Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
marinac88 kaže...
barcaINTER kaže...

Jucer sam zaigra jedan domination protiv njega, i ubijao je ko lud.... a cuj, Djokovic je poceo osvajati turnire otkad je promijenio prehranu....mozda je i on....

Ili je pocea yebat.....

Tu ga jos nije palio :D http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/617713487304309248/903838505/

tu se igralo samo s snajpom....s kojim sam ja igra drugi put u zivotu (nije mi neko opravdanje)

btw meni je i ovdje malo cudan http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/617785395992236352/931784351/

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 18:52 (SiNkE.Zgb).
14 godina

Da. 63 killa od kojih 28 otpada na sg553 uz accuracy 28%, samo carbine ribbon. Na šta je otišlo ostalih 35 killeva ako opet nema ribbona

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Da. 63 killa od kojih 28 otpada na sg553 uz accuracy 28%, samo carbine ribbon. Na šta je otišlo ostalih 35 killeva ako opet nema ribbona

To je onda nemoguće - osim ako je ubio npr 27 ljudi sa RPG-om i ostatak sa smaw-om (lupam bezveze). Teško da je skupio toliko killova sa oružjem za koje se ne daju ribboni...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Ova tema je otišla k vragu...u dobra stara vremena bi ga na galgu stavili i za manje.....bring back the good old times!!!!

njah njah
You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 19:47 (Zero2).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Ova tema je otišla k vragu...u dobra stara vremena bi ga na galgu stavili i za manje.....bring back the good old times!!!!

A vidi ipak smo danas u Europi. Malo su drugačiji pogledi i svi smo puni razumijevanja za druge. Evo neki dan, u jednoj grupi, Cyber je hrabro javno obznanio da je gay i niko mu ne zemjera na tome.

13 godina
MRSKI kaže...
Zero2 kaže...

A vidi ipak smo danas u Europi. Malo su drugačiji pogledi i svi smo puni razumijevanja za druge. Evo neki dan, u jednoj grupi, Cyber je hrabro javno obznanio da je gay i niko mu ne zemjera na tome.

Nisam!

Zero, ides na druzenje u Ivanec?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...
Zero2 kaže...

Nisam!

Zero, ides na druzenje u Ivanec?

11 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Zero2 kaže...

Pozdrav svim dobrim ljudima na forumu i Cyberu 

13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Pozdrav svim dobrim ljudima na forumu i Cyberu 

Evo te i tu s tim!

Ja sam dobar ko kruh! Ukusan ko bijeli, zdrav ko integralni.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Battlefield 4

jojoj čudni ste vi

Volume, kad ti imas 60-5 onda je sve normalno, a ?

uskoro ce doci dugacki video

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 22:17 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
hahhaajaads kaže...

jojoj čudni ste vi

Dijete drago volume nema ni jednu mrlju u svojih 10 godina bf staža, ti ih imaš koliko oćeš

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Volume kaže...
hahhaajaads kaže...

jojoj čudni ste vi

Dijete drago volume nema ni jednu mrlju u svojih 10 godina bf staža, ti ih imaš koliko oćeš

za bf3 sam ti vec rekao, frend koji nije z ove drzave trazio me acc da moze igrati malo bf4, ali on je zaigrao bf3 uz cheat...

a sta oces za bf4 ? video ce ti doc sutra tako da ces se iznenadiz kao i ekipa iz X3M klana.

Onih ''viska'' 35 killova, to je c4 napravio, zato molim te, ako ti imas 10 godina bf staža onda ja imam 30 godina.

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 22:35 (hahhaajaads).
14 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
Volume kaže...
hahhaajaads kaže...

jojoj čudni ste vi

za bf3 sam ti vec rekao, frend koji nije z ove drzave trazio me acc da moze igrati malo bf4, ali on je zaigrao bf3 uz cheat...

a sta oces za bf4 ? video ce ti doc sutra tako da ces se iznenadiz kao i ekipa iz X3M klana.

Onih ''viska'' 35 killova, to je c4 napravio, zato molim te, ako ti imas 10 godina bf staža onda ja imam 30 godina.

jel upsian u radnu knjizicu.. ako je eto novi penzija :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
hahhaajaads kaže...

Isto tako sam ti reka da te priče o accountu koji se posuđuje frendu (koji ne isprobava igru nego isti tren pali hack) ne pušim jer sam ih se nasluša nebrojeno. Za BF4 ti nisam ni reka da si haker već te samo pita da mi objasniš report koji nema veze s zdravom pameti, tvoje objašnjenje još manje. Taj report je samo jedan u nizu, ima ih još koliko oćeš...

Tvoj video i ekipa iz nekog x3m klana meni ne triba, sve i da koristiš nešto snimat sigurno nećeš dok je to uključeno. Tvoja obrana (na moj zahtjev da se izjasniš na račun optužbi velike većine gerijatrije) se svela na to da u platoonu i ode mene optužuješ da koristim nešto, a jebe te vrlo jednostvna matematika jer neznaš zbrojiti dva broja.

Zva sam te na ts 5 puta, nisi doša. Na kraju si se pojavia s mute-anim mikrofonom u samom ts-u i nisi riči progovorija.

O tome koliko si bahat, prgav i koliko vriđaš u chatu sa svojih 14 godina da i ne pričam. Osramotia si kompletnu Gerijatriju u waru. Takva faca pa na ts-u ni slova?

Za to oćeš li ti ostati u klanu ili ne mi puca k, ja sam svoje reka, a obrazloženja i primjere stavia na vid svima. Dečko, da ne misliš da je šta osobno, prvi put sam te iša provjeravati jer je poprilično ljudi imalo prigovor na tebe.

Još jednom, priču o prijatelju ne pušim. Bivši haker, sadašnji haker za mene opet svejedno. Cyberov klan i Cyberova odluka.

Moja priča je gotova, davno sam naučia da s dicom u bf-u ne triba ima posla. Živia ti meni

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Battlefield 4

A gledaj ti njeeg inodgovora...a vidi se da je drtesina obicna...ps mic ti sigurno nije sjeban jer se javis digot,ali su to neka skicenja i cudni zvukovi...ps nije mi jasno ako govoris istinu zasto jednostavno ne objasnis sto te vecima pita? I daj cyber sta cekas vise.

Origin - hrka11
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Hrka u tom i je problem, čuju se šumovi i to je to.

Sutra ću ići u nabavku novog.

Ja ću vam dokazat da nemam nikakav cheat. 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Danny_5 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Volume kaže...
 Evo jedan primjer jučerašnje partije u kojoj se kompletan protivnički tim bunio da ubija na nemoguće načine i da padaju čim ih pogleda. Nisam se previše obazira na to chatu, ali šta više gledam njegove statse stvari se sve bolje slažu na svoje misto

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/617773318464508224/447302999/

E sad, il sam ja glup ili... 23 killa, najbolje oružje SG553 a sa njime ima samo 8 killeva? Pod vehicle nema ništa, igrao se DOM pa vjerojatno nema nikakvih 50calova i ostalog (a i pisalo bi)... Kako ih je ubijao? Udarao ih je ammo boxem po glavi?

Gaymore, ariburst, sidearm tak jje mogel nakupiti. I ako su ga revali nije nemoguce imati takav score... Jedino kaj se onda nebi ljui toliko cudili... Još ak je imal magnuma, jedan u tintaru i protivnik pada.

C4 radi svoje.

Pogledaj najbolje igrače sa C4, naći ćeš me na +500 mjestu u svijetu.

Battleog - 191silvinjo
17 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...

C4 radi svoje.

Radi i kod nexa (i to bolje nego kod tebe) pa nikad nije imao više od 50% killova u rundi sa C4... A on ga baš siluje!

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
hahhaajaads kaže...

C4 radi svoje.

Radi i kod nexa (i to bolje nego kod tebe) pa nikad nije imao više od 50% killova u rundi sa C4... A on ga baš siluje!

Nex od C4 radi teglice i pepljare!

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
hahhaajaads kaže...

C4 radi svoje.

Kako ste vi tako dobri s tim C4, nije mi jasno. Jučer sam igrao i stišćem ja to slovo C i brojku 4 i neće ništa, stalno ginem čim me netko pogleda. Još gledam i nisam siguran jel' problem u tipkovnici možda, a dobro je radila u Windowsima mamicu joj..

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Kako ste vi tako dobri s tim C4, nije mi jasno. Jučer sam igrao i stišćem ja to slovo C i brojku 4 i neće ništa, stalno ginem čim me netko pogleda. Još gledam i nisam siguran jel' problem u tipkovnici možda, a dobro je radila u Windowsima mamicu joj..

Probaj ALT-F4

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Probaj ALT-F4

To me izbaci iz igre, katastrofa... morati ću novu tipkovnicu uzeti.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

gle iskreno meni je se dogodilo da me je vlastiti brat zeznuo da u jednoj igri dobijem ban. Najgore je sto je na steamu taj ban trajan i kad god netko dodje na moj profil vidit ce taj ban. Ali opet je buraz bio "balavac" koji je zajebao stvar. Ne sudim po godinama ,ali nazalost mladji cesce odluce imati neka sranja.

btw. Ima neka dobra dusa da mi pokaze kako mogu drugim prikljucima na internet ograniciti max brzinu veze?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

Ima neka dobra dusa da mi pokaze kako mogu drugim prikljucima na internet ograniciti max brzinu veze?

Ako su sve računala u pitanju skini NetLimiter i ograniči svakog po želji :)

http://www.netlimiter.com/

16 godina
odjavljen

Ovisi kakav imaš router, da li ima kakav bandwidth mgtm ili tako nešto (samo ne QoS, to je nešto sasvim deseto).

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

btw. Ima neka dobra dusa da mi pokaze kako mogu drugim prikljucima na internet ograniciti max brzinu veze?

Javi se Sum-u na PM...

Nego... Iskustvo koje će možda drugima pomoći...

Za vikend sam izvadio staru grafu jer mi je jučer stigla nova. Nisam htio sve instalirati iznova (jer instalacija mojih sranja traje podosta). Odlučio sam ipak staviti nove win jer mi je nakon instalacije zadnje verzija AMD drivera sve otišlo u materinu. Neki proces "zasjedne" na zvučnu i bilo koji drugi proces ako pokuša pustiti neki zvuk - sruši se. Jučer sa novom grafom odigram jednu partiju BF-a i dogodi se ista stvar. Na kraju se ispostavilo da je ipak bio Origin u pitanju jebem li mu mamu da mu jebem! One njegove notifikacije sjebu sve živo. To sam pogasio i čini se da je sada sve OK. Alt-tabao sam i radio stvari koje su inače znale sjebati sve i nije bilo problema.

Ispalo je da sam bezveze instalirao nove win ali nema veze - bar su sada friški

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

To ti dođe nešto kao što sam ja pred tjedan-dva farbao cijeli stan od 100 kvadrata iz svjetlo sive u čisto bijelu nakon godine dana iako nije uopće trebalo. Ali kako bi bolja polovica rekla "a nema veze, bar je sada friško ofarbano"

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

To ti dođe nešto kao što sam ja pred tjedan-dva farbao cijeli stan od 100 kvadrata

Znači lista je sada ovakva:

Stan 100 kvadrata

Golf 6

2x Titan

980

Imaš nam još nešto za saopćiti?

Freak Show Inc.
17 godina
mrsmith kaže...
Friday kaže...

To ti dođe nešto kao što sam ja pred tjedan-dva farbao cijeli stan od 100 kvadrata iz svjetlo sive u čisto bijelu nakon godine dana iako nije uopće trebalo. Ali kako bi bolja polovica rekla "a nema veze, bar je sada friško ofarbano"

Ma, ti si se samo htio snifati boje.

Zamisli koliko je Petko izgubio sati igranja BF-a na novom HW-u!

Ma taj 100 kvadrata stan mu je rezervni. Golf 6 samo za pokazivanje, u garaži ima Porsche-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 9:12 (TomoR).
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Imaš nam još nešto za saopćiti?

Eventualno stranačku pripadnost. Sa obzirom na nabrojano, sumnjam da je ili adezejevac ili adezejevac

My name is Legion... For we are many!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice