di bi se protivnici mogli naći, bacite mine- em će vama olakšat da nađete protivnike te ih uhvatite sa boka ili leđa, ili to ostavite svojim suborcima=win win situacijaSmijeh Mine vam traju 45 sekundi tako da imajte i to na umu da ih bacite onda kad mislite ići tamo, a ne ju baciti, otkrijete hrpu protivnika, i onda 5 minuta kasnije idete u to područje. Također, bilo bi super da je u squadu assault, i da se zajedno držite, tako da vam baca ammobox i imate neogranićene količine motion minaNevinašce Jer sa nijednim specializationom nemožete povećati broj mina od dve. I sad sve što je ostalo je da vi i suborci killaju! Jednostavno se naučite da stalno bacate mine, kao što ste se naučili da stalno spotate. Znači napadate m-com, umrli ste i spawnate se na frenda koji je u samoj bazi blizu m-coma- bacite minu prema m-comu i pazite mina dok leti registrira pokrete pa tako i dok preleti možete vidjet da li se netko kreće u tom smjeru(ako protivnik stoji neće ga registrirat) te  tako možete biti dosta sigurni da je ruta sigurna.

Što se tiče 100 killova sa AT minama, isto nije teško samo treba malo vremena. Ja sam u jednoj rundi jedno 12 killova napravio. Samo uzmite da imate više mina i da su mine jače. Tada vam treba 1 mina da uništite bilo koje vozilo i imate ih "samo" 6 komada. Mine možete koristiti slično kao i c4: vidite tenk koji se negdje zakampao i sve kolje pred sobom? Došuljajte mu se sa leđa ili boka, bacite minu pored njega, te sa pištoljem/mitraljezom pucajte po mini(možete i sa granatom) te se mina aktivira i tenk sa ekipom unutar njega biva uništen. Ja sam tako jednom roknuo bradleya sa četvero ljudi unutra i dobio sve zajedno nekih 400 bodova za taj potezCool

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Big problems:

1. Kaže da nemam Punkbuster instaliran - ja ga instaliram, pa mi se se događa ovo ispod:

2. Play Now ne radi!Viče

3. Nemogu naći Bug Online Game ServerViče

4. Nemogu ući na nijedan server - kaže da su puni!Viče

Kako ovo riješit?!

EDIT: Uspio sam ući u jedan PRAZAN server, a kad sam išao na neki drugi, izbacilo me iz igre!

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 17:20 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo i moje trenutne jadne statistike.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sto je uopce taj skill rating, tj po kojem principu to fercera?

Ma nekakva glupost.. meni je u jednom danu pao sa gotovo dvjesto na nulu i sad je stalno na nuli,  taj dan kada je pao na nulu igrao sam bolje nego ikada

15 godina
protjeran
Šef kaže...

Big problems:

1. Kaže da nemam Punkbuster instaliran - ja ga instaliram, pa mi se se događa ovo ispod:

2. Play Now ne radi!Viče

3. Nemogu naći Bug Online Game ServerViče

4. Nemogu ući na nijedan server - kaže da su puni!Viče

Kako ovo riješit?!

EDIT: Uspio sam ući u jedan PRAZAN server, a kad sam išao na neki drugi, izbacilo me iz igre!

1. OK, riješeno

2. Inače to neradi, nemože naći ni jedan server koji je malo bolji a ima igrača

3. Kako nemožeš? Upišeš BUG klikneš search i join

4. Da, to se vjerovatno događa kada si admini rezerviraju 4-5 slotova samo za njih..

17 godina
fleshz kaže...

Eto vidim da ste ovde 200 stranica ispisali pa da ne pogubim oci dok ne proćitam sve zanimalo bi me iz vašeg iskustva koji prosjecni fps dobivata sa ovom ili slicnom konfiguracijim
asus eah 4870 dk top 1 gb-stabilo clockano +20%

intel c2d e8400 - stabilno clockan na 3.4
2 gb rama i vista 32

ipak mi je cudno malo da se igra vrti na jedva 30 fpsa 1680x1050 sve low

Hey kolega, vidio sam danas post, ali nisam mogao komentirati jer sam na poslu bio pa nisam mogao dati tocne podatke.

Kako mozes vidjeti iz moje konfe imamo slican komp.

Isto E 8400 clockan na 3,4, grafu imam 4850 nije clockana, i imam 4 bg memorije, ali s tim da je xp 32bit znaci imam 3,2.

I sve to vrti prosjek 50 FPS sa 32/32 igraca.

S tim da mi je na medium stavljeno, i radi na rez 1680x1050

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
http://bfbcs.com/

Ako niste znali, tu mozete pronaci sve statistike svih igraca i sebe naravno! Samo morate klikati po onome Add to queue dok ne pocne brojati od 500!
17 godina
neaktivan
rakanisshu kaže...
http://bfbcs.com/

Ako niste znali, tu mozete pronaci sve statistike svih igraca i sebe naravno! Samo morate klikati po onome Add to queue dok ne pocne brojati od 500!

http://bfbc2.elxx.net/

Isto to samo više slikica, manje teksta ;)

15 godina
protjeran
dekstroza kaže...

http://bfbc2.elxx.net/

Isto to samo više slikica, manje teksta ;)

Ma dobro je to, ja imam 17 dogtagova on kaže 15, 5 sam level još malo do šestog on kaže 4, napravio sam 13 killova sa scar-l-om on kaže 0.. hmm..

17 godina
neaktivan

Ne osvježavaju ti se statistike u real timeu nego jednom, dvaput dnevno.

0 0 hvala 0
16 godina

Meni taj prosjecni zivotni vjek i Ratio kvare najvise medici i glupi spawni, tj. vrlo često mi se desi da me ozivi u sre borbe mene onda opet ubije i on me opet ozivi i tako 5-6 puta(smanjio ti i ratio i avr. lifetime), bolje bi bilo da se brise da te je ubilo.

Btw taj video, ja sam jos u beti, prvi put kad sam uzeo helič u Port V.  usao ja za vozača i jos jedan iza, iza mene neka zgrada i u njoj je bilo bar 5-6 mojih ljudi, ja uzletio helic posa prema nazad ubio i sebe i one u zgradi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice