Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Novi metro super izgleda bez plavih filtera, uz to je na njega dodat novi put(hodnik) za doci gore na "B" zastavu, rušenje stropa, voda do koljena u tunelu dolje itd.

Sry ako je video ranije postan

Battlelog: D-Ki11aML
Moj PC  
17 0 hvala 16
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Danny_HR kaže...

Ekstra zadovoljan svojim novim kastom-mejd Red John amblemom :)

Aaaaaa neku sam vecer proveo 3 sata pokusavajuci napraviti to, na kraju nije ni na sta licilo

kada sam prokleti antitalenat ta za takve stvari -.-

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
scarface797 kaže...
Danny_HR kaže...

Aaaaaa neku sam vecer proveo 3 sata pokusavajuci napraviti to, na kraju nije ni na sta licilo

Ne brini, i Danny je prokleti antitalent. Zato postoji http://emblemsbf.com/?sort=date {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
Legendic1911 kaže...

Novi metro super izgleda bez plavih filtera, uz to je na njega dodat novi put(hodnik) za doci gore na "B" zastavu, rušenje stropa, voda do koljena u tunelu dolje itd.

Sry ako je video ranije postan

Ovdje se vidi koliko je frostbite 3.0 moćniji od ''starog'' 2.0.

Trava koja gori, nebo, zgrade...sve izgleda puno ljepše i realnije, osvijetljenje je bolje a to je samo xbox one verzija.

Mislim da će metro bit yeben, barem iz ovoga što sam vidio, mogao bi biti opet clusterfuck, ali nešto zanimljiviji :)

živi bili pa vidjeli.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 23:44 (fila2208).
16 godina
odjavljen
scarface797 kaže...
Danny_HR kaže...

Nije nitko pokušao SVG složiti za BF emblem? Nije SVG format?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Battlefield 4

Interesantan video o "random" netcodu {#}

Moj PC  
5 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ne brini, i Danny je prokleti antitalent. Zato postoji http://emblemsbf.com/?sort=date {#}

Ja rasturam! Čak devet ljudi je skinulo moj amblem jer sam kul lajk det. Novi DaVinci majkemi!

http://emblemsbf.com/emblem-2377.html

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
odjavljen

Pa ovako nešto nije teško provjeriti - fino iscrtati hitboxove gdje se nalaze. To nije neki problem. Ali desync modela i hitboxa može biti i jedno i drugo, jer hitbox je ipak samo model kao i svaki drugi, samo s posebnim karakteristikama (nevidljiv, ima kolizije s drugim itd.) pa ga treba sinkronizirati kao sve ostalo. Ako je veza loša, server "umoran" i sl. može se dogoditi svašta i bez detaljnog logiranja (koje oni imaju) ne može se utvrditi problem. Uvjeti nisu kontrolirani, ne vidi se ništa bez trejsinga zrna, hitboxa, modela... Zato i jest posve promašeno da to radi bilo tko od igrača.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Wow, nemogu vjerovati, uglavnom 2 dana prije nego sto je BF4 trebao izaci zelio sam napraviti preorder i nisam mogao jer sam dobivao onaj glupi error.Na support su mi rekli da ne brinem nista da cu dobiti sve preorder bonuse i pogle sta sam danas dobio, samo cu trebati cekati koji dan da se sve ucita. DICE <3

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 1:27 (scarface797).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

novi Oman...

7 0 hvala 12
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 2:15 (Blade Runner31).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Caspian.. 

Metro-Jedva cekam. Predivno mi izgleda. 

Oman- Kad sam isprva vidio onu prasinu,reko,super,ista mapa,samo puna prasine..

Nadam se da ce bit drugacija.. 

Caspian- Toranj pao na drugu stranu nego na onom video sta je bio na onom EUvsUSA ? 

Moj PC  
3 0 hvala 6
13 godina
protjeran
Hebo sve ova igra je meni brutalna i postaje sve bolja i bolja, mislim da cu proplakati kad vidim caspian border, gulf of oman i metro u novom ruhu, hebes dm analle ovo su prave "battlefield trek-s":-)!lp
||| Core™ inside |||
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo i firestorm 

Moj PC  
3 0 hvala 8
13 godina
drahic kaže...

Caspian.. 

Caspian- Toranj pao na drugu stranu nego na onom video sta je bio na onom EUvsUSA ? 

Da li se meni čini ili ovaj toranj na Caspianu uvijek pada na drugu stranu??

15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

Evo i firestorm 

evo ga tdm kanali 

14 godina
MRSKI kaže...
drahic kaže...

Caspian.. 

Da li se meni čini ili ovaj toranj na Caspianu uvijek pada na drugu stranu??

To sam i ja primjetio i napisao isto,skuzio da je na drugoj strani..

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pomoč instalirao sam bf4 jedno vrijeme je bilo ok pa mi s epocela rusit igrica mislio sam dfa je problem u drajverima al ocito nije dal ima neko istih problema

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Entoni2013 kaže...

Pomoč instalirao sam bf4 jedno vrijeme je bilo ok pa mi s epocela rusit igrica mislio sam dfa je problem u drajverima al ocito nije dal ima neko istih problema

Driveri su sigurno!

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Back to basics  sa ovim mapama.. Svida mi se. Iako,volio bi vidjeti (back)to  Karkand.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

nisu instalirani su skroz novi drajveri od 9 mjeseca ove godine al opet isto

negdje mi je zblokiralo ua sad da ne slazemn 4 ili 5 levelu ak netko igra tamo di se spustas sa onog brda i napada se ona ruska baza ili kaj je vec to

0 0 hvala 0
13 godina
Entoni2013 kaže...

nisu instalirani su skroz novi drajveri od 9 mjeseca ove godine al opet isto

negdje mi je zblokiralo ua sad da ne slazemn 4 ili 5 levelu ak netko igra tamo di se spustas sa onog brda i napada se ona ruska baza ili kaj je vec to

Original ili crack? Mi ti svi ovdje imamo kupljen original.

Ak je piratska, mozda ti  je crack s greskom.

A ako je original, s kojom porukom se igra rusi? Da li nesto uopce ispise?

Da li ti je sve OK s kompom? Provjeravas temperature procesora i graficke?

P.S. Probaj koristiti velika i mala slova, tocke i zareze. Bit ce malo lakse procitati sto si napisao {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovako, nisam okorjeli igrač, bar ne maltiplejera, ali povremeno zaigram singleplayer {#}verziju BF4.

1.) Zanima me, često mi 'šteka' igra kada sprema savepoint, gdje se spremaju ti savepoint-i?

Imam 'užas' od hard diska WD5000AAKX od kojeg je brži moj stari AAKS sata2 model.

Evo na ovoj konfi: 1600x900, VTX HD6770, 4GB1333MHz i Pentium G850 igram na Medium 2xMSAA i HBAO postavkama 30-45fps!

2.) Zašto je igra tako ogromna?(23GB) Mogu li brisati francuski, poljski, portugalski...jezik?

3.) Može li se savegame premjestit a da nije u MOji Dokum.? I da nije cloud, jer spora veza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
Entoni2013 kaže...

Driveri su sigurno!

a nemora bas bit.. meni je unazad 10 dana radi bez problema al eto sinoc me pocelo ebat malo zesce 5-6x rusenje i onda navece opet dobro  :s

17 godina
odjavljen
psihoroba kaže...
Friday kaže...
Entoni2013 kaže...

Driveri su sigurno!

a nemora bas bit.. meni je unazad 10 dana radi bez problema al eto sinoc me pocelo ebat malo zesce 5-6x rusenje i onda navece opet dobro  :s

Vidi, kad ti se žena fuca ili kćer udaje - to uvijek zadnji saznaš!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

ti mater. što ljudi sve rade s onim emblemima a ja, u 2 dana je8anja, sam uspio jedva ovo:

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
11 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Žohar kaže...

Ovako, nisam okorjeli igrač, bar ne maltiplejera, ali povremeno zaigram singleplayer {#}verziju BF4.

1.) Zanima me, često mi 'šteka' igra kada sprema savepoint, gdje se spremaju ti savepoint-i?

Imam 'užas' od hard diska WD5000AAKX od kojeg je brži moj stari AAKS sata2 model.

Evo na ovoj konfi: 1600x900, VTX HD6770, 4GB1333MHz i Pentium G850 igram na Medium 2xMSAA i HBAO postavkama 30-45fps!

2.) Zašto je igra tako ogromna?(23GB) Mogu li brisati francuski, poljski, portugalski...jezik?

3.) Može li se savegame premjestit a da nije u MOji Dokum.? I da nije cloud, jer spora veza.

pa smanji postavke pc ti je slab za vrtit bf4 na medium i 2xmsaa mozda ti zato steka,nemozes brisat jezike jel ti igra nece radit

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 11:05 (PeTaR_HR).
11 godina
Battlefield 4

Može samo jedno pitanje?Hvala!

Igrao sam Bf4 na ultra sa rezolucijom 1600x1200 eh sad,imam u planu kupit novi monitor sa 1920x1080 rezolucijom pa me zanima koliki ce biti pad fps prelaskom na full hd ,btw imam nvidia gtx 560 ti oc edition!Hvala!!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gago4 kaže...

Igrao sam Bf4 na ultra sa rezolucijom 1600x1200 eh sad,imam u planu kupit novi monitor sa 1920x1080 rezolucijom pa me zanima koliki ce biti pad fps prelaskom na full hd ,btw imam nvidia gtx 560 ti oc edition!Hvala!!

Ultra na 1080p? Pa to ni tončijeve dvije 7970 ne guraju kako treba...

Freak Show Inc.
13 godina
Gago4 kaže...

16

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice