Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Granzon kaže...
ranko091 kaže...

postoje li kakvi voice chatovi, di se skupljaju [G] ili su svi na ingame voice chat?

jer evo malo malo pa naletim na njihov squad a lud sam stiskat ALT kad oću pričat.

Većinom ti je to ingame voip. Ali mislim da možeš namjestiti da ti radi kao i teamspeak...samo se ne sjećam gdje {#}

Sredit cemo TS :)

Ima softver koji ingame VOIP pretvara u PushToTalk.

https://github.com/tarehart/alter/releases

pa ingame Voip je u orginalu PushToTalk

valjda ga pretvara u VoiceActivatoion

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Granzon kaže...

Većinom ti je to ingame voip. Ali mislim da možeš namjestiti da ti radi kao i teamspeak...samo se ne sjećam gdje {#}

Sredit cemo TS :)

Ima softver koji ingame VOIP pretvara u PushToTalk.

https://github.com/tarehart/alter/releases

previše sam se navikao na mumble, i na automatsko pričanje tako da me ALT stiskanje ubija, naročito ako vozim avion. pa reko ako se di skupljate super, da ne igramo zajedno u skvadu a jedva se čujemo preko onog ingame voica. i ako nešto čujem roka neka bomba ili nešto pored mene i onda niš ne čujem. :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hm ipak mi Kuky nije uspio poraviti rusenje, dogadja mi se jako cesto i poruka bf 4 stop working. Mislim da bi problem mogli biti beta driveri 337.50 sad vracam na zadnju verziju, pa javim jel mi Kuky popravio ;)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

{#}

Beljit ces se ti kad na slikanju stanem iza tebe i nabijem ti rogove

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
Battlefield 4

Pozdrav ekipa, poceo sam igrat bf4 pa me zanima zasto skoro svaki put kad se mijenja mapa (ili ponavlja na istoj) dobijem ovo "Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Mate123isti' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827]" Evo bas maloprije na CRO 53team serveru mi se to opet dogodilo. Imam drivere 13.12 jer ovi novi sa mantlom nisu jos dobro optimizirani za hd 7xxx seriju bar mislim da nisu. Pomagajte, molim vas! U bf3 sve normalno radi!

ps. dodajte me ako hocete Mate123isti.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mate123ist kaže...

"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Mate123isti' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827]"

Moraš pitati Coronu...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Jes bio u Mekdolanda?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
mate123ist kaže...

Pozdrav ekipa, poceo sam igrat bf4 pa me zanima zasto skoro svaki put kad se mijenja mapa (ili ponavlja na istoj) dobijem ovo "Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Mate123isti' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827]" Evo bas maloprije na CRO 53team serveru mi se to opet dogodilo. Imam drivere 13.12 jer ovi novi sa mantlom nisu jos dobro optimizirani za hd 7xxx seriju bar mislim da nisu. Pomagajte, molim vas! U bf3 sve normalno radi!

Dogodilo me i meni dva puta i vise nikad.

Trazio sam po netu, i koliko sam vidio, nitko nema rjesenje :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
neaktivan
mate123ist kaže...

Pozdrav ekipa, poceo sam igrat bf4 pa me zanima zasto skoro svaki put kad se mijenja mapa (ili ponavlja na istoj) dobijem ovo "Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Mate123isti' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827]"

obično ako piše da je punkbuster kick, onda je obično do njega i problem. ručni updejt punkbustera, i nakon toga obavezni restart komp. meni riješilo svaki puta kad bi pb očito zablokirao na auto-updejtanju.

16 godina
Battlefield 4
PB sa istom porukom i mene izbacuje, sva sreća pa samo kod promjene mape očito onda nešto skenira, pa ne smeta tolko. Zanimljivo je da ne izbacuje svaki put i svaki dan nego kad mu dođe. Bio sam otvirio ticket na punkbuster supportu. Razmjenilu smo par mailova , a onda mi rekli nek im posaljem log file od PBa, kad sam to napravio napisali su mi da sve izgleda dobro i onda mi zatvorili ticket. Bez objašnjenja što i kako fixati.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
PB sa istom porukom i mene izbacuje, sva sreća pa samo kod promjene mape očito onda nešto skenira, pa ne smeta tolko. Zanimljivo je da ne izbacuje svaki put i svaki dan nego kad mu dođe. Bio sam otvirio ticket na punkbuster supportu. Razmjenilu smo par mailova , a onda mi rekli nek im posaljem log file od PBa, kad sam to napravio napisali su mi da sve izgleda dobro i onda mi zatvorili ticket. Bez objašnjenja što i kako fixati.

Tako je i corona pričao...ali dobro on je imao pozitivne scoreove barem :)

Šala mala, pb je shitez. Meni na bc2 nije dao igrati dobra 3 mjeseca, uvijek kick a cijeli komp sam skenirao i pokušao sve fixeve na internetima. 

Onda odjednom updateam nakon 3 mjeseca i igram, ali je znao radi isto errora kickati opet...u bf4 srećom evo nikad, samo ono Ea problem, i pls close the game with task manager.

Ne updateam ručno, ali kad smo kod toga mogao bih.

I btw. koji su zadnji AMD driveri da funkcionraju, tj. da su stabilni, beta koja? thy

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
Battlefield 4

Da, samo problemi s njim. WarZ je tako dobro radio kad je koristio samo fairfight, e onda dodali punkera i evo ti problema i random kickanja radi gluposti.

BTW Zanimljivo je da PB koristi i RO2 i nikad me nije kickao tamo, valjda te dvije igre koriste različite verzija PBa.

Ja koristim 14.4beta i nisam za sad imao problema, kao ni sa 14.3 prije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 18:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4
Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 18:42 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neki dan na serveru od 53 -ojki .... Dosta smiješnih situacija a i chat je bogat "jakim" riječima :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

24 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

Neki dan na serveru od 53 -ojki .... Dosta smiješnih situacija a i chat je bogat "jakim" riječima :)

Bem mu ti Nex igraš ko da si na steroidima. Svaka čast pogledao malo ovaj video lakoća ubijanja kao da je cod a ne bf 4.

sake08
11 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

Zas se ne cuje tvoj voice chat?

Steta, bio si sretan ko malo dijete kad si pogodio c4 sa snajperom na onom kamionu {#}

13 godina
Nexus66 kaže...

...valjda i ja s godinama dobijem te reflekse :)) GG

17 godina
Battlefield 4

Iziša van je novi Logitech Gaming softver, e.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 8
13 godina
neaktivan
mate123ist kaže...

Mene i kolegu iz klana je danas kikao nekoliko puta PB, ja nisam mogao ni na server ući, "RESTRICTION: Service Communication Failure". Pomogla je reinstalacija Punk Bustera.

EDIT: Sjetio sam se da sam sinoć čistio registry u System Mechanicu. Pa moguće da je nešto izbrisao i od PB-a. I iako je javljao da je updatean na najnoviju verziju, tek nakon reinstalacije je počeo normalno raditi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 20:54 (D4RKR1DE).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

meni se igra uredno rusi sa porukom bf 4 stop working :/

Inace sve drugo radi perfect :/

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

meni se igra uredno rusi sa porukom bf 4 stop working :/

Inace sve drugo radi perfect :/

I ceco kako ti se igra čini?

{#}

Meanwhile at cod world.

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 21:01 (fila2208).
13 godina
Nexus66 kaže...

{#}{#}

Tvoji videi su mi uzitak za gledati {#}

Btw, kako si mi Crva izubijao {#}

P.S. mogao si izbrisati dio gdje me Veki knifea {#}

EDIT: Cudno kak nisi prvi s ovakvom igrom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 21:35 (CyberDemonVZ).
16 godina
moderator
Battlefield 4

We have a fix for the Death Shield incoming, working to confirm and make it live as soon as possible.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Nexus66 kaže...

{#}{#}

Tvoji videi su mi uzitak za gledati {#}

Btw, kako si mi Crva izubijao {#}

P.S. mogao si izbrisati dio gdje me Veki knifea {#}

EDIT: Cudno kak nisi prvi s ovakvom igrom {#}

{#} Ništa brisati,u tom dijelu videa sam najviše uživao {#}.

14 godina
191x7 kaže...

Žalit ću se DICE-u.
Majke mi.

Svaki, ali svaki mjesec nešto bude ili imam obveza kad je 2xXP.
Te faks, te posao, te putovanje.
Eto, sad opet moram učiti za usmeni u ponedjeljak.

FU!{#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Od sada u Battlefieldu4 .. bugovi se proširili i na embleme.

(Vidi sliku)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Svaki, ali svaki mjesec nešto bude ili imam obveza kad je 2xXP.
Te faks, te posao, te putovanje.
Eto, sad opet moram učiti za usmeni u ponedjeljak.

FU!{#} 

Ne beri brigu momce, poslije usmenog u ponedjeljak semo ti pricati kako je bilo, samo ti nama polozi!

battlelog: b4stardo_CRO
13 godina
Battlefield 4

Ovaj squad pobjedjuje na svakom (public) serveru! {#}

Moj PC  
10 4 hvala 1
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ovaj squad pobjedjuje na svakom (public) serveru! {#}

Ja bih na tvoj mjestu ozbiljno razmislio o napuštanju fakulteta. Pa možda čak i obitelji... Ovo je definitivno "your thing" i trebaš se toga držati!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice