- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo moj najbolji score,to se dogodilo sad prije 5min
ZOMG Čiteru!
3 GB memory...Hvala ti zastvarno..Ma ja bi mijenjo graficku al posto imam laptop nista od toga. :((.
3 GB za Vistu ti je premalo, al probaj instalirat sedmicu i dobit ces bolje performanse sigurno.
3 GB memory...Hvala ti zastvarno..Ma ja bi mijenjo graficku al posto imam laptop nista od toga. :((.
3 GB za Vistu ti je premalo, al probaj instalirat sedmicu i dobit ces bolje performanse sigurno.
imam 7-cu nemam ja visu.Ma gle ovo igram na 800*480 i dalje mi steka al samo na vecim serverima np s 32-16 igraca a sve bi dao da to nekako popravim al posto imam laptop nemogu mjenjat graficuku i naravno da mi je sve na low-u ako ko zna kako mogu to popravit bio bi mu jako zahvalan.Hval onima koji su mi pomogli
imam 7-cu nemam ja visu.Ma gle ovo igram na 800*480 i dalje mi steka al samo na vecim serverima np s 32-16 igraca a sve bi dao da to nekako popravim al posto imam laptop nemogu mjenjat graficuku i naravno da mi je sve na low-u ako ko zna kako mogu to popravit bio bi mu jako zahvalan.Hval onima koji su mi pomogli
Koji proc imas?
Jer cim ti je vise igraca u igri to ti je proc vise opterecen.
Koji proc imas?
Jer cim ti je vise igraca u igri to ti je proc vise opterecen.
Ovako imam proc: QL 64 (2.1 GHz)
a jesi jadnog dombu nakantao.. jel to onaj dombacod s foruma? tj i am alive.
To kad sam se ja conect, evo runda nakon, mislim da si otiso usred partije. Cak sam dobio kompliment u obliku da imam aimbota
Nesto sam sjebo sa quotom pirata....i da jos sam popusio 5 cigara i svado se na chatu cijelu rundu
Opa i Vlatka Pokos je na serveru:)
Mogo bi bit, pito je mene koji mi je nick na forumu, jos je mlado meso, nije jos ni razvodnik, naucit ce, samo treba malo smirit strasti.
Inace nisam bas aktivan na BUG forumu ali moram rec da je bfbc2 jedina igra nakon TF2 koja me svakodnevno zabavlja
To kad sam se ja conect, evo runda nakon, mislim da si otiso usred partije. Cak sam dobio kompliment u obliku da imam aimbota
Nesto sam sjebo sa quotom pirata....i da jos sam popusio 5 cigara i svado se na chatu cijelu rundu
E tu sam i ja bio nazalost sve mi je laggalo i stekalo cudo sta uopce imam 3 killa
ah vidim odlicno vam je na serveru ja nisam igrao bc2 prek neta vec 4 dana
sta ces AC2 mi je jednostavno predobar nemogu se odljepiti od te igre
pirat cestitke na onom scoreu
meni na e6600 2.4 oc na 3.3 i hd 4890 oc na 1200 4gb rama win 7 na 1920*1200 oko 50-60 fps-a sve medium dx9, zvuk na high i war tape. koristio bi dx10 ali onda loda minutu
Opa i Vlatka Pokos je na serveru:)
Vlatka kao medic Ma vlatka je zena i pol
Mene malo brine, što ako netko objavi registar branitelja sa BUG servera? Ne želim da moj susjed zna kako ga baš ja svaki dan ubijam na serveru
meni na e6600 2.4 oc na 3.3 i hd 4890 oc na 1200 4gb rama win 7 na 1920*1200 oko 50-60 fps-a sve medium dx9, zvuk na high i war tape. koristio bi dx10 ali onda loda minutu
e to mi nije jasno, te opcije sa zvukom ja sam si namjestio na home cinema (jel se tako zove?), a sto je to war tape? tj u cemu je razlika?
e to mi nije jasno, te opcije sa zvukom ja sam si namjestio na home cinema (jel se tako zove?), a sto je to war tape? tj u cemu je razlika?
War tape zvuci vise ''epski'' heh, probaj pa ces vidjeti(tj cuti), no meni nije bas nesto funkcionalan jer zna biti jednostavno ''overwhelming''
Zjaka ti se u ingameu zoves Zj4J4?!?!
Ti si mi na jednoj mapi zalijepio c4 po helicu.Ja dodjem do neprijatelja i c4 grune i ti meni kazes sry slucajno?!?!WTF
hahahaah koliko sam sad uzeo dogtagova... imam ih negdje 15 ak ne i vise... 5 sam lvl sada, dobijam polako sve više i više xpa...
Gdje ste te statse uzeli?
Zjaka ti se na BF BC 2 zoves Zija?!?!
Ti si mi na jednoj mapi zalijepio c4 po helicu.Ja dodjem do neprijatelja i c4 grune i ti meni kazes sry slucajno?!?!WTF
Zj4j4 je nick, trebo je bit Zj4k4. nesjecam se toga. stavljam c4 samo na neprijateljske helice...al moze bit da su nam krali helic pa sam stavio c4 da im pokvarim kradu. A ti uletio neplanirano...
Odes na ovu stranicu.Upises Solider name i vidis sve statse.
Zj4j4 je nick, trebo je bit Zj4k4. nesjecam se toga. stavljam c4 samo na neprijateljske helice...al moze bit da su nam krali helic pa sam stavio c4 da im pokvarim kradu. A ti uletio neplanirano...
Lol al ne kuzim.Vidio si da ulazim u helic i ono ja mislio ti se zaj*bavas.Dosao do neprijateljske baze s helicem kad ono ode sve u tri p*zde mate----.Stvarno nekuzim?!?!
Lol al ne kuzim.Vidio si da ulazim u helic i ono ja mislio ti se zaj*bavas.Dosao do neprijateljske baze s helicem kad ono ode sve u tri p*zde mate----.Stvarno nekuzim?!?!
Valjda zaboravio detonirat, izvinjavam se ovom prilikom jer stvarno ne zajebavam ekipu tako...ako ce ti bit lakse dam ti da ti mene dignes sa c4 kod alaha i 40 djevica