Dalmatinci poslije ultre bauljaju na sve strane
Ma vidjeli su oni tu minu ali im se nije dalo promijeniti smjer. Pa brate mili puno je to posla
Ma vidjeli su oni tu minu ali im se nije dalo promijeniti smjer. Pa brate mili puno je to posla
Ko će sad okrićat s volanon
EDIT: Evo malo za Kralja geyeva, Muslya, i Purgera
Sanjao sam noćas da netko od vas ima SEDAM zvjezdica tu na forumu. Požderao sam se od muke. Kakav kreten...
Sanjao sam noćas da netko od vas ima SEDAM zvjezdica tu na forumu. Požderao sam se od muke. Kakav kreten...
Sinoć sam te zgazio volanom na Golmudu čim sam ušao u server. Još nisi naučio igrat
Gospodine, Vi imate jako interesantan psihološki profil. Dođite malo u Vrapče!
Bogu hvala da Freud nije među nama.
Igrao sam malo CTE jučer, uglavnom sad vrte samo Squad Obliteration na Vanilla mapama. Naravno da je došao jedan PB ban-ani i dijeli mi hedare non-stop, a drugi ko da ima WH...
ko ti je da dozvolu da me stavis na yubito....zelim isplatu od 50 eura u roku 15min ili ce ti se obratit moj odvjetnik
ko ti je da dozvolu da me stavis na yubito....zelim isplatu od 50 eura u roku 15min ili ce ti se obratit moj odvjetnik
Moš jedino dobit ku*ac u guzicu.
Bolje išta nego ništa.
Bolje išta nego ništa.
Šta kažeš na video cyber?
Bolje išta nego ništa.
Šta kažeš na video cyber?
Mislim da nisi smio kupiti novi komp, jer ono nije bilo humano.
Kolika je ukupna veličina BF4 foldera zajedno sa svim DLC-evima?
61.2 GB trenutno, ne računajući ono što igra napravi u "My documents".
Očekuje se još patcheva, dodatnih mapa itd. Na kraju će biti preko 70GB.
Što je sa onim besplatnim DLC-om za sve. Jel to još u igri ili? Nisam dugo pratio što se događa..
Što je sa onim besplatnim DLC-om za sve. Jel to još u igri ili? Nisam dugo pratio što se događa..
Da.
Ali se čeka konkretna informacija.
Evo nešto malo o noćnim mapama:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/gear-up-for-battlefield-4-night-operations-2/
Bolje išta nego ništa.
Zanijemio ovaj da mu nisigdje drugo stavio pa se ne javlja
Evo kod mene 400GB - u stilu Keruma sam kopirao BF4 folder 5 puta na SSD, nek' se vidi da se može!
Evo kod mene 400GB - u stilu Keruma sam kopirao BF4 folder 5 puta na SSD, nek' se vidi da se može!
Čisto sumnjam da kerum ima titanice u sli-ju...
Yep, ali svejedno bi opet kišilo.
Di ste curke?
Di ste curke?
Doma za knjigom...
Zapravo, tipkam pa Viberu, a knjiga stoji zatvorena pokraj tipkovnice.
Di ste curke?
Doma za knjigom...
Zapravo, tipkam pa Viberu, a knjiga stoji zatvorena pokraj tipkovnice.
Ma samo je stavi pod jastuk dok spavaš. Ne moraš ju ni otvarat!
Di ste curke?
Vozim rally.