Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.182.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Jebasu123 kaže...

nikako nemogu igrati sa medicom tj otkljucat kutiju onu

Mali savjet: kad vidiš na podu kit nekog palog medica (vidiš njegovu pušku i na ekranu ti se pokaže ikona križa) uzmi ga (default tipka E) i taj kit će vjerojatno imati medpack (onu kutiju) a i schockere. Bacaj medpackove kraj svojih boraca i brzo ćeš skupiti bodove za vlastiti medpack.

15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Mrzim teamkillere!Prošle godine sam bio Admin na nekom Njemačkom serveru(BF2).Tamo pravila jesu pravila.Ako je netko imao 3 kažnjena teamkilla,bio je izbačen(kick).Ako je još i vrijeđao igrače,bio je bannan ZAUVIJEK.Pa sad da vidimo tko će ubijati prijatelje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 14:52 (AdriTheGamer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo nekoliko zanimljivih situacija tjekom igranja...

Neki neprijatelj istrci ispred mene i ja pucam u njega, ispod nisana mi se pojave bodovi za team assist, i ja prestanem pucati... LOL, a to je za neki drugi, ovaj je samo mjenjao oruzije :D:D:D, ali kako se pucalo, i bilo dima nisam odmah skuzio... ishod je jasan!

Htio bih jos nesto napomenuti, da igraci koji stavljaju na vlastiti tenk c4 i to prije voznje, samo povecavaju sansu da poginu!

Ako neprijateljska raketa, ili mozda cak i granata pogodi tenk, C4 ce se aktivirati! Tako da to nije pametno da radite, pogotovo na tenku koji ja vozim!

(ako grijesim, ispravite me)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onaj tko to radi ionako treba dobiti kick.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan

pozz!

Kak ste slozili da vam se mijenjaju conquest i rush? ili manualno prebacujete kak vam se kaj špana?

16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Htio bih jos nesto napomenuti, da igraci koji stavljaju na vlastiti tenk c4 i to prije voznje, samo povecavaju sansu da poginu!

Ako neprijateljska raketa, ili mozda cak i granata pogodi tenk, C4 ce se aktivirati! Tako da to nije pametno da radite, pogotovo na tenku koji ja vozim!

(ako grijesim, ispravite me)

Još su žešči oni koji vlastitu bazu oblijepe sa C4 tak da ubiju protivnika koji dođe plentat.

Naravno, mozak im nije dovoljno razvijen da bi shvatili kako vrlo lako mogu uništiti vlastitu bazu :)

A kad mi netko uzme transportni helić i ode solo sam da bui se izbacio iznad protivničke baze, e tu tek puknem..pogotovo ak vidim da je "snajperist" :x

17 godina
neaktivan
AZBLA kaže...

pozz!

Kak ste slozili da vam se mijenjaju conquest i rush? ili manualno prebacujete kak vam se kaj špana?

Ručno prebacim svako jutro.

Navodno će biti omogućeno uskoro po defaultu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

Ma to su sve gluposti, trebali ste vidjet što je meni jedan snajperista napravio:

Mapa isla inocents. 10 igraća na serveru. Taj lik i ja snajpamo jedan drugoga(ja obrana a on napadač), naravno ja njega sam više bušio u glavuCool. Lik je poludio i krenuo nakon sljedećeg respawna sam u helić. Tip leti prema meni, i na pol puta iskoči iz helića. Ja poptuno se ne obazirajuči na helić što pada prema meni(mada nije išao direktno već mali ispod mene jer sam bio na onom brdu di je mitraljez u bazi) i pokušavao njega skinuti u zraku dok se spušta padobranom. I dok ja njega ciljam ja vidim njega kako u ruci drži detonator koji aktivira c4 na heliću i ubije meSmijeh

Ali c4 je meni dosta nespretan, dok ga baciš, pa aktiviraš ...danas sam lijepo dođem pored bradley-a ili tenka, baciš minu i pištoljem pucaš po njoj da ju aktiviram. Rezultat: u jednoj partiji jedno 15 vozila uništioCool

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

R9 serveri su poslani providerima...

