Da, LOL, to s konzolom je ideja... :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, LOL, to s konzolom je ideja... :D
ali najjednostavnije ti je skinut bf4 settings editor i tam uključiš i nemoraš više nikad ništa palit niti upisivat u consolu.
http://battlefield.realmware.co.uk/bf4-settings-editor/
zna mozda ko rjesenje ovoga?
imao sam beta drivere, poceo mi se javljati taj error.
stavio sam zadnje stabilne drivere, opet taj error.
imam sve apdejtano, no medjutim nista ne pomaze.
to mi se pocelo pojavljivati tek kad sam stavio win 8.1 (origigi)
Jučer sam imao baš super rundu sa M40A5 na Flood Zone-u, uglavnom nisam imao problema sa registracijom pogodaka. Otključao JNG-90 i čini mi se trunkicu bolji od M40A5.
Po statistikama (brzina metka najmanji, te najmanji drop istog, tj. za long range "shootout" najbolji je SRR-61, ali njega još moram otključati kao i M98B koji je odmah uz bok SRR-u.
Također, nije potvrđeno da li je feature ili bug, pogotovo u kombinaciji sa straight pull boltom, animacija loadanja metka prođe, ali on zapravo još nije spreman za pucanje, pa ako se prebrzo radi follow up shot accuracy ode u bananu, savjet je čekat skoro pola sekunde nakon loadanja metka da se puca.
A ono kako je lik pao u filmiću, ništa novo... Lag, netcode, štogod. Ja sam recimo jučer imao animaciju uzimanja tagova liku, animacija završi, i nemam tagove, a lik ostane živ, pa sam morao ponovno uzeti tagove jadnom reconu.
Naravno da sam dobio TD na ovo...
M40A5 na Flood Zone:
Usporedba snipera (veselim se SRR-61):
http://symthic.com/bf4-multi-comparison?w1=JNG-90&w2=M40A5&w3=M98B&w4=SRR-61&w5=FY-JS&a11=None&a21=None&a31=None&a41=None&a51=None&a12=None&a22=None&a32=None&a42=None&a52=None
Skidanje dogtag-a, a možda i ne:
Filmići su 720p, ali su valjda još u obradi pa nije neka kvaliteta.
Ništa od toga, FRAPS resetira snimanje svaki put kad mijenjam video postavke, usput gotovo prepolovi FPS... meh. Ako bude, bude. Inače, malo je jačih konfiguracija od ove moje, ali ih ima (dual: 280X/780/780Ti/Titan/290/290X), tako da sumnjam da bi ih više ugušilo nego moju. I s FRAPS-om bez problema drži 60 FPS lock.
Ništa od toga, FRAPS resetira snimanje svaki put kad mijenjam video postavke, usput gotovo prepolovi FPS... meh. Ako bude, bude. Inače, malo je jačih konfiguracija od ove moje, ali ih ima (dual: 280X/780/780Ti/Titan/290/290X), tako da sumnjam da bi ih više ugušilo nego moju. I s FRAPS-om bez problema drži 60 FPS lock.
Tonči, ti znaš što se desilo dječaku koji je previše vikao "Vuk!"?
:)
Daj tonči ne seri.
Uključi ingame fps.
Uzmi kameru/mobitel (ne krumpir, već nešto što snima)
I snimi kako staviš ultra, 1440p pa fps par min
Pa onda 1080p ultra i par min, ako to napraviš potvrdiš one svoje spike od prije skidam kapu.
Dotad te samo smatram ili lažljivcem ili lošim trollom, ti biraj što želiš.
Je, al voditelj Battlefield tvitera to očito ne zna. :)
Informiranost na nivou. XD
Ko da Battlefield ima ikakve veze s DICE-ovim vodećim gameplay dizajnerom...
Meni se cini da je ovo ipak neki copy/paste genericki odgovor. Cak i mi ne znamo za tog lika prema poruci vidimo da pise o pronadjenim greskama i updateu.
Da, samo na Nvidiji, zar ne? :) Jel' daju i nešto za rezanje i kompresiju usput ili samo za snimanje?
I....tonči baca ignore, očekivano.
Sad si baš razmišljam oko ovog second assault DLC-a... Mislim da je velika nepravda što nisu stavili bazaar jer bi ta mapa sa novom destrukcijom dobila totalno novi taktički aspekt. Inače tu mapu ne volim i jako rijetko sam ju igrao ali mogla je biti pravi pogodak sa novim engine-om.
Da, samo na Nvidiji, zar ne? :) Jel' daju i nešto za rezanje i kompresiju usput ili samo za snimanje?
Samo za snimanje...
Ja to u običnom Movie makeru kompresiram i šamarama..
Ovo je pet minutni video od 2 GB kompresiran na 120 MB u "720p" sa Movie Makeom... Dok je ovaj gore kratki 1080p...
Ali je odlična opcija Shadow time... Namjestiš koliku dužina Shadowtime želiš, (od jedne minute pa sve do dvadeset minuta) te tokom meča ništa ne snimaš niti imaš ikakav FPS drop i naravno ako nismo odigrali meč kao zadnji kreteni već rasturali kao "pro", (koji reatrdirani izraz)
pukneš Alt+F10 i spremi ti minutažu koju si odredio u postavkama.. Jako dobro za snimanje multiplayer okršaja
Samo za snimanje...
Ja to u običnom Movie makeru kompresiram i šamarama..
Ovo je pet minutni video od 2 GB kompresiran na 120 MB u "720p" sa Movie Makeom... Dok je ovaj gore kratki 1080p...
Ali je odlična opcija Shadow time... Namjestiš koliku dužina Shadowtime želiš, (od jedne minute pa sve do dvadeset minuta) te tokom meča ništa ne snimaš niti imaš ikakav FPS drop i naravno ako nismo odigrali meč kao zadnji kreteni već rasturali kao "pro", (koji reatrdirani izraz)
pukneš Alt+F10 i spremi ti minutažu koju si odredio u postavkama.. Jako dobro za snimanje multiplayer okršaja
Jebote, na kojoj to mapi ima mech za voziti?
Sad si baš razmišljam oko ovog second assault DLC-a... Mislim da je velika nepravda što nisu stavili bazaar jer bi ta mapa sa novom destrukcijom dobila totalno novi taktički aspekt. Inače tu mapu ne volim i jako rijetko sam ju igrao ali mogla je biti pravi pogodak sa novim engine-om.
dada, stvarno sam volio bazaar i slažem se da bi mogao izgledati brutalno...ali očito su gledali servere i najčešće mape kad su stavili metro oman i caspian te firestorm.
Blesavo, jer su vanilla bf4 napravili jako malo ''manjih'' city mapa i mislim da nekim dlcem moraju dodati klolnove bazaara, siene ited jer su to bile fantazija mapa balansirane za sve klase.
Jebote, na kojoj to mapi ima mech za voziti?
Ja sam iz budućnosti i to je Battlefield 6: Return of the Mechs
To sam samo pokazao primjer videa šta imama snimljenih sa ShadoPlayom, a igra je HAWKEN...
Evo pokušaj, Xilisoftom (skužio da imam) i FRAPS prije. Mapa s branom, sve Ultra 2560 - ne pada ispod 60 FPS. U jednom trenu se zaključa na 30 FPS jer sam stisnuo win tipku, ali nije se ništa srušilo pa se vrati nazad na 60.
Inače, FRAPS baš pojede puno frejmova. U praksi, s istim postavkama bez FRAPS-a ide na oko 90 FPS otprilike. Stavljam D3DGear i RadeonVideo alat (nešto s karticom) pa ćemo vidjeti jel' bolje...
P.S. Nisam znao da je HAWKEN F2P :)))

Je i meni osobno je odličan; i pravi F2P je, a ne P2W! A nakon Ascension update se je i promjenio u odnosu na raniju betu. I sada su im nadogradnje konstantne uz nove sadržaje.
Samo treba imati ekipu jer ako uletiš sa debilima koji ne igraju sa timom ubrzo bude 16:2.. Ali zato je tu fantastični Sige mod koji je još u alfi, ali jako zanimljiv i zabavan..
P.S. A još kada ovo ubace
Steta kaj ne postoji medalja ak skines heli sa tenkom. Tak ih volim skidat to su mi najljepsi kilovi kad se dese.
Inače m2 mine su zakon. Nakačim ih ili na quad ili na jetski i piči.
Na nekim mapama znaju glitchat u pod pa se ne vide.
I onda tenk naleti na njih.

Evo pokušaj, Xilisoftom (skužio da imam) i FRAPS prije. Mapa s branom, sve Ultra 2560 - ne pada ispod 60 FPS. U jednom trenu se zaključa na 30 FPS jer sam stisnuo win tipku, ali nije se ništa srušilo pa se vrati nazad na 60.
Inače, FRAPS baš pojede puno frejmova. U praksi, s istim postavkama bez FRAPS-a ide na oko 90 FPS otprilike. Stavljam D3DGear i RadeonVideo alat (nešto s karticom) pa ćemo vidjeti jel' bolje...
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
77873, 600000, 89, 174, 129.788
Ne koristim vanjske alate niti imam namjeru. VSync je očito rezultat FRAPS-a (snimam na 60 FPS). Da, otprilike su isti rezultati. Procjena je da ovo otprilike ide isto nekih 75 minimuma i prosjek oko 90-100.
Stvarno? koja je ot konifguracija....130 na ultri?
Pardon, nije Ultra nego High 2560.
1080 Ultra je ovako:
...
Koliko vidim, namjerno trolaš. Fino ti piše u drugom komentaru da je High u prvom postu. Inače, Shangai ima s tim 46-114-67, dakle bitno lošije rezultate od Dome mape na kojoj ne pada ispod 60. Otprilike tako to i izgleda u praksi. Što se tiče rezultata, ako ti treba za usporedbu super. Nije baš da ima smisla hvaliti se frejmovima. Ako ti se sviđa, sviđa, ako ne nema veze. Meni je samo bitno da mi ne pada ispod 60 i to mi je fora.
Svakako, čini se da je AMD dobra solucija, pogotovo jeftine 7970GE/280X u CF. Kad izdaju Mantle patch krajem godine, poboljšanje će biti najmanje 10%, što je super prednost nad Nvidijom.
http://www.bf4blog.com/battlefield-4-retail-gpu-cpu-benchmarks/
Ne razumijem onda kako grafičke jače od tvoje dobijaju i manje rezultate.
Pozdrav, imam pirat Battlefield 4 Reloaded a cuo sam da igricu nemogu igrati na win 8 x64!? jeli to istina, jer ju stvarno, ali stvarno zelim igrati