Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 591
|
čitano: 149.934
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 6

Da ali rekao si da je idealan za mene, što bi značilo da si ga ti igrao pogrešno.

Ja kad igram vrebam samo oklopnjake i pucam iz daleka, ni ne ulazim u fajtove. Tak izdžim cijelu rundu bez da umrem.

16 godina
forumaš kaže...

Da ali rekao si da je idealan za mene, što bi značilo da si ga ti igrao pogrešno.

Ja kad igram vrebam samo oklopnjake i pucam iz daleka, ni ne ulazim u fajtove. Tak izdžim cijelu rundu bez da umrem.

Nasmija si me dobro dobar si i jak moj naklon

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
15 godina
forumaš kaže...

Graafički je na razini Battlefielda 5....ako će imati max 64 igrača po mapi bit će za CPU manje zahtjevan od 2042...ali bumo vidli, destrukcija po mapi uvijek može biti zeznuta.

evo jedan video sa RX 6800XT

a li la, imao sam čudne dropove i štucanja na rzyen 7 5700x i 6800xt, stoga će svakako biti zahtijevniji. Mislim da će bit u fazonu systemsa 2042.

I to realno svima paše, a ponajviše njima koji će sad zahajati val nezadovoljnih cod igrača koji čekaju ovo.

Novije konzole da izvrte to kako treba, optimizaicja za pc da bude uredna i povukao si dobar dio trenutnog tržišta koje traži kvalietetnu kompletnu pucačinu što royale, što klasika.

no bumo vidjeli, beta će nam više reći

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
3 godine
Battlefield 6

Nismo mi jedini koji hocemo server browser... vidjet cemo kako ce se odvijat situacija

@mega0nyt
Moj PC  
4 0 hvala 1
4 godine
suspendiran
e9droid kaže...

Nismo mi jedini koji hocemo server browser... vidjet cemo kako ce se odvijat situacija

100% da nece biti server browsera, zasto?
koliko sam citao s tim nacinom je tesko ista kontrolirati, pogotovo varalice jer je lakse probiti vezu. Druga mozda i primarna stvar vece latencije sto kod fps tipa igre kao bf je nedopustivo pogotovo danas!
Iako je web browser lakse za napraviti kontrola i sve ostalo ispadaju znatno teze za njih i cijelu zajednicu koja bi taj nacin radi gore navedenog osudila igru kao nevaljalu tj s lagovima i prepunom čitera, igra ce mozda i valjati no ovo dvoje nece i svi samo pricati o tome!
Mislim da trebate to zaboraviti jer je taj nacin ocigledno zastario i nije pouzdan. 
Veselimo se drugim stvarima

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2025 18:17 (Boris grozni).
15 godina
Battlefield 6

Lol, aj ne baljezgaj.

uzmi za primjer domaće servere: bug, cbc, xct, pis...sve domaći admini, dobri igrači koji prate sitauciju. Uđe kakav dibidus, odmah leti van, ili votekickom ili ako je admin online.

Imaš sigurnu oazu, ljudi doniraju za server, vrte im se omiljene mape, tuku se međusobno i onda se zajebavaju po forumu. To je učinilo bf3 tako dobrim.

Kakvo kontroliranje varalica bez server browsera...tek onda im ne možeš ništa, izdominiraju unište server i nestanu.

server browser da opet ožive klanovi i plattoni, domaća zajebancija, zdrava kompetitivnost, mali turniri i međusobna prepucavanja.

Moj PC  
14 1 hvala 4
3 godine
fila2208 kaže...

Lol, aj ne baljezgaj.

uzmi za primjer domaće servere: bug, cbc, xct, pis...sve domaći admini, dobri igrači koji prate sitauciju. Uđe kakav dibidus, odmah leti van, ili votekickom ili ako je admin online.

Imaš sigurnu oazu, ljudi doniraju za server, vrte im se omiljene mape, tuku se međusobno i onda se zajebavaju po forumu. To je učinilo bf3 tako dobrim.

Kakvo kontroliranje varalica bez server browsera...tek onda im ne možeš ništa, izdominiraju unište server i nestanu.

server browser da opet ožive klanovi i plattoni, domaća zajebancija, zdrava kompetitivnost, mali turniri i međusobna prepucavanja.

To bi bilo idealno, ali tome se ne nadam, eventualno ako smo dobre sreće sistem iz BFV. Dakle official serveri se kreiraju po potrebi i vrte rotaciju mapa, to je solidna kombinacija matchmakinga i servera, kad netko stisne match make stavi da po skilu u neki od servera gdje nije balansirano npr. Ili ako se netko spaja sam na server u tim s obzirom na skill.. ali je server persistent, ljudi ostaju na serveru u svom timu i tako mogu igrati koliko hoce. Po meni solidno, a da je uz to dodati i rentane servere bilo bi super, ali to ne vjerujem.. 

@mega0nyt
15 godina
e9droid kaže...
fila2208 kaže...

Lol, aj ne baljezgaj.

To bi bilo idealno, ali tome se ne nadam, eventualno ako smo dobre sreće sistem iz BFV. Dakle official serveri se kreiraju po potrebi i vrte rotaciju mapa, to je solidna kombinacija matchmakinga i servera, kad netko stisne match make stavi da po skilu u neki od servera gdje nije balansirano npr. Ili ako se netko spaja sam na server u tim s obzirom na skill.. ali je server persistent, ljudi ostaju na serveru u svom timu i tako mogu igrati koliko hoce. Po meni solidno, a da je uz to dodati i rentane servere bilo bi super, ali to ne vjerujem.. 

ma nek prodaju i oni servere briga me, nek limitiraju opcije, samo da si ljudi mogu složit custom server sa svojim pravilima i mogu kickat banat chitere i mcdonalds warriore 

4 godine
suspendiran
fila2208 kaže...

Lol, aj ne baljezgaj.

Znaci to je sve kaj si u stanju reći? iako nemas blagog pojma kako funkcionira u pozadini browser a kako dedicated serveri? a ja sam ti probao to reci na najednostavniji nacin i ti i dalje ne shvacas?
Daj se barem potrudi pa zguglaj pa onda probaj ponovno
https://www.inmotionhosting.com/blog/dedicated-vs-non-dedicated-servers/
https://www.cantech.in/blog/web-server-advantages-and-disadvantages/
https://www.liquidweb.com/blog/vps-vs-dedicated-server-2/#h-dedicated-hosting-pros-and-cons

Sve ovo kaj si ti gore nabrojao su tvoje teske gluposti i vraca nas u doba gdje je sve krepavalo od laga i konstantnog ubijanja svih servera od silnih chitera, jednostavno ostao si u nekom proslom vremenu što se i vidi iz napisanog kaj bi ti radio drugima!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2025 22:12 (Boris grozni).
16 godina
Battlefield 6

Stjepanj želi budućnost sa dedicate serverima gdje vidimo uspjeh po broju igrača. Mi želimo komplikacije i nesigurni browser. Jesmo neobrazovani ravnozemljaši eto njemu takav moderni bf nek uživa.

Moj PC  
6 1 hvala 0
4 godine
suspendiran
Battlefield 6

Svi koriste dedicated servere jer pruzaju stabilnost i dosljednost u perfomansama koje svi žele broj igraca je nikad veci iz godine u godinu ovisno o igri, doslovno se rekordi obaraju a tebi brojke i cinjenice bas neidu cak i kad ti se nacrta!
Nitko normalan danas ne želi ovo o cemu vas nekolicina pricate niti bi to funkcioniralo, imas gore linkove daj procitaj neki k

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

9 god stari bf1 ima dvaput više igrača pa onda bfV također sa nevaljali browser koji ne radi ne valja uopče nije igrivo. Ma kreteni skupa sa mnom igramo bez dedicate servera.

Moj PC  
3 1 hvala 0
10 godina
Boris grozni kaže...

Svi koriste dedicated servere jer pruzaju stabilnost i dosljednost u perfomansama koje svi žele broj igraca je nikad veci iz godine u godinu ovisno o igri, doslovno se rekordi obaraju a tebi brojke i cinjenice bas neidu cak i kad ti se nacrta!
Nitko normalan danas ne želi ovo o cemu vas nekolicina pricate niti bi to funkcioniralo, imas gore linkove daj procitaj neki k

pa nek bude dedicated, al daj mi da mogu odabrat na koji ću, kurca ne kontaš

4 godine
suspendiran
Napisano ti je gore sve s linkovima, sad si gore od nabrojanih 20 usranih i zaostalih stvari iz proslog stoljeca odabrao samo biranje mape/servera...neznam tko treba upaliti sive stanice, ja apsolutno to nisam spomenuo da sam protiv toga.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Kako je dobro kad krkne mina u ulici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

jedno je server browser koji svi igrači svijeta traže, a drugo je custom serveri.

želim se spajati gdje hoću, gdje je određena ekipa

16 godina
dery kaže...

To je totalno pretjerivanje. Ručni raketni bacač ne uništava pola zgrade, nema govora da je to tako.

13 godina
Battlefield 6

Navodno popis mapa!

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
Izzy kaže...
dery kaže...

To je totalno pretjerivanje. Ručni raketni bacač ne uništava pola zgrade, nema govora da je to tako.

Istina trebali su samo rupu ili komad onda bi ostalo nešto još za uništit. Izgleda da im je ovako lakše odmah se riješi fizika na tome mjestu.

10 godina
Izzy kaže...
dery kaže...

ovisi jesi pogodio neki nosivi zid, stup i sl. :)

mene u 2042 najviše živcira kad rpg-om (bez praćenja) pogodim jureći heli na velikoj udaljenosti (zna se koja je to umjetnost) i samo napiše 20 damage i ništa mu... dok je u bf4 zasluženo odmah ekspodirao uz pljesak svih na serveru...

valjda će u ovom biti to malo bolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2025 12:26 (digitall).
15 godina
Boris grozni kaže...
fila2208 kaže...

Lol, aj ne baljezgaj.

Znaci to je sve kaj si u stanju reći? iako nemas blagog pojma kako funkcionira u pozadini browser a kako dedicated serveri? a ja sam ti probao to reci na najednostavniji nacin i ti i dalje ne shvacas?
https://www.liquidweb.com/blog/vps-vs-dedicated-server-2/#h-dedicated-hosting-pros-and-cons

Sve ovo kaj si ti gore nabrojao su tvoje teske gluposti i vraca nas u doba gdje je sve krepavalo od laga i konstantnog ubijanja svih servera od silnih chitera, jednostavno ostao si u nekom proslom vremenu što se i vidi iz napisanog kaj bi ti radio drugima!

Hvala ti što si izdvojio vremena na linkove koje neću ni otvoriti.

Nisi shvatio što ti ja, a i ostali nastojimo reć, no nije ni bitno, nisi ni bitan realno.

Želimo da uskrsne community i da imamo safe heaven i server da si ga sami riktamo kako nam paše.

Kao da kad igraš na terminu sa svojom ekipom i svojim pravilima, a sve dotepnce koji neće poštovat ta pravila pošalješ doma i tjt.

Nemoj se više truditi, a ako danas sutra bude domaćih servera pa navratiš, nećeš imat vremena bacat linkove već ćeš se zabit u kakvu rupu i plakati zbog kaosa koji se dešava po mapi, a ti ne možeš mrdnuti pa onda odeš na kakav flower picking server i chillaš sa svojom ekipom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2025 18:17 (fila2208).
13 godina
Boris grozni kaže...

Jedino za koga mogu povjerovat da ne zeli server browser je ekipa 20 i manje godina, koji ni ne znaju kako je bilo prije jos od doba xfirea i sta zapravo propustaju pa ih nije ni briga.

evo vise manje sve danasnje igre imaju matchmaking umjesto browsera, a cheatera nikad vise. U warzone ekipa mjesecima rage  hacka, headshota ljude kroz zidove na drugom kraju mape i nikome nista.

sjecam se jos u bf4 na custom serverima cheater je mogao prezivit 2 do 3 dana maksimalno i to ako je jako dobro znao skrivat cheateve. cim bi neko poceo lupat ozbiljniji k/d admini bi odma u spectate gledali kako igra.. ako je legit odma bi ga se whitelistalo da ga ljudi na serveru ne mogu rage votat za kick, a ako smrdi letio bi odma van. Jos nisam vidio anticheat koji radi bolji posao.

di je onaj gust kad se s ekipom spojis na omiljeni server, a tamo vec squad iz poljske s kojim se koljete vec 2 tjedna.. pa pocne odma flame u chat i ruganje, zajebancija.

njima server browser jednostavno ne odgovara jer im je puno teze razbit community i prodat novi naslov svako malo.

3 godine
Battlefield 6

Realno cijeli gaming je oso u k, sve je lgbt friendly, pa pazi da neko ne uvrijedi, pa de metimo nekog crnca, pa de i neku ženu, pa daj i kosookog...

@mega0nyt
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Upadnem u taj matchmaking rasturam ih ko bebe nemaju pojma dosadno ali kod custom servera gdje je uigrana ekipa nema zajebancije i dobiješ nenakav boost digne se na višu razinu igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
Battlefield 6

Dobro je decki, ja igram 25+godina sve sam to prošao, eod idemo dalje bit ce gore:

leakovi samo izlaze vise nemogu pratiti jel sve ovo istina ili ne Kako su krenuli bf6 ce imati 300gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Ma da vrate server browser i dedicated server to bi bila perverzija. Ali nerealno u ovom desetljecu nazalost. 

A nema nista ljepse nego uci na svoj server gdje je tvoja ekipa. To bi bio bas povratak u neka ljepsa vremena kada nismo ni mogli zamisliti da ce to jednom nestati. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 6

To je to 

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
9 0 hvala 2
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

To je to 

Znači, i dalje isti engine koriste!

10 mjeseci
protjeran
neznalica90 kaže...
Boris grozni kaže...

Jedino za koga mogu povjerovat da ne zeli server browser je ekipa 20 i manje godina, koji ni ne znaju kako je bilo prije jos od doba xfirea i sta zapravo propustaju pa ih nije ni briga.

evo vise manje sve danasnje igre imaju matchmaking umjesto browsera, a cheatera nikad vise. U warzone ekipa mjesecima rage  hacka, headshota ljude kroz zidove na drugom kraju mape i nikome nista.

sjecam se jos u bf4 na custom serverima cheater je mogao prezivit 2 do 3 dana maksimalno i to ako je jako dobro znao skrivat cheateve. cim bi neko poceo lupat ozbiljniji k/d admini bi odma u spectate gledali kako igra.. ako je legit odma bi ga se whitelistalo da ga ljudi na serveru ne mogu rage votat za kick, a ako smrdi letio bi odma van. Jos nisam vidio anticheat koji radi bolji posao.

di je onaj gust kad se s ekipom spojis na omiljeni server, a tamo vec squad iz poljske s kojim se koljete vec 2 tjedna.. pa pocne odma flame u chat i ruganje, zajebancija.

njima server browser jednostavno ne odgovara jer im je puno teze razbit community i prodat novi naslov svako malo.

Još dan danas povremeno upalim onu staru pucačinu. Više CoD4 nego BF doduše.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2025 9:26 (filip_medo).
10 godina
Boris grozni kaže...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA 

Dijete, jel ti uopće imaš pojma što znači dedicated server u igrama (koji sa ovim tvojim linkovima UOPĆE nema veze osim po imenu) i ovaj matchmaking koji svi guraju pod zadnje.

Dat ću ti hint. Serveri su isti. Isto je. Identično. Ima samo jedna jedina razlika. Razmisli pa se javi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice