Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.186.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Ovako, 3GB memorije je iznimno malo, pogotovo ako ti je na laptopu Vista instalirana! Smatram da trebas probati Single player mode na recimo medium detaljima! I cekas da ti dodje malo veca grupica protivnika, pa da bacis neku bombu i da odes u tu prasinu da vidis kako ce ti se to ponasati (obicno particles od bombe, prasina od vjeta uzasno smanjuju FPS)! Ali iskreno, imam kolegu sa boljom konfiguracijom od tebe i ima dosta problema!
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo moj najbolji score,to se dogodilo sad prije 5minCool

ZOMG Čiteru!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Malo zajebancija na racun Cod igraca. Šutim

AHHAHAHAHHAHAAH! Strasno! :)

16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

hahahahaha!! suze su mi potekle!!!SmijehSmijeh

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Ovo je živa istina.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran
Frle kaže...
rakanisshu kaže...
Gle, probaj, ali po svemu sudeći grafika ti je integrirana na maticnoj, tako da bih mogao imati problema! Kud jos sa ATI karticama loadira preko 40-50 sec, mogao bih imati problema! Nisi spomenio kakve rame imas!

3 GB memory...Hvala ti zastvarno..Ma ja bi mijenjo graficku al posto imam laptop nista od toga. :((.

3 GB za Vistu ti je premalo, al probaj instalirat sedmicu i dobit ces bolje performanse sigurno.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Frle kaže...
rakanisshu kaže...
Gle, probaj, ali po svemu sudeći grafika ti je integrirana na maticnoj, tako da bih mogao imati problema! Kud jos sa ATI karticama loadira preko 40-50 sec, mogao bih imati problema! Nisi spomenio kakve rame imas!

3 GB memory...Hvala ti zastvarno..Ma ja bi mijenjo graficku al posto imam laptop nista od toga. :((.

3 GB za Vistu ti je premalo, al probaj instalirat sedmicu i dobit ces bolje performanse sigurno.

imam 7-cu nemam ja visu.Ma gle ovo igram na 800*480 i dalje mi steka al samo na vecim serverima np s 32-16 igraca a sve bi dao da to nekako popravim al posto imam laptop nemogu mjenjat graficuku i naravno da mi je sve na low-u ako ko zna kako mogu to popravit bio bi mu jako zahvalan.Hval onima koji su mi pomogli Smijeh

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
protjeran
Frle kaže...

imam 7-cu nemam ja visu.Ma gle ovo igram na 800*480 i dalje mi steka al samo na vecim serverima np s 32-16 igraca a sve bi dao da to nekako popravim al posto imam laptop nemogu mjenjat graficuku i naravno da mi je sve na low-u ako ko zna kako mogu to popravit bio bi mu jako zahvalan.Hval onima koji su mi pomogli Smijeh

Koji proc imas?

Jer cim ti je vise igraca u igri to ti je proc vise opterecen.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
Nista mladicu! Ima dual core 2.1 AMD, to je relativno slabo! Morati ces se zadovoljiti sa manjim mapama i to je to! Ili kupi neko stolno racunalo. Laptop za igranje takve igre bi masno platio!
15 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Frle kaže...

Koji proc imas?

Jer cim ti je vise igraca u igri to ti je proc vise opterecen.

Ovako imam proc: QL 64 (2.1 GHz)

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan

To kad sam se ja conect, evo runda nakon, mislim da si otiso usred partije. Cak sam dobio kompliment u obliku da imam aimbota

Nesto sam sjebo sa quotom pirata....i da jos sam popusio 5 cigara i svado se na chatu cijelu rundu

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 13:30 (zjaka).
16 godina
odjavljen

a jesi jadnog dombu nakantao.. jel to onaj dombacod s foruma? tj i am alive.

i solve my problems with the gun
17 godina
neaktivan
zjaka kaže...

To kad sam se ja conect, evo runda nakon, mislim da si otiso usred partije. Cak sam dobio kompliment u obliku da imam aimbota

Nesto sam sjebo sa quotom pirata....i da jos sam popusio 5 cigara i svado se na chatu cijelu rundu

Opa i Vlatka Pokos je na serveru:)

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Mogo bi bit, pito je mene koji mi je nick na forumu, jos je mlado meso, nije jos ni razvodnik, naucit ce, samo treba malo smirit strasti.

Inace nisam bas aktivan na BUG forumu ali moram rec da je bfbc2 jedina igra nakon TF2 koja me svakodnevno zabavlja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zjaka kaže...

E tu sam i ja bio nazalost sve mi je laggalo i stekalo cudo sta uopce imam 3 killa Izlanuo se

15 godina
neaktivan

ah vidim odlicno vam je na serveru ja nisam igrao bc2 prek neta vec 4 dana

sta ces AC2 mi je jednostavno predobar nemogu se odljepiti od te igre

pirat cestitke na onom scoreu

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

meni na e6600 2.4 oc na 3.3 i hd 4890 oc na 1200 4gb rama win 7 na 1920*1200 oko 50-60 fps-a sve medium dx9, zvuk na high i war tape. koristio bi dx10 ali onda loda minutu

15 godina
F1-IVO kaže...
zjaka kaže...

Opa i Vlatka Pokos je na serveru:)

Vlatka kao medicSmijeh Ma vlatka je zena i polBelji se

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
16 godina
neaktivan

Mene malo brine, što ako netko objavi registar branitelja sa BUG servera? Ne želim da moj susjed zna kako ga baš ja svaki dan ubijam na serveru Nevinašce

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zjaka kaže...

meni na e6600 2.4 oc na 3.3 i hd 4890 oc na 1200 4gb rama win 7 na 1920*1200 oko 50-60 fps-a sve medium dx9, zvuk na high i war tape. koristio bi dx10 ali onda loda minutu

e to mi nije jasno, te opcije sa zvukom ja sam si namjestio na home cinema (jel se tako zove?), a sto je to war tape? tj u cemu je razlika?

17 godina
protjeran
skank666 kaže...
zjaka kaže...

e to mi nije jasno, te opcije sa zvukom ja sam si namjestio na home cinema (jel se tako zove?), a sto je to war tape? tj u cemu je razlika?

War tape zvuci vise ''epski'' heh, probaj pa ces vidjeti(tj cuti), no meni nije bas nesto funkcionalan jer zna biti jednostavno ''overwhelming''

Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina
odjavljen

evo mojih fenomenalnog averege life time-a, a i ostalog scora. jel ima nesto na slici s cime se mogu pohvalit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Zjaka ti se u ingameu zoves Zj4J4?!?!

Ti si mi na jednoj mapi zalijepio c4 po helicu.Ja dodjem do neprijatelja i c4 grune i ti meni kazes sry slucajno?!?!WTF

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 14:30 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

hahahaah koliko sam sad uzeo dogtagova... imam ih negdje 15 ak ne i vise... 5 sam lvl sada, dobijam polako sve više i više xpa...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje ste te statse uzeli?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Zjaka ti se na BF BC 2 zoves Zija?!?!

Ti si mi na jednoj mapi zalijepio c4 po helicu.Ja dodjem do neprijatelja i c4 grune i ti meni kazes sry slucajno?!?!WTF

Zj4j4 je nick, trebo je bit Zj4k4. nesjecam se toga. stavljam c4 samo na neprijateljske helice...al moze bit da su nam krali helic pa sam stavio c4 da im pokvarim kradu. A ti uletio neplanirano...

16 godina
protjeran

Odes na ovu stranicu.Upises Solider name i vidis sve statse.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
zjaka kaže...
Perkan777 kaže...

Zj4j4 je nick, trebo je bit Zj4k4. nesjecam se toga. stavljam c4 samo na neprijateljske helice...al moze bit da su nam krali helic pa sam stavio c4 da im pokvarim kradu. A ti uletio neplanirano...

Lol al ne kuzim.Vidio si da ulazim u helic i ono ja mislio ti se zaj*bavas.Dosao do neprijateljske baze s helicem kad ono ode sve u tri p*zde mate----.Stvarno nekuzim?!?!

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
zjaka kaže...
Perkan777 kaže...

Lol al ne kuzim.Vidio si da ulazim u helic i ono ja mislio ti se zaj*bavas.Dosao do neprijateljske baze s helicem kad ono ode sve u tri p*zde mate----.Stvarno nekuzim?!?!

Valjda zaboravio detonirat, izvinjavam se ovom prilikom jer stvarno ne zajebavam ekipu tako...ako ce ti bit lakse dam ti da ti mene dignes sa c4 kod alaha i 40 djevica

15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

aaaaaaaaaaaahahahahah :D

:)) super lOL umrla sam

-

PIRATČE PIRATČE

DA TI KUPIM ZLATNO LANČE

lol :)

čiteru