Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.632.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

interesting...

http://www.gameinformer.com/games/battlefield_4/b/pc/archive/2013/06/12/everything-we-know-about-battlefield-4-multiplayer.aspx

- All classes now have more shared weapons so players have more versatility when selecting their loadout.

- Each class and weapon has a deeper persistance tree than previous Battlefield games.

- Given the difficult learning curve for some of the more powerful vehicles like jets and helicopters, DICE is including a practice mode or tutorial system of sorts so you can learn the tricks of the trade without hurting your team in a ranked match.

Steam=Battlelog: animosity_frenzy
Moj PC  
8 0 hvala 5
13 godina
Battlefield 4

Sto bi znacilo "Persistance tree"?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 10:09 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Između redova:

imat ćeš još više stvari za unlockati po oružju nego u BF3...

EDIT, vezano uz unlockove, ovaj screen za odabiranje oružja/gadgeta/klasa mi se čini OK razrađen:

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 11:10 (TomoR).
15 godina
Battlefield 4

Given the increased focus on naval combat, DICE is making sure you aren't a sitting duck if you lose your sea vessel or parachute into a body of water. Soldiers can now swim sprint, use sidearms in the water, hit the crounch button to dive underneath the surface of the water, and even deploy C4 to take out boats.

AHaha prejako, bit će onih spec ops misija, zaronš i dođeš do broda, c4 i bok.

Prejako.

Rather than build its own battle recorder, however, DICE plans to use the Xbox One and PlayStation 4 recorders.

A za PC??

Given the difficult learning curve for some of the more powerful vehicles like jets and helicopters, DICE is including a practice mode or tutorial system of sorts so you can learn the tricks of the trade without hurting your team in a ranked match.

!!! odlično !!!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 11:36 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
protjeran
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Između redova:

imat ćeš još više stvari za unlockati po oružju nego u BF3...

EDIT, vezano uz unlockove, ovaj screen za odabiranje oružja/gadgeta/klasa mi se čini OK razrađen:

U ovo mi se nesvida sto su odvojili skupinu gdje su zajedno bili flash supresor, heavy barell tacticall light i ostalo. sada ce svi moci staviti lasere iu tactical light na pusku i bljestati ti non stop u ekran a ujedno ce moci imati i heavi barell ili suppresor. daj boze da nebude tako ali vise mi je dosta da mi neko sa tom lampadinom zabljesne cijeli ekran, a sudeci prema ovome to ce moci svi koristiit cim otkljucaju, pa to ce liciti na bozić i biti ce neigrivo.

15 godina
AmDCluB kaže...

U ovo mi se nesvida sto su odvojili skupinu gdje su zajedno bili flash supresor, heavy barell tacticall light i ostalo. sada ce svi moci staviti lasere iu tactical light na pusku i bljestati ti non stop u ekran a ujedno ce moci imati i heavi barell ili suppresor. daj boze da nebude tako ali vise mi je dosta da mi neko sa tom lampadinom zabljesne cijeli ekran, a sudeci prema ovome to ce moci svi koristiit cim otkljucaju, pa to ce liciti na bozić i biti ce neigrivo.

Šta tebi to smeta, ionako igraš samo 5v5 di je lampa zabranjena.

ontopic gameplay video, malo slabije quality:

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 13:17 (fila2208).
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

Šta tebi to smeta, ionako igraš samo 5v5 di je lampa zabranjena.

ontopic:

ako nisi znao igram i public alo samo infantry i tamo mi to jako smeta. i volio bih da naprave stvarno velik recoil na puskama da ga je nemouce kontolirati da ti treba neko znanje da ga kontroliras. ovako u bf3 sa pola pusaka mozes skidati snajpere do 200m prije nego oni tebe. 

13 godina
Battlefield 4

Jel bilo kakve priče o jačini te faking lampe?

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmDCluB kaže...

ako nisi znao igram i public alo samo infantry i tamo mi to jako smeta. i volio bih da naprave stvarno velik recoil na puskama da ga je nemouce kontolirati da ti treba neko znanje da ga kontroliras. ovako u bf3 sa pola pusaka mozes skidati snajpere do 200m prije nego oni tebe. 

Nisam ti na ignore više? Bezveze.

Za recoil se slažem, ja bi ga stavio na sve, ogroman da bude krivulja učenja još teža, da antraks i ostali njubovi 500 sati nemogu nikog ubiti.

16 godina
moderator
Battlefield 4
Za sad se zna samo da će biti 100 watna i da ć to napajati dvije duracel aaa baterije.stay tuned.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
Za sad se zna samo da će biti 100 watna i da ć to napajati dvije duracel aaa baterije.stay tuned.

Nadam se da će bit punjive jer će se potrošit do pola runde.

Btw. na 3.08 se fajtaju iza nekih kutija i lik nije u headglitchu nego m viri i glava si tielo skroz do puške.

Headglitch banned?

Nice.

i btw. primjetio sam da se sad više može ''tapkat'' puška nego u bf3 di je imala jak recoil prvog metka.

Nešto kao u bc2, me likes.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 12:09 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...

Za recoil se slažem, ja bi ga stavio na sve, ogroman da bude krivulja učenja još teža, da antraks i ostali njubovi 500 sati nemogu nikog ubiti.

Ispravno bi bilo: ne mogu!

Možeš mi zahvaliti virtualnim prstom u pak.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Ispravno bi bilo: ne mogu!

Možeš mi zahvaliti virtualnim prstom u pak.

Mad cuz bad. :)

13 godina
fila2208 kaže...

Mad cuz bad. :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

Nezz je li netko već prije postao ali evo link za spectator mode. Ne izgleda loše

http://www.gametrailers.com/videos/ijfn7x/battlefield-4-e3-2013--spectator-mode-walkthrough--cam-

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

I ovo mi sve super izgleda samo se bojim da je ova gradska mapa pre pre pre glomazna za 64 igrača. Toliko ulica, zgrada, prolaza (mjesta za kampanje). Već se vidim kako trčim (ili se vozim) pet minuta  praznim ulicama od zastave do zastave nadajući se da ću naletit na protivnika kada će me neki kemper iz ćoška izbušit ko sito i onda opet iz početka. Komotno bi ih moglo biti i tri puta više igrača da ima više akcije a ne da je moraš tražiti po mapi..... Nadam se da griješim {#}

Moj PC  
2 3 hvala 1
15 godina
MRSKI kaže...

I ovo mi sve super izgleda samo se bojim da je ova gradska mapa pre pre pre glomazna za 64 igrača. Toliko ulica, zgrada, prolaza (mjesta za kampanje). Već se vidim kako trčim (ili se vozim) pet minuta  praznim ulicama od zastave do zastave nadajući se da ću naletit na protivnika kada će me neki kemper iz ćoška izbušit ko sito i onda opet iz početka. Komotno bi ih moglo biti i tri puta više igrača da ima više akcije a ne da je moraš tražiti po mapi..... Nadam se da griješim {#}

To ti se čini. Sjećam se kad sam prvi put prošetao sharqijem i cola mi veli da je preogroman, lol nakon par partija već sam ga znao napamet.

Tako i ovo, nije ovo tako prevelika mapa, većina fajta će bit po zastavicama ionako koje su ok složene.

Ovo ti je veličine Azadi palace, barem sam ja tako dobio dojam.

Meni se čini malo veća, da dopusti flankove i nove rute, ali da nije kao death valley ili alborz veličine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 13:16 (fila2208).
15 godina
Battlefield 4

evo ovdje prati lika koji mijenja oružja ali uvijek ima nula metaka...baš da je svaki lik od kojeg je uzeo oružje sve ispucao...ne znam.

btw.

ipak ne, reload gubljenje clipa.

And BTW it has been confirmed that losing your bullets while reloading is a bug on Pre-Alpha

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 14:57 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 5
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovo je meni pljunuti bf3..sad ce i oni ko cod pocet mi se cini..

a vidi ove fan boyeve odma mi TD, svaka vam cast ;))

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 22:57 (Dino.Randic).
Moj PC  
1 27 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Hm, za naše tenkere interesantno nešto:

Fora  vehicle disable, ako je to fakat tako! {#}

Sorry ako je bilo!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 16:24 (mrfloyd).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 4

lvl playing

lol već ih rejpaju

Uberite knife na kraju :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 16:59 (fila2208).
Moj PC  
8 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 - Random Map Exploration of Shanghai Gameplay

0 0 hvala 0
17 godina
AmDCluB kaže...

ja bih stvarno volio kada bi stavili ovu mrcinu od pistolja: desert eagle 50

Deagle je rulao u CS-u {#}

16 godina
Basta kaže...
AmDCluB kaže...

ja bih stvarno volio kada bi stavili ovu mrcinu od pistolja: desert eagle 50

Deagle je rulao u CS-u {#}

Nekoć davno, u zadnjem nastavku su ga ubili..

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Nekoć davno, u zadnjem nastavku su ga ubili..

Da, dok je bio u djiru CS:S

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dice potvrđuje da BF4 nema Fish AI ali da su se zato potrudili an drugim područjim. LOL

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 19:42 (Firefox72).
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Malo o customizaciji.

i dvije slike od amd-a.

I btw.

If you saw the two Battlefield 4 conference demos, you may have noticed the telling little backspace key prompt in the top right corner. They were running on PC. Of course they were.

Što se tiče backspace tipke na konzolama...ovo ne znam koliko je potvrđeno ali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 20:34 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Wauu biti će moguće mijenjat nožiće.{#}

Berta bude uzeo shank i lovio vas za vratiće.

Ja uzimam onaj koji bude imao vrh kao glavić.{#}

0 5 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Da li su spominjali LAN ili SEMI-LAN (1 PC je prikačen na net da može slati statistike od svih igrača koju su u LAN-u).

Kakav je hit detection jel bilo šta o tome.

i šta je to FISH AI (ako je vezano uz singleplayer onda je to nebitno) bar po meni. :)

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LuX_CRO kaže...

Da li su spominjali LAN ili SEMI-LAN (1 PC je prikačen na net da može slati statistike od svih igrača koju su u LAN-u).

Kakav je hit detection jel bilo šta o tome.

i šta je to FISH AI (ako je vezano uz singleplayer onda je to nebitno) bar po meni. :)

LAN nije spominjan i sumnjam da ćemo ga vidit...

Možda naknadno i bude objavljeno al nebi rekao.

FISH Ai je "pamet" ribe da se makne kad dođeš do nje...

Već postoji neko vrijeme: 

;)

BF3 nick: mrxa [CROG]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice