Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Ti takozvani whql su dosta stariji i lošiji od 13.11 beta v8
robimarko@gmail.com
13 godina
Battlefield 4

Itko igra BF4 sa 6870? Kako vrti na kojim postavkama i sa kojim komponentama, hvala.

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
15 godina
Abatwa kaže...

Ima li tkogod problema sa resetiranjem kompa prilikom mijenjanja mapa? Igram normalno, frejmovi pršte, igra radi gladko, a kad runda završi, prođe countdown timer za novu rundu i krene loadati novu mapu ili se odmah resetira komp ili prvo bude fullscreen crveni ekran pa onda reset. Što je najsmješnije, to radi prilično dosljedno, ali se ponekada (veoma rijetko) dogodi da igram 10-ak TDM-ova zaredom i ne sruši se, a ponekad već na prvom loadanju.

Imam Ati 7850, Asrock Z77 Pro3 i Intel i5-3350P na Windows 8.0, fully patched i Catalyst 13.9.

Hvala na odgovorima.

Beta driveri 13.11 v8 i 13.11. v9.2 rjesavaju problem crvenog ekrana .

Jedan od glavnih razloga zasto su izdani 13.11.v8 je da isprave te probleme.

BE HAPPY xD : )
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Itko igra BF4 sa 6870? Kako vrti na kojim postavkama i sa kojim komponentama, hvala.

Ja igram sa i5 760 @ 2.8, 8gb ram i 6870 OC edition. Meni su postavke raznolike, mesh na ultra, texture med/high, lighting na low, efekti na med.. aa post na high i bez hbao i ssao. Tako igram radi konstantno visokog fps-a, a jedno sam vrijeme igrao čak sa većinom na high i s uključenim SSAO-om i igra se vrtila na 50+ fpsa. 

Jedina negativna strana naše grafičke je što očito neće podržavati Mantle.. Ali svejedno BF leti

šumski put je bio ravan.
14 godina
Podrzavat ce,Mantle nije vezan uz arhitekturu
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...

Potkrijepi nekim chartom/benchom ili nečime...mogu ja reći da su 13.8. beta 2 najjači dosad isto pa šta mi to znači ako nemam čime to dokazati,.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
fila2208 kaže...
robimarko kaže...

Potkrijepi nekim chartom/benchom ili nečime...mogu ja reći da su 13.8. beta 2 najjači dosad isto pa šta mi to znači ako nemam čime to dokazati,.

U komentarima na guru pise da je to stariji build NHF {#}

BE HAPPY xD : )
13 godina
neaktivan

Ah, napredak! Sad je samo Bf4.exe stopped working! Definitivno bolja opcija {#}

The Chinaman is not the issue here!!!
15 godina
Joe Cooker kaže...
fila2208 kaže...
robimarko kaže...

U komentarima na guru pise da je to stariji build NHF {#}

Ah nisam vidio, hvala lijepa.

Mislio sam da je taj whql kao najjači 13.11 out there ali nisu.

thy, ubuduće budem gledao komentare pobliže

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
dreammaker kaže...

Danas sam naletio na tipa koji je 104. level. Što se tu dogodilo? 

Cheat se desio.

Jučer je neki lik, hackdelicious se zvao bio isto 104lvl, a kad ga gledša u bflogu 0lvl je.

znaci ako je 100+ level u biti ispada da su mu statsi resetirani (cheater)?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
LeftY_CRO kaže...
fila2208 kaže...
dreammaker kaže...

Cheat se desio.

Jučer je neki lik, hackdelicious se zvao bio isto 104lvl, a kad ga gledša u bflogu 0lvl je.

Neznam, mi smo ga išli report i 0 je u bflogu a ingame je 104 ali čudnim brojkama kao na screenu tamo.

13 godina
dreammaker kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Ja igram sa i5 760 @ 2.8, 8gb ram i 6870 OC edition. Meni su postavke raznolike, mesh na ultra, texture med/high, lighting na low, efekti na med.. aa post na high i bez hbao i ssao. Tako igram radi konstantno visokog fps-a, a jedno sam vrijeme igrao čak sa većinom na high i s uključenim SSAO-om i igra se vrtila na 50+ fpsa. 

Jedina negativna strana naše grafičke je što očito neće podržavati Mantle.. Ali svejedno BF leti

Hvala, takva informacija mi je trebala, frend planira nadogradnju racunala pa... U know.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
robimarko kaže...
Podrzavat ce,Mantle nije vezan uz arhitekturu

Imaš li kakav izvor ovoga? Što se dogodilo s onim da samo kartice s GCN chipom mogu raditi s Mantleom?

