Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.644.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma negdije sam cuo da ovi driveri rendaju sve s 5 sec delaya pa se onda to desava :P

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

Igra sada uopće ne radi, samo se crasha .. Pa ja je***o ne vjerujem .. 

GL&HF
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

kod mene sve štima...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/398878505373673024/308919682/

samo moraš stisnut okidač jedno pola sekunde prije nego što misliš nešto upucat... :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Netko kupio premium sa go2play ? Trenutno je akcija.

Ja sam uzeo, key mi je došao odam, addao sam ga u origin koji je fino rekao da sam uspješno kupio premium na moj acc....ulogiram se i nemam premium,hmmmm

Evo, premium aktiviran nakon pola sata, all good.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 23:57 (Branimir82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmD kaže...

Pa lipo san napisa dvi stranice prije da su novi driveri sranje. Zašto ne učite na tuđim greškama ;)

16 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
AmD kaže...

Pa lipo san napisa dvi stranice prije da su novi driveri sranje. Zašto ne učite na tuđim greškama ;)

Nemam nove drivere .. Kod mene se vrte 13.9

GL&HF
13 godina
neaktivan
AmD kaže...
Bombilakus kaže...
AmD kaže...

Nemam nove drivere .. Kod mene se vrte 13.9

A onda dobrodošao u klub :)

17 godina
Battlefield 4

Opa, ReadyBoost ON - 115-120 FPS ReadyBoost OFF - 70-80 FPS.

WTF???!!!

I popravlja netcode, hitreg, hitdetect, rubberbanding.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 23:41 (191x7).
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

nemogu naredit da mi radi voip.može netko napisat šta i kako se treba naredit da proradi.drko sam i u igri i u battlelogu i ništa

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

nemogu naredit da mi radi voip.može netko napisat šta i kako se treba naredit da proradi.drko sam i u igri i u battlelogu i ništa

Push to talk je, Alt je tipka za aktivaciju. Stisneš i pričaš. XD

16 godina
Battlefield 4

nemoj kenjat.da mi nisi reko nebi znao.

da stisnem.pojavi se pored imena kao da pričam ali me drugi ne čuju.sada sam igrao s nekim likom cijelu partiju i on priča,igramo zajedno ali mene ne čuje

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

nemoj kenjat.da mi nisi reko nebi znao.

da stisnem.pojavi se pored imena kao da pričam ali me drugi ne čuju.sada sam igrao s nekim likom cijelu partiju i on priča,igramo zajedno ali mene ne čuje

Koji ti je default recording device? U control panelu i driveru dobro podešeno?

15 godina
191x7 kaže...

WTF???!!!

Ha? Kaj, di,zake? xd

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 0:18 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
Battlefield 4

sve bi trebalo radit.po defalutu je mic na usbu.

našao sam na nekom forumu http://battlelog.battlefield.com/bf4/settings/voice/ da se na battlelogu to podešava.podesio sam ali ništa iako sam u battle logu ovo nemogu naći.prekopo sam sve

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

sve bi trebalo radit.po defalutu je mic na usbu.

našao sam na nekom forumu http://battlelog.battlefield.com/bf4/settings/voice/ da se na battlelogu to podešava.podesio sam ali ništa iako sam u battle logu ovo nemogu naći.prekopo sam sve

N ja nemogu nac ali kad kliknem na tvoj link prebaci me na moj settings,hm stavit cu si to u bookmarks dok ne nadjem,btw meni nije bio alt nego left shift

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 0:23 (Blade Runner31).
16 godina
Battlefield 4

Skoro svaki redeploy= game crashed.

Uspio sam par gameova bez smrti završit ali ako umrem nemogu se redeployat :D  Na neki nacin mi se sviđa ovo ali kad conquest traje skoro  sat vremena i nakon 40 minuta igre me ubije noob tuber, nije baš ugodno( ni mišu ni monitoru, a ni mojoj ruci s kojom udaram).

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Joj, ljudi još padaju na foru "Jesi probao s novim driverom?" {#}

Inače, izgleda da su svi oni Gamehack 8nešto bili false positive od Punkbustera, svi su liftani (ne ide baš na ruku PB-u toliko false positive-a nać...)

http://www.pbbans.com/mbi-view-all-bf4-bans-44.html

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
191x7 kaže...

WTF???!!!

