nikako nemogu igrati sa medicom tj otkljucat kutiju onu
Mali savjet: kad vidiš na podu kit nekog palog medica (vidiš njegovu pušku i na ekranu ti se pokaže ikona križa) uzmi ga (default tipka E) i taj kit će vjerojatno imati medpack (onu kutiju) a i schockere. Bacaj medpackove kraj svojih boraca i brzo ćeš skupiti bodove za vlastiti medpack.

. Lik je poludio i krenuo nakon sljedećeg respawna sam u helić. Tip leti prema meni, i na pol puta iskoči iz helića. Ja poptuno se ne obazirajuči na helić što pada prema meni(mada nije išao direktno već mali ispod mene jer sam bio na onom brdu di je mitraljez u bazi) i pokušavao njega skinuti u zraku dok se spušta padobranom. I dok ja njega ciljam ja vidim njega kako u ruci drži detonator koji aktivira c4 na heliću i ubije me
. 
Zadnjih par rundi kad smo igrali smo sve dobivali i to sa velikom razlikom(imali smo po 40-50 ticketa) a opet ja nisam imao ratio veći od 1 nikako, a zadnju sam imao 3/10 hehe. A ovi killstreakovi me ubijaju, a kad god dođem do 6 ili 7 kill streak kao da cijeli protivnički tim to zna i ja nikako ne uspijem navuć još taj jedan kill. Skupio sam jedno 70 6x killstreaka a samo 11 8xkillstreaka, to dovoljno govori