- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekstra zadovoljan svojim novim kastom-mejd Red John amblemom :)
Aaaaaa neku sam vecer proveo 3 sata pokusavajuci napraviti to, na kraju nije ni na sta licilo
kada sam prokleti antitalenat ta za takve stvari -.-
Aaaaaa neku sam vecer proveo 3 sata pokusavajuci napraviti to, na kraju nije ni na sta licilo
Ne brini, i Danny je prokleti antitalent. Zato postoji http://emblemsbf.com/?sort=date
Ovdje se vidi koliko je frostbite 3.0 moćniji od ''starog'' 2.0.
Trava koja gori, nebo, zgrade...sve izgleda puno ljepše i realnije, osvijetljenje je bolje a to je samo xbox one verzija.
Mislim da će metro bit yeben, barem iz ovoga što sam vidio, mogao bi biti opet clusterfuck, ali nešto zanimljiviji :)
živi bili pa vidjeli.
Nije nitko pokušao SVG složiti za BF emblem? Nije SVG format?
Ne brini, i Danny je prokleti antitalent. Zato postoji http://emblemsbf.com/?sort=date
Ja rasturam! Čak devet ljudi je skinulo moj amblem jer sam kul lajk det. Novi DaVinci majkemi!
Pa ovako nešto nije teško provjeriti - fino iscrtati hitboxove gdje se nalaze. To nije neki problem. Ali desync modela i hitboxa može biti i jedno i drugo, jer hitbox je ipak samo model kao i svaki drugi, samo s posebnim karakteristikama (nevidljiv, ima kolizije s drugim itd.) pa ga treba sinkronizirati kao sve ostalo. Ako je veza loša, server "umoran" i sl. može se dogoditi svašta i bez detaljnog logiranja (koje oni imaju) ne može se utvrditi problem. Uvjeti nisu kontrolirani, ne vidi se ništa bez trejsinga zrna, hitboxa, modela... Zato i jest posve promašeno da to radi bilo tko od igrača.
Wow, nemogu vjerovati, uglavnom 2 dana prije nego sto je BF4 trebao izaci zelio sam napraviti preorder i nisam mogao jer sam dobivao onaj glupi error.Na support su mi rekli da ne brinem nista da cu dobiti sve preorder bonuse i pogle sta sam danas dobio, samo cu trebati cekati koji dan da se sve ucita. DICE <3
novi nvidia driveri http://www.geeks3d.com/20131119/nvidia-r331-82-whql-for-windows/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+TheGeeksOf3d+%28The+Geeks+Of+3D%29

Da li se meni čini ili ovaj toranj na Caspianu uvijek pada na drugu stranu??
Da li se meni čini ili ovaj toranj na Caspianu uvijek pada na drugu stranu??
To sam i ja primjetio i napisao isto,skuzio da je na drugoj strani..
Pomoč instalirao sam bf4 jedno vrijeme je bilo ok pa mi s epocela rusit igrica mislio sam dfa je problem u drajverima al ocito nije dal ima neko istih problema
Pomoč instalirao sam bf4 jedno vrijeme je bilo ok pa mi s epocela rusit igrica mislio sam dfa je problem u drajverima al ocito nije dal ima neko istih problema
Driveri su sigurno!
Back to basics sa ovim mapama.. Svida mi se. Iako,volio bi vidjeti (back)to Karkand.
nisu instalirani su skroz novi drajveri od 9 mjeseca ove godine al opet isto
negdje mi je zblokiralo ua sad da ne slazemn 4 ili 5 levelu ak netko igra tamo di se spustas sa onog brda i napada se ona ruska baza ili kaj je vec to
nisu instalirani su skroz novi drajveri od 9 mjeseca ove godine al opet isto
negdje mi je zblokiralo ua sad da ne slazemn 4 ili 5 levelu ak netko igra tamo di se spustas sa onog brda i napada se ona ruska baza ili kaj je vec to
Original ili crack? Mi ti svi ovdje imamo kupljen original.
Ak je piratska, mozda ti je crack s greskom.
A ako je original, s kojom porukom se igra rusi? Da li nesto uopce ispise?
Da li ti je sve OK s kompom? Provjeravas temperature procesora i graficke?
P.S. Probaj koristiti velika i mala slova, tocke i zareze. Bit ce malo lakse procitati sto si napisao
Ovako, nisam okorjeli igrač, bar ne maltiplejera, ali povremeno zaigram singleplayer verziju BF4.
1.) Zanima me, često mi 'šteka' igra kada sprema savepoint, gdje se spremaju ti savepoint-i?
Imam 'užas' od hard diska WD5000AAKX od kojeg je brži moj stari AAKS sata2 model.
Evo na ovoj konfi: 1600x900, VTX HD6770, 4GB1333MHz i Pentium G850 igram na Medium 2xMSAA i HBAO postavkama 30-45fps!
2.) Zašto je igra tako ogromna?(23GB) Mogu li brisati francuski, poljski, portugalski...jezik?
3.) Može li se savegame premjestit a da nije u MOji Dokum.? I da nije cloud, jer spora veza.
Driveri su sigurno!
a nemora bas bit.. meni je unazad 10 dana radi bez problema al eto sinoc me pocelo ebat malo zesce 5-6x rusenje i onda navece opet dobro :s
Driveri su sigurno!
a nemora bas bit.. meni je unazad 10 dana radi bez problema al eto sinoc me pocelo ebat malo zesce 5-6x rusenje i onda navece opet dobro :s
Vidi, kad ti se žena fuca ili kćer udaje - to uvijek zadnji saznaš!
Ovako, nisam okorjeli igrač, bar ne maltiplejera, ali povremeno zaigram singleplayer verziju BF4.
1.) Zanima me, često mi 'šteka' igra kada sprema savepoint, gdje se spremaju ti savepoint-i?
Imam 'užas' od hard diska WD5000AAKX od kojeg je brži moj stari AAKS sata2 model.
Evo na ovoj konfi: 1600x900, VTX HD6770, 4GB1333MHz i Pentium G850 igram na Medium 2xMSAA i HBAO postavkama 30-45fps!
2.) Zašto je igra tako ogromna?(23GB) Mogu li brisati francuski, poljski, portugalski...jezik?
3.) Može li se savegame premjestit a da nije u MOji Dokum.? I da nije cloud, jer spora veza.
pa smanji postavke pc ti je slab za vrtit bf4 na medium i 2xmsaa mozda ti zato steka,nemozes brisat jezike jel ti igra nece radit
Može samo jedno pitanje?Hvala!
Igrao sam Bf4 na ultra sa rezolucijom 1600x1200 eh sad,imam u planu kupit novi monitor sa 1920x1080 rezolucijom pa me zanima koliki ce biti pad fps prelaskom na full hd ,btw imam nvidia gtx 560 ti oc edition!Hvala!!
Igrao sam Bf4 na ultra sa rezolucijom 1600x1200 eh sad,imam u planu kupit novi monitor sa 1920x1080 rezolucijom pa me zanima koliki ce biti pad fps prelaskom na full hd ,btw imam nvidia gtx 560 ti oc edition!Hvala!!
Ultra na 1080p? Pa to ni tončijeve dvije 7970 ne guraju kako treba...
16