šumski put je bio ravan.
14 godina
fila2208 kaže...
LeftY_CRO kaže...
fila2208 kaže...
dreammaker kaže...

Cheat se desio.

Neznam, mi smo ga išli report i 0 je u bflogu a ingame je 104 ali čudnim brojkama kao na screenu tamo.

I skida sa aekom na lockerima prek' brda...

14 godina
Ma na zadnjem AMD event su tako prezentirali,izguglaj malo
robimarko@gmail.com
17 godina
Battlefield 4

O Bože ljudi, lvl-i preko 100 su propust od DICE-a, isto kao što su propust assignmenti za China Rising oružja (kojih također nema u Battlelogu, a imam preko 200 killova s MTAR-om...)

Sa svakim DLC-om "dat" će nam još 10 lvl-a, tako da će zadnji biti 150 (pa tako sad ekipa ide do 110, kao što ja igram MTAR-om, ali "službeno" Battlelog ne podržava preko 100 i eto ti belaja da su ko fol lvl0)

Ako pogledate global leaderboards, prvih 30 po score-u su lvl0...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/geoleaderboard/view/199586046/pc/general/world/#score

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 18:52 (TomoR).
Moj PC  
8 0 hvala 7
14 godina
fila2208 kaže...
sudy_freak kaže...

BF 4 + China Rising - 24 € (poljska verzija!! Lako se prebaci na engleski)

BF 4 Ultra Quality 60 FPS trailer

Sorry ako su bila oba linka, ali nije loše ponoviti {#}

Definitivno pogledavši ovaj trailer sam se napalio i po ovoj cijeni, uzimam sigurno!

Bitno da si nas sve koji smo igrali nazvao nahajpanom dječicom. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=209&jumpto=3880433&sort=asc&view=flat

Sad si pao na temelju jednog trailera...licimjerje level 9000{#}

Nek si ti dijete, ozbiljan kao i inače - doslovno shvatio moj post.
A za humor, ne daj Bože da si čuo. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Battlefield 4

Dobivam ovaj error.

Sa cime je on povezan?

the instruction at 0x40c4bb45 referenced memory at 0x0000c688 the memory could not be read

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Dobivam ovaj error.

Sa cime je on povezan?

the instruction at 0x40c4bb45 referenced memory at 0x0000c688 the memory could not be read

Izvrti memtest. Si nešto bijesno clockao proc ili memoriju?

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Ne. To mi se dogadalo i sa prijasnjim i ovim ramima. Proc je klokan putem gumba na maticnoj.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja sam morao trunčicu podići voltažu rama. Od onda nikakvih problema!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Uzeo sam premium dlc sa g2playa.Piše mi da sam premium igrač ali nemam premium dogtagove i sve ostalo što ide.Jel to treba neko vrijeme da battlelog shvati ili šta?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Uzeo sam premium dlc sa g2playa.Piše mi da sam premium igrač ali nemam premium dogtagove i sve ostalo što ide.Jel to treba neko vrijeme da battlelog shvati ili šta?

Dobijaš ih kroz Nattlepackove. Otvori Battlepackove koje imaš.

Twitter: @191x7
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ekstra zadovoljan svojim novim kastom-mejd Red John amblemom :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako se VI ode ekipa dogovarate za timove?
Random tipovi su za ku**c. Derem se revive medic ili ammo, ali ne, važniji je je**ni KD ratio od ammoa. Ko te je*e snalazi se.
Pola protovničkog tima stoji po krovovima sa snajperom i dere sve ispod, a ostali trče ko usra*i golubovi.
Isto tako nema nikog da ti leđa pokriva. Trčim na objective kad ono nitkog iza mene. Svi se uhvatili kako da skinu heli.

Moj kratki osvrt na zadnja 2 servera na kojem sam igrao.
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
15 godina
jameshook kaže...
Kako se VI ode ekipa dogovarate za timove?

Imaš ekipu, odeš na ts, nađete skupa server i igrate...pridruži se nekom od domaćih klanova i imat ćeš i ti super ekipu,.

17 godina
neaktivan
LoL ova zadnja rečenica zvuči kao promidžbena poruka. Samo fali disklejmer na kraju. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
neaktivan
Imam par vas s buga na origin. Od frendova nitko nema bf4 (legalno) jer im je glupost toliko platit igru.
TS je teamspeak ako se ne varam.
Koji kanal?
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
15 godina
Danny_HR kaže...
LoL ova zadnja rečenica zvuči kao promidžbena poruka. Samo fali disklejmer na kraju. :)

Bit će super dođi i ti.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Idemo svi na islandske servere provocirati {#}

Freak Show Inc.

13 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice