- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, imam pirat Battlefield 4 Reloaded a cuo sam da igricu nemogu igrati na win 8 x64!? jeli to istina, jer ju stvarno, ali stvarno zelim igrati
Kao prvo ovdje nemoj za pirat pitat,imamo svi kupljenu a kao drugo mozes,win 8 64 je i preporucen
Budem probao kada se skine, ali mi jedna nije radila, zapravo, ona je radila u pozadini kada bih upalio task manager ona bi radila ali nece se upali, odnosno nsita se ne pojavi!
ja igram bez problema na win7/86-4gb mem-ati 5670 512mb,phenom II x2 550 3.1 gh
ali sa najnovijim driverima 13.11 koji ima tzv.dodatak AMD Gaming Evolved
http://www.bf4blog.com/battlefield-4-retail-gpu-cpu-benchmarks/
Ne razumijem onda kako grafičke jače od tvoje dobijaju i manje rezultate.
Evo baš gledam i ne vidim ništa pretjerano neobično. Taj prvi link je stari test i pretpostavljam na starim driverima. 13.11.7 su donijeli dosta poboljšanja. Na ovom testu:
http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page4.html
...ne vidim da su baš manji: upravo moja konfiguracija ima otprilike takve rezultate. Oni testiraju na 2560x1600, a ja vrtim 2560x1440. Nije ni to nebitna razlika. Ako ja imam prosječno 60 FPS na kojima vidiš da se uredno drži moj video, ne čudi me da tu piše 51 FPS na istom setu kartica. Može biti do bilo čega, mape, broja igrača... što god. Problem BF-a je što nema neki specifičan benchmark s rezultatima... nisam tražio, ali nije mi ni upalo u oko. Meni FPS zna varirati 20-30 FPS ovisno o mapi, situaciji i sl.
Na temi BF4 kupovina kazu da radi Meksiko.
Pa ako netko jos nema premium, a ova krasna igra ga je natjerala da ga kupi, nek skokne na temu pa pogleda na koji nacin prolazi.
Ili ako netko hoce original za 220kn umjesto piratske verzije.
Opet odbija karticu i PayPal... Meh :(
Tonči zaboravio si ugasit čit kad si snimao video i sad ti se vide kvadratići u daljini ako se malo bolje zagledaš.
Tonči zaboravio si ugasit čit kad si snimao video i sad ti se vide kvadratići u daljini ako se malo bolje zagledaš.
Mora bit... :D Zato mi je score tako uber :D
Čemu uopće služi taj AMD Gaming Evolved? Povečava kakve performanse?
Nađe li netko dobar fix za BF4 da se sa poljskog(ili ruskog) prebaci na engleski, neka objavi i ako može poslati mi poruku. Hvala!
Nađe li netko dobar fix za BF4 da se sa poljskog(ili ruskog) prebaci na engleski, neka objavi i ako može poslati mi poruku. Hvala!
A zašto ne bi sami napravili?
Čemu uopće služi taj AMD Gaming Evolved? Povečava kakve performanse?
Ma to je ona blesava raptr aplikacija, samo neznam di je instalira i kad ideš na custom nemoš je deselectat.
Ugl. niškoristi...proći će miljardu godina dok amd ne izbaci neku free aplikaciju u rangu nvidia shadowplaya, nažalost.
A za mantle, bumo vidjeli.
Ja neznam kako, ali bio bi zahvalan onome tko napravi uspješno ;)
Vidim da ima opcija za reset statsa za one koji imaju Premium kad se klikne na Customization, a prije je nije bilo.
Ja neznam kako, ali bio bi zahvalan onome tko napravi uspješno ;)
Pa, pitao si me neki dan i bio sam voljan. No nemam pristup ruskoj inačici, a nisi mi odgovorio na privatnu pa sam mislio da si odustao.
Bilo kako bilo, potraga na Google pronalazi ovo
http://www.cjs-cdkeys.com/pages/How-to-change-Battlefield-4-Russian-or-Polish-into-English-%252d-language-pack-with-tutorial.html
Danas sam se nadao da ću dobiti box igre koju je poslana iz Uk prije 10 dana i ništa ćorak.Ali prije 10 min zove me susjed koji radi na pošti i daje mi pošiljku kao vidio moj paket i kaže mi da ga nebi dobio prije utorka pa mi ga donio .To se zove dobrosusjedski odnosi odmah obećana cuga zaslužio je. E sad se bacam na instal unutra 3 diska uskoro se vidimo na bojištu.
Još jedna stvar zanimljiva Englezi poslali igru avio prijevozom ali preko Belgije tko zna koje sheme oni imaju?
http://www.cjs-cdkeys.com/pages/How-to-change-Battlefield-4-Russian-or-Polish-into-English-%252d-language-pack-with-tutorial.html
Probao, ne funkcionira :/
Pozdrav, imam pirat Battlefield 4 Reloaded a cuo sam da igricu nemogu igrati na win 8 x64!? jeli to istina, jer ju stvarno, ali stvarno zelim igrati
Kao prvo ovdje nemoj za pirat pitat,imamo svi kupljenu a kao drugo mozes,win 8 64 je i preporucen
Super, radi sve! TNX
Ni Repair install igre nakon toga ne sredi stvar?
Ni Repair install igre nakon toga ne sredi stvar?
Ja i Ghostrider smo sve pokušali, ukljućujući i repair instal, provjerili smo u Registry Editoru sve....
Jučer sam imao baš super rundu sa M40A5 na Flood Zone-u, uglavnom nisam imao problema sa registracijom pogodaka. Otključao JNG-90 i čini mi se trunkicu bolji od M40A5.
Po statistikama (brzina metka najmanji, te najmanji drop istog, tj. za long range "shootout" najbolji je SRR-61, ali njega još moram otključati kao i M98B koji je odmah uz bok SRR-u.
Također, nije potvrđeno da li je feature ili bug, pogotovo u kombinaciji sa straight pull boltom, animacija loadanja metka prođe, ali on zapravo još nije spreman za pucanje, pa ako se prebrzo radi follow up shot accuracy ode u bananu, savjet je čekat skoro pola sekunde nakon loadanja metka da se puca.
A ono kako je lik pao u filmiću, ništa novo... Lag, netcode, štogod. Ja sam recimo jučer imao animaciju uzimanja tagova liku, animacija završi, i nemam tagove, a lik ostane živ, pa sam morao ponovno uzeti tagove jadnom reconu.
Naravno da sam dobio TD na ovo...
M40A5 na Flood Zone:
Usporedba snipera (veselim se SRR-61):
http://symthic.com/bf4-multi-comparison?w1=JNG-90&w2=M40A5&w3=M98B&w4=SRR-61&w5=FY-JS&a11=None&a21=None&a31=None&a41=None&a51=None&a12=None&a22=None&a32=None&a42=None&a52=None
Skidanje dogtag-a, a možda i ne:
Filmići su 720p, ali su valjda još u obradi pa nije neka kvaliteta.
opa Tomo sniper :) nije lose , slazem i ja jedan aggresive Recon filmic, stay tuned :)
Evo baš sad igram i igra se crasha i pojavi se crveni ekran (windows 8 64 bit). Čitam na netu nešto da bi moglo biti do napajanja?
si probao nove drivere?!? xD

Za šta? igra mi je radila na 120 fps-a lock sa high , mid, postavkama.
Da ja ispucam 31 metak u tipa i on se okrene hladno i ubije me 1 metkom, ne hvala. Tog mi netreba nikako. Radije izbrišem sve i komp mi ostane čitav, kao i moji živci
ps
ps