• admin.say command implemented
    - the output currently looks a bit funky on the game client, like so: Player: [Server]: <text>
    but with the next game client it will look like: Server: <text>
  • admin.yell to squad has changed (you need to specify both team and squad)
  • squad numbering has changed – the “no squad” squad has ID 0, and real squads are 1 and up.
  • Autobalance improved, it shuffles people both during and between rounds now, and does a better job.
  • mapList* commands reworked
  • banList* commands reworked
  • listPlayers command added
  • admin.listPlayers command reworked (GUID, kills, deaths, ping and score added)
  • Players have non-PB GUIDs now (these are distinct from PB GUIDs)
  • onChat event reworked
    - now it specifies target player subset as well
    - shows text before profanity filtering
    - client-originated chat messages starting with “/” make it to the server, and broadcast via onChat, but are not broadcast to other game clients
    - use “/!<command>” if you want to be able to send commands to your homemade rcon tools without showing the commands to other players
  • player.onAuthenticated added
  • player.onSquadChange, player.onTeamChange implemented
  • Couple of crash fixes
  • Support for “region” setting
  • banList.save bugfixed
  • mapList.nextLevelIndex is always pointing out which map will be run during the next round (so during round 1 on a 2-round map, the nextLevelIndex will point to the map currently being played)
  • exposed number of rounds per maps in maplist.txt, and via the remote admin commands

Example maplist:

RUSH
levels/mp_012gr # runs with default number of rounds for the map
levels/mp_012gr 0 # runs with default number of rounds for the map
levels/mp_012gr 1 # run 1 round
levels/mp_012gr 2 # run 2 rounds
levels/mp_012gr 3 # run 3 rounds

Example console commands:mapList.append levels/mp_012gr # add map with default number of rounds
mapList.append levels/mp_012gr 0 # add map with default number of rounds
mapList.append levels/mp_012gr 1 # add map with 3 rounds
mapList.append levels/mp_012gr 2 # add map with 3 rounds
mapList.append levels/mp_012gr 3 # add map with 3 rounds
mapList.list # get maplist
-> OK “levels/mp_012gr”“levels/mp_012gr”“levels/mp_012gr”

mapList.list magic_extra_argument_which_will_be_named_in_an_hou r_or_so # get maplist, including number of rounds
-> OK “levels/mp_012gr”“0”“levels/mp_012gr”“3”“levels/mp_012gr”“0” # get pairs of <mapname, number of rounds> where 0 = default for that gamemode

serverInfo
-> OK <stuff that is shown already today> “2” # After the current round finishes, there are 2 rounds left to play on the current map

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

jel to opet pao server?

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Ma to su sve gluposti, trebali ste vidjet što je meni jedan snajperista napravio...

Kad smo kod snipera, jucer sam ubio nekog u helicu neznam jeli bio pilot ili netko drugi jer se helic brzo gibao, zadao mu headshotCool

16 godina

I ja sam danas jednog u glavu pogodio u onom ruskom apachiu neznam kako se točno zove. Gušt je skidat heliće sa m95Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

mislim da EA opet kaka!

i solve my problems with the gun
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Da li se nekome dogada kao meni da nekad ne pokazuje dobro Unlock progress? Takoder mi nekada ni ne refresha dobro servere.

I takve sitnice,nekad radi okej nekad zeza.

Da li treba neke portove otvoriti da to radi kak treba ili?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

mislim da EA opet kaka!

Ja nemogu odigrat pet minuta i odma mi napiše "connection to server has been lost"

16 godina

Ima li tko od vas problem s nemogučnosti dodavanja FAVORITE servera, naime kad ga želim dodati onda loada u nedogled bez rezultata?  Please help!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

O jbt ovih zadnjih 5 rundi nije za vjerovat, svaki put sam najbolji igrač u timu, svaki put bar jedan combat excellence pin ( 8 killova zaredom ) i svaki put mi uvjerljivo gubimo...nisam mogo više izdržat

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hehe, nije sve u killanju, nije ovo CoDBelji se Zadnjih par rundi kad smo igrali smo sve dobivali i to sa velikom razlikom(imali smo po 40-50 ticketa) a opet ja nisam imao ratio veći od 1 nikako, a zadnju sam imao 3/10 hehe. A ovi killstreakovi me ubijaju, a kad god dođem do 6 ili 7 kill streak kao da cijeli protivnički tim to zna i ja nikako ne uspijem navuć još taj jedan kill. Skupio sam jedno 70 6x killstreaka a samo 11 8xkillstreaka, to dovoljno govoriIzlanuo se

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...

Hehe, nije sve u killanju, nije ovo CoDBelji se Zadnjih par rundi kad smo igrali smo sve dobivali i to sa velikom razlikom(imali smo po 40-50 ticketa) a opet ja nisam imao ratio veći od 1 nikako, a zadnju sam imao 3/10 hehe. A ovi killstreakovi me ubijaju, a kad god dođem do 6 ili 7 kill streak kao da cijeli protivnički tim to zna i ja nikako ne uspijem navuć još taj jedan kill. Skupio sam jedno 70 6x killstreaka a samo 11 8xkillstreaka, to dovoljno govoriIzlanuo se

Istina. Ja isto tako prolazim. Nije vazno koliko omjer imas, meni je omjer negdje 0.6 - 0.7 nego je vaznije koliko si

koristan timu i naravno bodovi. Anticod sistem Cool

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

cekaj pricas da nije sve u killanju a tu govoris kako nabijas killstreakove i cekas "jos taj jedan kill" Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 20:24 (TopForumaš).
16 godina
TopForumaš kaže...

cekaj pricas da nije sve u killanju a tu govoris kako nabijas killstreakove i cekas "jos taj jedan kill" Izlanuo se

Normalno da nije sve u killanju al to ne znači da sad namjerno moram igrati kao panj i da namjerno puštam ljude da me ubeBelji se Samo kažem kako nemam sreće u tome,  jer nikako da skupim 50 combat exellence pinova koji ipak daju 10k pointsa. Sad mi treba još 100 killova sa medicom da imam 500 LMG kills, a onda se vraćam na snajpera sa još 30 marksman headshots.

17 godina
neaktivan

Ma nije sve u killanju, daleko od toga, al stvarno je tim retardiran, score je dobar pokazatelj koliko neko radi za tim. Ukupni k/d mi je negdje 0,75 sa svim klasama skupa. Naravno medic služi da oživljava, jedan revive je kao jedan kill, jedan ticket više u odnosu na protivnika. Al kad vidim idiote, između dva medica stojim, umirem jbt, sav crven, imam 666 rana po sebi a ni jedan ne baca health. Kad se nađe dobra ekipa, pa ne mora ni bit dobar tim, al da je bar squad dobar pa se može igrat normalno, al kad ja vidim da je recimo meni score 1700, u našem timu drugom je score 900, a prvom iz protivničkog tima 3000 i svima preko 2000 e onda jednostavno ne ide.

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Butcher kaže...

Ima li tko od vas problem s nemogučnosti dodavanja FAVORITE servera, naime kad ga želim dodati onda loada u nedogled bez rezultata?  Please help!

I meni to tako.. Idem dodat neki server i onda onak cekam cekam... odem dolje pit soka i još se vrti! Odem jest, nakon pola sata se vratim i još se vrti! Ja gledam jesi ti čovječe normalan?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
Butcher kaže...

ja isto imam problema,dodam u favourites i onda mi je onak sivo ko da je offline server a pod history ga ima i normalno se mogu prikljucit

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
16 godina

^i kod mene isto tako.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hahaha barem je to lako rijesit, morate napisat ime servera i onda search i kad ga nadete onda add to favorite :D.

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igrao sam danas BC2 kod frenda ko ima HD5870, ostao sam bez rijeci, kak njemu lijepo klizi igra...

na takvom kompu bi igrao sigurno duplo bolje neg sto sad igram Smijeh

trenutno imam negdje 25-30 FPS, znam da je malo al kad sve smanjim mozda mi skokne na 35 fps...

dal bi s jednom hd5770 rjesio problem i bio sretan il moram ciljat na hd5850? Cool

ak ima netko 5770 koliki mu je FPS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

....

ma sa 5770 ces moci na high

pa imas 8800gt pa tu bi trebao imati na low bar +40 fps

ja sam svojom 4850 imam na high 35-40fpsa

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 23:55 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

maloprije sam igrao na laguna presa, i bilo mi 13-16 FPS, lud sam bio, sve stavim na low, ono grafika mi dosla ko battlefield 1942 i bilo mi negdje 22fps jedva...

mozda mi graficka spava, da je osamarim malo Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buba_cro kaže...

maloprije sam igrao na laguna presa, i bilo mi 13-16 FPS, lud sam bio, sve stavim na low, ono grafika mi dosla ko battlefield 1942 i bilo mi negdje 22fps jedva...

mozda mi graficka spava, da je osamarim malo Osmijeh

Prolij ju vodom ;)

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice