Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.718.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Neznam za vas, ali meni nakon "updejta" igre i "drajvera", crash-a svako-tolko igra. {#}

15 Imam problema također
20 Radi sve normalno
Like most others, I was a seeker, a mover, a malcontent, and at times a stupid hell-raiser

0 1 hvala 0
11 godina
Re: Battlefield 4
ramzocro-HCR kaže...

Neznam za vas, ali meni nakon "updejta" igre i "drajvera", crash-a svako-tolko igra. {#}

Meni ce isto crasha igra ja vracam drivere na 13.12 :( i nista od Mantela

16 godina
moderator
Ice45 kaže...

Pa netrebaš se vračat na 13.12,u igri samo umijesto mantlea stavi dx.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

Zar ste vi ocekival da u BF-u nesta radi od prve??? cekajte sredice oni to kroz jedno 5-6 novih drivera{#}

11 godina
pirat kaže...
Ice45 kaže...

Nemogu nema sanse nemogu uc uc u postavke bf4  kontas

16 godina
pirat kaže...
Ice45 kaže...

Igra crasha čim ju pokušam pokrenut.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Promjeni u config fileu.....

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

GG AMD&DICE

Pokrenem s  Mantleom, Lockeri 32 igrača, framerate osjetno veći, stuttering na svakom koraku, stisnem ALT da kažem nešt ekipi igra zablokira. Milina.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    bf4.exe
  Application Version:    1.1.0.0
  Application Timestamp:    52e6656f
  Fault Module Name:    mantle64.dll
  Fault Module Version:    9.1.10.8

Ajmo nazad na dobri stari DX...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni za čudo sad dobro radi. Sa predzadnjim driverima sam imao framedropove, sad na mantleu je sve ok. Osjetno veći fps, nema trzanja,

na onom grafikonu u igri su sad dvije ravne crte (CPU/GPU) koje prate jedna drugu, nema skakanja. 

Jedino loše što sam primjetio da mi fps ponekad naglo padne na 10( inaće je preko 100), ali to se događa jako rijetko, možda jednom ili dvaput u partiji.

EDIT: BTW. meni se crashalo kad bih kliknuo OPTIONS u igri. Pomoglo je ovo što je pamark napisao, onemogučite integriranu grafiku u device manageru.

Možda to pomogne i kod spikeova, trzanja i ostalog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 14:01 (D4RKR1DE).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudovi prije kupovine da se ne zahebem, dal ima netko ovakvu il sličnu konfu: q6600@ 3.4, 650ti, 6 gb

kako  bi radilo  u mp-u? jasno mi je da moram sve low postavit, oću imat kakve pristojne fps-e ili će se vuč na 20-30?

reza je 1600x900

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 14:00 (stickman1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
D4RKR1DE kaže...

Meni za čudo sad dobro radi. Sa predzadnjim driverima sam imao framedropove, sad na mantleu je sve ok. Osjetno veći fps, nema trzanja,

na onom grafikonu u igri su sad dvije ravne crte (CPU/GPU) koje prate jedna drugu, nema skakanja. 

Jedino loše što sam primjetio da mi fps ponekad naglo padne na 10( inaće je preko 100), ali to se događa jako rijetko, možda jednom ili dvaput u partiji.

Meni katastrofa. Imam stuttering čak i sa DX-om. Malen ali događa se. A mantle mi je poptuno neupotrebljiv. Zna se dogoditi po 2-3 sekunde da slika stoji ili 10 sekundi da imam oko 1 fps... Kad radi - radi super ali ne radi dobro u komadu dulje od 15-20 sekundi.

Freak Show Inc.
13 godina
D4RKR1DE kaže...

meni je isto ovako, recimo na Siege of Shangai na DX mi padne FPS na 45 na pojedinim dijelovima a sa Mantle-om stalno između 80-110

16 godina
Battlefield 4

Vama barem igra radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
D4RKR1DE kaže...

EDIT: BTW. meni se crashalo kad bih kliknuo OPTIONS u igri. Pomoglo je ovo što je pamark napisao, onemogučite integriranu grafiku u device manageru.

Možda to pomogne i kod spikeova, trzanja i ostalog.

e kako ovo zadnje sta si napisa za inerigranu grafiku  kako da napravim jer mi se crasha kod uprem opions

11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Vama barem igra radi.

Nismo mi te srece :( 

15 godina
Battlefield 4

Ako imate intel procesore sa integriranom grafičkom, treba je isključiti onda se mogu podešavati opcije u BF4. Znači samo mora raditi glavna grafička.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    bf4.exe
  Application Version:    1.1.0.0
  Application Timestamp:    52e6656f
  Fault Module Name:    mantle64.dll
  Fault Module Version:    9.1.10.8

Ajmo nazad na dobri stari DX...

Pa jel uopće podržana tvoja grafička? Mislim znam da u driverima jest, ali zar nije DICE napisao da su za sad optimizirali samo za R9 2xx?

13 godina
Battlefield 4

Dvije runde sam odigrao uz povremeni frame drop - zanemariv.

Treću rundu battlefield stopped working.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

ovo je zivo **anje od drivera :/

pobriso stare ,stavio 14.1 ukljucio mantle i 30fps-a  wtf'??? 

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

ljudovi prije kupovine da se ne zahebem, dal ima netko ovakvu il sličnu konfu: q6600@ 3.4, 650ti, 6 gb

kako  bi radilo  u mp-u? jasno mi je da moram sve low postavit, oću imat kakve pristojne fps-e ili će se vuč na 20-30?

reza je 1600x900

racunaj da bi trebalo ici jako slicno kao i bf3, +- 5fps

Battlelog: just_mau5
16 godina
Battlefield 4

Ma ja odustajem od ovog sranja.

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
Kendo kaže...

Ako imate intel procesore sa integriranom grafičkom, treba je isključiti onda se mogu podešavati opcije u BF4. Znači samo mora raditi glavna grafička.

Daj reci kako i gdje moram to iskljucit 

13 godina
Ice45 kaže...
Kendo kaže...

Device manager - Display adapters - desna tipka kojeg želiš disejblat - disable

[19xx] 4ntraks
15 godina
Ice45 kaže...
Kendo kaže...

Ja sam isključio u biosu. Opcija za igpu disable. Ta opcija isključuje i virtu tako da u gpu-z ne pokazuje više hd 4000 grafičku nego samo r9 280 x. Možda se može i device menageru pod graphic adapter pa disable na ihtegriranu. 

11 godina
Kendo kaže...
Ice45 kaže...
Kendo kaže...

Ja sam isključio u biosu. Opcija za igpu disable. Ta opcija isključuje i virtu tako da u gpu-z ne pokazuje više hd 4000 grafičku nego samo r9 280 x. Možda se može i device menageru pod graphic adapter pa disable na ihtegriranu. 

Imali ista drugacije mene izbaci iz igre kad idem na postavke tu mi blocka i bf4 stoped working

15 godina
Ice45 kaže...
Kendo kaže...
Ice45 kaže...
Kendo kaže...

Imali ista drugacije mene izbaci iz igre kad idem na postavke tu mi blocka i bf4 stoped working

Pa to ti i pišem. I ja sam normalno ulazio u igru i kad sam pokušao ući u postavke automatski se pojavio BF4 stoped working. Nakon disable integrirane grafičke mogao sam ući u opcije i uključiti mantle. I daj popuni moj pc da ti se lakše pomogne.

11 godina
Battlefield 4

aha koju grafa ja imam 7750

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefail 4 i dalje po starom :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice