::Hoće li Battlefield Bad Company 2 biti bolji od Modern Warfare 2?::
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čekaj da iziđe BC2.Inače ja sam pola osnovne proveo za kompom igrajući BF2,tako da mi je prirastao srcu.MW2 online nisam igrao,a BF:BC2 neću moći pokrenuti.Ali sudeći prema viđenim gameplay videima,mogu reći sve najbolje.
Uspoređuješ 2 različite igre.Modern warfare 2 je arkada,bad company 2 ima i Battlefieldovskog štiha.
Oružja su bolja u Modern Warfare-u 2.Vozila i okolina su bolji u bad company 2.Svaki imaju svoj plus i minus.
BTW,nemojmo započeti flamewar.
BTW,nemojmo započeti flamewar.
Baš tako, u obje teme ( MW2 i BF:BC2 ) ljudi apeliraju an ne uspoređivanje ove dviej igre jer vrlo lako izbije svađa, i sada ovaj padobranac upada i uspoređuje arkadu MW2 sa BFom koji još nije ni izašao, mada su obje pucačine iz prvog lica po gameplayu i načinu igre s dosta razlikuju.
smjesan topic isto kao ko voli plavuse a ko brinete. . . nema smisla raspravljati ko voli cod voli cod a bf veteran nemoze odoljeti. . .
Baš tako, u obje teme ( MW2 i BF:BC2 ) ljudi apeliraju an ne uspoređivanje ove dviej igre jer vrlo lako izbije svađa, i sada ovaj padobranac upada i uspoređuje arkadu MW2 sa BFom koji još nije ni izašao, mada su obje pucačine iz prvog lica po gameplayu i načinu igre s dosta razlikuju.
e baš to. još jedna tema za kartone i svađe....najbolje je bit promatač :D
.najbolje je bit promatač
Točno.Dok ne izađe BFBC2,zauzimam stav promatrača.
Jednostavno mw2 već ima izlizanu tematiku i gameplay,tako i modove igre..tdm dm itd... dok battlefield bc2 donosi nešto novo u igru..to je : timsk irad,novi modovi igre kao što su rush,upravljanje vozila itd,te najboklji dio po meni je da imam za šta igrat -to su medalje,beđevi,otključavanje novih dodataka itd..
Kak moš uspoređivat igre kad jedna nije još ni izašla??
Ma cod ce bit bolji.
Ma izbit će flamewar to je sigurno, a i igre nisu slične.
ps. ja sam za Battlefield:Bad Company 2
Tko voli hardcore mrezne pucacine i dobar teamplay, onda se zna BF:BC2 :-)
Pitanje ukusa i navike, najviše je pitanje ukusa, a o ukusima se ne raspravlja. Tak se barem veli:)
Meni je COD bolji iz razloga jer sam na njega navikao i bolje mi paše, ali možda se naviknem na BF pa će mi on biti bolji. Ko zna!?
Tko voli hardcore mrezne pucacine i dobar teamplay, onda se zna BF:BC2 :-)
Hardcore?A dobar teamplay u ovoj beti pa neznam baš,iako ja i još moja 3 frenda igramo zajedno teško da možemo
nešto napraviti ako je ekipa nezainteresirana..
tko voli brzo unčikovito i tiho onda CODMW2.
Probao sam B:BC2 MP Beta, igrao sam i MW2 MP. Svaka igra ima svoje prednosi i svoje nedostatke. Tako da ako je netko navikao na B:BC2, vozila, velike mape, timsku suradnju, njemu ce se tesko svidjeti MW2. Isto tako, ako je netko navikao na perkove, killstreakove, manje mape, itd. njemu ce tesko B:BC2 biti bolji od MW2.
Dakle, sve je stvar ukusa, kako tko vise voli, kome ce se sto dopasti.
Meni se obje sviđaju,imam COD:MW2 i definitivno kupujem BF:BC2.Mislim da je tako najbolje.Kupite oboje te onda prosudite.
ja sam sebi downloadirao BFBC2 igra je 16.1gb veličine preuzimana je sa btjunkie pa nisam oduševljen igrom baš je igra poglupa untaoč tome što imam HD 5870 VAPOR X sve radi na 1680x1050 na amx dx11 sa 45fps-a al gameplay je srfanje
ja sam sebi downloadirao BFBC2 igra je 16.1gb veličine preuzimana je sa btjunkie pa nisam oduševljen igrom baš je igra poglupa untaoč tome što imam HD 5870 VAPOR X sve radi na 1680x1050 na amx dx11 sa 45fps-a al gameplay je srfanje
WTF?
Nema ništa od 16gb...