Što igraš na low?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo samo ga copy paste iz BF 3 teme za one koji nisu vise tamo. Iskreno se nadam da cu dobiti volju za BF 4 kad poprave ove osnovne probleme da mozda opet nesto slozimo di ce mo se sorati oko zastavica :)

Evo ga momci napokon je se ugasio i server na kojem je ekipa tu sa foruma provela jedno dulje vrijeme sa BF 3. Po meni je najbolje vrijeme bilo kad je se igrao End Game DLC , jer su mape i sam gameplay bile odlicni. Jos jednom hvala svoj ekipi koja je sudjelovala u serveru od samih pocetaka, Danny , Maco, Maxon, Dado i jos dosta ekipe koju ne mogu nabrojati preko mobitela. I posebno hvala ekipi CHC , G, i xXx , HR squadu koji su uvijek uskakali za pomoc oko punjenja. Tako da je server uvijek bio popunjen. Tako da ako se popravi situacija sa BF 4 mozda opet dignemo nesto za okupljanje domace ekipe. ;) Jos jednom svima hvala. http://www.gametracker.com/server_info/176.57.144.222

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
15 1 hvala 11
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Kad izdaju Mantle patch krajem godine, poboljšanje će biti najmanje 10%, što je super prednost nad Nvidijom.

To si negdje pročitao ili nagađaš? Ja očekujem 20-ak%, sve ispod toga bi realno bilo razočaranje jer su baš na sva zvona razvikali novi API. Mislim, daj šta daš ali 10% je ipak mizerija (više dobijem sa OC)

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Kako si budan u subotu jutro!{#} ;)

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Mantle neće dati toliko boost-a amd-u da po performansama dostigne zelene, ali će olakšati portanje igara sa konzole na pc.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
odjavljen
volegradele kaže...

Kako si budan u subotu jutro!{#} ;)

Oko 6:30 se ustajem subotom (zadnje 3 u 6:00) ...

Taman imam malo vremena za prosurfati i pucati prije nego se djeca ustanu {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Taman imam malo vremena za prosurfati i pucati prije nego se djeca ustanu {#}

Ubojice očevih gaming sessiona! Kod mene zasad samo par sati BFa radi malih beštija {#}

PS kako mi samo fali LAN opcija u igri, za neki cijelosubotnji bijeg .{#}

16 godina
Battlefield 4

A ono kada te krene a mali počne zvati tata,tata.......pa quit i ajmo dalje.

Imam 60 % quita-nja.......hvala sine.

Ali bogu hvala nisam jedini pa sam sada ženi to pokazao da nas ima još....hvala dečki......{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 9:56 (goodie).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Netko kupio premium sa go2play ? Trenutno je akcija.

Ja sam uzeo, key mi je došao odam, addao sam ga u origin koji je fino rekao da sam uspješno kupio premium na moj acc....ulogiram se i nemam premium,hmmmm

Evo, premium aktiviran nakon pola sata, all good.

Ja uzeo hvala na infu. Aktiviran također s popustom koji sam imao došlo me 267 kn.

16 godina
neaktivan

reinstalirao sam win7 i poslije sam ponovo stavio origin.ne kuzim zasto mi ne pokazuje...isto tako na bf3 bc2 ....jel netko zna zasto?antivirus program je eset smart security 5.

t12matijaCRO
16 godina
neaktivan
i meni je tako...
t12matijaCRO
17 godina
odjavljen
goodie kaže...

Mantle neće dati toliko boost-a amd-u da po performansama dostigne zelene, ali će olakšati portanje igara sa konzole na pc.

Da je naglasak na portanju onda ne bi mahali sa time pred nama priprostim seljacima nego bi više bili orijentirani prema developerskim kućama. Izlazili su u javnost sa informacijama o groznom overheadu koji u DX-u postoji i zato smatram da je naglasak podjednako na povećanju performansi i na lakšem portanju. I jedno i drugo je dobro ali nas ipak više zanimaju performanse - količina truda da se igra razvija na dvije platforme paralelno nas baš i ne zanima ako ćemo iskreno.

I dalje držim da je sve ispod 20% mizerija, pogotovo nakon bombastičnih najava da su neke stvari sa novim apijem 9x brže.

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
I dalje držim da je sve ispod 20% mizerija, pogotovo nakon bombastičnih najava da su neke stvari sa novim apijem 9x brže.

Upravo tako..............{#}

Živi bili, pa vidjeli!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 12:11 (goodie).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice