Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.182.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Battlefield: Bad Company 2 za PC

A mogli bi i ovaj rank bug popravit (slika)

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 1
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
I Am Alive kaže...
alien kaže...

jel mi može netko reči kolko se otprilike čeka igra od game.uk? ..poslali ju prije 8 dana a još ništ od igre.

carinili su ti ju možda?

ne vjerujem, igra je došla ispod 300kn i nisam dobio nikakvu obavijest.

kako ču znat jeli carinjena?

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

A mogli bi i ovaj rank bug popravit (slika)

Tako je i kod mene, al nije bas velik problem Izlanuo se

EDIT:

alien kaže...

jel mi može netko reči kolko se otprilike čeka igra od game.uk? ..poslali ju prije 8 dana a još ništ od igre.

carinili su ti ju možda?

Nemozes znat jesu ili nisu moras poslat poruku i pitat ako je bio "kakav" problem

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 17:58 (WaRn!nG).
15 godina
protjeran
alien kaže...

ako ti igra nedođe u roku od 4 (mjesec ipo) tjedana...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
alien kaže...

da dobro ti je rekao :D

17 godina
neaktivan

Ja sam igru naručio sa game.co.uk na sam Uskrs i još nije došla. Mislim, nije ni puno vremena prošlo pa se ne živciram, ali se nadam tamo pon,  uto... Vidim puno vas govori da ako je igra ispod 300kn kao neče biti carinjena, što nije točno. Od 1.1. je na snazi zakon koji govori da se na poštanske pošiljke ispod 160kn  ne plača carina. Sve iznad ovisi o dobroj volji carinika. Sorry zbog off topica.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sova kaže...

Ja sam igru naručio sa game.co.uk na sam Uskrs i još nije došla. Mislim, nije ni puno vremena prošlo pa se ne živciram, ali se nadam tamo pon,  uto... Vidim puno vas govori da ako je igra ispod 300kn kao neče biti carinjena, što nije točno. Od 1.1. je na snazi zakon koji govori da se na poštanske pošiljke ispod 160kn  ne plača carina. Sve iznad ovisi o dobroj volji carinika. Sorry zbog off topica.

Od nekud sam cuo da se treba cekat 2 do 3 mjeseca.Ali nisam siguran.

17 godina
neaktivan
WaRn!nG kaže...
Sova kaže...

To su čiste dezinformacije. Dostava iz UK je 3-5 radnih dana, ali igra zna zapeti koji dan više na našoj carini.

Uglavnom sve koje zanima naručivanje sa game.co.uk

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/kako-kupiti-igru-wwwgamecouk/16371.aspx

15 godina
neaktivan
Sova kaže...
WaRn!nG kaže...
Sova kaže...

To su čiste dezinformacije. Dostava iz UK je 3-5 radnih dana, ali igra zna zapeti koji dan više na našoj carini.

Uglavnom sve koje zanima naručivanje sa game.co.uk

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/kako-kupiti-igru-wwwgamecouk/16371.aspx

reko sam da nisam siguran.Al znam da mi je to neko rekao.Inace ne narucivam od tamo zato neznam.Oprosti na krivoj informaciji! sve oke Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 18:28 (WaRn!nG).
17 godina

Jel ima itko od vas problema s Xfireom, stalno mi traži neka dopuštenja, ne mogu ući u Xfire meni dok igram...

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina

Može li mi netko preporučit neki site gdje da kupim key,što jeftinije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

eNabava

Jeftino, sigurno, brzo = efikasno

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Šef kaže...
perkoxcar kaže...

eNabava

Jeftino, sigurno, brzo = efikasno

Ma znam al mute mi neš oni kod njih sam kupio cod za 300kn, a poslije 2 tjedna vidim na drugom servisu za 150kn?

To je bio eplati.Sry na ot.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 19:43 (perkoxcar).
15 godina
protjeran

Dajte ljudi bacajte te med packove i ammo.. I oživljavajte... Ja: medic Lik: inzinjer

Prolazi pokraj mene i ZASTANE i vidi da sam medic ali nezeli uzet moj kit pa da me reviewea... Pa jooj...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozda mu se nije svidjala puska koju si imao Izlanuo se

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
I Am Alive kaže...
alien kaže...

ok, recimo da je carinjena. kako ču ja znati na kojoj je carini? jel treba otiči po nju na carinu?

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD
17 godina
neaktivan
alien kaže...

ok, recimo da je carinjena. kako ču ja znati na kojoj je carini? jel treba otiči po nju na carinu?

Svejedno ti je poštar donese, ako je carinjena morat ćeš platiti poštaru, ako nije nećeš.

15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Dajte ljudi bacajte te med packove i ammo.. I oživljavajte... Ja: medic Lik: inzinjer

Prolazi pokraj mene i ZASTANE i vidi da sam medic ali nezeli uzet moj kit pa da me reviewea... Pa jooj...

Da to sam i ja skuzio, znas zasto ti oni to rade? zato jer samo zeli imat sto veci k/d radtio.Barem ja tako mislim, inace kada ja vidim da je medic mrtav uzmem njegovu klasu i vratim ga u zivot :P Smijeh.

15 godina
protjeran
WaRn!nG kaže...

Da to sam i ja skuzio, znas zasto ti oni to rade? zato jer samo zeli imat sto veci k/d radtio.Barem ja tako mislim, inace kada ja vidim da je medic mrtav uzmem njegovu klasu i vratim ga u zivot :P Smijeh.

Ma radim to i ja.. Nego, Rasta.Barbie, pojela si nož for win! Hahahaha, uzmeš mi dogtag ja si ga vratim i tak u krug.

Dajte pogledajte sliku. Kako da ja pucam kroz to?

EDIT: I don't think so T88 LMG

buba_cro kaže...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 20:22 (I Am Alive).
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
WaRn!nG kaže...

Ma radim to i ja.. Nego, Rasta.Barbie, pojela si nož for win! Hahahaha, uzmeš mi dogtag ja si ga vratim i tak u krug.

Hahahah e da to je i moje pitanje kako da pucas kroz to?!?!?...mislim kako drugi pucaju kroz to i cak "nekog" ubiju o.O.Ja nis zivo ne vidim Izlanuo se

15 godina
I Am Alive kaže...
WaRn!nG kaže...

buba_cro kaže...

imas DX9 i zato ti je takva slika, crno staklo, a ako stavis DX10 onda vidis kroz to staklo

BC2 nick: herro Ray
15 godina
protjeran
null kaže...

imas DX9 i zato ti je takva slika, crno staklo, a ako stavis DX10 onda vidis kroz to staklo

al opet ce mi stekat do majke ak stavim dx10...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina

moze mi netko reci zasto mi ne recorda statse od M1 garand... sve pise 0, i igram i opet je 0.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
null kaže...

moze mi netko reci zasto mi ne recorda statse od M1 garand... sve pise 0, i igram i opet je 0.

Jel gledaš u igri ili na onoj stranici?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

da i meni je bilo crno staklo

presavsi na sedmicu to je nestalo posto koristim DX10

i nema nikakvih promjeni u perfomansama igrao ja na DX9 ili DX10

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

J*bem ja njima mater kad naprave tako dobru igru a tako usrani server browser -.- Kako god da stavim kvačicu kraj punkbuster, ispadaju mi serveri kojima je off :( I što znači kod server info hardcore mod on, jer koliko vidim tako je bugu a ja sam mislio da je on sc server?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...
I Am Alive kaže...
WaRn!nG kaže...

buba_cro kaže...

Ako se ne varam, počni pucati pa ćeš vidjeti kroz to. Nisam siguran, ali probaj.

4chan always finds a way!
15 godina
protjeran
Horagio kaže...

Ako se ne varam, počni pucati pa ćeš vidjeti kroz to. Nisam siguran, ali probaj.

nope.. ma nema veze, tak i tak nikad neidem na to...

15 godina
I Am Alive kaže...
null kaže...

Jel gledaš u igri ili na onoj stranici?

igri

16 godina

To ti je bug, i meni je tako i svim ostalim. Baš to mi fali da imam sve insigniase, jer mi treba sve brončane i brončane za sva oružja.

Kažu da će i to poraviti Neodlučan

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice