Heh za ps4 govorim nemoj bit ljubomoran.
inace znamo se za opel club foruma i ja imam jednu astru h doma
Heh za ps4 govorim nemoj bit ljubomoran.
inace znamo se za opel club foruma i ja imam jednu astru h doma
Ne mogu se ulogirati na Battlelog poslije skidanja novog Web-plugina. IE 11 je u pitanju. Da li još netko ima takav problem i kako ga riješiti?
Nemoj se hvalit time,tu na forumu ako nemas auto vrijednosti bar 20k € ismijavat ce te,ili ako vozis Opela.
Pf,ak je ps,onda ti je zabranjeno pisanje ovdje.
Ne mogu se ulogirati na Battlelog poslije skidanja novog Web-plugina. IE 11 je u pitanju. Da li još netko ima takav problem i kako ga riješiti?
Uninstall IE 11 i rijesio si problem.
aha a polovica koji se smiju nit vozacke nemaju. a di cu pisat kad je ovo jedina bf4 tema na forumu :)
Smiri se,smirise...probaj polako udahnut,pa polako izdahni...
Ja znam dečki da je to sad veliki stres,da je kaos sad u vašim glavama,al eto ja sam danas cijeli dan ovdje i ja ću vam svima kojima treba pomoć da lakše prebrodimo ovu tešku nepravdu koju nam je nanio DICE/EA ne izdavanjem Naval Strike DLC-A.(vjerojatno prerano)
Možete mi se javiti i na PP.
mogao bi ovako nesto
aha a polovica koji se smiju nit vozacke nemaju. a di cu pisat kad je ovo jedina bf4 tema na forumu :)
Mislim da većina vozi još otkako nisi ni u planu bio...
Pa sto svi stari bikovi od 40+ godina visite po forumima? al da se razumiojemo nisam se ovdje dosao svadati bas naprotiv.
al ti friday volis prcati kolko sam skuzio
Pitanje je što ti kao mladac radiš na forumu umjesto da fukaš. Matori uglavnom ne mogu pa dođu ovdje da zaborave na mlohave brige.
Pa sto svi stari bikovi od 40+ godina visite po forumima? al da se razumiojemo nisam se ovdje dosao svadati bas naprotiv.
al ti friday volis prcati kolko sam skuzio
A vidi, ne treba nam puno...
Ne, zašto?
Ja sam toliko ostecen BF-om da mi sex. partnerica mora biti obucena u recon uniformu i imati PLD u ruci, inace se ne dize ...
Ja sam toliko ostecen BF-om da mi sex. partnerica mora biti obucena u recon uniformu i imati PLD u ruci, inace se ne dize ...
Dakle, da vidiš nexa napalio bi se ko nerast...
Moraš naći sex partnera (ne partnericu), po mogućnosti da je iz istog klana....evo mi iz 19xx se volimo javno i od kad je tako k/d nam se digao preko 2 a sa time su se digle i sve ostale stvari....čak više niti ESL ne igramo!
pa nemres stalno fukat bez brige ima vremena i za to :)
hebem ja taj t-com jos mi skida naval jos 90 minuta moram cekat.
pa nemres stalno fukat bez brige ima vremena i za to :)
hebem ja taj t-com jos mi skida naval jos 90 minuta moram cekat.
Dosadan si.
Prava predigra:
1. odložiš joj pušku 2. Skineš joj kapu 3. Skineš joj rukavice 4 Izvadiš joj stvari iz prsluka 5. Skidaš joj prsluk ...... 31. Skidaš joj gačice
32. Skidaš svoju kapu 33. Vadiš stvari iz svog psluka 34. Skidaš svoj prsluk ..... 61. Skidaš svoje gače
Ona: imaš maskirni kondom?
Shit!
Pitanje je što ti kao mladac radiš na forumu umjesto da fukaš. Matori uglavnom ne mogu pa dođu ovdje da zaborave na mlohave brige.
https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380419631/832241.gif
Shit!
KONDOM?!
Okorjeli BF igraci kao jedino sredstvo kontracepcije koriste tigrovu mast!
Jbt. još će netko od ove dice to i probati.
Shit!
KONDOM?!
sam sam sebe citira. delete
Shit!
KONDOM?!
Zavisi na kojoj su strani, kineskoj ili američkoj.
Jeli dosao neki muzika na battelog tako sam gleda na battelog update
Jeli dosao neki muzika na battelog tako sam gleda na battelog update
Tko je taj muzika?
neki naš, ili njihov?
Vau vau battlelog ima valove....odmah idem bacit koji gejm, nabrijalo me.
Ovaj put samo 7-9% procesora koristi.
Instalirao sam batafild 4 i kada udjem na samom pocetku u onoj kuci kada krecem nesto se sve vrti u krug ne mogu da pokrenem nikako nista ne reaguje ima li neko isti problem i sta je u pitanju? kako to moze da se resi?
Instalirao sam batafild 4 i kada udjem na samom pocetku u onoj kuci kada krecem nesto se sve vrti u krug ne mogu da pokrenem nikako nista ne reaguje ima li neko isti problem i sta je u pitanju? kako to moze da se resi?
Sad će ti čika fila objasnit.
Fila, objasni dečku!
Dva su moguca rjesenja za tvoj problem :
1) usla ti je tigrova mast u usb utor na kompu pa ju trebas isprati jer stvara kratki spoj
2) imas spojen joystick/gamepad na PC koji nije dobro mapiran pa ti "vrti" pogled od lika u igri
Sad će ti čika fila objasnit.
Fila, objasni dečku!
Zašto ja? Pa ti si super prozorz skillzorz koji ima bf u malom noktu na desnoj nozi.
ja sam offtopičar i spamer
Fičr